בס"ד
נאמרו פה הרבה דיעות ורובם ככולם נכונות לא רואה פה אי-הסכמה אך צריך גישור: 1. הדמות הדתית (לאו דווקא חרדי) במדינה מיוחסת אצל השלטונות וגופיהם וגופי הפוליטיקה והשררה, כסוג של מוקצה מחמת מיאוס
2. ודאי שפרשת האמא סולפה אני מדבר מבדיקה יסודית שמכירים את הגברת הזו, אבל נניח לזה זה סוג של קש ששבר את גב הגמל זה יכל להיות גם התפסות למשהו אחר, והגופים האלה יודעים לנפח היטב זבוב ולעשותו פיל יחד עם חבריהם השמאלנים מהתקשורת ובכל סוגי המדיה לפרטיהם, זה מתחיל משופטים סרוחים שמעוותים את הדין, בינהם יושבים שופטים ערבים!!!! ומהם ועד לדרג הזוטר של שוטר יס"מ מהעדה הטרולית, העיוות, השנאה והתיעוב, גדלים מעל לכל דמיון משוער.
ולכן מובנת המחאה הברורה אם כי היא לא יעילה כלל! ואני אנסה להסביר את עצמי בתור "נטרלי": אם המחאה היתה בקרב אוכלסיה שאינה מייצגת דת אז ייתכן ורעש זה היה מעורר משהו אצל מישהו אולי אפילו על חשבון שנאת דתיים היו גם מקבלים תמלוגים ופריבלגיות, אין בעיה גוף/פלג חברתי לא דתי תחת שלטון מנדטורי "דמוקרטי" דיקטטורי זה יפעל.
במקרה הנ"ל כשזה הייצוג הדתי השורשי של העם שמפגין או מוחה, למי בעצם הוא פונה ועם מי הוא משתף פעולה?! תשובה פשוטה : זו שותפות לערב רב בעצמם, ממילא הם לא ישנו כלום והדת אצלהם שנואה, מחאה חוקית בתוך שלטון בעל תפיסה של גוי ומצפים שזה יעבוד? זה כמו להכות, להתפס להחזיר ולומר בקטנוניות "כי הם התחילו" אם רוצים פתרון אחת ולתמיד צריך להלחם בשורש של העץ הרקוב ולא בענף שלו , היה עדיף שפה ראשי ההנהגה התורנית יתערבו וכמה שיותר מהר שבמקום למחות בדרך המקולקלת של הדמוקטטורה, עדיף יהיה כמו שכבר נאמר פה להפנות את כח ההפגנה כח מאוחד של תפילה ושזה יכוון כמחאה לשם יתברך, ולא כמחאה אל בשר ודם שממילא תשועה לא תהיה ממנו, זו האמונה אני חושב שמשלימה מה שאמר כאן ידידנו FREEDOM004 , זה יותר יעיל, יהיו תוצאות, שאין תפילת רבים חוזרת ריקם, אלא שמחאה והפגנה כזו עם תפילה כזו היתה צריכה כבר להעשות כבר בזמן שעקרו יהודים והשליכו אותם לכלבים בהתנתקות, כלמר לאחד שורות להפסיק לתת לערב רב לבוא ולנגוס בכל גוף תורני, להבין שאין מה לשתף פעולה עם מחאות שאין להן תשועה, אם לא נערב את השם שיהיה בפנים, ונראה לו שזה יהיה בדרך שהוא רוצה שנמחה אז בבקשה זה רק יחריף... וההפגנות הללו רק יביאו עוד ועוד מחלוקת חסרת תועלת, ולא צריך להרחיב את היריעה.
הרב נחמני זצ"ל אמר גאולה תבוא רק כשיכלו שופטים ושוטרים מן הארץ וכוונותו היא שחוקת הגוי תהיה "חסרת שיניים" זה זמן הגאולה, ואנחנו כבר שלבים לפני קריסה טוטלית של מערכת המשפט המקולקת, אז במקום להתפלמס צריך מיד שני דברים כמו שהוא אמר אז: 1. תשובה 2. איחוד שורות בעם וזה הרבה נחוץ מראשי ההנהגה התורנית שיפעלו ונראה שכרגע יש תרדמת חורף!
 |
|
|