בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

תא חזי - תמונות מהעתיד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/7/2009 22:03 לינק ישיר 

danmash כתב:

פשוט  מדהים איך הק"בה מסתיר עצמו - לא רק בתופעות ואירועי הטבע האדירים אלא גם בתוך תבניות החשיבה וההיגיון של בני אדם. פתאום אותם תיאורי "אש וגופרית ואבני אלגביש"  המוזכרים ביחזקאל  (ל"ח) מקבלים את "לגיטימציה" מתוך ההיסטוריה המדעית.
  פתאום הלך הרוח אומר:" זה בעצם אירוע שהיה ...  ובוודאי ובוודאי יקרה מתישהו בעתיד ואם כבר מדברים אז מה מונע מאירוע כזה של מטאור ענקי לנחות על כדור הארץ . . ." ופתאום הכל "טבע" ופתאום הכל "הגיוני" ואפשרי" ומתחילים את החישובים של איפה יפול ומה הנזקים וכו'וכו' 
ולא שמים לב שהקב"בה מגייס את כל עולם המדיה והטכנולוגיה להודיע  ולהזהיר ולהמחיש את אשר אנו עומדים לפניו על מנת להחיש תשובה ולהחיש קיבוץ גלויות.
 הסרטון זה הפרומו - על יבש וכשאנחנו נינוחים ויושבים מול מסך מחשב, כמעט פנאן

הרבה הודעות חזקות ואיכותיות היו לך דנדוש יקירי...

זו אחת המוצלחות והמדוייקות ביותר !      

לטעמי כמובן .

לפי חוק פקודת העונשין 17 סעיף 22 קו נטוי 6 הנקרא "לא תמנע טוב מבעליו"
אתה נקרא להמשיך ולשתף את קהל הקוראים בהגיגיך הנעימים מלאי הרגש וההתפעלות.

אחרת אתה צפוי לעונש המירבי הקבוע בחק .  ( גימט' גיהנם )

לא תשלח התראה נוספת .

תוקן על ידי המיייחל ב- 29/07/2009 22:00:13

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2009 16:46 לינק ישיר 

עדיין עוקבים ?

מדף סרטי 'הסוף' ו'2012' הולך ומתמלא בקצב מעורר התפעלות יש לומר .

בסוף הם עוד ישכנעו אותי להאמין לתחזיות שלי. . .  Crazy 

http://www.wnet.co.il/images/download/111828.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/8/2009 17:58 לינק ישיר 

אני עוקב זה זמן  אחר התחזית של שבט המאיה שקבע את תאריך 21.12.2012 כסופה של העידן הזה.
לפי הספירה הארוכה בלוח השנה של בני המאיה הנחשב ללוח השנה המדוייק בעולם , ה-21 בדצמבר 2012 הוא סופה של התרבות האנושית הזו. בני האדם יכנסו לציביליזציה חדשה שלגמרי אינה קשורה לזו הנוכחית. בני המאיה לא הזכירו את הסיבה. דבר אחד ברור: משמעות היום האחרון אינה הגעת אסון כלשהו במקום זאת, היא רומזת על מודעות קוסמית חדשה ותמורה רוחנית אל עבר התרבות החדשה.

ולמרות שבני המאיה לא ציינו שמדובר באסונות משום מה בעולם הרחב מאמינים שתאריך זה הוא קץ העולם.
מעל מליון וחצי אתרים עוסקים בתאריך זה, לפני שנה היו 850,000 אתרים והמספרים הולכים וגדלים.

המעניין שתאריך זה נופל ערב שבת, ח' טבת, התשע"ג פרשת ויגש, בה מתוודע יוסף לאחיו.
והפטרת השבוע היא.........חזון העצמות היבשות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2009 22:09 לינק ישיר 

2012 - 12 - 21

זהו התאריך בו מסתיים לוח השנה העתיק והמדוייק בן אלפי השנים של בני שבט המאיה .

משמעות הדבר לא ברורה , האם הדבר מלמד על "סוף העולם" או שמא על תחילתו
של עידן חדש?

