בית פורומים בית שמש

"השיטה" והקלקולים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2009 19:55 לינק ישיר 

אדון מחשבות, רוח הנחיתות נושבת ממך עד מסך המחשב שלי. פרופסורים לתורה לא תמיד חייב להיות מישהו עם משפחה בשם יעב"ץ. פרופסורים לתורה זה כל ברדק באוניברסיטה שלומד תורה לשם השכלה.
אמרתי מילים מאוד פשוטות, שאינני מתכוון להיכנס לנושאים הקשורים לרבנים או פרופסורים לתורה. אכן נשמט בטעות מילת 'או'..

אני אולי סנוב, יתכן שגם בעל אגו אליטי, אלא שמה שכתבתי אינו מיועד עבורך אדון מחשבות העממי, אלא למר מקוה שהכליל את שמי בתוך שאר....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2009 22:34 לינק ישיר 

סלח שאינני "אליטי"  כמוך, אך לא זכיתי להבין את תשובתך המחכימה.
מה זה "אליטי? - אני משער שהכוונה אטליגנטי או אליטיסטי או אולי אנליטי כי את המילה אליטי אינני מכיר וגם לא אבן שושן (המילון...).
מה זה כל "ברדק" באוניברסיטה - ברדק? אולי התכוונת לדרדס, אשמח להבין...
בכל מקרה צר לי אם נפגעת ובעקבות הבהרתך תיקנתי את הערתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 16:02 לינק ישיר 

מקוה ערבך ערבא צריך . כאשר אתה דן את עצמך לצואה רותחת בהלעיגך על הרה"ג יעבץ שליט"א באשר עבר ל"כת " המזרחי .

איפה ההוכחה שכת המזרחי זה "חזרה בשאלה " ?

גדולי תורה עצומים שאתה עוד לא למדת את מה שהם כבר חזרו 101 פעם אחזו בשיטת המזרחי .
אני אישית קשור לגדול עצום שכל רז לא אניס ליה בכל מקצועות התורה אשר אוחז בסתר בשיטת המזרחי ולקח כחתן לביתו אחד ממצוייני תלמידיו של הגרא"ל שליט"א . לשאלתי למה אינו יוצא בגלוי ענה בחיוך " הם לא צריכים אותי לחיזוק השקפתי " .

לדעתי אתה תיכוניסט שנשרף כמו גפרור עקום וחופר לעצמך בור שחת רח"ל באיסורי תורה חמורים וראש לכל ארור מכה רעהו בסתר .אין לשער את עומק השחת והטומאה שאתה נתון בה ה' ירחם .
חוסה על נשמתך אשר מכסא כבוד חוצבה ושוב לדרך התורה והיראה .

תן לי את שמך ושם אמך ואבקש ממנין אברכים  בישיבת מרכז הרב שיזכו מזכות הלימוד שהקב"ה יזכה אותך לשוב בתשובה שלימה ויערה עליך רוח טהרה ממרום .

יהודי אומלל ומסכן אני מרחם עליך ומאחל לך רפואת הנפש בתוחש"י .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 16:42 לינק ישיר 

דל,

אני מסכים איתך יש רבנים אצל המזרחי שלא אוחזים בשיטת הרבנים החרדיים אבל לשיטת הרבנים החרדים המזרחי זהו כת כנ"ל.

מה לעשות לא אני המצאתי את זה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 00:40 לינק ישיר 

מקוה ,

אתה יהודי בעל המצאות וחידושיםמופלגים . היחידים שגרסו שהמזרחי זה כת הם היואל משה וסיעתו אשר  יצאו בחרב ובחנית גם נגד גדוליך ורבותיך וכינו אותם בכינויים שתצילנה שתי אוזניך .אם אתה אוחז מזה אדרבא פרוש מהציבור של דגל לקהילה ברסיקאית .

עמודי ההוראה של הדור - "המנחת שלמה " , "אגרות משה " , "ציץ אליעזר"  לא גרסו שהמזרחי הם כת . ואתה יודע מה אפילו המנחת יצחק והקנה בשם לא התעסקו עם שטויות והבלים כמוך היתה להם השקפה מוצקה אבל ראו  במזרחי יהודים לכל דבר . ויש על כך עדויות למכביר . החל בשיתוף הפעולה ההדוק של הגר"א ספקטור שליט"א רב שכונת גבעת שרת עם הקנה בושם סביב בניית המקוואות בגבעת שרת ורמב"ש א' ועבור לאי ההסכמה של המנחת יצחק לשו"ת גרגרים בראש אמיר בגלל הפסק שלו על המזרחי ככת .

אף הוורט הידוע של בעל אבי העזרי " הסיר זה כולו טרף ורק הכיפה הסרוגה מכסה " לא יצא מגדר וורט . אתה ברצינות רוצה לפסוק הלכה למעשה מתוך וורט של ירחי כלה שאפילו בו לא היתה הגדרה של כת ?
מה עוד שדברים אלו נאמרו כבר בתקופה שנהגו בו כבוד מדין " לוחות ושברי לוחות מונחים בארון " . הלימוד מהתקפותיו על האדמו"ר מחב"ד זי"ע אף הן אין להם על מה שיסמוכו . ואין להאריך בדבר המצער .רק נסתפק בכך שהיה דעת יחיד וגדולי הפוסקים וראשי הישבות אף תמהו מה לאבי העזרי שפיקח היה ולדבר זה ?

אין צריך לפנים חומר האיסורים שאתה עובר במאבק שלך ברב יעבץ . ורק לאלפך השקפה טהורה של גדול בתורה . הגר"ע יוסף נשאל בשנת תשל"ו אודות  יהודי שפירסם דבר מתמיה בהשקפה ואמונה . הגר"ע יוסף פורך מכל וכל את שיטתו ולא משאיר ממנו אבן על אבן . וחותם את התשובה בהזכירו שאסור להכלים ולבזות את המפרסם שגברא רבה הוא ירא-שמיים ורבים השיב מאוון וסמך את דעתו על דעת יחיד מגדולי האחרונים .(כמדומני שנדפס ביו"ד של החלקים האחרונה בשו"ת יביע אומר ואינו לפני ) .

אתה ממציא שיטה מחודשת ומחוצפת שמותר לך לבזות ת"ח רק בגלל השקפה . ובעצם אינה מחודשת כבר קדמוך אנשי בית שני בדור החורבן ( ועיין היטב הקדמת העמק דבר לבראשית ) ותלמידי רבי עקיבא . שוב בתשובה שלמה . אחוז בגאון בהשקפה אותה קיבלת מרבותיך ( לדידי נאים עליה דברי רש"י בכי תבוא ) חנך את ילדיך בדרך זו וכו' אבל הנח ידך מביזוי ת"ח אחרת אין רפואה למכתך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 07:59 לינק ישיר 

דל, איפה היית? חסרת לי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 10:44 לינק ישיר 

דל כתב וז"ל

אתה יהודי בעל המצאות וחידושיםמופלגים . היחידים שגרסו שהמזרחי זה כת הם היואל משה וסיעתו אשר  יצאו בחרב ובחנית גם נגד גדוליך ורבותיך וכינו אותם בכינויים שתצילנה שתי אוזניך .אם אתה אוחז מזה אדרבא פרוש מהציבור של דגל לקהילה ברסיקאית .

היואל משה וסייעתו מה עם כל אותם אלו שהזכרתי עד הלום?

החזו"א, רבי אלחנן וסרמן, החפץ חים, רבי חים עוזר גרוזינסקי, רבי חיים סאלבצייק, הגרי"ז, הסתייפלר, הרב שך, רבי ראובן גרזווסקי, וכו' וכו' רבים מאוד  כל גדולי ישראל החרדים החיים עמנו היום,  הזכרתי את חלקם ואת הציטוטים מהם לעיל תקרא מה שכתתי, חבל שאתה מנסה לסלף לא מספיק הסילופים שלכם במשנת הראיה קוק ? מה אתה רוצה לומר שכל גדולי הדור החרדים היו בעד המזרחי? אתה יותר גרוע ממכחישי השואה! אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

והנה המשך דבריו המטורפים.

עמודי ההוראה של הדור - "המנחת שלמה " , "אגרות משה " , "ציץ אליעזר"  לא גרסו שהמזרחי הם כת . ואתה יודע מה אפילו המנחת יצחק והקנה בשם לא התעסקו עם שטויות והבלים כמוך היתה להם השקפה מוצקה אבל ראו  במזרחי יהודים לכל דבר . ויש על כך עדויות למכביר . החל בשיתוף הפעולה ההדוק של הגר"א ספקטור שליט"א רב שכונת גבעת שרת עם הקנה בושם סביב בניית המקוואות בגבעת שרת ורמב"ש א' ועבור לאי ההסכמה של המנחת יצחק לשו"ת גרגרים בראש אמיר בגלל הפסק שלו על המזרחי ככת עכ"ל.

תסלח לי אתה מסלף עובדות בצורה מטורפת! רב שכונת גבעת שרת אכן היה בקשר עם רבי מאיר ברנדסדופר דרך המרא דאתרא הגאון רבי ש"ז פערלשטיין שליט"א זאת לאחר מחלוקות אין ספור ולאחר שהמרא דאתרא טען בתוקף שאם לא היהי שיתוף פעולה בנושא בניית המקוה הוא יפסול את המקוה. אני במו אזניי שמעתי את הרב ברנסדופר זצ"ל אומר להרב פערלשטיין שליט"א איך צריך לנסות ולסדר שר' ספקטור לא יפריע במהלך בניית המקוה. אז מה אתה מבלל את המח!

אגרות משה? אולי תועיל להפנות אותי לכך? מנחת שלמה כבר אמרנו, מנחת יצחק? תגיד, אתה משוגע? תאמר את זה למי מאלו שהיו אצלו נראה אם לא יצחקו בפה מלא! למה אתה מנסה לשנות את המציאות? אה? גם הציץ אליעזר לא אחז מה שאתה אוחז, והראיה היה פעם מזרוחניק אחד בכל חיו שבא לשאול אותו מה לעשות? אתה רק יודעים לאחר מיתת מישהו לבוא ולנסות לקחת אותו אליכם!

אתה יודע מה כתב הראי"ה קוק על הרצל? שהוא רשע גמור, אביא לך מקורות אם תרצה!  אתה יודע מה כתב ר'  צבי יהודה בשם אביו? שהוא העריך את הרצל ואחז שהוא צדיק הכל סילופים, ורק לאחר שהוא נפטר! תראה לי מישהו חיי היום איתנו כאן שיאמר דברים על המזרחי ובעדם! אני רוצה ללכת אליו!

והמשך דבריו וז"ל
אף הוורט הידוע של בעל אבי העזרי " הסיר זה כולו טרף ורק הכיפה הסרוגה מכסה " לא יצא מגדר וורט . אתה ברצינות רוצה לפסוק הלכה למעשה מתוך וורט של ירחי כלה שאפילו בו לא היתה הגדרה של כת ?
מה עוד שדברים אלו נאמרו כבר בתקופה שנהגו בו כבוד מדין " לוחות ושברי לוחות מונחים בארון " . הלימוד מהתקפותיו על האדמו"ר מחב"ד זי"ע אף הן אין להם על מה שיסמוכו . ואין להאריך בדבר המצער .רק נסתפק בכך שהיה דעת יחיד וגדולי הפוסקים וראשי הישבות אף תמהו מה לאבי העזרי שפיקח היה ולדבר זה ?
עכ"ל

פה עשית לעצמך אאוטינג!! אוייש איזה שטות לכתוב על פונוביז בצורה כזאת הרי אני מכיר כל פיפס שלך בקטעים האלה!!
אני לא חושב שאני צריך להוסיף משהו על דברים אלו! אתה כותב שבכל ה20 שנה האחרונות של מרן הגרא"מ שך זצ"ל הוא היה שברי לוחות? עפריה לפומך! איזה ראשי ישיבות תמהו? סלפן שקרן ומדבר נגד גדולי תורה שכמוך!

ובהמשך דבריו השקריים כתב
אין צריך לפנים חומר האיסורים שאתה עובר במאבק שלך ברב יעבץ . ורק לאלפך השקפה טהורה של גדול בתורה . הגר"ע יוסף נשאל בשנת תשל"ו אודות  יהודי שפירסם דבר מתמיה בהשקפה ואמונה . הגר"ע יוסף פורך מכל וכל את שיטתו ולא משאיר ממנו אבן על אבן . וחותם את התשובה בהזכירו שאסור להכלים ולבזות את המפרסם שגברא רבה הוא ירא-שמיים ורבים השיב מאוון וסמך את דעתו על דעת יחיד מגדולי האחרונים .(כמדומני שנדפס ביו"ד של החלקים האחרונה בשו"ת יביע אומר ואינו לפני )

לא אני הראשון בהיסטוריה שאחז כך הבאתי מקורות לכך לעיל תענה לי על אותם מקורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל הדורות נאבקו נגד אנשים כמוך המייצגים נאמנה את השיטות של הכופרים בה', השקפות של כפירה הופכות אדם לכופר מה לעשות! עיין בכל אותם מקורות.

ודרך אגב מישהו שלח לי בפרטי שאני מדבר לשה"ר, תקלטו לשה"ר זה רק על אדם שאסור לדבר מי שמצווה לדבר עליו זה לא לשה"ר!

אין צורך לבקש מיעבץ להגיב !!!

תוקן על ידי מקוה_נייעס ב- 09/08/2009 10:45:03

אנשי טוב, אולי תועילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 10:53 לינק ישיר 

דרך אגב הזכרת את הרב עובדיה לשיטתך,
אולי תרצה גם להזכיר את כל אמרותיו? אתה אוחז בשיטתו או שאתה מצטט מה שנח לך?

הנה הגאון רבי עובדיה מאתמול בלילה,
התלמידים החילוניים ''טיפשים מטופשים''

אתה מסכים עם זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 13:56 לינק ישיר 

מקוה שמימיו מרודדין

אני מבין למה אתה לא מוכן לדבר איתי בלימוד .

אפילו בהשקופה אין סדר ברדידות שלך וטענו בחיטין והודה לו בפחמין .

בלי לבזבז עליך זמן יותר מן הנחוץ

1. יש לך שיטה לטעון ליריבך טענה שלא טענו ואז להפריך אותה . לא טענתי שכל אותם גדולים היו "מזרחי " או אפילו קרוב לכך . טענתי הברורה שלא ראו בהם "כת " וסיבה לרודפם כמוך . ואפילו המנחת יצחק חלק על מאן דאמר דומה לך וסירב לתת לו הסכמה בגלל שהפריז על המידה . גיבובי שמות של אחרונים שמתחו ביקורת כזו או אחרת על הציונות ו/או המזרחי אינה הוכחה לשיטתך . הרבה מים ודם זרמו מאז ולא ברור איך היו אותם גדולים מתייחסים לרב יעב"ץ . מה שבטוח ה"חפץ חיים " לא מסתכל בכיוון שלך כבעל מחלוקת . שים לב אני לא מנהל עם מקוה שנפל לתוכו מוחל דיון השקפתי אין לזה טעם . רק טוען שגיבוב המקורות שהבאת בעזרת פרוייקט השו"ת או אוצר הפוסקים עדיין אינו מוכיח שזה כת ומצוה לרדוף וכו'

2. אני באמת לא יודע כמה מתוך העשרים שנה האחרונות היו "שברי לוחות " אבל גם אתה מודה במקצת הטענה . זה החינוך שקיבלתי בבית המדרש שלי שאסור לבזות תלמידי חכמים ובכלל זה "שברי לוחות "  התקפות השנאה על חב"ד והציונות הדתית שאין להן עיגון בשום ס"ק בשום מקום  לא גורעות מכך שהיה אחד מגדולי ראשי הישיבות ומגדולי המעיינים והבקיאים בתלמוד הבבלי בדור האחרון    . (בישיבה שלי לפחות לא אהבו את הספורט למצוא פירכות על אבי העזרי מירושלמי מפורש מה שהיה מאוד פופלרי בחב"ד  וחינכו אותנו לכבוד מוחלט לכל תלמידי החכמים ללא הבדל השקפה ומצב בריאותי )

