ואוו-למי את אומרת "קופה"?
היא אמרה ב- אם שמת לב.. ותקרא את הדו שיח ותבין (אם למדת הבנת הנקרא?!..) נו אז אתם רוצים לצאת למחנה הזה או שהבנים יצאו? חח..
נראה אותכם יוצאים!! לא זזים 4 אמות מאמא........
פחחחח בחור כבר זה נהיה טיול שאני המדריכת טיולים אבל תיזהר אנחנו על מסלולים מאוד קשים.
מעשייאייאא!!! בבקשה להירגע מי שלא זזה מאמא זה הבננות.. וסוכריה עברנו ת'גיל של איומי פחד..
ואני ידריך את המדריכה (היא בשיעור ניסיון..)
יאללה יאללה להוריד גובהה.. חחחחחחחחחח... אני עצבני על מעשיה.. למה את חושבת שהבנים פחדנים?
טוב לא הולך אליך באיומים קלים. שנלך על איומים קשים?
אתה עצבני???? פששששש מגניב!! אני גם יכולה להשטלת על בנים וגם לעצבן אותם!!
ומה הקטע שאתה צריך להזמין אותי להכנס לפה? אם כבר אני צריכה להזמין הרי אני פתחתי ת'אשכול! חוצפה!! כאילו מה כתבת! יאללה יאללה להוריד גובהה.. וכן למר...
ואני פתחתי את הפורום... קרעת אותי.. חח.. וסוכריה אני לא מפחד גממעשים/היה (מעשיהיה למי שלא הבין) ומעשיהיה את לא יודעת איזה נמוך אני וככה את מאחלת לי? מזה נפגעתי אין לך מושג..
ואני יודעת גם לפגוע.... פששששששש ואני גבוהה???? אבל לא נפגעתי!! וא"א לפגוע בי! יש לי חומת מגן חח וממני לא צריך לפחד!! ואם אתה מפחד אז: וגם מפחדים ממני!!
סתם צחקתי נראה לך שאני נמוך???? חחח.. איזה פאדיחות סתם היה לי מצ'עמם.. וגילנו סווד: שאת נמוכה.. ואל תדאגי אני לא מפחד גם אם תבואי עם סכין..
אני לא נמוכה...... ולא גבוהה.... פ'סדר לגילי!! גמני גיליתי סוווד! אתה גבוה לגילך! עכשיו אני גם יודעת למשוך סודות! נכשלת בבחינה!! אני לא נוושאת על עצמי סכינים... רק אולרים
בס"ד אם היא תבוא עם סכין, זה יהיה בשביל לחתוך לך בצל לארוחת ערב... ;-)))