בית פורומים בחדרי צפת

זה עובד יופי !! - אביסעלע פרנסה בעז"ה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/8/2009 17:44 לינק ישיר 
זה עובד יופי !! - אביסעלע פרנסה בעז"ה

בס"ד

ל-ידידי ורעי הגולשים כאן !!

ראיתי משהו מאד מעניין, וכדאי לכם להתבונן בזה.

אתם מקבלים לתיבה ה-מייל שלכם כל מיני דואר, המפרסמים והשולחים עושים על גבכם הון עתק,  ואתם ?  יוק !

מהיום לא עוד !!!

מהיום על כל קריאת דבר דואר ב-מייל תתגמלו, אומנם מדובר בסכום לא גדול ואין עוד אפשרות לצבור מזה פנסי'ה, אבל זה לפחות גם משהו.  איך זה עובד ?  אתם לוחצים על הלינק שבהמשך ונכנסים לאתר שלהם ורושמים (בחינם) את עצמכם לפי ההוראות המדוייקות המופיעים באתר.         

אבל  - ופה זה האבל הגדול, אתם יכולים להגדיל משמעותית את הסכומים ע"י שתשלחו את הלינק שתקבלו אתם מהמערכת הלאה לידידכם וחבריכם, ותבקשו מהם ג"כ לשלוח את זה הלאה.

אז הנה הלינק :

http://www.Cash4Mail.co.il/[email protected]

רבותי – ידידי

ניסיתי ובדקתי את זה – זה עובד יופי.

אז מה איכפת לכם ?  אתם לא משקיעים כלום, חוץ מהזמן שאתם יושבים ומפצחים גרעינים.  נו – נו !!!  אפשר לעשות את שניהם.

אז בבקשה   קדימה לעבודה  !!

בברכת

ברכה והצלחה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2009 21:29 לינק ישיר 

מה אומר לכם ?

אני במקרה מכירה את זה, וזה אמיתי בין אם תרצו או לא,

וההסבר הוא מאד פשוט, 

רוב החברות שהיו שולחים לכם עד עכשיו את המיילים הם חברות סקרים ו-או חברות של תפוצה בדואר אלקטרוני שמקבלים על כל השאלות והשליחות של המיילים המון כסף מהמפרסמים המזמינים את הסקרים או את שליחת הדואר, ועכשיו בעקבות חוק הספאם החדש שנחקק כאן בארץ (כרגע המקום היחיד בעולם) נסתם להם מקור הפרנסה, והאמינו לי מתגלגל בזה סכומי עתק, אז הם פשוט עלו על פתרון מאד נכון ואלגנטי מבחינתם, ולצורך זה הם חייבים להתחלק אתנו עם הרווחים, הם פשוט יוצרים לעצמם רשימות דיוור בהסכמה ומשלמים לכל משתמש שמוכן לקרוא את הפרסומת שהם מפיצים או לסקרים שמוכנים להשתתף בהם חלק מהעמלה שהם מקבלים. 
אתם לא מפסידים כלום מזה, ואתם יכולים כל פעם לבקש להפסיק לשלוח לכם את המיילים.
זה גם נכון שהתשלום הוא עדיין נמוך בינתיים, אבל אני בטוחה שבמשך הזמן גם בשוק זה יתפתח התחרות ומי שישלם יותר יוותר בשוק.
אבל מה - ישנם כבר חברות שמוכנות כבר לשלם גם לדורות נוספים, וההמשך כמו שאמרתי גם בזה יתפתח התחרות לטובת כולנו
.

והשאלה הכי מעניינת שכולם בוודאי ישאלו האם מרוויחים בזה ?

כן  --  אני מרוויחה מזה דיי יפה

זה גם נכון כמו שכתב פותח האשכול אי אפשר עוד לעשות מזה פנסי-ה, אבל מרוויחים מזה, צריך קצת סבלנות. ולפתח את הנושא.

אני שואלת שאלה מאד פשוטה .....  להשקיע כסף חי' בחברת "חומש בעלי'ה" ולישון בשקט (או לא) יותר טוב ?

אבל מה ? הכי יפה בזה קודם כל לא צריכים להשקיע בזה שום כסף אפילו לא פרוטה. וחץ מזה התחלתי להרגיש לראשונה כי אני לא פראיירית בזה שמציפים את תיבת הדואר שלי עם דואר זבל. ונוסף לכל - אפשר להפיץ את זה הלאה וגם לקבל על הדורות,

אני אומרת לכם מזה שאולי תכתבו כאן תגובות בוודאי לא תרוויחו כלום.

הכי מצא חן בעיני גישת פותח האשכול הוא כתב את המכתב בצורה מאד לוגית, ובצורה פשוטה ואמיתית . ומה הוא בס"ה כתב תנסו ותראו, והאמת אני כבר ניסיתי את זה לפני שהוא כתב את זה, ואני ב"ה מרוויחה, זה דבר מאד מקובל בכל העולם. 
אולי בשביל אלו שנמצאים עדיין כאן בתוך קונכי'ה ולא יודעים מה נעשה בנושא הזה ברחבי העולם זה נראה כמשהו הזוי, 

זה אמיתי   זה משהו שחי וקים ונושם ועוד איך   זה משהו שמתגלגל בתוכו סכומים של מיליארדים ברחבי העולם. ובכל רחבי העולם התחילו להבין שגם לנו כצרכנים שנחשפים ומוטרדים מכל שטיפת המוח הזו יגיע משהו מהעוגה.

זה עובד בכל העולם, וזה התחיל כעת לעבוד כבר גם בישראל,  אל תהיו עצלנים ותצליחו !!!

איך כותב פותח האשכול (אני מאד אוהבת את הנוסח שלו) 
"אז בבקשה - קדימה לעבודה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 01:39 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2009 21:38 לינק ישיר 

נו נו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > בחדרי צפת > זה עובד יופי !! - אביסעלע פרנסה בעז"ה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext