מהאתר הזה העתקתי את הדברים...
הכרתי האתר הזה לפני כמה ימים...יש בו מקורות רבים לכל
מיני נושאים מעניינים שעומדים על הפרק...
למרות שאני לא מזדהה עם כל המסרים שבאתר, יש אפשרות
לדלות ממנו מידע מעניין ורלוונטי מהמקורות לגבי ימינו...
נשלח ב-19/8/2009 23:38
בס"ד
אמור לי מי חבריך אומר לך מי...
רבותי הרבנים התעוררו הגלות נגמרה... משיח מחכה לבוא..
אל תהיו כמו הרבנים לפני השואה גם אז כמו היום נתנו לה' פקודות.... "לשנה הבאה בירושלים הבנויה" ושנה אחרי זה... עשו מהם סבון.. הנאצים ימח"ש...
צ ר י ך מ ע ש י ם ב פ ו ע ל....
תוקן על ידי shay98 ב- 20/09/2009 21:29:44
נשלח ב-20/8/2009 00:02
תאמין לי מסכן נכד הבבא סאלי...איזה נסיונות קשים...
אני לא מקנא בו!!!
דורש טוב, למי אתה חושב שהוא יקשיב? לגדויילים האלה, או
למכתבים האמיתיים שהראית...?
נשלח ב-20/8/2009 00:12
עכשיו זה כלום..
השאלה מה יהיה למעלה במשפט.. יהיה משפט לו ולכל אחד..
נשלח ב-20/8/2009 20:50
לא קראתי כל מה שכתבת אבל שיהיה לך ברור הרש"ב לא יכתוב להרב..... שיעורר בטמבלוזיה
תוקן על ידי shay98 ב- 18/09/2009 17:08:18
נשלח ב-21/8/2009 01:13
בס"ד
אני יסביר לך:
זה כל הענין לעבוד בדווקא בטומאה של רדיו וטלויזיה... (בכלל למה יש בהם צורך עם לא לזה)
היופי כאן שמקדשים את זה ע"י הכנסת מסרים נשגבים כאלו, וזה כל ענין משיח, שיבוא מהמקום המלוכלך והירוד ביותר, ויתקן מלמטה זה החידוש.
וזה בדיוק מה שאמר הרבי מלובביץ זצ"ל "כלים דתוהו" ואורות דתיקון... עולם התוהו זה עולם לפני הבירור של הטוב.
כלים דתוהו בענינינו זה כלי שידור לא נקי. ואורות דתיקון זה ההפך ממה שמשמשים בו היום,, להעלותו לקדושה.
(וזו כל עבודת האדם בכללות, תיקון המידה הרעה והפיכתה לקדושה וכן ע"ז הדרך)
גם הקמת המדינה בארץ הקודש ברובד הגשמי זה ע"י חילונים כופרים דוקא, על הבסיס הזה משיח יבוא, יטהר ינקה ויתקן, (מלמטה דוקה) את שלטון הכפירה והערב רב, ויביא אור חדש בציון.... בקרוב ממש תיכף ומיד...
תוקן על ידי דורש_טוב1 ב- 21/08/2009 1:16:33
תוקן על ידי shay98 ב- 18/09/2009 17:10:19
נשלח ב-1/9/2009 21:46
בס"ד אור ליום ד יג אלול התשס"ט
אמר הגר"י מוולאז'ין זצ"ל בנו של מהר"ח מוולאז'ין זצ"ל רב של ערב רב מה הוא אומר "אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמים" זאת אומרת לא לעשות כלום ולהגיד רק סיסמאות ה' ירחם ה' יעזור בלי לעשות שום השתדלות מעשית בעולם העשיה !!
נשלח ב-18/9/2009 07:05
בס"ד יום ו כט אלולהתשס"ט ערב ר"ה התש"ע
עכשיו הגיע הזמן שכל מי שפעל עם אל יטול את שכרו מי שסבל למען השכינה והיה איתה בזמן הקטנות יזכה להתחבר איתה בזמן הגדלות .כל מי שהזהיר את עם ישראל בעבר יזכה לחיי נצח
הזוה"ק פרשת שמות אמר במפורש "ר' שמעון זקף את ידיו ובכה ואמר אוי לו מי שיהיה בזמן ההוא ואשרי מי שיזכה ויראה בשמחת המלך כי כשיבוא הקב"ה לפקוד את האיילה שהיא השכינה ויביט מי העומדים עמה ולא ימצא צדיק שכתוב "ואביט ואין עוזר ואשתומם ואין סומך" .עש"ה
והגיע זמן הגאולה למי שגאל את עצמו גאולה פרטית כי אין גאולת הגוף בלי גאולת הנפש ואין עצמאות מדינית בלי עצמאות כלכלית כמ"ש רבנו בעל הסולם האר"י הלוי אשלג זצ"ל במאמר לסיום הזהר ומתקרבים אנחנו למלחמת גוג ומגוג ולא היתה כפי שחשבו לגאול את עם ישראל בדרך ה"חסידות"
וכף זכות לרשעים ,אבל זה נגמר כי נאמר במפורש "חנם נמכרתם ולא בכסף תגאלו" ,הגאולה תבוא בדין גדול וחבר שלי חלם חלום שבנין גדול נופל והרבה אנשים מתים שם ולענ"ד הדבר רומז כי הבנין של הס"א נופל וכל אלו הקשורים עם הס"מ ימותו כמ"ש הרמ"ק ז"ל והובא בספר אור החמה וגם מרדכי אליהו טעה והטעה את הרבים ואמר "היה לא תהיה" על ה"היתנתקות" וגרם למשבר אמוני כי הוא קיבל שני שעונים מהבבא סאלי שעון כסף ושעון זהב ואמר לו שהשעון יכיע לשתים עשרה רמזו על הגוש שהוא בגימטריה שתים עשרה שעושים את הש' שלוש בגימטריה קטנה
לפני ה"היתנתקות" התרענו בשער בת רבים שזה יבוא ואנשים לא רצו לשמוע אבל זה הגיע ,לכן ברור לי מאד שיש כעס גדול בשמים על הרבנים שלא הזהירו את עם ישראל מבעוד מאד להתעורר ולהתכונן לגאולה וגם על צורי יגאל ג'רבי כועסים מאד בשמים שניתק קשר עם תלמידו ואמר לנשים הארורות לנתק קשר איתנו והעדיף את תאות הממון עם הנשים הארורות בכת גאולה חביב
עיניה עקומות והיא מצד הסטרא אחרא וכל החסדים שעשו זה לעצמם עצמו .
