דף חלוקה - הזהרות אחרונות - הבסיס מהפגועי מוח
בס"ד
יהודי עד מתי תישן הגאולה קרובה !!!
הבחירה בידך – חיי נצח או מוות נצחי!!!
מחכים לאסון כאילו זה קרקס שצריך להגיע לעיר
(מתוך החוברת "קול דממה דקה" (מסרים מהאוטיסטים) מספר 1, עמוד 38)
אני רוצה להגיד מה שאתם יודעים, שהמצב מאד מאד קשה.
הסוף בקרוב אבל (אתם) שוב תשאלו מה זה קרוב.
הרי (אתם האוטיסטים) אומרים ואומרים כבר בערך ארבע שנים, ואיפה האסון שמבטיחים ?
טפשים, טפשים, אין מילה עדינה יותר לתאר אותם.
כי מחכים לאסון ולא רק מחכים לו אלא רואים אותו כאילו זה קרקס שצריך להגיע לעיר. גם לא מתכוננים.
פשוט מחכים לראות את הדבר הגדול הזה, הדבר שישעשע אותם.
טיפשים.
נח בנה מאה ועשרים שנה את התיבה. הוא הזהיר והזהיר והזהיר ולא שמעו. רק בסוף, שהמים באמת עלו גבוה, הם הבינו שימותו.
ולמה ?
כי לא התכוננו.
מאה ועשרים שנה לא התכוננו.
אוי עם ישראל.
מה לעשות איתך ?
הכלה האהובה, איפה את ? למה את מחפשת לבלות בחוץ, למה ?
בעלך מחכה לך! ואיפה את?
כן, אתם רוצים לדעת מה לעשות. מצחיק באמת.
באים אלי, ילדה חולת סי.פי. ומפגרת. אוי לעם שאין אפילו נחשון אחד. לא מנהיג רק נחשון. מה לעשות? כל אחד צריך להיות נחשון, אבל איפה הים? ולאיזה כיוון אנחנו קופצים? הכל מבולבל ואף אחד לא יודע לאן ללכת. אף לא אחד. הצדיקים מחזיקים בתורה, אבל גם לא יודעים לאן ללכת עם התורה.
בחוץ כולם נראים אותם צדיקים פחות או יותר. מי שייך למה ?
מי הם הצדיקים האמיתיים ? מי ?
אותם ראשי ישיבות שמתעסקים במחלוקת ? או הבחורים שלומדים כדי להגיע לעבודה כמו ראש הישיבה?
או האשה שבוכה על הילדים ואומרת תהילים כל יום? מי? זה מאוד מבולבל. הכל מבולבל. פוליטיקה, כסף לישיבות, שליטה על הממון.
הכל בודאי לשם שמים.
אוי לעם ישראל.
אני ילדה צעירה מוגבלת בשכלי ואני אגיד לכם מה שאני יודעת.
אני יודעת שה' שולח כל יום אזהרות, כל יום. אבל אנחנו סוגרים עיניים וסותמים את האוזניים כי לא רוצים לדעת. רוצים לשקר את עצמנו כל יום. באמת תשמעו ותראו שכל יום לפחות דבר אחד על טבעי קורה. לעיתים הרבה מאוד נולדים ילדים פגועים כמוני, הרבה מאוד וכו'.
בנוסף אסונות טבע.
אז מה אם יש בצורת השנה? מים בבית יש? מקלחת אפשר לעשות ?
טפשים, טפשים, למה ה' כל כך אוהב את הבנים שלו?
ועכשיו אתן לכם את הפתרון: אחדות! אחדות עִם עַם ישראל ועִם ד'.
עַם ישראל עם ד' (זה) דבר אחד, וזה הדבר היחיד שיציל אותנו, הדבר היחיד. אבל זה נראה בלתי אפשרי לעם כל כך רחוק, כל כך עמוק בעולם הזה. כאשר מתפללים, רצים למנין, מתפללים מהר כדי לעזור לבחירות. טיפשים, צדיקים טיפשים.
תשבו ותגידו וידוי ביחד.
ביחד להגיד תהילים עם לב שבור.
תצטערו על כל חטא, אפילו הקטן ביותר.
לתת את כל האהבה לה' וזה יציל אתכם.
השם יציל אתכם, רק ה'. לא אף אחד.
אנחנו בני מלך ולא מתאים לנו לצאת לרחוב המלוכלך של העולם הזה כדי להילחם באותו צורה שמשתמש יצר הרע. לא מתאים לנו להתנהג כמו החילונים, להשתמש בנשק שלהם. מתאים לנו לשבת בארמון ליד ארון הקודש ולבכות ולבקש מהמלך עזרה. הוא הכח הגדול ביותר בעולם ורק הוא יכול להציל אותנו. ואלה שאומרים אבל צריך לעשות השתדלות, נכון. אבל איזה?
ש. לפעמים צריך להשתמש בנשק של האויב, כמו שהרגו את בלעם בן בעור
בחרב?
ת. אנחנו לא צדיקים כמו פנחס. החרב שלנו זו תפילה. זה חץ שיגיע ללב של היצר הרע. ורק זה, לא שום דבר אחר. הזמן יוכיח את המילים שלי ושל כל הילדים, כי נשלחנו, לא כולם, אבל חלק נשלחנו.
זמן חרום - לתרומות –לפעילות –להפצה 052-7133181
|
בס"ד
יהודי עד מתי תישן הגאולה קרובה !!!
**הזהרות אחרונות !! אל תגיד לא ידעתי לא אמרו לי **
המצב קשה, כי הדתיים לא מחכים למשיח
(מתוך החוברת קול דממה מספר 1, עמוד 41)
שלום, אני רוצה להגיד לכם שאתם חשובים מאוד!
כי ה' שלח את המַדָע כדי לאפשר לכם להגיע להרבה מאוד אנשים בזמן מאוד קצר. עכשיו כולם יודעים את הנבואות, כולם למדו יחזקאל, כולם מוכנים למשהו, אבל כולם רוצים לדעת בדיוק.
לְמַה?
החילונים מחכים לזכות בפיס או להרויח בבורסה, הם רוצים שקט, רוצים עולם שיאפשר להם להמשיך את הקניות.
הדתיים, חלקם גם רוצים שקט, רוצים להמשיך גם את החיים של קניות ושל עולם הזה לבוש כיפה ופאה ויש דתיים מעטים שמחכים לגאולה ובאמת מחכים.
באויר אפשר להריח את המצב המסוכן, אפשר לראות את זה בעיניים, אפשר לטעום את זה בפה, אפשר להרגיש את זה בעור, אבל רק רודפי אמת זכאים לראות ולהרגיש ולדעת את האמת.
היהודים האלה מודאגים ובצדק. כן בצדק, כי המצב קשה.
ולמה המצב קשה ?
כי הדתיים לא מחכים למשיח.
ואם הם לא מחכים אז מי ?! מי מחכה ? רק מעטים.
יש רק (כאלה) שמחכים למשהו, (מחכים ל)איזה דבר מענין.
רעידת אדמה, מלחמה ואולי משהו אחר שיהפוך את החיים לדבר מענין.
אוי לנו!
אוי לעם ישראל! אוי לעולם!
אתם יודעים את הדברים האלה, אתם צריכים להחזיר (בתשובה) את הדתיים, כי הדתיים חייבים להוביל, ואם הם לא מוכנים להוביל, מי נשאר? כן, המצב קשה, אבל בכל יהודי נשמה קדושה ואתם חלק מן השליחים שנשלחו לעזור להציל את המצב.
כן אתם!
אין זמן לא לאכול ולא לישון. להתפלל ולצאת לעבודה זה הכל! יום ולילה לדבר! לדבר! לא במילים רכות, לא בכל מיני דרכים נעימות, זה לא יעזור, צריכים להגיד אמת!
והאמת היא - שאם לא נחזור לה' לבד, הוא יחזיר אותנו, וזה לא יהיה קל ואם נחזור לבד נחיה.
אבל אם הוא יחזיר אותנו, רק המאמינים יחיו, הרבה יפלו, הרוב יפלו.
כן, אבל זה לא חדש, זה כתוב, זה ידוע, רק צריכים לדבר אבל לא רק בפחד, גם לדבר על אהבת ה' לאהוב פשוט לאהוב אותו לומר דברים על זה וזו הבעיה רק אוהבים את עצמם, כולם רק את עצמם! לדבר על אהבת ה' על אהבת ישראל אחדות, אחדות כאשר אנשים אוהבים באמת אחד את השני יש אחדות יש אחדות.
שאלה: האם את יכולה לפרט יותר מה עלינו לעשות?
תשובה: רק יכולה להגיד לכם לדבר, להגיד את האמת לדבר על המצב הרוחני של כל היהודים בארץ. לדבר על הסכנות הרוחניות, כי למות זה לא כל כך מפחיד. אדם שנהנה מהתענוגים שלו – קשה לו לדמיין מוות, אבל להגיד לו שהוא יעלם לנצח, שכל מה שהוא אוהב ומקבל תענוג מזה, זה יתן לו מחלות שיכלו לו את הגוף, כל העוה"ז שלו הוא יהפך לאפר ויעלם עם הרוח, והעולם יהיה עולם רוחני, לא גשמי, ורק אלה שיגיעו לעדינות (קדושה, רוחניות ?) רבה, רק הם יוכלו לחיות בעולם הרוחני.
כי רק דבר קל, קל במשקל, יכול להיות בעולם הרוחני. וכל הזהב, הכסף והבגדים בחיים ותענוגים גסים אלו, לא יוכלו לעבור את המחסום שניצב בין העולם הגשמי לבין העולם הרוחני.
לדבר ולדבר, לבכות, להגיד תהילים, לבקש ולבקש מהיהודים להתעורר ולהבין שאתם פשוט אוהבים ואתם לא רוצים שחלילה ילכו לאיבוד.
לדבר על אחדות, אהבת ה' ואהבת כל יהודי.