3. יש להבדיל הבדל יסודי ועמוק בין וורטים בירחי כלה או שיעור ביזדים לבין תשובה הלכתית מנומקת של מורה הוראות בישראל .להבדיל ממך אני לא עובד עם פרוייקט השו"ת אז כמה דברים מהזכרון . הגר"ע יוסף הוא מגדולי הפוסקים של דורנו . באופן אישי  אני יוצא ביד רמ"א ובודאי שאינו רבי המובהק אבל התשובה שלו מלמדת על יחס נכון למחלוקת בהשקפה . אומרים את האמת בלי להתפשר אבל שומרים על כבודו ומעמדו של הטועה הנשען על דעת יחיד ולא דנים אותו כאפיקורס . האג"מ אינו צריך לפנים שלא ראה בציונות כת או ע"ז . יש לו תשובה על דגל בבית כנסת  וחתן בתו הגר"ש רפופרט שליט"א -ראש ישיבת ההסדר "שבות ישראל " לא רק שהיה מקורב אליו אלא אף ערך כמה כרכים של שו"ת אגרות משה . וראה תארי הכבוד שהגר"מ פיינשטיין זצ"ל פנה אליו ( בכרכים שלא ערך ... ) והבן גדולותו . ( אגב היה תלמיד מובהק ברמת החברותא לגר"ח שמואלוביץ' זצ"ל ) . אם שיטתך היתה נכונה הגר"מ פיינשטיין היה צריך להרחיק את חתן ביתו . למרות שהוא ציוני מובהק ולא ראש ישיבת הסדר במקרה . על בתיהם של בנותיו ברחוב נחל מיכה  בשכונתינו מונפים בגאון דגלי מדינת ישראל ראשית צמיחת גאולתינו  וחתניו הם בעלי בתים יר"ש הקובעים עיתים הגונות לתורה לפחות שלוש שעות ביום ( הרבה יותר מכמה אברכים שאני מכיר ...) .
הציץ אליעזר הלא מצונזר מאוד קרוב להשקפות המזרחי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 19:32 לינק ישיר 

דל,

לצורך המשך הויכוח ביני ובינך אני רוצה לשים מספר כללים! לא שייך שבכל פעם תסטה מהנושא ותספר לי סיפורים בלי מקורות על כל מיני אנשים שלא היה ולא נברא. בשני תנאים אסכים להמשך הדיאלוג שלי איתך.

1. בלי מקור אתה לא מספר סיפור! כל סיפור שתספר מעתה תביא מקור!

2. תגדיר בצורה הרורה על מה אתה מגיע להתווכח! כי כל הודעה שלך מוציאה דברים שלא היו בקודמתה וכך נוצר מצב כאילו לא עניתי לך על השאלות תתמקד בבקשה!

אם תסכים על 2 דברים אלו אמשיך לענות לך בצורה ענינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 10:03 לינק ישיר 

מקוה שמימיו מרודדין ,

אני רואה שלא רק ברחת לדבר בלימוד ברחת מהויכוח בכלל .כל מי שקורא את האשכול מבין שברחת .

אין סיפורים בלי מקור בתגובה האחרונה . ויש קושיה מאוד ברורה שלא ענית עליה מה הקשר בין ביקורות כאלו או אחרות על הציונות ( או הבטים מסויימים שלה ) והיותך מומר לביזוי תלמידי חכמים ומכה רעהו בסתר ? אתה נשארת פוקר ועובר בשאט נפש על לאויים וארורים מדאורייתא כאשר עדיין לא ענית על השאלה הבסיסית . אני מתפלל עליך בשומע תפילה שלוש פעמים ביום שהקב"נ ירחם על המכונה "מקווה נייעס " ויזכה אותו לצאת מבור שחת .

נו שויין יצאתי ידי חובת "ענה כסיל כאיולתו ,פן יחכם בעיניו "  המשך  הויכוח יהפוך ל"אל תען כסיל כאיוולתו פן תדמה לו גם אתה " .

