בית פורומים הנה ימים באים

ראש עיריית ירושלים משיב מלחמה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2009 22:29 לינק ישיר 

freedom004
אני חוזרת על שני דברים דומים שכתבתי בהודעות קודמות:

"את המעשים שמתרחשים בהפגנות אני לא שופטת או מצדיקה, רק מייחלת שתהיה הוגנות והתייחסות  שווה כמו לכל חברה שמפגינה!"

"שוב, אני לא שופטת אף אחד, אך כדאי לנסות לראות את הדברים בצורה יותר אובייקטיבית, אנושית ומבינה!"

מפריע לי מאוד שמחמירים ומקצינים כל עשיה שלילית או לא של הציבור החרדי!

גם להם מותר להביע דעה, אפילו בצורה של הפגנה! בגלל שהם חרדים אין להם זכויות?
אני כבר לא יודעת מה חילול ה'! להביע מחאה זה חילול ה'? או אולי, לשתוק ולתת לאחרים לרמוס וללעוג למייצגי ה'?
באמת אני כבר לא יודעת!

אולי הם מתנהגים כך מתוך יאוש וידיעת אי הצדק והעיוות במשפט שיש לאותם אנשי הערב רב?

וגם אם יש סיכוי קל שבקלים שמצריך מעצר... באמת, אשה בהריון.... למה לא מעצר בית (בבית של מישהו ממשפחתה) למה כל ההתעללות והפרובוקציה הזו?

אם המשפט היה משפט צדק הייתי מחרישה... אבל זה ההפך המוחלט...

"אנשי דת ימאסו" לא משנה מה יעשו! זה חלק מהגאולה!

בשורות טובות!!!

תוקן על ידי ruth77 ב- 16/07/2009 22:26:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2009 22:38 לינק ישיר 

בס"ד!
בכל מקרה זו לא דרכה של תורה!!!
אלו אותם המעשים של הבריונים ששרפו את מחסני התבואה בעת מרד בר כוכבא ואפילו אותו הנוצרי שדחוהו בשתי ידיים אסור היה לדחותו בשתי ידיים אלא תהא תמיד שמאל מרחיקה וימין מקרבת. דרך זו מרחיקה אנשים מהדת ולא עוזרת לקב"ה אלא נהפוך הוא יוצרת שנאה וחילול השם גמור!
והרב אלבז והרב אמנון יצחק יחייבו את המלבים שנאה כלפי החילונים.

תוקן על ידי טיפתיוסף ב- 16/07/2009 22:51:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2009 22:55 לינק ישיר 

ruth77,

"אנשי דת ימאסו" - בשל חילול ה' שהם גורמים, הם הם הממאיסים את הדת לצהלתם ולשמחתם של אנשי הערב רב שמלאכתם נעשית בידי אחרים.

"אם המשפט היה משפט צדק" - איזה משפט אם אפילו חקירה לא נותנים להוציא לפועל..

לא למדנו הרבה מהתאריכים האלה לפני כ-1942 שנה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2009 23:01 לינק ישיר 

חאלס אתה קצת מגזים אתה לא חושב כך?

אנשי דת ימאסו זה בגלל הדתיים לאיפה הגענו
יש פה עליהום גדול על כל החרדים אבל אל תדאג כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ עד היום כל מה שהעדה החרדית נלחמה נגד היא ניצחה פלא אבל תשאל מישהו מבוגר והוא יגיד לך את זה זה בדוק

אבל אני חייב להסכים שיש גם צדק בדבריך זו האמת הכואבת קשה לומר אותה אבל זה נכון
עם כל הצער מסכים איתך
(מקודם השתמשתי בהקצנת דברים והשתמשתי במשל שאם מישהו ירביץ לאימך מקווה חס ושלום שלא נפגעת או משהו זה היה רק לצורך המשל חס ושלום לא התכוונתי למשהו רע)
ועל זה נאמר
 איזו היא דרך ישרה שיבור לו האדם שהיא תפארת לעושיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2009 23:42 לינק ישיר 

freedom004
הפכת הכל! לצד מי אתה?
אין לי מה לאמר יותר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2009 23:47 לינק ישיר 

לא אני לא חושב שאני מגזים, ואני כותב את הדברים מדם ליבי.
על המאמינים מוטלת החובה להראות לעם את דרך האמת ולא על הלא מאמינים.