כך יושבים ותוהים להם גויי אומות העולם .

אין ספק שהשנה הזו היא שנה גורלית וגדולה מאוד ויהיו בה דברים עצומים ,
 לגבי התאריך המדוייק 'על היום' אני מאמין שאוכל לעמוד על טיבו בעתיד .
לא ב- 2012 . הרבה לפני .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2009 09:21 לינק ישיר 

ממה שהבנתי עם האנגלית הצולעת שלי

מדברים שם על אירוע גדול במשהו שקשור בשמש , גם זה מדוייק !
וכבר הזכרתי זאת בעבר באחת ההודעות שבעוד כמה שנים צפוי אירוע גדול שבמסגרתו
תוחשך השמש וכל כדוה"א יהיה שרוי בחושך , כמה זמן ? לפחות יום אחד , כך משמע מהזוהר .

ואז יגיח האסטרואיד. . .

שמתם לב לעוד קטע מדהים בסירטון הנ"ל ??

בדקה 4:25 הוא אומר שעפ"י תוכנה כלשהי שהם פיתחו המחשבת הסתברויות של
תרחישים מסויימים להערכתם צפויה ב - 2009 - 2008 מלחמה גרעינית מוגבלת כלשהי...

מן הסתם הוידאו הזה מלפני כמה שנים .

מזכיר לכם משהו מהפורום הזה וממה שראיתם בשיעור ?!       
מלחמת המזרח עם צ. קוריאה כמובן .

מדהים , אין מילים פשוט מדהים .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2009 16:27 לינק ישיר 

המייחל

אני מבקש בכל לשון של בקשה ללחוץ על כפתור ה"פלאיי" ושהסרט  יתחיל !  אני מחכה עם הפופקורן והמיץ ביד !! 
כבר אין כח לחכות

בסוף יאשימו את הפורום המכובד והעומד בראשו (......) שפשוט נהננו מעיכוב תהילך הגאולה

נ.ב

מה שמזכיר לי:  יש למישהו מצלמת וידאו ?!?!? לצילום הרצאה מרתקת בענין אחרית הימים. מומלץ למי שמחכה למשיח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2009 10:13 לינק ישיר 

מצאתי את הסרט בגוגל ,הסרט שתמונת עטיפתו הובאה לעיל .

יש הרבה מה להעיר ולהאיר על מה שתראו בסרט , קשה לעשות זאת בכתב
מאחר וארוכים הדברים .

בכל אופן הנה הלינק .

http://video.google.com/videoplay?docid=3213449483968654266

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2009 18:25 לינק ישיר 

הנה תקציר של חומר שאספתי במרחבי האינטרנט (עברית, אנגלית)בכל הנוגע לתאריך זה ושבט המאיה.

בני המאיה משתייכים לגזע המונגולי (שמקורו במזרח אסיה) וככאלה הם היו נמוכי קומה וחסונים. הממצאים הארכיאולוגים הראשונים שנתגלו מתוארכים לתקופות קדומות למדי: כבר 2,500 שנה לפני הספירה הם החלו לייצר קרמיקה לצרכי פולחן במרכזים שניתןלתארם כראשיתה של סביבה עירונית. בערך 300 שנה לפני הספירה הם החלו לפתח את הכתב ולתעד לפרטי פרטים את קורותיהם.
בני המאיה התפרשו על פני שטח של כ־300,000 קילומטרים רבועים באמריקה התיכונה (אמריקה התיכונה, רצועת יבשה המחברת את אמריקה הצפונית עם אמריקה הדרומית. משתרעת למן גבול מקסיקו-גואטמלה בצפון, ועד גבול פנמה-קולומביה בדרום, וכוללת את איי הודו המערבית שבים הקריבי. המדינות בתחומה: בליז, גואטמלה, הונדורס, אל-סלבדור, ניקרגואה )ויצרו את אחת התרבויות המפותחות ביותר באמריקה בתקופה שקדמה לבואם של האירופאים.

