|
|
| נשלח ב-1/8/2009 23:14 |
|
| |
מאז בחירתו של ר' משה, הכלכלה בבית שמש רק התחזקה.
אני לא ישכח איך שבכל מערכת הבחירות האחרונה בתור פעיל מרכזי למען בחירתו של ראש העיר הנוכחי לתפקידו
כאשר שוחחתי אם אנשים רבים בעיקר אנשי העיר הוותיקה הם טענו בפני אם כאשר יבחר משה אבוטבול לראשות העיר
מיד הכלכלה בעיר תקרוס!
עסקים יסגרו ומנגד לא יפתחו עסקים חדשים בעיר!
והנה כחלוף פחות משנה מאז שנבחר ראש העיר הרב משה אבוטבול שליט"א עיני צדות בכל פינה בעיר,
אם זה באזור התעשייה, אם זה במרכז המסחרי ברמה, אם זה בקריה החרדית, כאשר מדי תקופה נפתחים עוד חנויות עוד עסקים
ואם יש מישהו שעוד מחפש הוכחה לזה שיש בורא לעולם האם זה לא הוכחה שיש מישהו שמנהל את העולם
--
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 00:18 |
|
| |
לא הבנתי מה הקשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 00:19 |
|
| |
בהחלט
יש כבוד
לפי הנתונים של שני הרבעונים הראשונים של השנה יש גירעון של 3 מיליון ש"ח בגביה ובא נראהמה יהיה הלאה
לפי הנתונים אם כעת כבר משרד הפנים הורה על קיצוץ של 7 מיליון בתקציב הנוכחי הוי אומר שבשנה הבאה זה הולך להיות קשה עוד יותר וגרוע יותר
כשדיברו על בעיה בכלכלה לא דיברו על מסחר בעיר אלא על בעיות כלכליות של העיריה וזה אכן מתממש לנגד עינינו
מה שאומר ש
מאז בחירתו של ר' משה, הכלכלה בבית שמש רק הולכת ונחלשת
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 00:55 |
|
| |
אבל למה לבלבל את העובדות?
אם המטרה היא להשוות את מעמדה של בית שמש לבני ברק?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 02:10 |
|
| |
קשה לאנשים לפרגן, או לתת למישהו לפרגן. אז כתב מישהו משהו בנימה חיובית ישר חייבים לתקוף? אסור קצת אהדה למישהו שעובד יום ולילה בשביל העיר? (והוא עובד...)
גקלין והשני מבינים בכלכלת העיר כמו שאני מבין ברפורמים של שרלו, אז מה קפץ לכם הג'וק? כי מדובר בראש עיר שהאף שלו קצת שזוף? הכובע שחור?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 08:59 |
|
| |
יפה מאוד,
כל הכבוד...
כל יום שומעים שמשה אבוטבול עושה המון, מנהלי המוסדות קיבלו כיסאות לילדים ב50 שקלים לכסא, ושהכלכלה מתפתחת. ועוד ועוד.
משה אבוטבול...
אף אחד מהתושבים לא הניח את הפתק "משה אבוטבול" בשביל מנהלי המוסדות או בשביל לשמוע שהכלכלה מתפתחת. התושבים רוצים לראות עיר מושקעת ונקיה לפחות כמו בביתר עילית. ולא הררי זבל שמתגלגלים ברחובות.
אנחנו רוצים לראות שאיכפת לך מהתושבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 11:23 |
|
| |
חרדי טוב, אתה יודע מזה גלגל? ראית פעם כדור? קח את הכדור תסתכל עליו טוב. עכשיו דמיין שחצי הכדור זה עסקים גואים שמכניסים מיסים, תראה עוד קצת מהכדור כמיסי בניה, גם תראה על הכדור את הגרעון הגדול שנשאר מהקודם, ותבין שרק עם כלכלה גואה עסקים טובים בניה מסיבית והשקעה במוסדות אפשר אח"כ להשקיע גם באזרח והתושב. זה לא עובד הפוך... בשום מקום גם אם ראש העיר הוא טובניק למהדרין..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 12:05 |
|
| |
זה מצחיק אותי בכל פעם מחדש.
את ראש העיר לא מודדים בהצלחה זו או אחרת של הכלכלה, או בכמות הזבל או היתושים במרכז המסחרי.
את ראש העיר דנים בכמות הטיפול באזרח ובהשקעה הבלתי פוסקת ללא קשר למכתב זה או אחר בעיתונות.
אם האזרח מרגיש שיש למי לפנות, סימן שהוא ראש עיר טוב, אם לא סימן שלא.
אם את הנתון הזה יפנימו בעיריה הדובר יצטרך לעבוד הרבה פחות ומבט לא יצטרך לצלם פגישות במרכז המסחרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2009 18:55 |
|
| |
מאז בחירתו של אבטבול כל אזרח בעיר מרגיש בשינוי - ובעיקר קורא עליו בעיתון!!!
כל מילה מיותרת...
רמז: הנקיון של הרחובות?.....
המינהלות שהובטחו לשכונות?.............
הצמחיה על המדרכות החלה לגזום את עצמה לבד!!! הנה חפשו בעיתון איזכור אחד לנושא...
גנבי אופניים ושבחי"ם - אין!!!
מה עוד היה בעיתון חדש בתקופת וקנין? אין יותר בעיות בעיר!!
העיר שלנו היא מסיבת יומולדת אחת גדולה! לא מאמינים? חפשו בעיתון חדש ותראו - כל חברי המועצה פועלים בצורה מדהימה, אחד מביא כסאות אחד מביא דירות אחד מביא לנו פארקים ומה לא?! רק תבקשו..
מי רוצה ימבםבם????
ראש העיר הוא המנצח של המקהלה ועסוק ב...... מסיבות אירועים ופגישות כל היום. התוצאות?
נו באמת עזבו אותנו עם השטויות של הקטנוניים... העיקר שיש לנו עיתון ושם הכל בסדר.... אז מי הוא התושב שנחשוב עליו??
תוקן על ידי תמיד_כן ב- 02/08/2009 18:54:18
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 09:21 |
|
| |
| דולה_ומשקה כתב: |  | | חרדי טוב, אתה יודע מזה גלגל? ראית פעם כדור? קח את הכדור תסתכל עליו טוב. עכשיו דמיין שחצי הכדור זה עסקים גואים שמכניסים מיסים, תראה עוד קצת מהכדור כמיסי בניה, גם תראה על הכדור את הגרעון הגדול שנשאר מהקודם, ותבין שרק עם כלכלה גואה עסקים טובים בניה מסיבית והשקעה במוסדות אפשר אח"כ להשקיע גם באזרח והתושב. זה לא עובד הפוך... בשום מקום גם אם ראש העיר הוא טובניק למהדרין.. |
|
אתה באמת חושב שאני שייך לאלו שבחרו סיעת טוב? חחחחחחחחחחחחחחח
אתה פשוט חושב שאנשים שמבקשים לראות עיר נקיה הם ג"כ מצביעים טוב?!
אני פשוט לא מאמין!!! יש כאן אנשים שהמוח שלהם סתום!!!
ולעצם טענותיך, אני לא מסובב כדורים ולא גלגלים. אני מביט מהחלון מהבית ורואה את אותם הררי זבל המצטברים, את אותם עצים הגודלות בפראות ללא שום מגע יד אדם. את אותם מדרכות שבורים ומרוסקים, את אותם ילדים המסתובבים באפס מעשה. את אותם אנשים משנה שעברה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 14:21 |
|
| |
חרדי טוב, אינני יודע אם ממצביעי טוב אתה או ממצביעי ג' ש"ס שינוי או מפד"ל. מצעם של פלגת טוב התבססה על נקיון ונקיון, אלא שבמצב הנתונים והכלים שיש בידי ראש העיר הנוכחי מש"ס גם לו היה נציג טוב עולה ונבחר היה מתמודד עם אותם בעיות.
ראש העיר שובר את מוחו איך לשפר את השירות לתושב, יותר מכך הוא מרגיש נורא מאויים ולחץמכך שהוא לא מצליח לספק מיד את כל הנקיון והשיניים שהוא דיבר עליהם, אבל הוא עונה תשובות הגיוניות. לי הוא ענה בפה מלא, הנושא הוא כספי, נושא הוא גם קבלני נקיון שועקנין דחף, הנושא הוא רפורמות מפליגות בחוזים ועוד שקודמו השאיר.
אני נורא כעסתי עליו ופניתי אליו אישית מספר פעמים, נפגשנו ואלו התשובות שהוא נתן, אבל נתן אותם לא בהתחמקות, אלא בהתנצלות! ויש הבדל.
הוא מתחנן לקבל תקציבים ממשרד השיכון והפנים בצורה של תקצוב ישיר לנושא אותו הוא רוצה לקדם, למשל מליון ש"ח נטו לקריה וכו'. הוא מנסה בכלים יש בידו, ושהיו ביד כל אחד אחר. זה מה יש..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 14:27 |
|
| |
יופי. יש לו הרבה תשובות, ויש לנו הרבה לכלוך. אז למה החלפנו שלטון אם הוא לא יכול לספק את ההבטחות?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 14:57 |
|
| |
| דולה_ומשקה כתב: |  | חרדי טוב, אינני יודע אם ממצביעי טוב אתה או ממצביעי ג' ש"ס שינוי או מפד"ל. מצעם של פלגת טוב התבססה על נקיון ונקיון, אלא שבמצב הנתונים והכלים שיש בידי ראש העיר הנוכחי מש"ס גם לו היה נציג טוב עולה ונבחר היה מתמודד עם אותם בעיות.
ראש העיר שובר את מוחו איך לשפר את השירות לתושב, יותר מכך הוא מרגיש נורא מאויים ולחץמכך שהוא לא מצליח לספק מיד את כל הנקיון והשיניים שהוא דיבר עליהם, אבל הוא עונה תשובות הגיוניות. לי הוא ענה בפה מלא, הנושא הוא כספי, נושא הוא גם קבלני נקיון שועקנין דחף, הנושא הוא רפורמות מפליגות בחוזים ועוד שקודמו השאיר.
אני נורא כעסתי עליו ופניתי אליו אישית מספר פעמים, נפגשנו ואלו התשובות שהוא נתן, אבל נתן אותם לא בהתחמקות, אלא בהתנצלות! ויש הבדל.
הוא מתחנן לקבל תקציבים ממשרד השיכון והפנים בצורה של תקצוב ישיר לנושא אותו הוא רוצה לקדם, למשל מליון ש"ח נטו לקריה וכו'. הוא מנסה בכלים יש בידו, ושהיו ביד כל אחד אחר. זה מה יש.. |
|
אהבתי את התשובה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2009 18:34 |
|
| |
אני מעריכה מאד את השתדלותו של ר' משה בכל התחומים - אני אישית עבדתי קשה שיבחר !...
אבל עדיין חושבת שמותר לנו לראות קצת שינוי גם בטיפוח פני העיר ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2009 22:15 |
|
| |
הוא לבינתיים מצליח ב"קלקלה" ובגדול!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 23:17 |
|
| |
חובה לאמר תודה לרב משה אבוטבול - הוא לא יושב בחיבוק ידים
הוא פועל ,עושה ומקדם ,אולי לא מה שרציתם,אך עושה דברים שמקדמים את העיר ואחרים רוצים, הוא עוד יגיע לבקשותיכם ,רק הגישו את הצרכים בכתב מסודר לעוזריו ,והוא יסדר זאת בסדר העדיפויות שלו - כמי שרואה מכלול, וכן דברים נוספים שאינכם יודעים במידת הצורך יעביר זאת לטיפול חבר עיריה אחר.
להזכירכם הוא דבר על מיון , חדרי לידה , בית החלמהכביש10/38 ועוד
אל תשכחו שהתקופה שקבל לכהן כראש עיר מחד גיסא היא ארוכה , והוא יכול להספיק ,אך מאידך גיסא היא קצרה , והוא צריך להזדרז.
אולי לא נבזבז את זמנו בלרצות אתכם ,אלא בלעשות מה שצריך?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|