| נשלח ב-8/7/2009 01:00 |
|
| |
התיירים והכשרות
אני אוהב את צפת נושם אותו ומבקר בו בלי סוף.
לצערי, אני עדיין לא מצליח להבין מדוע לא מאפשרים להכניס לעיר כשרות של העדה החרדית, והרב לנדא, תיירים רבים יושבים ואוכלים בלי לדעת מה הם אוכלים, ויש מבקרים שמודעים למצב ולא יכולים לקנות אוכל כפי שהם הורגלו בעירם.
מאפיית "אריאל" בהשגחת הבדץ בכל הארץ חוץ מסניף צפת, מדוע זה צריך להיות בעיר שכל החרדים אוהבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2009 10:47 |
|
| |
הרב המקומי נלחם נגד כל כשרות נוספת בעיר, וזאת היות ואם יתירו להכניס בד"ץ הרפורמים גם ירצו להכניס שם כשרות משלהם.
חבר מהישיבה עובד שם בכשרות, והוא אכן אמר לי שהכשרות המקומית אינה מיועדת אלא לתיירים שמגיעים מכל העולם, ולא עבור חרדים מירושלים וקריית ספר.
אני אישית רואה את עצמי כתייר ממקסיקו.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2009 14:51 |
|
| |
דוד הרזה, כנראה שאין אתה כל כך רזה.
הסיבה שכתבת על הרב אינו הסיבה האמיתית. הרבה מאמץ גדול נעשה בדבר הכשרות. ואנו מקווים שיהיו תוצאות, בשיתוף הרב (?).
אבל ודאי שאין ראוי לכתוב על זה בפורום שכזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2009 19:03 |
|
| |
אני לא מצליח להבין מדוע מי שרוצה בד"ץ, לנדא, או שאיירית, אין לו זכות לכך.
המקום היחיד שהרבנות המקומית אינה מאפשרת לכשרות אחרת להיכנס לעיר זה צפת.
וכולם שותקים.
כשאני מבקר בצפת אני לא יכול לאכול, לא פלאפל לא פיצה, כי הכשרות הרבנותית הקלושה לא מאפשרת זאת, מלא חנויות כביכול עם "כשרות מהדרין" שכולם יודעים ששווה זבל.
בקרוב ממש אני עומד לפתוח חנות פיצה ופלאפל בהשגחת הבד"ץ שימוקם באחד הישובים הסמוכים, עם משלוחים חינם לכל איזור צפת.
פרטים בקרוב
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2009 12:25 |
|
| |
הביסטריצקי הצעיר לצערנו לא מספיק דתי כמו האבא שלו ולא מספיק חכם כמו האבא שלו
גם אני מסתובב הרבה בצפת ואני יודע שמצב הכשרות המקומית בכי רע. ידע הנופש ויזהר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 02:44 |
|
| |
[quote]ציטוט הנקמן: בקרוב ממש אני עומד לפתוח חנות פיצה ופלאפל בהשגחת הבד"ץ שימוקם באחד הישובים הסמוכים, עם משלוחים חינם לכל איזור צפת.
פרטים בקרוב
התוכנית שלך הלכה פייפן, הבדץ פתחו מסעדה בתוך צפת
תוקן על ידי דודו_הרזה ב- 19/07/2009 2:41:35
|
|
|
|
|
 |
|
|
|