בני המאיה חיו בערי ממלכה ענקיות, מוגנות בחומות ובחפירים אדירים. הערים נבנו מסביב לתל מרכזי שעליו פירמידה קטומה ומסביב לתל היו פזורות בקתות בני העיר. השלטון היה בידי הכהנים המשכילים. הם חיו מחקלאות ומדייג, מצייד ומסחר.

העדויות העיקריות מהן שואבים את הידיעות על תרבות המאיה הן שרידים שנחשפו בחפירות ארכאולוגיות:

מקדשים

קברים

פסלים ותבליטים

ציורי קיר, כדים ותכשיטים

כתב תמונות (הירוגליף) של בני המאיה טרם פוענח בשלמותו.

ומה לגבי ספרות?

(בשנת 1521 פולשים ספרדים מצאו עיר ריקה שבני המאיה הותירו. הספרדים השמידו את רוב המסמכים הכתובים של בני המאיה. שלושת הספרים הנותרים אינם מספיקים כדי לפענח את הציביליזציה שלהם)

December 21 2012

לוח השנה של המאיה נגמר בתאריך 21 לדצמבר 2012. הם טענו שהשמש עושה הקפה יחד עם כל הגלקסיה במשך 5100 שנה, ובסוף שנת 2012 ההקפה תסתיים, וכולנו נזכה להארה גדולה מאור המגיע ממרכז היקום.

בתאריך זה בשעה 11.11 בבוקר בדיוק (דיוק הלוח המאייני הוא 35 שניות) כדור הארץ יהיה בקו ישר עם השמש והמרכז של גלקסיית שביל החלב. זהו אירוע נדיר  המתרחש פעם ב- 26,000 שנים.

בני המאיה הצטיינו במדעים, במיוחד במתמטיקה ובאסטרונומיה. הם פיתחו שיטת חישוב מחוכמת ואף היו בידם מכשירים משוכללים אשר צפו מראש ובמדויק את תנועות השמש והירח.

אסטרונומים ומדענים ברחבי העולם עוקבים אחר ההתפתחויות בכדור הארץ ככל שמתקרב תאריך זה, הם מציינים שתופעות ושינויים על פני כדור הארץ המתרחשים ויתרחשו הם תוצאה של התקרבות השמש למרכז גלקסיית שביל החלב, חלק מהם צופים שתופעות אלו יוגברו לעוצמות גבוהות ככל שיתקרב תאריך זה עד כדי שינויים מרחיקי לכת בכדור הארץ.

גם מדענים בנאסא אישרו שבתקופה האחרונה התרבו הכתמים על פני השמש ותופעות של הפרעות מגנטיות ותקשורתיות מורגשות יותר מאי פעם.

אדרייאן גילברט ומוריס קוטורייל בספרם "נבואות מאיה" מעלים על סמך מחקרי מדענים ואסטרונומים שבעקבות השינויים הצפויים בשדה המגנטי של השמש קוטבי המגנטיות של כדור הארץ יתחלפו בין צפון לדרום, הפרעות מגנטיות עצומות ישבשו את התקשורת הלווינית ומכשירי חשמל בכדור הארץ, התקשורת הגלובלית תופרע או תשתתק לחלוטין, כמו כן עקב שינויים במגנטיות של השמש יווצרו רעידות אדמה ושטפונות בקנה מידה משמעותי.

האם תחזיות אלו מוחלטות? שבט המאיה לא קבע תאריך זה כסוף העולם אלא כתחילתה של תרבות חדשה והנהגה רוחנית שלא הכרנו עד כה.

משמע שרוב ההתרחשויות שיהיו בעולם יקרו לפני תאריך זה בשנה שנתיים עם התקרבות כדור הארץ בקו ישר עם שביל החלב הקוסמי האדיר.

ואכן שני מדענים שחוקרים את הנושא קבעו שהאירועים הצפויים יקרו שנה שנתיים לפני תאריך זה.

ההנחה היא שתופעות משמעותיות אכן יקרו אך אין יודעים לתרגם אותם למידות ומספרים ממשיים, כשאומרים שהשפעות מגנטיות עצומות יתהוו כתוצאה ממיקום קוסמי זה של כדור הארץ איננו יודעים עד כמה השפעה זו תשנה את כדור הארץ.

נבואה נוספת של המאיה מציינת שב-20 השנים האחרונות של העידן הנוכחי, כלומר כבר החל משנת 1992, העולם האנושי עובר תהליך של היטהרות לקראת העידן העתידי.  

שבט המאיה תחילת היווצרותו  מתקופת המבול זהו גם התאריך בו מתחיל הלוח שנה שלהם,הם היו חכמים מאוד ורמת התחכום שלהם היכתה  בתדהמה את המדענים והחוקרים,

יש חידות רבות בלתי פתורות,היו להם מערכות כבישים מתקדמות,מערכות השקיה מסועפות,הם קישטו את רצפת מקדש הירח עם דמויות של הצד האחורי של הירח! המדענים שלנו היו מבולבלים מהתבניות בתחילה, רק לאחר פענוח תצלומי לווינים ששוגרו לירח גילו שהתבניות היו של הצד האחורי של הירח, הם לא יכלו להבין, איך בני המאיה יכלו לראות אותו? הירח תמיד פונה אל מול כדור הארץ עם צד אחד.

הם ידעו לחשב בדיוק רב את מסלולו של כוכב נוגה דיוק המשתווה למכשירים המדויקים הנמצאים כיום.

המבנים הארכיטקטוניים מתקופת ממלכות המאיה מרשימים במורכבותם: בערים רבות נתגלו קברים מפוארים, פירמידות, מקדשים ומצפי כוכבים שלצורך בנייתם השתמשו במלט ובבטון. על קירות המבנים הללו התגלו ציורים תיעודיים רבים המלווים בטקסטים המתארים אותם. המדרגות המובילות למקדש בקופאן שבהונדורס למשל, הן למעשה ספר ענק המציג את מלכיה השונים של העיר ומפרט את תולדותיה בציורים ובמלל.

עד היום לא הצליחו מדענים וחוקרים לפענח את כתב המאיה מלבד מספרים.

דברים שמשערים שיקרו בעקבות התאריך הזה (מובא בראשי פרקים בלבד לכל נושא יש הסברים מדעיים)

*כדור הארץ יטה על צידו

*קטבים יתחלפו: צפון יהפוך לדרום ודרום לצפון

*שטפונות, רעידות אדמה

*בנאסא מאשרים שכתמים בשמש מתגברים בעת האחרונה והם צופים שבקרוב יתחילו "הפגזות" מגנטיות שעלולות לגרום לשיבוש תקשורת לוויני והתקשורת העולמית בכלל.

*יתגלו עולמות, אזורים נסתרים וחבויים

*המוח האנושי יקלוט דברים בצורה שלא הייתה בעבר

*ועוד

ב-755 אחרי הספירה, נזיר מבני המאיה חזה שאחרי 1991 ששני אירועים גדולים יתרחשו: טיהור המודעות הקוסמית של בני האדם וחידוש כדור הארץ. למעשה בני שבט המאיה קראו ל-20 השנים האחרות של הבקתון ה-13 (מ-1992 עד 2012) תקופת "חידוש כדור הארץ" או "טיהור כדור הארץ".

יש מספר חוקרים החולקים על תאריך זה  כמו גו'ן מייגו'ר ג'נקין שטוען שהתאריך הנכון הוא 2016 ,יש סוברים שנה שנתיים קודם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 08:47 לינק ישיר 

תודה ישרטאל .

כולי התפעלות מהדברים המדהימים הבלתי נתפסים האלה .

לא זכור לי מתי לאחרונה ישבתי וקראתי מאמר שגרם למידת ההתפעלות אצלי לעלות
יחד עם התקדמות של על שורה בו !

יש לי כ"כ הרבה מה להגיב ולומר על מה שקראתי פה שרק על זה לבד אפשר למסור שיעור שלם .

בשתי מילים : הדברים חופפים ותואמים את תורתנו הק' בצורה מפליאה מאין כמוה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/8/2009 21:07 לינק ישיר 

בעקבות העיסוק הגובר והולך בעולם בתאריך הנ"ל 2012
התחלתי גם אני לחשב ולעבד את המידע שברשותי ולהצליבו עם
הנאמר בסרט על נוסטרדמוס ו-2012 ולמרות שעדיין מוקדם מבחינתי
להתחייב על אירועים קונקרטיים וכ"ש על תאריכים ספציפיים . . .בכל זאת ,

כמו שזה נראה עכשיו 2012 הלא היא תשע"ב הולכת להיות שנה חשובה ועמוסה באירועים
גדולים ועצומים בעולם .

שום דבר לא יקרה פתאום וללא הכנה מוקדמת , ככל שנתקרב בזמן יחלו החדשות
והדיבורים להעסיק את תושבי כדוה"א כולו .

מעיון מדוקדק בכתובים אני לא יכול שלא לחוש בין השיטין את דברי רבותינו ז"ל
שאמרו שהאירועים שיהיו בעולם יאפילו על אירועי יציאת מצרים .

דברים מדהימים ותופעות שטרם ידעה האנושות צפויים בעולם .

החלה מכירת הכרטיסים , הבטיחו את מקומכם !

תוקן על ידי המיייחל ב- 16/08/2009 21:03:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2009 23:03 לינק ישיר 

"נוסטרדמוס 2012" ??? אני דורש הסבר המייחל..

אתה בעצם אומר שאתה מסתמך על המקורות שמוצגים בסרט? על הנבואות של הבן אדם עצמו??

מה גרם לך להשתכנע באמיתות הדברים?

תוקן על ידי Bigman3 ב- 26/08/2009 22:59:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2009 09:00 לינק ישיר 

חחחח....

עכשיו אני כבר רואה שתגובותיי לעיל בעצם עונות על שאלתך .

קרא אותם שוב דניאל ותאמר אם קיבלת תשובה לשאלתך אם לאו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2009 13:35 לינק ישיר 

הייתי רוצה שיותר תתיחס בנקודתיות על התוכן של הסרט.. מה חלקם של בני המאיה בעיניין מבחינתך??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2009 23:58 לינק ישיר 

תראה צדיק . . .

הסרט היה באנגלית , ללא תרגום , ממה שהבנתי שם באותו תאריך בדצמבר 2012
צפוי אירוע קוסמי גדול בו מערכת השמש מגיעה לנקודה מול מרכז הגלקסיה בדיוק,
עד כאן הכל בסדר כי הרי מדובר על מדע נטו , וכאן נכנסים פרשני המאיה לתמונה
וטוענים שעפ"י המסורת של שבט המאיה משמעות הדבר הוא שהעולם נכנס לעידן חדש
תודעה חדשה וכו' וכו' , כמו שהביא ישראטל במאמר לעיל .

עוד נאמר שם שעפ"י מפענחי דברי ואיורי נוסטרדמוס גם הוא תיאר מאורעות
גדולים בעולם הקשורים בשמש , כך באמת מופיע באיורים הנבואיים שהוא השאיר .

מה שאני בסה"כ עשיתי הוא להצליב את זה עם המידע שברשותי אודות אירועי השנים הקרובות
ומצאתי התאמה מפליאה ( בעיקר עם הנאמר בזוהר )  הן בקשר לשמש והן בקשר למלחמות שיהיו בעולם .

וכמו שכבר אמרתי לעיל יש לי הרבה מה לומר בנושא הזה אך קשה לפרט הכל בכתב .

תוקן על ידי המיייחל ב- 28/08/2009 0:32:35

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2009 22:08 לינק ישיר 

התמונות נמחקו עקב גודלן המפלצתי .

תוקן על ידי המיייחל ב- 18/10/2009 20:30:25

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > תא חזי - תמונות מהעתיד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.