בית פורומים בחדרי חרדים

ליצמן: אני הבטחתי לסגור את המבשר ואני אסגור אותו.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2010 14:58 לינק ישיר 

עם שני דברים אסור לריב, עם כסף ועם שיעמום. אני חושב שלצד הנלחם במבשר יש את שניהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2010 16:50 לינק ישיר 

צאק כתב:
עברה שנה ותעבור עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה עברה שנה ותעבור עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה עברה שנה ותעבור עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה עברה שנה ותעבור עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה עברה שנה ותעבור עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה עברה שנה ותעבור עוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה ועוד שנה והמבשר ימשיך לצאת כל בוקר לאלפי תיבות דואר בכל רחבי הארץ.

ומה שנותר לגורים לעשות זה רק ל-ה-ת-פ-ו-צ-ץ.

http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?whichpage=2&topic_id=2736349

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2010 17:11 לינק ישיר 

עליו נאמר "מה שלא הולך בכח הולך בעוד יותר כח" מאיר ובניו בע"מ תשמרו על עצמכם כנראה שיש לו על מה להסתמך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2010 15:50 לינק ישיר 

מחר ערב פסח (2).

מה קורה עם המבשר? הוא יוצא לאור מחר או שהוא נסגר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2010 15:53 לינק ישיר 

יוצא לאור עם דירה מיותמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2010 19:14 לינק ישיר 

כמה ממכרי שעדיין מנויים להמודיע אמרו לי שאין כמו המבשר.

סוף סוף הגיע מישהו שהעלה את רמת העיתון שלהם.

אולי כדאי לפתוח אשכול על רמתו העולה של המודיע בהשוואה ללפני שנה וחצי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 21:32 לינק ישיר 

אה ... נזכרתי הולך להיות איזה יריד ספרים
של העיתון/העלון הביתרי שנסגר לפני פסח....
להתראות ליצמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2011 21:44 לינק ישיר 

מזכיר נשכחות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2011 00:34 לינק ישיר 

אם אפשר,

אני רוצה למסור כאן מזל"ט למייסד העיתון הרב מאיר פרוש שליט"א לרגל אירוסי בנו.

עלה והצלח בכל העינינים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2011 21:45 לינק ישיר 

כן נסגר או לא נסגר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2011 21:57 לינק ישיר 

נסגר שהמבשר לא נסגר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2012 12:32 לינק ישיר 

מוקפץ לרגל יום הולדת ה-3 של "המבשר-עיתון 1 בשביל כולם", כה לחי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2012 12:39 לינק ישיר 

מעניין שחוץ מאיזה ניק הזוי בשם קולע אף אחד לא מצא לנכון לבדוק אם אכן דברים כאלו נאמרו או שמדמיונו הקודח של פותח האשכול יצאו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2012 12:41 לינק ישיר 

כסיף,מה קרה?לא הלך?נפלתם?אז החליטו להכחיש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2012 12:44 לינק ישיר 

גערער אחד למשל הכחיש לי שהם הצביעו בהמוניהם לברקת בי-ם.
אצלם זו שיטה. 

ותאמין לי שזה עובד, הדור הבא יגיד שזה להד"ם. גם ההצבעה בבחירות וגם הציטוט.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ליצמן: אני הבטחתי לסגור את המבשר ואני אסגור אותו.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.