בהתחלה קיבלנו את פיצוץ מחסן הטילים של חיזבאללה בדרום לבנון , גם שם היו הרוגים .
וכעת אנו שומעים על ניסוי בטיל סורי חדש ( שנכשל או לא..תלוי את מי שואלים ) שהרג עשרות ופצע רבות של אנשים. . . תקלה קטלנית בניסוי בטיל סורי סקאד הרג עשרות בשוק
נוסיף לזה את המיני קרב שהתחולל בסוף השבוע הזה בעזה בו חיסל החמאס עשרות חמושי אל-קעידה המאיימים על ההגמוניה החמאסית ברצועה .
פלג אל-קאעידה מאיים: "מלחמה על חמאס" אחרי שרבים מאנשיהם נהרגו בקרבות עם שוטרי חמאס, איימו נאמני אל-קאעידה לנקום את התבוסה והזהירו את האזרחים התרחקו מאזור המועצה המחוקקת ומבתי המשפט
זה שהערבים באים ללמד אותנו כיצד מטפלים בערבים זה ברור , אבל... מישהו יכול לומר לי מה הולך פה ??? מה הקב"ה עושה כאן ?
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/08/2009 22:44:35
נשלח ב-15/8/2009 22:24
נראה שיש כאן סימן של ירידת מזל לישמעאל, כשמזלו של אדם מתמוטט (למעלה)משתקף (למטה) בכשלונות לא צפויים ולא הגיוניים. יתכן ואנו נמצאים בתקופה בה מתגשמים דברי יהושוע בן נון וכלב בן יפונה בשובם מתור את הארץ "אל תראו את עם הארץ כי לחמנו הם סר צילם מעליהם" סר המגן מהם,סר המזל מהם, נפל שר הממונה עליהם, פקעה זכות שעמדה להם, ועתה לחמנו הם...אל תיראום!
נשלח ב-15/8/2009 22:47
אפשר להוסיף עוד כמה דברים לרשימה -
המהומות באיראן של גורמים פרו מערביים נגד המשטר החדש-ישן ש'נבחר', ההפסד שנחל חיזבללה ולא הצליח לקחת את השלטון בלבנון, מחבלי חיזבללה שנתפסו במצרים, קרבות רציניים של ארה"ב נגד הטליבן בפקיסטן, ועוד כמה אירועים שבטח שכחתי.
יכול להיות שכל הדברים האלה באו ללחוץ את הקיצונים המוסלמיים עד הסוף ולגרום להם להוציא לפועל תוכניות מגירה לזמנים קשים בבחינת "תמות נפשי עם יהודים\אמריקאים".
נשלח ב-16/8/2009 15:03
ישראטל
קל לומר את מה שאמרת נוכח המכות שישמעאל סופג מבני עמו... מבלי לדעת את אירועי העתיד.
אך אני כמי שמאמין שיודע דבר או שניים על הצפוי בעתיד לא יכול לומר כן , משום שהשיא של ישמעאל עוד לפניו , גם בארץ וגם בעולם . עדיין לא הגיע הזמן למפלתו של ישמעאל , לצערונו הרב .
לכן שאלתי את מה ששאלתי וחיפשתי הסבר אחר לתופעה הזאת .
נשלח ב-20/8/2009 00:25
אפשר להביא ראיות הפוכות: כל אישה חמישית בשבדיה מתאסלמת. בערי גרמניה הגדולות כבר יש יותר מסגדים מאשר כנסיות. יש מדינות אירופאיות שהפרידו דת ממדינה ולכן לא ממנמים שירותי דת נוצריים, אבל כן מממנים בתי ספר איסלאמיים בתואנה של אפליה מתקנת. סקר שנערך באירופה גילה שמושא משיכתן של רוב בנות היבשת הם גברים ערבים או כושים. אני לא רואה שישמעאל יורד. האם ישמעאל מצליח בזכות ברית המילה או הצניעות או שניהם יחד??
נשלח ב-20/8/2009 08:34
נתונים מעניינים , תודה דני .
אבל אין צורך להתרגש מהם , מצידי שכל העולם יהפך להיות מוסלמי , מה איכפת לי . הרי זה לא משנה במאומה את גזירת השמדתה של מרבית האנושות . וכי איכפת לי אם המיליארדים שיושמדו יהיו מוסלמים או נוצרים. . .
אלו ואלו יישרפו בבית הדשן בע"ה .
מידתו של ישמעאל היא הפריצות והניאוף , הגלות האחרונה היא גלות ישמעאל משום שזו מידתו של הדור האחרון דור שכולו חייב בעוון דור המבול וכל זמן שהעולם נגוע במידה הזו נבראים מזיקים ומלאכי חבלה רבים וכוחות רוחניים אכזרים במיוחד ברובד הרוחני של העולם והם יורדים ומתלבשים בישמעאלים ונוקמים באכזריות רבה בבני האדם . מפרי מעלליהם אוכלים בני האדם .
לכן אם עם ישראל היה צנוע ולא נגוע במידה הזאת לא היתה לישמעאל שום שליטה עליו .
נשלח ב-20/8/2009 13:46
אני באמת תמיד שומע שישמעאל חוטא בפריצות. אבל איך זה מסתדר עם הנשים הערביות שהולכות מאוד צנוע? ודרך אגב, לישמעאל מתחילה להיות השפעה עלינו. די להכינס לאתר יד לאחים ולשמוע מקרים מצמררים, או די ללכת בלילות למרכזי הערים הגדולות בכל הארץ- ת"א, פ"ת, נתניה, ראשל"צ, ב"ש ועוד ולראות המוני נערות יהודיות עם חבריהן הערבים.
נשלח ב-20/8/2009 15:45
התשובה לשאלתך מורכבת משני חלקים .
זוכר את הרמב"ם האומר שהדרך לתיקון מידה מסויימת היא ע"י הקצנה לצד השני של המידה והתנהגות הפוכה ממה שהיה עד כה... כאשר הצופה מן הצד עלול בקלות לטעות ולחשוב את אותו אחד לצדיק גדול "פששששש תראה כמה הוא מחמיר , איזה צדיק!!"
ה"ה כאן , ההקצנה בלבוש המאוד צנוע הזה עד כדי אפילו כיסוי הפנים של האשה רק מוכיח את חולשתם הרבה של הישמעאלים עד כמה מידת הזנות טבועה בהם בנשמתם כאשר כל מראה אפילו חלקי וצנוע של אשה מעורר אצלם את מידת הפריצות הטבועה בהם מבלי יכולת לרסן את עצמם .
החלק השני הוא מה שאמרתי באשכול אחר .
היות וסוף הגלות הוא גלות ישמעאל , ע"מ שהוא יצליח לשלוט בעולם ולרדות באדום הפרוץ בעריות ישמעאל חייב לנהוג במידה ההפוכה ולהיות צנוע , לפחות בחיצוניות וזה מה שמקנה לו את הכח נגד אדום הפרוץ בחיצוניות .
ולכן תראה שהאיסלאם הקיצוני לא יכול לסבול את הפריצות המערבית , יודע למה ? משתי סיבות :
כי ברגע שהוא רואה פריצות אוטומטית מתעוררת אצלו אותה מידה ממש ומכניסה אותו למאבק , כמו המאבק שלנו לעמוד בניסיונות החוסר צניעות שמסביב .
וכן משום שאע"פ שהוא לא מודע לזה אבל השר שלהם בשמיים הממונה עליהם יודע שההבטחה האלוקית לשלוט בעולם ולעשות בלאגן מותנית בצניעותם של הישמעאלים , כל זמן שהם יהיו צנועים ולא יגררו אחרי הפריצות וההוללות המערבית מובטחת להם שליטה על אדום והעולם . אך ברגע שהם יתקלקלו ויסתאבו בתרבות המערבית הם יאבדו את שורש כוחם .
וכי אצלנו זה לא אותו דבר ?
"והיה כאשר תריד ופרקת עולו" , וזה רק דוגמא אחת .
כח הצניעות הוא כח אדיר !
זה לא קשור ליהדות , זה חק מחוקי הטבע בבריאה . כך ברא הקב"ה את העולם .
נשלח ב-21/8/2009 15:18
תודה
נשלח ב-25/8/2009 22:51
חיסולי חשבונות בלוד: "העיר כמו חבית חומר נפץ"
הלילה נזרקו בקבוקי תבערה לעבר בתי משפחת עיסאווי, ואחד מהם נשרף. לא חלף זמן רב, ורימונים הושלכו על בתי משפחת אל-מרבוע היריבה. כוחות משטרה גדולים מנסים למנוע נקמה
זה ממשיך חברים ולא עוצר , רק שהפעם זה מגיע לתוך 'ערביי ישראל' עם החשש הטבעי של התפשטות האש משדה הקוצים הערבי לגן הוורדים היהודי ה' ישמור ויציל.
הערבים אומרים : היהודים לא מלמדים אותנו לקח? אנחנו נראה להם מה זה! אנחנו נראה להם איך מלמדים את הערבים לקח !
נשלח ב-23/9/2009 15:25
במצעד הצבאי בטהרן (ביום ג' 22.9), התרסקו 2 מטוסים. מטוס ההתראה המוקדמת AWACS האיראני היחיד התנגש במטוס קרב איראני מתוצרת אמריקנית מדגם F-5E
המקורות הצבאיים והאיראניים של תיקדבקה: בכך נשארו איראן וחיל האוויר שלה ללא מערכת מכ''ם ופיקוד מעופפת, המסוגלת לאתר מטרות תוקפות ממרחקים, ולתאם את פעולת חיל האוויר האיראני במפרץ הפרסי ומעל ישראל, וחלקים אחרים של המזרח התיכון.
מבחינה צבאית פירוש הדבר הוא, כי בשלב זה כל מטוסי חיל האוויר ומערכת הגנה האנטי אווירית האיראנית איבדו את 'העיניים האלקטרוניות' שלהם והם נמצאים בעיוורון מוחלט לגבי מה שמתרחש במרחבים האוויריים שמסביב לאיראן.
אתה רואה תחדשות האלה ולא יכול שלא להשתומם מול הפשטות הכ"כ עמוקה הזו בה בורא עולם ישתבח שמו נוקט, בטקטיקה מופלאה, מצד אחד ה' ילחם לכם ומצד שני 'הזמנה' לחיל-האוויר הישראלי לקפוץ לביקור. . .
נשלח ב-24/9/2009 08:48
אכן יפה
יפה תיאטרון הבובות הזה בו הקב"ה מזיז ומטלטל כל מיני בובות בגדלים שונים חלקם בגודל אדם וחלקם אף גדולים יותר - בובת צעצוע שקוראים לה "בואינג" .
היופי שהקב"ה חותר חתירה תחת עינינו העצומות ואפינו הסתומים שכל ההתנהלות תהיה כדרך הטבע וברורה מאליה ומביא את הדברים שכביכול :"לא יכול היה להיות אחרת"- הכל בכאילו. כאילו שהיתה טעות אנוש וטייסים לא שמו לב בדיוק באותו מצעד שהמן הרשע דיבר איך הוא יגדע את ידיים שלו עצמו, בעצמו.
ופתאום יש כביכול קריצה מלמעלה ש"חבר'ה, התפנה השטח" כאילו ונוצר לפתע חלון הזדמנויות חדש (מאוד חדש . .. ) ואם עד עכשיו היססתם אז ... כבר אין לכם תירוצים
אה !! אבא שבשמים!! הסרטים שאנחנו רואים לנגד עינינו מעולם, אפילו, לא דומיינו על ידי איש
איך אמר אבא שבשמיים:
ראו עתה כי אני אני הוא ואין אלהים עמדי אני אמית ואחיה מחצתי ואני ארפא ואין מידי מציל
יא חביבי!! יא חלאוולאוו!!"
נשלח ב-24/9/2009 22:21
אחמדינג'אד קיבל ביטול: מחפש מלון בניו-יורק
מלון בבעלות חברה מדובאי הסכים לארח אירוע לכבודו של אחמדינג'אד, אך בעקבות לחץ הוא חזר בו. גם שאר המלונות אמרו "לא" לנשיא האיראני
מי יודע , אולי עוד יבוא יום שאחמדי ייאלץ לברוח ולהסתתר וישימו פרס על ראשו
כמו ששמו על ראש סדאם .
נשלח ב-3/12/2009 15:12
כך נראה האוטובוס עם עולי הרגל האיראנים שהתפוצץ לפי הטענה הסורית...'מפיצוץ צמיג'
באמת לא ברור למה לא מאמינים להם שמדובר בצמיג שהתפוצץ , הרי יש תקדים דומה לזה , הרי שמועות עקשניות טוענות שמה שהאמריקאים הטילו על הירושימה לא היתה פצצה אלא בסה"כ "צמיג" גלגל מטוס שחלף מעל ועקב תקלה נשמט הגלגל ונפל , וקרה מה שקרה. . .
נשלח ב-21/1/2010 13:23
המטרה הבאה של החמס: כוחות הביטחון המיוחדים הפלסטינים
הקב"ה : אם ישראל תתקוף אעמוד לצידה , ק"ו אם תותקף .
כל המתעסק עם ישראל דמו בראשו !
אחד הטוקבקים שלף בדיחה ישנה : אריה שפן ודב נפלו לבור מלכודת חלף לו שבוע והאריה כבר לא יכול להיתאפק מרוב הרעב אמר האריה:ח'ברה זה לא עסק חייבים לאכול פה מישהו אחרת כולנו נמות ברעב קפץ השפן ואמר : אם מישהו נוגע בדב אני קורע אותו !