המילים החריפות נובעת מכך שאנן סהדי כל באי הפורום  שאתה בעל עבירה ומומר לעבור על כמה לאווים וארורים שבתורה בלי שיש לך לכך שום הצדקה הלכתית . מבחינת ההלכה הצרופה היה מקום לפתוח אשכול "מקווה נייעס -מומר " אין שום הבדל בין מומר לגילוח בתער למומר לארור רעהו בסתר או לשון הרע . מעבר לכך שלון הרע חמור יותר וזכית להכנס חלילה לכת שאינה מקבלת פני שכינה . ( זה גמרא מפורשת לא על המזרחי ואנשי טוב על על יהודים מסכנים ועלובים כמוך עד שתשוב בתשובה ) .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 12:33 לינק ישיר 

כתבת שהמנחת יצחק וכו' תביא מקור בבקשה!

דיברת דברים חריפים ובזויים נגד עמוד שכל בית ישראל נשען עליו הגרא"מ שך זצללל"ה ואתה בכלל רוצה שאדבר איתך? לכתוב מכתבים את הרי יודע למה שלא תכתוב לי מכתב גלוי או שתדבר עם "ארץ אחרת" שיטפלו בי.
.

אני אמשיך לדבר בכל כוחי נגד הפורק עול "יעבץ" עוד מעט נוכל להוסיף עוד פרק בספר משיחי השקר ומתנגדיהם.

האמן לי שבתיי צבי היה תלמיד חכם ובר אוריין פי כמה מהחוזר בשאלה התורני מיסטר יעבץ.

יעבץ יצא מכלל ישראל לכל הדעות. אם תרצה שאלתי על כך מפורשות לשני רבנים בשכונתינו. ת'אמת שלך זה לא יספיק אתה מחפש אולי איש מפלגה או פורום שיפסוק לי את ההלכה או אולי הוא צריך לתת את משנתו הכופרנית בתנ"ך לצלילי הבה נגילה ולבקבוקי בירה ביער עבות.

יאלל'ה לפארק בנחל מיכה. חחחחחחחח אנשי טוב משועממים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2009 22:46 לינק ישיר 

אני חושב בשונה מכל החכמלוגים והדעת תיירה של אהבת ישראל שראוי שתשימו לב למה שאומר מקווה אני בעצמי שמעתי ממרא דאתרא של שכונת משכנות יעקב הגאון רבי מרדכי גולדשטיין שליט"א שיעבץ הוא חוטא ומחטיא, ואף שלח שליח לשאול את הגראי"ל שטיינמן שליט"א האם לצאת כנגדו בכל התוקף.
ראש הישיבה מרן הגראי"ל שטיינמן שליט"א השיב שבאם לא נגררים אחריו לא להתיחס אליו. ולכן אני חושב שאין מקום לדבר נגדו בזה שמדברים נגדו רק גורמים לכאלה שלא יודעים את דעת התיירה לכתוב בעדו בלי לדעת על מה הם חותמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 03:15 לינק ישיר 

הההאיש

גם אם הרב גולדשטין אומר משהו ונגיד שאני משומעי לקחו
עליו להסביר ולנמק את טענתו כי האיש חוטא ומחטיא
יאמר אותו רב במה חטא ובמה מחטיא

תנועת טוב מיצגת את החרדים השפויים
ונלחמת בשחיתות בהפליה ובשנאת הבריות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 03:27 לינק ישיר 

מקוה נעייס,
בתחילת האשכול כתבת שאין לך שום דבר נגד "הרב"יעבץ ....נראה לי מהצד שאין הרבה אמת בדבריך!!!!
בכל מהלך האשכול אתה רק מלכלך "עליו" אני מדגיש "עליו" ולא רק על דעותיו.
לא יעזור לך ללכלך עליו כי כל אחד כמוני או אחר התומך ברב יעבץ ובדרכו (הכופרת כמובן..)
לא רק שהוא לא ישנה את דעתו לאחר שיחה איתך אלה גם יתחזק עוד יותר וימשיך ללכת אחרי הרב יעבץ,הכופרים שלו,וכל ה"כת"שלנו.....

לגמי מה שאמרת: "חברון ועטרת לא תומכים ברב יעבץ!"...
יש המון בחורים מישיבות אלו(אני מכיר אישית אחד אחד...)
התומכים ברב יעבץ וב"כת" האנטישמית שלנו...
בפעם הבאה אני ממליץ לך לכתוב מידיעה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > "השיטה" והקלקולים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.