בית פורומים בחדרי חרדים

קניתי לבת שלי חתן ב 80.000 $ והוא יצא לעבוד !!! מה עושים ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/8/2009 05:18 לינק ישיר 
קניתי לבת שלי חתן ב 80.000 $ והוא יצא לעבוד !!! מה עושים ?

לפני כשנה וחצי כשהבת שלי יצאה לשידוכים ידענו אני ואישתי שאנחנו עומדים להכנס לחובות גדולים מכיון שהכסף שחסכנו לא הספיק לנו בשביל לקחת חתן כפי שרצינו לבת שלנו שיהיה עילוי ומישיבה נחשבת . הבת שלי שהיא כלילת המעלות הייתה בשידוכים כחצי שנה עד שסגרה עם בחור עילוי למדן גדול ומתמיד שלמד בישיבה מצויינת מאד , שהצהיר תמיד כי הוא רוצה לשבת וללמוד כל החיים ובכל מצב . לחתונה  ההורים שלו  נתנו רק 20.000 דולר  . ואנחנו נתנו 80.000 דולר [ לקחתי על עצמי חובות שאותם אני עדיין מגלגל עד עצם היום הזה ] כל זה בשביל שהבת שלי תהיה נשואה לאברך תלמיד חכם שישב וילמד .  ועכשיו פחות משנה אחרי החתונה הוא החליט שהוא רוצה לצאת לעבוד ! חצוף מחוצף ! ! ! בשביל מה שילמתי לו שמונים אלף דולר ואני בחובות ? בשביל שיעבוד ??? חוצפניאק ! אני מרגיש פה מבחינתי שהוא גזל אותי ורימה אותי ............ !  יש לכם עצה או רעיון מה עושים במקרה כזה ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 05:28 לינק ישיר 

גירושין, ומיד!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 05:38 לינק ישיר 

כולי רחמים עליך, ועל בתך האומללה, יש לי רק עיצה אחת אליך, והוא גירושין מיידים, ללא כל דיחוי! החצוף הזה, החליט על דעת עצמו, לשטות בך, ובאשתו אשת החיל, ולא עלינו ולא עליכם, לצאת לעבודת כפיו, אומנם הוא התחייב בכתובתה, "אני אזוּן ואפרנס אותה" אבל כידוע נוסח הכתובה, נכתב לפני כמה אלפי שנה, ועוד בארמית, אז היום זה כבר לא ממש בתוקף, והכוונה האמיתית היא, שהאשה היא זאת שתזון ותפרנס את בעלה וילדיה, ממעשה ידיה, לא נורא למדת את הלקח, לפחות בפעם הבאה לפני שאתה בוחר חתן לבתך, תחקור ותבדוק אחריו בשבע עיניים! שאכן הוא ישב בכולל, (או לפחות יהיה רשום שם) ולא יתחמן אותך, כמו החצוף הנוכחי,
 בהצלחה רבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 05:41 לינק ישיר 

עצוב מאוד. ודאי שאין להעלות על הדעת את דברי ההבל שכתב msניק. לזכותו של חתנך יש לציין שכל בחורי הישיבות נשבעים שילמדו כל ימי חייהם, חכם עיניו בראשו לקחת הבטחות אלו בע''מ. שידוך = לוטו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 05:49 לינק ישיר 

רק 80,000?

מה חשבת לעצמך?

ידידי, ככה זה כשרוצים לחסוך.

זול שווה זול, בפעם הבאה תשקיע בחתן יוקרתי יותר, איכותי מתוצרת פירמה ידועה יותר.

יש היום בתי אילוף לחתנים, הם יוצאים משם כל כך מאולפים שהם לא יודעים מה זה לעבוד, אפילו לשטוף כוס הם לא ידעו, רק ללמוד וללמוד ללא הפסק, בתך היתה יכולה להיות מאושרת.. 
אבל אלו החתנים היקרים, לפי התיאור שלך, לא נראה שתעמוד במחיר שלהם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 05:50 לינק ישיר 

חכם גירושין הינו צעד חירום ! במקרים של חוסר התאמה קיצוני, או אדם מושחת ואכזר. חתנו הבטיח את מה שכל בחור מבטיח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 05:52 לינק ישיר 

צורם .;-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 05:56 לינק ישיר 

והורי נתנו על גיסי 150 אלף דולר ויצא לעבוד אחרי חצי שנה מה אומר על זה????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 06:04 לינק ישיר 

אדון קרדיולוג, אתה יודע איזה השלכות חמורות יווצרו ממעשהו הנפשע? כך דרכו של יצר הרע, היום אומר לו עשה כך, ולמחרת אמר לו עשה אחרת, מה אתה חושב? שבכך זה יסתיים? תשכח מזה, בעוד ימים ספורים בלבד, הוא כבר יתבייש לבוא למקום עבודתו עם חולצה לבנה, ובוודאי ירוץ להחליפה בחולצה עם פסים, או לא עלינו חולצה צבעונית! ואז מה יהיה עם ילדיו? איזה חיידר טוב יסכים לקבל לתוכו בנים של אבא של"ע עובד למחייתו? ולא רק זאת אלא לובש חולצה תכלכלה? הוא יאלץ לשלוח את ילדיו לחיידר סוג ב' או ג' וכך הלאה והלאה, והסוף הנורא, ידוע מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 06:20 לינק ישיר 

דברי נכתבו בציניות (למי שלא הבין...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 06:37 לינק ישיר 

חכם יתכן שאתה צודק, בפרט לגבי החולצה הצבעונית. אמסניק ואני חשבתי שאתה מתכוון ברצינות :o

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 07:40 לינק ישיר 

אין לבוא בטענות כלפי החתן, אתה עצמך מיתפלפל אשם בזאת.

שהרי חתנך היקר איש חכם הוא, יודע ומבין היטיב מי שילם על מי, כמה, ולמה.
ויותר מכך, רואה הוא את הריצות המטורפות של חמיו אחר הגמ"חים וגילגולי כספים האין סופיים.
והיות ויודע הוא כנראה על הולדת הבת הקרובה, החליט לעשות סוף מעשה במחשבה תחילה ולצאת כבר היום לעבוד בידי לקחת לבת שלו "א גרייסע מתמיד"
שגם הוא כמובן ייצא לעבוד אחר שנה ומחצה בשביל חתונת הצאצא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 07:43 לינק ישיר 

הנה לכם עוד מפניני התרבות המסועבת והמרושעת פרי היוצר של הציבור החרדי.
מה צפיתם, בחור ישיבה שאין לו מצפון להוציא מחמיו 80 אלף דולר, בשל שנתיים שלוש בהם הוא למד בישיבה - הוא בחור שאולי הוא קצת למדן אך הרבה לא בן אדם.

גם אם תגידו שזו האווירה, זה לא יעזור, כל הפושעים של כל הדורות טענו להגנתם שמדובר בפיגור סביבתי, או פשיעה סביבתית.

מבן תורה אמיתי נדרשת הגינות מנימלית, בטח שלא לדרוס ולחמוס את מי שהולך להיות חמיו.
לכן מגיע לך חם יקר שתאכל את מה שבישלת לבת שלך, שילמת 80 אלף ד' כדי לקבל למדן וקבלת סוחר טוב שלאחר שישא את בתך ויעשה כסף ויוכל לקנות עבור בתו שלו (נכדתך) חתן למדן אמיתי (לא כמוהו) שילך לעבוד אחרי זמן קצר יותר.

תוקן על ידי קוק ב- 14/08/2009 7:41:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 07:48 לינק ישיר 

בקיצור,הכל שטויות והבלים, בזמנינו איש הישר בעיניו יעשה, עברו הזמנים שהחתן מתרפס לפני חמיו,ועברו הזמנים שהבטחות מקיימים, ועברו הזמנים שמתרגשים מסיפורים כאלה,והמעט שיש  זה נחשב לברכה, ולכן כדאי להשקיע במצוי ולזנוח את החלום על הרצוי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 07:51 לינק ישיר 

חתן ב 80000 $ ללא אחריות ??
מי קונה מוצר ללא אחריות ?
אני הייתי מחתים את הראש ישיבה  שמבית היוצר שלו יוצאים חתנים משובחים עם תווי מחר כאלו על שטר חוב  אחריות ל 3-6 שנים לפחות ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2009 08:08 לינק ישיר 

מי שהולך לישון עם פרעושים, שלא יבוא בטענות אחרי זה.
כנראה שהבת כלילת המעלות יש לה עוד כמה מעלות שאבא שלה לא למד להכיר. זה עלה בשכר לימוד גבוה כדי שילמד אותם.
אולי בבת הבאה הוא יחכים קצת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קניתי לבת שלי חתן ב 80.000 $ והוא יצא לעבוד !!! מה עושים ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext