| נשלח ב-14/7/2009 23:45 |
|
| |
מכתבים לרבנים
בס"ד
החלטתי לפתוח את האשכול הזה למען ידעו הקהל את הדברים....(הכל ניתן לבדיקה)
רבי דוד אבוחצירה קיבל בשנה האחרונה כמה ביקורים של אנשים, ומכתבים שונים שתוכנם, הוא שיעיר את העם לבקש משיח כמנהיג!
בפעמים הראשונות שהגיעו המכתבים הוא לא קיבל את הדברים, וסילק את השליחים לאחר יד, לאחר סימנים שקיבל משמים, ובינהם החלום המפורסם, מקווים: שיתחיל לעשות את המוטל על כל יהודי בעת צרה זו לעשות, ובמיוחד מיועד לאנשים שמשפיעים על ציבורים שלמים,
לאחר מחשבה החלטתי לפרסם את המכתב שהוא קיבל היום לציבור, היות והוא קיבל את השליחים בסבר פנים יפות ורצה לראות את כל החומר, והראה התענינות, כנראה שהבין לאחר הרמזים והסימנים השונים שקיבל שהדברים לא פשוטים ועומדים מאחוריהם כוחות רבים,
2 מכתבים שנכתבו מאחורי שני תמונות של הרש"ב. בהמשך אני יכניס מכתבים שהוא קיבל לפני שנה
בס"ד
לרב דוד אבוחצירה
זו פעם אחרונה שהשמים פונים אליך!
עליך לצאת מיד לתקשורת ולהודיע בכל מקום שהמשיח נמצא בישראל.
בכספך עליך לפרסם בעיתונים, רדיו, וטלביזיה, שעם ישראל יתכונן למשיח, ושאסור לוותר על מילימטר משטחי ישראל !
הרבי מלובביץ גדול ממך לעין שיעור, יצא למאבק בנושאי ארץ ישראל, ומשיח.
עליך להזהיר את יהודי חו"ל שעליהם לעלות מיד לישראל: הם בסכנה !
ארה"ב לקראת שקיעה תחת המים.
עליך להזהיר את העם לשמור על מצוות התורה:
יש עכשיו גזרות קשות על עם ישראל, ואם אינך מעורר את העם – זו מרידה שלך באלוקים, עליה אתה תשפט בבי"ד שמים.
אם הדברים הללו שקר: ממילא אתה חי כרגע בשקר.
אם הדברים הנאמרים כאן אמת: אתה תקבל סימנים !
דברים אלו נמסרים אליך מהרש"ב מהר"ש ומבית דין שמים
מכתב שני!
בס"ד
לרב דוד אבוחצירה
בשמים לא מרוצים ממך שאינך מפרסם משיח ואינך מזהיר את העם מהמלחמה הקרבה, כעס גדול יש בשמים עליך: אילו היית יוצא לעם בנושא משיח וארץ ישראל, היו ניסים ונפלאות והיית מציל רבים שהיו הולכים אחריך!
המשיח נמצא בארץ
המשיח היה אצלך לאחרונה בפעם השלישית, אבל הוא לא נכנס אליך, הוא מאד מאוכזב ממך:
דברים אלו נמסרים אליך מהרש"ב מהר"ש ומבית דין שמים
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 15/07/2009 0:14:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2009 22:36 |
|
| |
בס"ד אור ליום ה כד תמוז התשס"ט
דורש_טוב חושבני שהרב דוד אבוחצירא יש לו תפקיד מכריע בנושא הגאולה שעליו לפעול משום שיש לו ציבור מאמינים גדול והוא כבר אמר "שסבא שלו ר' ישראל אבוחצירא זצ"ל בא אליו כועס שהמשיח היה אצלו פעמיים ולא קמת הוא יבוא עוד פעם וראה לכבדו כראוי " עכ"ד החלום ,נראה לענ"ד שיש בדבריך אמת שאכן יש כעס עליו כי הוא חייב לצאת בקריאת קדש לעורר את עם ישראל מפני מלחמת גוג ומגוג שהולכת וקריבה ושיש לזעוק לגאולת עם ישראל והעולם ע"י הקב"ה שישלח את משיח בן דוד ולקרוא מיידית ללימוד הזוה"ק שמקרב את הגאולה.ויש לכל יהודי חו"ל לעלות מיידית לארץ הקדש ולא להתמהה דקה אחת כי אני רואה שבקרוב תהיה אנטי שמיות גדולה נגד היהודים .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2009 17:43 |
|
| |
בס"ד
קיבלתי אישור להכניס את המכתב שנשלח להרב דוד חי אבוחצירה לפני שנה פלוס, (הוא דחה את הביקור בבוז)
אז אמרו לי שהמשיח היה אצלו פעמים וזה לא עזר...
והבבא סאלי זצ"ל - מאד רוצה להצילו, וביקש שישלחו לו המכתב
בס"ד ניסן התשס"ח
לכבוד הרב דוד אבוחצירא
1) בידי הסורים מאגרים תת קרקעים אדירים מוגנים שבהם כמות גדולה ביותר של טילים, כולל כימים וביולוגים.
הרבנים והמקובלים שותקים ולא אומרים לעם לצעוק למשיח ולשמור מצוות.
2) בשמים כועסים שכל רב או מקובל יושב בחצר שלו, מקבל אנשים ואינו אומר להם ולעם ישראל לזעוק למשיח!
3) מוסרים משמים שהצדיקים במשפחתך לא יעזרו לך אם לא תצא לרדיו, טלויזיה ועתונות – ותזהיר שהמשיח בישראל, שצריך לצעוק לאלוקים למשיח, לשמור מצוות, לסגור כל הזנות בארץ.
צריך לצעוק: "אנא אלוקים שלח לנו משיח בן דוד!"
4) נמסר לך משמים: אם לא תצא לתקשורת בישראל להזהיר – אז תשפט בבית דין שמים. הצדיקים ממשפחתך לא יעזרו לך אז.
הצדיקים שעכשיו קובעים ומנהלים את הגאולה הם אדמו"ר שמואל דובער ואדמו"ר שלום דובער.
5) שואלים אותך: איזו מסירות נפש עשית? המשיח שנמצא בארץ מכר ביתו, עבר כלא וסבל, משפחתו יצאה נגדו: ומה אתה עשית? מה מכרת?
אברהם אבינו היה מוכן לתת את בנו, משה עזב ארמון, דוד יצא נגד גלית: שואלים אותך מה אתה עשית לגאולה?
6) בישעיה ס"ג נאמר מראש שהמשיח יבוא לבדו – כי אף אחד מהרבנים והמקובלים לא יעזור לו!
אבל גם כתוב מראש, שהוא יעשה נקמות בכל אלו שישבו בצד בשעה שהוא פעל לבד ונרדף!
כל מקובל יושב ומספר: "יש לי חצר"! ודבר לא עושה לעורר ישראל למשיח!
גם המשיח יכל לשבת בשקט ולחכות לגאולה?!
7) היה מקובל אחד שעשה מרד ולא רצה לפרסם משיח – ואז חטף משמים, ורק אז יצא עם תלמידיו לצעוק למשיח! תבדוק ותשאל: הוא אפילו למד אצל משפחתך – אצל הרב מאיר אבוחצירא ממשפחת הבבא סאלי.
אותו מקובל שמרד גם הזכיר בצדק: שאין עשרה מקובלים או רבנים שיחד יזעקו ויעוררו למשיח – ואז יתגלה משיח – כי כל רב ומקובל היום פועל לעצמו, בחצר שלו!
8) מציעים לך משמים לפנות לרב אלעזר אבוחצירא שיספר לך כמה מאנשיו נפגעו מאליהם.
מי שמורד באליה הנביא ישפט ביום הדין הקרב.
אליה הנביא לא יבוא אליך אז בטוב: הוא יבוא ברע, בדין קשה!
משה יכל כמוך לשבת בארמון וללמוד "ולקבל קהל" – אבל הוא יצא לשטח ופעל!
אם לא תצא לשטח כנדרש – אתה תעמוד בבית דין שמים למשפט!
אם זה שקר – תצחק! במקומך – לא ממליצים לצחוק.
מבטיחים לך שיהיו סימנים בביתך ובישיבה אם תמשיך במרד הנוכחי שלך –
וצדיקי משפחתך לא יעזרו לך.
נמסר מאליהו הנביא
תוקן על ידי shay98 ב- 19/07/2009 16:59:37
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2009 17:09 |
|
| |
בס"ד יום א כז תמוז התשס"ט
דורש_טוב יישר כח הרב דוד חי אבוחצירא שליט"א מתבקש לפעול בשטח ולהזהיר את עם ישראל מפני הסכנות האורבות לעם ישראל במלחמת גוג ומגוג ולצעוק לגאולת עם ישראל והתגלות משיח צדקנו במהרה בימינו ולימוד ספר הזהר הקדוש לקירוב הגאולה "בהאי חיבורא דילך דאיהו האי ספר הזהר יפקון ביה מן גלותא ברחמי " כמ"ש בזהר פרשת נשא עש"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2009 18:32 |
|
| |
בס"ד יום ה ב אב התשס"ט
הגיע הזמן לקרוא לרבנים לעורר את עם ישראל מכל הצרות שעומדות לבוא מזה שלא שומעים והולכים בדרכי ה' יתעלה והקב"ה הזהיר אותנו שלא לישא פנים לאיש כמ"ש "לא תגורו מפני איש ולא תשא פנים במשפט" . ונזכה לגאולה השלמה ע"י למוד הזוה"ק ותיקונים וזהר חדש וכתבי מהר"ל מפראג ז"ל הרמ"ק ורבנו האר"י ז"ל והרמח"ל והגר"א הרש"ש החיד"א עד אחרון רבנו בעל הסולם האר"י אשלג הלוי זצ"ל .
תוקן על ידי shay98 ב- 23/07/2009 18:32:47
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2009 15:52 |
|
| |
בס"ד
שמעתם מה הרבוודיה אמר?? תקראו בהמשך... מה קרה כאן ?
תשובה!
לפני שבועיים היה ביקור אצל הרבבודיע. ואצל הרב ברלנד, במהלכו הם קיבלו תמונת הרש"ב+מכתב מאחורה, בסגנון שנמסר לדוד אבוחצירה, הרש"ב משפיע היום על אנשים שיפעלו למען הגאולה גם אם לא ירצו אנו בגאולה סינטטית, שבא העם לא באמת רוצה את המשיח אלא רק דרך המכות, הוא יבקש זאת מה',
אצל חצר ברלנד התיחסו לשליח בזילזול, לא כדרך אברהם מכניס האורחים,
לאח"מ החצר קיבלה סימן עצוב משמים, ראיתי שהתפרסם שהרב ברלנד מאושפז במצב קשה בבי"ח, לא יודע מה מצבו היום...
--------------------------------------------
הגר"ע: המשיח יטפל באובמה
הגר"ע יוסף תקף בדרשתו השבועית את נשיא ארצות הברית, ברק אובמה, המונע בניה בשטחי יהודה ושומרון: "יבוא משיח צדקנו ויעיף אותו". וגם: למי הכותל לא מחכה בליל ט' באב
יוסי כץ, כתב בחדרי חרדים
תאריך: 26/07/2009 3:18:00 |
שיעורו השבועי של הגר"ע יוסף במוצאי-שבת ממשיך לספק כותרות.
במוצ"ש האחרון, הותקף נשיא ארצות-הברית, ברק אובמה, על דרישתו להקפיא את הבניה ביהודה ושומרון: "לא תבנה פה, לא תבנה שם - כאילו אנחנו עבדים שלהם, עבדים מושלים בנו". לצד ההתקפות הבטיח הגר"ע גם פיתרון: "יבוא משיח צדקנו ויעיף אותם".
בהמשך השיעור הבטיח הגר"ע, כי המשיח יטפל בעוד נושאים העומדים על הפרק. בדרשתו שנוסבה על ענייני דיומא - חורבן הבית, כאב הגר"ע על המצב בהר הבית: "איפה בית המקדש שלנו? יש שמה ערבים. המשיח יעיף את כל הרשעים האלה", הבטיח הרב.
הגר"ע האריך בדרשתו אודות חומרת העניין שיש באבלות על חורבן הבית. הוא הזהיר כי אין לעסוק בדברים היכולים לגרום להיסח הדעת מהאבילות כגון קריאת עיתונים וכיוצ"ב. הדבר היחיד שיש לעסוק בו בט' באב, הוא במדרשים המדברים אודות חורבן הבית, ולעורר את הלב להצטער על החורבן.
הגר"ע דיבר גם על המנהג שפשט בקרב נוער שוליים ללכת לכותל בליל ט' באב: "אנשים שחושבים שמותר לטייל והולכים לעיר העתיקה, הולכים בחורים ובחורות ביחד, כל זה נגד דעת תורה. הם אומרים 'צריך לבקר הכותל'. הכותל מחכה להם? מי צריך אותם?"
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 26/07/2009 16:25:26
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 26/07/2009 16:35:24
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2009 16:41 |
|
| |
דורש, אתה חושב שיש קשר בין הדברים שאמר הרב עובדיה
לבין המכתב? המכתב השפיע עליו? ...
מעניין מה תוכן המכתבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2009 17:16 |
|
| |
בס"ד
מה היה תוכן המכתב לעובדיה לא נמסר לי.. אבל זה היה פחות ויותר איומים והזהרות..
ובכן, מה שעובדיה אמר זה "ממש לא מתאים לו!! זה מתאים יותר ללובביץ לדבר כך
אז מה קרה כאן?
תזכורת, לפני חודש בערךהיה ביקור אצל רבי דוד, הרב שעט על כל הידע שהיה לשליח, תפס את ידו ולא עזבו עד שקיבל את מבוקשו, הוא רצה קטעי עיתונים, וכל המידע שהיה לשליח הוא רצה. וזה אחרי ששנה לפני הוא סילק בבוז את השליח, בקיצור הוא הבין שיש כאן כוחות גדולים שפועלים, וכן לאחרונה הוא היה 3 פעמים בבדיקות רפואיות, והוא מקשר הכל..
ובכן אמרו לי. שאנשי עובדיה בעבר שלחו אנשים שליקטו מידע מחצר הרב כדורי, ועוד מקובלים נסתרים שהיו שם ואז הרב עובדיה אמר זאת, כי עובדיה עצמו לא יודע כלום, הוא אוהב לתת כל מיני "סקופים" שיפרסמו אותו, כהרגלו,
מאחר והרב כדורי הסתלק אז נסגר צינור וידע האינפורמציה...
אז מאז חצר עובדיה מרחרחת אצל משפחת אבוחצירה, הידועה ושולחת אנשים לחצר, להביא את "הסקופים" מאחר והם שמעו מה קורה אצל הרב דוד אבוחצירה, ושכוח גדול פועל שם, הבינו שלא מדובר בדברים של מה בכך! אז הרב עובדיה עלה על עגלת הסקופים, ושחרר אתמול את הניצרה...
תוקן על ידי shay98 ב- 18/09/2009 6:29:31
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2009 17:23 |
|
| |
בס"ד יום א ה אב התשס"ט
הגיע הזמן הגאולה ומי שלא רוצה אותה יקבל את המכות מהשמים והרמח"ל ז"ל בתיקונים תיקון נד עמ' שנד -שנז הוצאת מכון הרמח"ל וז"ל:"והא מטטרו"ן שרא רבא אתי פתח ואמר ,רבי רבי
"הוי"ה אמר אלי בני אתה אני היום ילדתיך" (תהלים ב ,ז) ורזא דא "בני בכרי ישראל"(שמות ד כב) דאתמר לפרעה בזמנא דהוו ישראל צריכין לנפקא ממצרים.וכלא רזא עלאה איהו.תא חזי כלהו אמין דעלמא עבדים אנון לסטר קדישא.ובזמנא דישראל קיימין בגלותא תחות ידיהו דכתיב בהו "וימררו את חייהם וכו' ובכל עבודה " (שמות א יד) אתמר בהו "עבדים משלו בנו " (איכה ה ח)ואנון עבדים לעבדים .אבל בזמנא דנפקין בגלותא אנון בנים,ודא "הבן יקיר לי וכו' (ירמיהו לא יט),אבל תא חזי דלית ישראל נפקין אלא בזמנא דאזדמן ההוא דפריק לון , בחד עטרא יקירא דאיהי נשמתא בת חורין,דלא קימית בפלחנא בגלותא.ובזמנא דאזמנן האי לתתא,מיד כלהו ישראל מתחברן בה בחבורא חד, והכי אקרון כלהו על שמה "בני בכרי ישראל" ,ובזמנא דאתגלי על משה במצרים,אתמר בישראל "בני בכרי ישראל" ,ודא מסטרא דעתיקא קדישא דאיהו בוכרא קדמאה לכלא .ולזמנא דאתי "הבן יקיר לי אפרים",בכור ודאי ,"בכור שורו הדר לו " (דברים לג יז).ואיהו "ילד שעשועים " דכל ברא מ"ן (=מיין נוקבין) איהו לאמה,לאתחברא על ידוי למאן דאתחזי לה. בגין כך "ילד שעשועים",דגרים כיון דאתיליד ,שעשועא דמלכא בשכינתא מסטרא דא עלאה קדישא. בגין כך "אני היום ילדתיך",ביומא דנפיק בעלמא.וישראל בני בכרי על שמה. ומשה אף על גב דלא זכה אלא לחיה ,אבל סטרא דא נמי הוה קאים עלה עלה למפרק להו לישראל .ובמתן תורה יתיר ,ותמן "רכב אלד'ים רבותים " (תהלים סח יח) ואיהו "בכר " לעלא בוכרא דכלא ."ובזמנא דנפקו ישראל ממצרים בגין כך כתיב "קדש לי כל בכור " (שמות יג ב) בגין בוכרא דא דאתגלי עליהו.ופרשתא דא איהו בחכמה (זהר ח"ב קסב ע"ב).אבל כל בכור מסטרא דכתר עלאה.דהכי משה זכה לחיה ויחידה קימת עלה.ובזמנא דחאבו בעגל אסתלק כתר ואשתאר חכמה ודא כהן.ולזמנא דאתי כיון דיהדר כתר לאתגלאה,תהדר עבודה לבכורות .וכמה דבסוף יומין דמדברא תב משה לאכללא אורייתא במשנה תורה ,ואתיב ישראל על אתריהון לעלא ,ברזא דאתמר "ולכל היד החזקה".הכי בפרקנא בתריתא "כי תורה מאתי תצא" (ישעיהו נא ד) וכלא יתהדר לאסתדרא בסדורא שלים בגלויא עלאה דיתגלי עליהו. זכאה חולקהון". עכ"ל
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2009 17:34 |
|
| |
שי נשמה, תרגום מילולי של הטקסט היה עוזר מאד...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2009 18:10 |
|
| |
בס"ד יום א ה אב התשס"ט
קבל תרגום ידידי כי טוב "והנה מטטרו"ן השר הגדול,בא פתח ואמר רבי רבי "הוי"ה אמר אלי בני אתה אני היום ילדתיך " (תהלים ב ז) וזה סוד "בני בכרי ישראל " (שמות ד כב) שנאמר לפרעה בזמן שהיו ישראל צריכים לצאת ממצרים.והכל סוד עליון הוא.בא וראה,כל אמות העולם עבדים הם לצד הקדושה ,ובזמן שישראל נמצאים בגלות תחת ידיהם ,[כמו ] שכתוב עליהם "וימררו את חייהם וגו' ובכל עבודה .(שמות א יד) נאמר עליהם "עבדים משלו בנו" (איכה ה ח) והם [בני ישראל נעשים]
עבדים לעבדים.אבל בזמן שיוצאים מהגלות ,הם [נקראים] בנים ,וזה "הבן יקיר לי " וגו' (ירמיהו לא יט)אבל בא וראה ,שאין ישראל יוצאים [מן הגלות] ,אלא בזמן שיבוא ההוא שיגאל אותם [שיש לו] עטרת כבוד אחת,דהיינו נשמה בת חורין ,שלא נמצאת [תחת] העבודה בגלות .ובזמן שיזומן זה [בחינת המשיח] למטה ,מיד כל ישראל מתחברים בו בחבור אחד ,וכך נקראו כלם על שמו :"בני בכרי ישראל" .וזה מצד עתיקא דקדישא ,שהוא בכור ראשון לכל [הספירות ] .ולעתיד לבוא ,"הבן יקיר לי אפרים" (ירמיהו לא יט) בכור ודאי :"בכור שורו הדר לו" (דברים לג יז) והוא ילד שעשועים -שכל בן [הוא בבחינת] מים נוקבין לאמו ,להתחבר על ידו מי שראוי לה ,לפיכך "ילד שעשועים שגרם בזה שנולד שעשוע של המלך בשכינה ,מצד זה העליון ,של עתיקא קדישא .לפיכך "אני היום ילדתיך ,ביום שתצא [בחינת המשיח ] בעולם ,ועל ישראל [כתוב ] "בני בכרי " ,על שמו [של המשיח] .
ומשה אף על פי שלא זכה אלא לחיה ,אבל גם צד זה [של יחידה] היה עומד עליו לגאול את ישראל .
