בית פורומים בחדרי חרדים

מיישע ניירא- אוי גיוואלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/8/2009 14:52 לינק ישיר 

רמות_צאלמר כתב:
בריסקער, אתה רוצה להחניף לגולם, בסדר, אבל למה על חשבוני? אני חייבתי אותך לקרוא מה שכתבתי?

צ'אלמער, אל תקח כל דבר ללב, זה לא בריא.

אפילו הגולם נהנה לקרוא ה שאתה כותב (אני לא יודע אם זה מחמאה או לא).

תוכל לשאול את הניו יורקר, שעד שלא מעצבנים אותי, אני אדם נחמד.

יש לי אחלה רעיון בשבילך בשביל "מיישה ניירא", על HONEY-POT, שמתאים להרבה טרולים שמסתובבים כאן לאחרונה.
אם אתה מוכן אני אלח לך באישי, ואתה תציג את זה כמו שאתה יודע לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2009 19:06 לינק ישיר 

HONEY, זה מותק, נכון?
כשאני אשים את המתוקים שלי בסיר, זה באמת יהיה מייסע ניירא.

אגב, שאלתי את ניו יורקר, והוא אמר לי שאתה לא רק אלטער, אלא גם קצת פארקאלעכט,
לא משהו מיוחד, רק שלפעמים אתה מדבר עם עצמך וכאלו דברים, אז הכל מחול לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2009 20:30 לינק ישיר 

הנה ההגדרות של ר' גוגל על HONEYPOT

בגדול יש שני סוגים, והמייסע ניירא יצטרך להתייחס לשניהם.

Honeypot or honeytrap may refer to:

In computer terminology, a honeypot is a trap set to detect, deflect, or in some manner counteract attempts at unauthorized use of information systems. Generally it consists of a computer, data, or a network site that appears to be part of a network but which is actually isolated, (un)protected, and monitored, and which seems to contain information or a resource that would be of value to attackers.

Contents

[hide]
*--{cps..0}*

[edit] Function

A honeypot is valuable as a surveillance and early-warning tool. While it is often a computer, a honeypot can take on other forms, such as files or data records, or even unused IP address space. A honeypot that masquerades as an open proxy in order to monitor and record the activities of those using the system is known as a sugarcane. Honeypots should have no production value and hence should not see any legitimate traffic or activity. Whatever they capture can then be surmised as malicious or unauthorized. One very practical implication of this is that honeypots designed to thwart spam by masquerading as systems of the types abused by spammers to send spam can categorize the material they trap 100% accurately: it is all illicit.

Honeypots can carry risks to a network, and must be handled with care. If they are not properly walled off, an attacker can use them to break into a system.

Victim hosts are an active network counter-intrusion tool. These computers run special software, designed to appear to an intruder as being important and worth looking into. In reality, these programs are dummies, and their patterns are constructed specifically to foster interest in attackers. The software installed on, and run by, victim hosts is dual purpose. First, these dummy programs keep a network intruder occupied looking for valuable information where none exists, effectively convincing him or her to isolate themselves in what is truly an unimportant part of the network. This decoy strategy is designed to keep an intruder from getting bored and heading into truly security-critical systems. The second part of the victim host strategy is intelligence gathering. Once an intruder has broken into the victim host, the machine or a network administrator can examine the intrusion methods used by the intruder. This intelligence can be used to build specific countermeasures to intrusion techniques, making truly important systems on the network less vulnerable to intrusion.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2009 20:31 לינק ישיר 

אוי געוואלעד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2009 16:57 לינק ישיר 

אנגלית זה לא הצד החזק שלי. אם תסביר לי את העניין השני, אשתדל לכתוב "א מיירעדיגע מייסע".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 03:23 לינק ישיר 

צ'אלמר, כתבתי לך הסבר באישי.

פ' יקירי,
קל מאד לצחוק, וזה היה מצויין,
במיוחד לאור הצעקות הרמות שנשמעו לעבר כיוונינו.

אבל מכל האשכולות כאן על בחורים שממלאים מקומות מסויימים
בתקופת משחקי כדור-רגל "חשובים",
מהאשכול של עובר ושב, שביקש מאלו שהולכים לאיזור מסויים בקניון בפתח תקוה, להוריד את הקובע וחליפה,
נוכל לנחש, שאם יקרה משהו במקומות האלו, יהיו כמה מיושבי הפורום החשוב הזה,
שיופתעו לשמוע איפה יקירהם / קרוביהם / בני משפחותיהם וכו / ,
היו כשקרה המקרה.
אז הנה קטע שאמור להיות מוכר לך:

שמעתי מפי כלי ראשון:
איך בין גיזעצין דא שאבייסע נאכט,
ווען עס האט גיפלאצט די באבמבע דארטען אין יפו גאס.
איך האב גיפרעגט די עולם וואס איז גישטאנען אפען באלקאן, אווו דאס איז גיווען.
האבען זיי גיזאגט יפו גאס, קינג ג'ורג' געגין.

מיר זיינין גיזעצין דא און גיהערט אמבולאנסין פארען איינער נאך אנאנט אין יענער געגין.

האב איך גיטראכט צו זיך,
ריבונו של עולם,
ווער ווייסט וועלעכע בחורים דרייען זיך דארטען.
קען גאר זיין א בחור וואס מיר זענין אחראי אף עם!!!!!!

נאך דעם האב איך זיך באטראכט, 
אז מיר נעמען אחריות אף בחורים וואס זיצין און לערענין,
א זעליכע בחורים וואס דרייען זיך אין יפו גאס שבייסע נאכט,
אף א זעליכע בחורים נעמען מיר נישט קיין אחריות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 11:19 לינק ישיר 

אולד,
תודה על ההסבר.

התחלתי לכתוב "א מיירדיגע מייסע" כשהגולם היה בחופש.
היה  לי כוונה נוספת בכתיבה, כדי לשנות כיוון קצת, שלא יחברו ביני לבין ניקי הישן.
עכשיו שהגולם חזר, אני לא אכתוב "מייירעדיגע מייסעס" אלא אם כן הוא יודיע שזה לא מפריע לו.
אז אני מחכה עם המייסעלע של שני הצדיקים'לך שלנו, RUTH_E ורמ בישיבה, עד קבלת אישור (בכתב, חתום על ידי שני מורשי חתימה לפחות) של הגלמים.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2009 18:42 לינק ישיר 

13,500 צפיות ב4 ימים. אין לגולמים מה לעשות בבין הזמנים אלא לעשות REFRESH כל היום? אני מקווה שבשבת הם לא ישימו נעל על המקש, ה BEEP ישגע אותם כל השבת, ואנחנו נסבול כל השבוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2009 21:17 לינק ישיר 

רמות_צאלמר כתב:

עכשיו שהגולם חזר, אני לא אכתוב "מייירעדיגע מייסעס" אלא אם כן הוא יודיע שזה לא מפריע לו.

מצידי אין בעיה, אבל אולי כדאי שתשאל ניקים אחרים אם זה לא מפריע להם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2009 06:58 לינק ישיר 

אני שיניתי את הכותרות שלי ל "א מיירעדיגע מיסה", כך שאי אפשר להתבלבל בינינו, וכל מי שלא רוצה, שלא יפתח.
אם למישהו יש טענות, שאני כותב אשכולות כאלו, הוא יכול לכתוב אותם בגוף האשכול.

בהמשך אביא את הלינקים לכל האשכולות ההזויים יותר , והזויים פחות שלי, מי שלא רוצה שאמשיך לכתוב, יכול להעיר / להאיר כאן או בגוף האשכולות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מיישע ניירא- אוי גיוואלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.