| נשלח ב-18/8/2009 21:52 |
|
| |
אני גם!!...חח..
יו רק עכשיו אני מבינה כמה אני שונאת לימודים וכל זה!!!!!!!!!!
ידע מדע וכל השאר -- איכסססססססססססס!! (אחד גדולל!! בעצם ענק!!!..)
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 19:51 |
|
| |
חחח
המעניין הוא שכל התלמידים בעולם שונאים תלימודים,
וכל הזקנים בעולם אומרים : הלוואי שיכולתי לחזור לימים ההם בזמן הזה...
נשאר לנו רק לשיר להם: הנרות הללו שאני מדליקים...
חחחחחחחחחחחחחחחח
זה נראה כמו הספד ל"ע...
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 19:53 |
|
| |
אתם חייבות להסיט את הנושא שבאשכול? זה בדם שלכם או מה?
יאללה עכשיו נעבור לנאום מפי המרצה התורן הבא(או הבאה..) קדימה לעבודה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2009 21:14 |
|
| |
חח.. מבריקה כנירראה שזה בדם שלנו זורם!!!...חח
טוב אז מי שאחרי יעלה נושא..חח
|
|
| נשלח ב-26/8/2009 18:52 |
|
| |
אין אפחד...
האשכול מת!!!!!!!!! ע"ה....
מבריקה, אולי נעשה לך קורס מזורז אצל מונסי?
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 01:33 |
|
| |
כלב הוא השם העממי של כלב הבית (Canis lupus familiaris), יונק ממשפחת הכלביים מסדרת הטורפים. הכלב הוא בעל החיים המבוית הקדום ביותר. נטען, כי כלבים בויתו על ידי האדם לפני 12,000 שנים, אבל יתכן שביות הכלבים עתיק עוד יותר, ועל-פי ממצאים גנטיים, יתכן ומדובר ב-150,000 שנים. במהלך תקופה זו, התפתח הכלב לאלפי גזעים שונים. כך, למשל, גובהם של כלבים נע בין סנטימטרים ספורים (כמו במקרה של הצ'יוואווה) לכמעט מטר (במקרה של כלב רועים אירי). כלבים נעים בין לבן לשחור, עם גוונים אדמדמים, אפורים וחומים בינהם.
כלבים, כמו בני אדם, הם חיות חברתיות וציידים בקבוצות; דמיון זה בעיצוב ההתנהגותי שלהם מסביר את העובדה שקל לאמן אותם, לשחק איתם, ולהתאים אותם למצבים חברתיים שונים. כלבים ממלאים תפקידים שונים בחברה האנושית, ולעיתים קרובות מאומנים ככלבי עבודה. בנוסף פותחו סוגי ספורט שבהם משתתפים כלבים שאינם "מועסקים" בעבודות מסורתיות, וממצים בכך את היכולות הטבעיות שלהם. כיום, התפקיד המקובל ביותר של כלבים הוא כבני לווייה וחיות מחמד. חיי הכלבים עם בני האדם הקנו להם את הכינוי "חברו הטוב ביותר של האדם". לעומת זאת, קיימות חברות בהם מתייחסים לכלבים כטמאים, וקיימות תרבויות שבהן משמשים גזעים מסוימים של כלבים למאכל.
נ.ב
לא קראתי חחח
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 13:52 |
|
| |
חחחחח
ואח"כ את אומרת הלוואי שירוץ אחריך כלב....
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 18:13 |
|
| |
חח.. האשכול מת - מתקולדה נתת הספד....חח
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 18:32 |
|
| |
| מעשהיה כתב: |  | |
כלב הוא השם העממי של כלב הבית (Canis lupus familiaris), יונק ממשפחת הכלביים מסדרת הטורפים. הכלב הוא בעל החיים המבוית הקדום ביותר. נטען, כי כלבים בויתו על ידי האדם לפני 12,000 שנים, אבל יתכן שביות הכלבים עתיק עוד יותר, ועל-פי ממצאים גנטיים, יתכן ומדובר ב-150,000 שנים. במהלך תקופה זו, התפתח הכלב לאלפי גזעים שונים.
נ.ב
לא קראתי חחח
|
|
אני לא זוכר שהיו אז כלבים מבוייתים
או שעם השנים התחלתי להיות סנילי...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 19:30 |
|
| |
אמרתי שלא קראתי למה את זה לא הדגשת?
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 19:41 |
|
| |
שימי לב שמחקתי חצי ממה שרשמת - כי התגובה שלי הייתה רלוונתי ל-2 חצאי משפטים שאותם סימנתי
לא מחקתי את המילים "לא קראתי", כדי שתביני שהתגובה שלי היא לזה שרשם את זה, ולא אלייך
אבל זה לא קשור לתגובה שלי ולכן לא הדגשתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 20:02 |
|
| |
אוקיי זה היה בצחוק!
דונט ווארי.....
עכשיו תסלח על זה שהטרחתי אותך להסביר את עצמך חחח סתאאאם
|
|
| נשלח ב-30/8/2009 14:43 |
|
| |
למה לסטות מהנושא של האשכול? בקשר לטענות שמב' העלתה על הנחיתה על הירח, התמונות הן אמיתיות לחלוטין!!! העקבות על הירח קיימים משום שאדמת הירח מורכבת מאבק סיליקטי שהוא קל למדי ובדחיסה הוא מפתח קשרים מולקולריים חזקים מספיק. זכרי גם שאין רוחות על הירח, כך שכל פסיעה שתשאירי שם, תישאר לעולם (עד שמישהו אחר ידרוך או עד שמטאור ייפול במקום). בקשר לטענה על הדגל, אין לי כוח לתרגם לך. קראי באנגלית אם את יודעת. אם לא, בעיה שלך (זה קצת ארוך בשביל לתרגם): ibrel said "The wind was probably caused by intense air-conditioning used to cool the astronauts in their lightened, uncirculated space suits. The cooling systems in the backpacks would have been removed to lighten the load not designed for Earth's six times heavier gravity, otherwise they might have fallen over".
The astronauts were moving the flag into position. Without air drag, these movements caused the free corner of the flag to swing like a pendulum for some time. A horizontal rod, visible in many photographs, extended from the top of the flagpole to hold the flag out for proper display. The flag's rippled appearance was from folding during storage, and it could be mistaken for motion in a still photograph. The top support rod telescoped and the crew of Apollo 11 could not fully extend it. Later crews preferred to only partially extend the rod. Videotapes show that when the flag stops after the astronauts let it go, it remains motionless. At one point the flag remains completely motionless for well over thirty minutes. יש שאלות?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2009 14:51 |
|
| |
היה עוד טענה,משו על חלק מהחללית שנשאר על הירח וראו אותו מיתנתק כשהחללית חזרה לארץ,אני לא זכרתי במדויק לכן לא כתבתי.
|
|
|
|
|