לכן באים עכשיו איתם בדין שמים ונגמרו המשחקים וההצגות כי הוסרו המסכות והכיסויים שהעלימו את אור ה' האמיתי בעולם הזה . וכל השקרים שלו מתגלים ועליו נאמר "גם איש שלומי אשר בטחתי בו אוכל לחמי הגדיל עלי עקב" נכון האמת היא כבדה על כן נושאיה מועטים כמ"ש רבנו בחיי אבן פקודה ז"ל בתורת חובות הלבבות ,אבל אין מחילה על עלבונה של תורה ואוי כאשר הקב"ה יתבע על עלבונה של תורה ולא אשא פני איש וכבר הזהירו אותי מהשמים שלא לישא פנים לאיש
כי עכשיו הגיע הזמן ליטול נקמה מעמלק שנדבק בכת הארורה וגילו לי שלא לומר ביהי רצון של תפילת הפרנסה "ונשבע לחם וניהיה טובים" כי זה מאמר הנשים הארורות שהיו מקטרות לאלהים אחרים ולכן תבין למה נאמר "לקטר למלכת שמים בחוסר אלף " כמ"ש המקובל האלהי הרמב"ן
ואלו הנשים מהכת הארורה הם גלגול של אותן הנשים הארורות שצורי יגאל ג'רבי נדבק איתן
וניסה להמציא "תורה חדשה" של פיתוי הנחש "בזכות נשים צדקניות עתידין ישראל ליגאל" כן אבל לא בזכות נשים ארורות המרכלות וריקניות מיראת שמים ומבזות את התורה ותלמידי חכמים אמיתיים שהתייסרו בשביל לגלות תורת אמת וחותמו של הקב"ה אמת כמ"ש חז"ל .
והגיע זמן של גילוי האמת ערב ראש השנה התש"ע שנת אמת בגימטריה תשע במס' קטן
ולא אוכל להאריך יותר כי עד כאן הרשו לי לגלות מהשמים ולא יותר ודי למבין .
תוקן על ידי shay98 ב- 20/09/2009 19:30:55
נשלח ב-18/9/2009 15:09
חזק וברוך ר' שי היקר.
ומי יתן ותזכה לשמחת המלך האמיתית בקרוב בתוך שאר עמו
ישראל והקב"ה ייטיב לך בכל מיני טובות בזה ובבא אכי"ר.
ומי יתן שיתקיים בנו במהרה הכתוב בתהילים קכ"ה:
"היטיבה ה' לטובים ולישרים בליבותם" ועל הערב רב הרשעים שבקרבנו יתקיים:
"והמטים עקלקלותם, יוליכם יהוה, את~פועלי האוון, שלום על ישראל"
וכתב הרד"ק ז"ל:
"והמטים עקלקלותם...בישראל, כלומר שמטים דרכיהם בעקלקלות יוליכם ה' את
פועלי האוון בגלות...שלום על ישראל...כיוון שיכלו הרשעים מישראל, שלום על ישראל
הנשארים, ורבצו ואין מחריד"
בב"א.
תוקן על ידי shay98 ב- 18/09/2009 16:51:15
נשלח ב-18/9/2009 16:57
בס"ד יום ו כט אלול התשס"ט ערב ר"ה התש"ע
יישר כח ידידי היקר מר גיל המכונה "כי טוב"
שתזכה לראות ישועת השם יתעלה לכבוד השנה החדשה הבאה עלינו לטובה אמן כן יהי רצון.
שנת ישועה בגילוי האמת לאמיתה של תורה.
נשלח ב-20/9/2009 19:55
בס"ד אור ליום ב ג תשרי התש"ע
אכן קיבלנו מסרים שהשנה הולך להיות מפלת קליפת הערב רב והסטרא אחרא
שנת התש"ע שנת גילוי האמת לאמיתה של תורה "ויהיו ביתנו מלא ברכת הוי"ה"
ולא אומרים "ונשבע לחם ונהיה טובים" שהוא מאמר הנשים הארורות שהיו מקטרות לאלהים אחרים כמ"ש בירמיהו מד יז "כי עשה נעשה את כל הדבר אשר יצא מפינו לקטר למלכת השמים והסיך נסכים כאשר עשינו אנחנו ואבתינו מלכינו ושרינו בערי יהודה ובחצות ירושלם ונשבע לחם וניהיה טובים ורעה לא ראינו". עש"ה