ויותר [מהכל] במתן תורה ,ושם [כתוב ] :"רכב אלדים רבתים " (תהלים סח יח) והוא בכר למעלה ,וכנגדו רכב למטה .למעלה בכור של הכל [עתיקא קדישא] למטה רכב ,מרכבה של הכל כלי של הכל [שכינה ] לפיכך בזמן שיצאו ישראל ממצרים ,כתוב :"קדש לי כל בכור " (שמות יג ב ),בגלל בכור זה שנתגלה להם .ופרשה זו היא בחכמה ,אבל הכתוב "כל בכור ",מצד כל הכתר העליון [בכור לספירות] .שכך משה זכה לחיה ,ויחידה נמצאת עליה .ובזמן שחטאו לעגל הסתלק הכתר [בחינת בכור -יחידה] ,ונשאר חכמה ,וזה כהן ,ולעתיד לבא ,כיון שיחזור כתר להתגלות ,תחזור עבודה לבכורות .וכמו שבסוף ימי המדבר חזר משה לכלול את התורה במשנה תורה ,והשיב ישראל על מקומם למעלה ,על פי הסוד [כמו ] שנאמר "ולכל היד החזקה" .כך על הגאלה האחרונה [כתוב ]
:"כי תורה מאתי תצא " (ישעיהו נא ד) והכל יחזור להסתדר בסדור שלם ,בגלוי עליון שיתגלה עליהם [על ישראל ] אשרי חלקם. " עכ"ל
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 16:23 |
|
| |
בס"ד
נזכרתי בעוד מכתב שנשלח לרב מרדכי אליהו לפני שנה. בראש חודש אדר בעצרת שהיתה בכותל ...היה כתוב (אני כותב בערך מהזיכרון שלי...) שם את הדברים הידועים, למה אתה לא יוצא לעם ומזהיר אותם, שאנו לפני מלחמה, ואם לא ישמרו מצוות, ויבקשו משיח וכו', הזהרות קשות ביותר, וכן היה כתוב מה יקרה למי שלא יעורר את העם... זכור לי שהיה כתוב שם גם... אם זה שקר המכתב, אז תצחק, אולי זה קשור לפורים, אם זה אמת יתקבלו סימנים... וכן היה כתוב בסוף, המכתב נמסר מביתו של המשיח...
אחרי חצי שעה מאז שהמכתב הגיע לידו ביציאה מהכותל... היה פיגוע במרכז הרב... ישיבת הדגל של הציונות הדתית...
היו עוד כמה רמזים בשמות ההרוגים, אבל זה לא חשוב כרגע...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2009 13:48 |
|
| |
בס"ד
מכתב שהגיע ביום ה' להרב דוד חי אבוחצירא... (כנראה אחרון)
בס"ד
לרב דוד אבוחצירה
אליהו הנביא כועס עליך שאינך מזהיר את עם ישראל בעיתונים ברדיו ובתקשורת, שהמשיח נמצא בישראל, וצריך לצעוק לאלוקים לבקש משיח ולשמור מצוות ! הרי גואל ראשון משה נשלח רק אחרי שבני ישראל צעקו ממש בקול רם לאלוקים כך גם בזמן השופטים: השופט נשלח לעזרא רק אחרי שהעם צעק לאלוקים.
אליהו הנביא מוסר לך שאם אתה חושב שאפשר לעשות צחוק מהשמים, יש לך טעות: אתה ומשפחתך לא תהיו בגאולה אם לא תעשה כנאמר, ומיד!
אם לא תזהיר את העם מיד בכל אמצעי התקשורת, אז שמים עליך חותמת בשמים, אין יותר ביקורים אצלך: אתה תחפש קשר עם השמים ולא תמצא.
אם אתה רוצה מלחמה עם השמים אז תבדוק מה קורה למי שמתחכם כמוך עם השמים, ולא צועק למשיח ולא דורש זאת מאחרים.
אתה חורץ גם את גורל תלמידך לאבדון.
תקרא בנביא ישעיהו פרק סג' ותבין משם שהמשיח יבוא בקרוב והוא מאוד נקמן.
אליהו הנביא מאד כועס עליך: מי שלא נשמע לו ולשמים ישא בתוצאות.
הכנסת ה18 היא האחרונה.
עד כאן דברי אליהו הנביא
מענין לשמוע את תשובת "הרב" שרבים הולכים אחריו..
השליח נתן לו את האזהרה מאליהו הנביא... ואמר לו שאם הוא לא יעשה. הוא לא יהיה בגאולה!
הרב היה לחוץ ונסער, והוא אמר: למה שאני יעשה זאת. למה הרבנים שטינמן ועוד לא יתחילו עם זה
אני קטן... למה לפרסם בכלי תקשורת טמאים הוא אמר.... והוא אמר גם מה שאתם עושים זה טוב מאד. תמשיכו.
עצוב ככה אנו נראים, זו רמת ה"גדוילים" שלנו... יש לו תירוצים טפשיים,
לא מפריע לו שעברה שמיטה ועדיין לא בא משיח?? ה' אין לא בית!...
במידה והוא ימלמל קצת על משיח ירוצו אליו העיתונאים, כל הארץ תגאש. והוא ממשיך להתחכם.. סימנים הוא קיבל כבר.. לא פלא שהוא היה נסער ורועד... מה קשה לו להוציא מהפה. שמשיח בארץ והעם צריך לבקש זאת. ולדרוש זאת מה' יש לו ים של כספים.... רב טיפש...
עצוב.............. נגמרו המילים...
איך אמרו לי... כתוב שהמשיח יבוא לבד... אם הוא היה עוזר לפעילות אז זה יוצא שהתנ"כ משקר.. וזה לא יכול להיות...
אבל עשו ניסיון חי... נגמרו הניסיונות שלו...
התוצאה היתה צפויה...
תוקן על ידי shay98 ב- 20/09/2009 21:23:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2009 21:05 |
|
| |
וזה כנראה העניין שנאמר במשיח:
"ואביט ואין עוזר, ואשתומם ואין סומך..."
אף אחד לא רוצה לעזור לו בפעולותיו...
אבל בע"ה יתברך הוא יסתדר גם בלעדיהם...
"ותושע לי זרועי, וחמתי היא סמכתני..."
לצערנו כמו שכתוב באתר,
"עם ישראל בחר בדרך של עינוי סיני ארוך ומייסר עד לגאולה..."
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 21:14 |
|
| |
בְּעִקְּבוֹת מְשִׁיחָא חֻצְפָּא יִסְגֵּא... וְהַמַּלְכוּת תֵּהָפֵךְ לְמִינוּת, וְאֵין תּוֹכֵחָה. בֵּית וַעַד יִהְיֶה לִזְנוּת... וְחָכְמַת סוֹפְרִים תִּסְרַח, וְיִרְאֵי חֵטְא יִמָּאֵסוּ, וְהָאֱמֶת תְּהֵא נֶעְדָּרֶת... אֹיבֵי אִישׁ אַנְשֵׁי בֵיתוֹ. פְּנֵי הַדּוֹר כִּפְנֵי הַכָּלֶב...וְעַל מִי יֶשׁ לָנוּ לְהִשָּׁעֵן, עַל אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמָיִם.
עד כאן לשון המשנה שם.
ולפלא מדוע שלשה המשנה את חתימת המאמר "עַל מִי יֶשׁ לָנוּ לְהִשָּׁעֵן, עַל אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמָיִם", שלשה פעמים. והיה לה לאמרה בסוף כל המאמרים.
ועל כן אמר הגר"י ז"ל אשר גם חתימת המאמר הוא גם כן אחת מסימני הרעה והקללה רחמנא ליצלן, וכמעט הגדולה מכולם, הן אם נדלדלו אנשי מעשה כו', ומה ראוי למאשרי הדור לעשות? לקום בפרץ עמם ודתם, אולם המה תחת להתאחד ולתת עצות וסדרים ישרים למען לעצור בעד הרעה, הנה אמנם יטמנו ידיהם בצלחת מבלי לעשות מאומה, ויאמרו רק "עַל מִי יֶשׁ לָנוּ לְהִשָּׁעֵן, עַל אָבִינוּ שֶׁבַּשָּׁמָיִם!" בהתקוה כי מן השמים ירחמו גם כי לא ינסו דבר מה בפועל, שלשה המשנה שלש פעמים להראות כי גם זאת מעיקרי סימני הקללה, עד כאן.
דורש טוב, אני חושב שזה מסביר את אי הרצון של כל הרבנים לעשות מעשים לקירוב הגאולה...
מקור:
http://israel613.com/
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 22:21 |
|
| |
בס"ד
צודק...אין מה להוסיף