[אני יודע שאתה אדם שחושב בצורה שכלית והבאת את הדברים להמחיש את הכוונה וככה ראיתי את הדברים שהבאת לכן לא היה לי אפילו הוו"א להיפגע..  ]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2009 00:23 לינק ישיר 

טוב טוב מאוד כך באמת היו הדברים
לכל החברים בהזדמנות זו שהאשכול כרגע פעיל רוצה לספר לכם שהניק ''דורש טוב '' נחסם פה לפורום עקב זילזול בחוקת הפורום
זהו כלל בסיסי אולי יש כאלה שעדיין לא יודעים אז אני בא ליידע

'' אסור באיסור מוחלט להביא כתבות או מאמרים או כל דבר מהאתר ''קולו של משיח '' או משיח 66''

אח.. שבת שלום בנתיים
אז מה אתם אומרים דה לה ריינה היה מצליח להביא את המשיח אם היה בדורנו או שגם זה לא היה עוזר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2009 01:26 לינק ישיר 

בס"ד

נאמרו פה הרבה דיעות ורובם ככולם נכונות לא רואה פה אי-הסכמה אך צריך גישור:
1. הדמות הדתית (לאו דווקא חרדי) במדינה מיוחסת אצל השלטונות וגופיהם וגופי הפוליטיקה והשררה,
כסוג של מוקצה מחמת מיאוס

2. ודאי שפרשת האמא סולפה אני מדבר מבדיקה יסודית שמכירים את הגברת הזו, אבל נניח לזה זה סוג של קש
ששבר את גב הגמל זה יכל להיות גם התפסות למשהו אחר, והגופים האלה יודעים לנפח היטב זבוב ולעשותו פיל
 יחד עם חבריהם השמאלנים מהתקשורת ובכל סוגי המדיה לפרטיהם, זה מתחיל משופטים סרוחים שמעוותים את הדין,
בינהם יושבים שופטים ערבים!!!! ומהם ועד לדרג הזוטר של שוטר יס"מ מהעדה הטרולית, העיוות, השנאה והתיעוב,
גדלים מעל לכל דמיון משוער.

ולכן מובנת המחאה הברורה אם כי היא לא יעילה כלל!  ואני אנסה להסביר את עצמי בתור "נטרלי":
אם המחאה היתה בקרב אוכלסיה שאינה מייצגת דת אז ייתכן ורעש זה היה מעורר משהו אצל מישהו
 אולי אפילו על חשבון שנאת דתיים היו גם מקבלים תמלוגים ופריבלגיות, אין בעיה גוף/פלג חברתי
לא דתי תחת שלטון מנדטורי "דמוקרטי" דיקטטורי זה יפעל.

במקרה הנ"ל כשזה הייצוג הדתי השורשי של העם שמפגין או מוחה,
למי בעצם הוא פונה ועם מי הוא משתף פעולה?! 
תשובה פשוטה : זו שותפות לערב רב בעצמם, ממילא הם לא ישנו כלום והדת אצלהם שנואה,
מחאה חוקית בתוך שלטון בעל תפיסה של גוי ומצפים שזה יעבוד?
זה כמו להכות, להתפס להחזיר ולומר בקטנוניות "כי הם התחילו" אם רוצים פתרון אחת ולתמיד צריך להלחם בשורש של העץ הרקוב ולא בענף שלו ,  היה עדיף שפה ראשי ההנהגה התורנית יתערבו וכמה שיותר מהר שבמקום למחות בדרך המקולקלת של הדמוקטטורה, עדיף יהיה כמו שכבר נאמר פה להפנות את כח ההפגנה כח מאוחד של תפילה ושזה יכוון כמחאה  לשם יתברך,
ולא כמחאה אל בשר ודם שממילא תשועה לא תהיה ממנו, זו האמונה אני חושב שמשלימה
 מה שאמר כאן ידידנו FREEDOM004 , זה יותר יעיל, יהיו תוצאות, שאין תפילת רבים חוזרת ריקם,
אלא שמחאה והפגנה כזו עם תפילה כזו היתה צריכה כבר להעשות כבר בזמן שעקרו יהודים והשליכו אותם לכלבים בהתנתקות, כלמר לאחד שורות להפסיק לתת לערב רב לבוא ולנגוס בכל גוף תורני,
 להבין שאין מה לשתף פעולה עם מחאות שאין להן תשועה, אם לא נערב את השם שיהיה בפנים,
ונראה לו שזה יהיה בדרך שהוא רוצה שנמחה אז בבקשה זה רק יחריף...
וההפגנות הללו רק  יביאו עוד ועוד מחלוקת חסרת תועלת, ולא צריך להרחיב את היריעה.

הרב נחמני זצ"ל אמר גאולה תבוא רק כשיכלו שופטים ושוטרים מן הארץ וכוונותו היא שחוקת הגוי תהיה "חסרת שיניים" זה זמן הגאולה, ואנחנו כבר שלבים לפני קריסה טוטלית של מערכת המשפט המקולקת,
אז במקום להתפלמס צריך מיד שני דברים כמו שהוא אמר אז:
1. תשובה
2. איחוד שורות בעם וזה הרבה נחוץ מראשי ההנהגה התורנית שיפעלו ונראה שכרגע יש תרדמת חורף!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2009 11:35 לינק ישיר 

אני מציע שכל אחד יטאטא את הליכלוך לפני הבית שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > ראש עיריית ירושלים משיב מלחמה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.