כדאי להעלות תמונה קצת זועתית? ת'אמת כשאני רואה אותה אני צוחקת.... לקתי ת'עצה של העצלן... תוקן על ידי מעשהיה ב- 26/07/2009 19:07:13
כדאי להעלות תמונה קצת זועתית? ת'אמת כשאני רואה אותה אני צוחקת.... לקתי ת'עצה של העצלן...
תוקן על ידי מעשהיה ב- 26/07/2009 19:07:13
תעלי מה יכול להיות מומלץ שתרשמי בכותרת שהאשכול - לבעלי לב חזק/לא מומלץ באוכל וכד'
חח אני מסכימה עם העצלן.. מה אכפת לך? תעלי(:
חחחחחחח
יש לה ניק בפורום?
אימאאאאאאא זה באמת מפחידדדדדדדדדד!!! בעעע עכשיו גיליתי שיש לי לב חלש. מאד.=/
עצלן, כן זו מבריקה..... הדר סליחה חח
חחח היא נראלי תהרוג אותך... חחחחח מאיפה הבאת את זה???
תהרוג אותי?? זו לא סיבה טובה להרוג בנאדם.... מבני דודים שלי... (הקטנים אגב...)
איככססססססס........ די אל תגעילו אותי!! _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
מעשהיההההההההההההההההההההההההההההההה אני על סף התקפת לב בגללך!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקחי את זה על המצפון שלך!!!! אוו מיי גאאאאאאאאאאאאאאד שניה,אני יסתכל על זה שוב, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדוווול!(חוץ מהקטע שזה אני!)
מעשהיההההההההההההההההההההההההההההההה
אני על סף התקפת לב בגללך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תקחי את זה על המצפון שלך!!!!
אוו מיי גאאאאאאאאאאאאאאד
שניה,אני יסתכל על זה שוב,
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדוווול!(חוץ מהקטע שזה אני!)
מבריקה רואים שזאת את... איכסס אני לא יכולה להיסתכל על זה בא לא להקיא!! _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
חחחחחחחח היא לא נורמלית הילדה הזאת,אין! אין! פשוט לא שפויה!!! מאמושית,ותיזהרי ממני גם כן את! את תשתפי איתה פעולה,לא יפה שכולם נגדי):
מה פיתאום אני איתך נגד כולם חחח... סתם אני ביחד עם כולם!! די נו מב' ניפגעת?? לא כוונתי... סווורריייי..... _________________ עדיף אמת המזילה דימעה מאשר שקר המעלה חיוך...
כן ממש, ציפור נפשי נפגעה עמוקות ממך וממעשהיה!!! עפתי ביי