זה לא שעכשיו השוטרים נהיו מושחתים פשוט עכשיו בורא עולם חושף ומוציא אותם לאור! הם תמיד היו קן צרעות טמא ומסואב ואלים וכעת בגלל התקופה המיוחדת בה אנו נמצאים עידן ניקיון האורוות ע"י בורא עולם אם תרצו כל הג'יפה נשפכת החוצה וזה רק קצה הקרחון! דמיינו כמה עוד מקרים ממתינים בתור. בורא עולם עושה זאת בהדרגה כדי לא לזעזע מוסדי ארץ ולא להרוס את סדרי החברה והחיי ולגרום פאניקה. מה שנקרא פרה פרה..
נשלח ב-23/1/2014 16:04
למדינה כזאת יש זכות קיום!?
אם חד הורית מהרצליה ושלושת ילדיה נזרקו השבוע לרחוב
עינב תושבת הרצליה, בת 29, אם חד הורית ל-3 ילדים, הנמצאת בשלבי הריון מתקדמים, אשר התגוררה בשכירות בהרצליה לא יכלה לשלם שכר דירה במשך תקופה ארוכה. למרות פניותיה החוזרות ונשנות למשרד השיכון בבקשה לסיוע, היא נותרה ללא כל מענה וביום שני האחרון מצאה את עצמה עם שלושת ילדיה ברחוב
עינב פנתה לדבריה השבוע למשרד הרווחה של העירייה ולטענתה במקום לסייע לה במצבה הם מאיימים לקחת ממנה את ילדיה. במשרד השיכון מבקשים ממנה להמציא להם מסמכים רבים שלטענתה גם אם תעשה כן הדבר יארך הרבה זמן וכרגע אין היא יכולה לעשות זאת בשל מצבה.
''משרד השיכון דורש ממני תלושי משכורת, דבר שאין לי כי איני עובדת היום הגיעו לדירה שלי מהוצאה לפועל ופשוט נזרקתי לרחוב. הם הוציאו את כל החפצים מדירה למטה ואני לא יודעת לאן אלך מכאן. פניתי לעירייה ובקשתי מהם שיעזרו לי היום. הסברתי להם שבמצב שלי אין לי ברירה אלא להקים אוהל ולגור בו. במקום להתחשב במצבי הם איימו שייקחו לי את הילדים''.
מעיריית הרצליה נמסר בתגובה: ''בשל צנעת הפרט איננו מעוניינים להגיב''.
ככל שאני נחשף יותר לזוועה השלטונית של מדינת ישראל ולאוטם שריר הלב הערב-רבי שלה אני נדהם יותר ויותר מעומק רחמנותו של בורא עולם שנותן למדינה הזאת זכות קיום עלי אדמות.
האם מגיע לגברת הנ"ל מה שעובר עליה? מן הסתם כן. הרי צדיקה גדולה ברור שהיא לא. אבל אלהים אדירים הרי ברור שלא זו הסיבה לאכזריות של הרשויות כלפיה! הוי אומר שאפילו לפי סולם הערכים החילוני הכפרני שלהם הם מבינים שהם לא בסדר! (ולכן גם חוסר התגובה של העירייה לכתבה) היא לא שילמה, נכון, היא חסרת אחריות, אין ספק, מסכים אתכם הכל נכון! אבל ככה לזרוק לרחוב אדם?? ועוד ילדים קטנים?! בלי שום סידור כלשהו?! וכאן אני שואל אותך רבש"ע: העל אלה לא תפקוד עוונם? הלרשעים אכזרים כאלה שאינם מזרע ישראל רחמנים תמשיך לתת כח שלטון והנהגה? עוררה גבורתך ומהר לעוקרם מן העולם הזה ומכל העולמות כולם וחוסה על ישראל עמך!
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/01/2014 16:06:43
נשלח ב-27/1/2014 11:30
נשלח ב-27/1/2014 14:00
מה יש לדבר מה אפשר כבר להוסיף, שפלנו עד עפר ייחשב לקלישאה ביחס לביזיון הזה
העיקר שלא יחסרו הזויים שימשיכו להלל את צה"ל החזק והאיכותי ובאומרי זאת אני מתכוון אפילו למשיח!!! מעולם לא שמעתי ממנו אפילו ציוץ על הביזיונות שהזרג המדיני והפיקודי ממיטים על החיילים שבשטח ופי הפחת אליו הביאו את הצבא הזה ברוע ליבם הערב-רבי העמלקי ממש, המתאכזר על עם ישראל ומרחם על האוייב הערבי.
לעולם!!! לא אוכל לתמוך בגיוס לצבא הזה כל עוד ערב-רב שולטים בו ומכתיבים את מדיניותו. לעולם לא. נהפוך הוא! אעודד בכל מאודי להתרחק מהם כמה שיותר. עד שהצבא הזה לא יחזור לידיים יהודיות מבחינתי הוא אוייב.
נשלח ב-28/1/2014 21:44
"מלכות תיהפך למינות ובית הועד לזנות" כבר סימנו ברשימה ??
לאחר הליך פונדקאי בארה"ב אישר צו אמריקני כי אילן ואלון טבק-אבירם הם הורי הילדה. משרד הפנים סירב לרשום את שניהם כהורים. שופטי בג"ץ קיבלו את עתירת האבות. האבות ל-ynet: "שמחים על תחושת הצדק"
נשלח ב-5/2/2014 05:46
ישנו צירוף מקרים עקבי בו ציבור מסוים נרמס ונעשק וציבור אחר נישא על כפיים ברוב הדר ופאר
דיון בוועדה למלחמה בעוני חשף מציאות עגומה: בשל בירוקרטיה וחוסר ידע, דווקא החלשים בחברה לא מממשים זכויותיהם. כמה המדינה "מרוויחה"?
כמחצית מהזכאים לגמלת הבטחת הכנסה מהביטוח הלאומי אינם מקבלים אותה בפועל והמדינה "חוסכת" בעקבות כך 3 מיליארד שקלים בשנה. כך העריכה אתמול (ג') נציגת הביטוח הלאומי בדיוניהוועדה למלחמה בעוני
המדינה מבוססת על שלטון הע"ר. הבסיס של הע"ר זה שוחד גניבה גזילה וניצול החלש. בדיוק כמו השקפת המשטר הנאנצי העמלקי על עולם אבולוציוני בו החזק שורד והחלש נידון להיכחד מן העולם. רק שהם לא יכולים לעשות זאת בגלוי ולכן עושים מתחת לפני השטח אבל זו מהותם וזה שורש הווייתם..
נשלח ב-15/2/2014 18:54
כמה 'נאה' לפתוח את מוצ"ש כי-תשא עם חטא העגל בכותרת על מושחתי עגל הזהב
גם על כך כבר דיבר הרב ב"א כשאמר שכל מקום בו תהיה שחיתות הקב"ה יחשוף הכל ויהרוס אותו ולא יתן להם להמשיך לחגוג על חשבון הציבור, רק שאי אפשר לעשות הכל ביום אחד כי אז המדינה כולה תיכנס להלם וחרדה לכן זה נעשה בתהליך איטי ומעצבן. זה כבר תוספת שלי..
נשלח ב-15/2/2014 19:38
זה שאתה מביא פוסט שלו זה לא אות כבוד... לדעתי - בלשון המעטה לא כבוד.
מה הקטע שלך עם הלינקים האלה לשום מקום.. עזוב בחייך לא משנה. זה שאתה עובד שם לא הופך את המקום למקדש מעט ואת העובדים שם לצדיקי הדור בלשון המעטה.. אבל זה שכל הח*** צף שם לעיני כל העם (וברור לנו שזה רק קצה הקרחון) ונס גדול צריך כדי להציל אותם מקריסה וכל זאת במסגרת ניקוי האורוות שעושה הקב"ה בתקופה הזאת בהחלט מלמד על עומק השחיתות והרוע שם. כולי תפילה יום יום שהקב"ה ימהר לעקור את הס"א ולנקות את העולם ממנה בין אם זה בכלכלה בצבא במשטרה בממסד הרבני או איפה שלא תרצה. אין אצלי משוא פנים לשום דבר. את הרוע צריך להשמיד איפה שהוא לא יהיה. וזה שכולנו סובלים עד עכשיו כל אחד עם החבילה שלו וכולנו יחד זה רק בגלל הרוע שעדיין קיים בעולם ואפילו שולט בכל מקום, אלמלא הרוע היה לנו רק טוב כל היום כמו שבאמת יהיה בקרוב בע"ה. לכן אין לרחם עליו ח"ו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/02/2014 09:03:11
נשלח ב-16/2/2014 09:45
אין בן דוד בא עד שיתבקש דג לחולה.
כל ברנש שמייחל למשיח מכיר את הוורט הזה. וגם יודע שדג הוא משיח. עד כאן פשיטא. החידוש שלי: אני סובר שהסיטואציה עכשיו בהדסה לזה בדיוק התכוונה הגמרא.
במה דברים אמורים? שהדברים התהפכו להם!!! בדיוק בתחילת חודש אדר בחינת ונהפוך הוא - במקום שהחולים יצעקו תצילו אותנו, הרופאים וכל צוותי המרפאים למיניהם הם שצועקים הצילו, ובכך שהרופאים שעליהם נאמר: "הטוב שברופאים לגיהינום" צועקים לישועה זה מעורר רחמים על כל עם ישראל להוציא את המשיח מהגלות לגאולה.
נמצאת למד: חשבת ש[רק] מדובר בהוצאת נחשים מהקש, אבל בד בבד ה' יתברך הופך את הנחש למשיח.
שבוע טוב לכולם.
נשלח ב-16/2/2014 10:31
בעניין המשכורות בבית חולים הדסה. עד לפני מספר חודשים חתני עבד כרופא מומחה באחת המחלקות בהדסה. המשכורת שלו היתה ממוצעת לחלוטין לרופא מומחה כמו שמשלמים בבתי חולים אחרים, ולא גבוהה במיוחד. הוא השכיול לעזוב את הדסה ולעבור לבית חולים אחר, מהסיבה שלא אהב את אופן הנהיול. כל יום הוא מודה לקב"ה שנתן לו בינה לעזוב את הדסה