אני יודעת שלשאלה שלי אין תשובה ברורה כי זה משתנה מאדם לאדם .
אבל בכל אופן מענין אותי למי לדעתכם קשה יותר עם רווקות מבוגרת לבחורים או בחורות?
תוקן על ידי אסיק_good ב- 26/06/2009 18:30:53
נשלח ב-26/6/2009 17:11
תלוי
נשלח ב-26/6/2009 17:53
הרווקים -כיין ישן שרק משתבח והולך.
הרווקות-כחומץ בן יין שפג ריחו...
נשלח ב-26/6/2009 17:55
אכן נראה שלרווקה מבוגרת קשה יותר.
השעון הביולוגי לא נח (אפשרויות לידה, יופי וכד').
אצל הגברים השינויים איטיים יותר.
נשלח ב-26/6/2009 18:47
אני חושב שלשניהם זה במידה שווה.
רק ההבדל הגדול אם הבחור נמצא בישיבה או שהוא עובד.
אם הוא בישיבה הרבה יותר קשה לו בגלל שכל החברים שלו כבר נשואים בדיוק כמו לבחורה.
לעומת זאת בחור עובד בד"כ יותר קל לו כי הוא מתמקד בעבודה וגם בגלל שהוא עובד החברים שלו כבר לא מענינים אותו אז ככה שעוד אחד או פחוד אחד לא כ"כ מעניין אותו.
לבחורות יותר קשה גם בגלל חברתי שאצלהם גיל 23 זה כבר זקנה וגם שהיא נשארת בלי אף חברה וקשה לה לצאת לרחוב ולראות חברה עם שני ילדים והיא בלי כלום לבד בבית זה מאוד קשה מניסיון.
נשלח ב-27/6/2009 23:11
אובייקtv כתב:
מעניין, שמעתי בדיוק הפוך:
הרווקות יודעות להמשיך ולהתפתח, ליצור קשרים חברתיים חדשים ולהתקדם בחיים.
לרווקים לעומת זאת, קשה יותר להתמודד עם מצבם, השריטות מעמיקות והם הופכים קצת מוזרים.
לא מנסיון אישי כמובן (*אהמ*) אבל כך שמעתי.
נשלח ב-27/6/2009 23:28
אובייקtv כתב:
האם את באמת נקבה??? מוזר שבחורה תכתוב ככה על עצמה.
נירא לי שזה כמו לישאל מה יותר כואב בעיטה ב... לגבר או לידה לאישה א"א לחוות את שתיהן . נירא לי כדאי פשוט לחרדיות להוריד את האף אולי למטה יש משהו שמחכה להן מזמן. להיות פשוטות יותר יש לי חבר בעבודה פעם נסענו ברכבת ודיברנו על הוראות הפעלה לגנרטור בקיצור ניראנו רצניים.יענו "חכמים". אני חרדי והוא משתדל להיות דתי. ואז לידנו מתישבת בחורה חילונית ופותחת שיר השירים התחלתי להרגיש את המתח מצידו ובכנות רציתי לעזור לו כי זה היה נירא בחורה מהסיגנון שהוא מחפש. ואז בסוף רגע לפני שיצאנו הוא הביא לה פתק עם שמו והטלפון ! חשבתי לעצמי הלוואי והייתי יכול גם אני להתחיל כך עם בחורה (כלומר מרגיש שיכול לצאת מזה משהו ) מהסגנון שלי כי אחרי הכל כל הבירורים שעושים זה הכל שתיות אנשים או שלא רוצים לקלקל ושותקים או פשוט מלכלכים בכוונה .לא תכירי את הגבר עד שתתכילי לחיות איתו לענ"ד
נשלח ב-28/6/2009 00:56
* כפית_סוכר, ברוכה הבאה (ראו הוזהרתם, השלב הבא זה כוס_חלב)
* לדעתי לבחורות קשה יותר אמוציונאלית. ממה ששמעתי בחורים מבוגרים פשוט באים בקטע של "לא בא לי להתחתן" ומן הסתם הם מתמודדים פחות מבחינה רגשית מצד היותם גברים.
* תרי, זה מסביר הרבה ;)
*אובייקTV אני עם משתוקקת בשאלתה. איך בחורה כותבת מין משפט כזה הזוי?
לבחורה יותר קשה!
קודם כל גברים הם גברים! יש להם יותר כח = הם לא סובלים כ"כ הרבה כמונו... לא לוקחים את החיים קשה -פועלים לפי השכל ולא בדיוק לפי הרגששש ...
הם חזקים יותר!
לא מתביישים ויודעים טוב יותר מאיתנו איך לענות לאנשים...
אז זהו - קל להם יותר מאיתנו למרות שגם להם לא קל.......
נשלח ב-28/6/2009 02:12
למי שאומרים יותר "בקרוב אצלך"
אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
את המשפט הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כשאתחתן אנופף לכל אלה שאמרו לי בקרוב אצל עם הטבעת נישואים.
ושמישהו יעיזזז להגיד לי משהו.
ולשאלתך:
לבנות יותר קשה!!
בלי לדעת מה קורה אצל הגברים,
יש לי דוד רווק ואףאחד לא משגע אותו כמו שמשגעים אותי,
נשלח ב-28/6/2009 03:28
יואו
לא תכננתי כזאת מתקפה...
בסה"כ התכוונתי להגיד שבשוק השדוכים של המתבגרים,יש דרישה יותר לגברים מאשר לגברות...
וחוצמזה,שלגבר פחות מפריע להיות לבד,כי גם ככה הם חיים לעצמם.גם הבחור הכי חברותי,צריך את החברה פחות מהבחורה,ולכן גם כשהנוף האנושי סביב מתחלף,אכפת לו פחות-למרות הכאב הצורב על עצם היותו רווק
בסדר?השבעתי את רצונכם?
נשלח ב-28/6/2009 05:52
אני לא מבין מה בכלל הויכוח פה חכמינו ז"ל כבר כתבו בגמרא "יותר מאשר איש רוצה להינשא אישה רוצה להינשא"
נשלח ב-28/6/2009 06:54
חז"ל דיברו על הרצון לתפוס בעל.
אנחנו דנים בקושי האוביקטיבי.
דרך אגב לדעתי בגילאים מבוגרים דוקא לגברים קשה יותר כי הם אינם רגילים לטפל בבית ובעצמם (ונשים לא תמיד ששות להתחתן פרק ב' בשביל לטפל בבעל).