| נשלח ב-27/3/2014 20:01 |
|
| |
אבל עכשיו ברצינות
כן ! אני יודע זה כמעט בלתי אפשרי אחרי התגובה האחרונה של המייחל . .. .
ממש רואים עין בעין איך הבהמות האלה נופלים באותה "רשת -פרעה", שרוע ליבם יהיה מקום קבורתם
כִּי-אֲנִי הִכְבַּדְתִּי אֶת-לִבּוֹ, וְאֶת-לֵב עֲבָדָיו, לְמַעַן שִׁתִי אֹתֹתַי אֵלֶּה, בְּקִרְבּוֹ. וּלְמַעַן תְּסַפֵּר בְּאָזְנֵי בִנְךָ וּבֶן-בִּנְךָ, אֵת אֲשֶׁר הִתְעַלַּלְתִּי בְּמִצְרַיִם, וְאֶת-אֹתֹתַי, אֲשֶׁר-שַׂמְתִּי בָם; וִידַעְתֶּם, כִּי-אֲנִי ה'
ואני כולי אכול סקרנות לראות עייני עיינאק את הסייפא מתקיימת, ברוב עם הדרת מלך. . יא חביבי . . יא חלאוולאוו
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2014 09:22 |
|
| |
כן יאבדו כל אויבך ה'

הרי ברור לכל שאין חיה כזאת "פיוס פלסטיני" בטח לא בעידן של חרב איש באחיו אי לכך מה פשר ההצגה הזאת? על כרחך שהיא היא גופא הפיצוץ המיוחל של המו"מ הארור הזה והצלת א"י ושאר הגזרות שהילכו עלינו איימים. נמצא א"כ שאלה הם החדשות הטובות שכבוד המשיח הבטיח שנתבשר מיד לאחר החג. אמור מעתה - המו"מ עם הפלסטינים נטחן לאחר הפסח.
מה שאותי הכי מעצבן בכל הסרט העלוב הזה זה הסלחנות והסבלנות בה מתייחסים בשמיים לעוכרי ישראל הגרועים, ואין כוונתי לאבו-מאזן וקרי אלא לזביבי וחבר מרעיו הרשעים. פשוט לא מסוגל להבין את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2014 16:33 |
|
| |
חכה רגע !! אל תדליק אותי בחינם! 
קודם תן לי לקרוא מה כתבת, אחר כךתן לזה לקרות, ואחר כך נתן להם לקרוע ת'צורה אחד לשני !!
אה ?!? ?איזה חידודי לשון אתה מעורר בי 
נ.ב. גיא בכור מדבר שם על מרחץ דמים באופן הטוטאלי של המילה . . ..איפה העראאאקק ?!?!!?!?
תוקן על ידי danmash ב- 28/04/2014 16:45:25
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2014 09:48 |
|
| |
על מלחמת העולם בעירק וחלקה של איראן בהגשמת הנבואה ההיסטורית
ידועים דברי הגמ' (ע"ז ב:) על יום הדין שיהיה לאומה"ע בקרוב בתחיל ימות-משיח כשאר חכמינו מתארים שתי אומות בעיקר בעמדת התפקיד הראשי בסרט הזה שהן ארה"ב ואיראן באמצעותן ובאמצעות מעשיהן מסובבת ההשגחה העליונה את הישועה לעם ישראל כאשר כל אחת תורמת את חלקה לכאוס האיזורי בדילול מדהים ונפלא של הטינופת הערבית סביבנו כדי שעם ישראל יישב במקומו שקט ושאנן שאלמלא הם עושים זאת אנחנו היינו צריכים חלילה להתעסק בגיהנם הזה לכן מגדיל ה' חסדו עימנו משתמש בהם כדי לטבוח אחד בשני ובינתיים עם ישראל יושב בשקט כדי שיהיה לו פנאי להתחזק בתורה מצוות ומעשים טובים. יוצא א"כ שבזכות מלחמתם של אותם ברברים זה בזה לנו יש שקט על הראש! ומי שעוקב יודע שגם הרב ב"א אמר בדיוק את אותם דברים. שכל הסער הזה סביבבנו נועד כדי שלנו יהיה שקט פה ע"מ שנהיה פנויים להתעסק בעבודת ה'. כעת בואו נעבור שוב על אותה גמרא המתארת בשפה שלה ובמושגים של תקופתה את הנבואה המתגשמת לה כאן מול עינינו יום יום שעה שעה.
לעתיד לבא מביא הקדוש ברוך הוא ס"ת ומניחו בחיקו ואומר: מי שעסק בה יבא ויטול שכרו. מיד מתקבצין ובאין אומה"ע בערבוביא, אומר להם הקדוש ברוך הוא: אל תכנסו לפני בערבוביא אלא תכנס כל אומה ואומה בפני עצמה. מיד נכנסת לפניו מלכות רומי תחלה. אומר להם הקב"ה: במה עסקתם? אומרים לפניו: רבש"ע, הרבה שווקים תקנינו, הרבה מרחצאות עשינו, הרבה כסף וזהב הרבינו, וכולם לא עשינו אלא בשביל ישראל כדי שיתעסקו בתורה. אמר להם הקב"ה: שוטים שבעולם, כל מה שעשיתם - לצורך עצמכם עשיתם, תקנתם שווקים להושיב בהן זונות, מרחצאות - לעדן בהן עצמכם, כסף וזהב שלי הוא. מיד יוצאים בפחי נפש.
מיד נכנסת מלכות פרס אחריה. אומר להם הקב"ה: במה עסקתם? אומרים לפניו: רבש"ע, הרבה גשרים גשרנו, הרבה כרכים כבשנו, הרבה מלחמות עשינו, וכולם לא עשינו אלא בשביל ישראל כדי שיתעסקו בתורה. אמר להם הקב"ה: כל מה שעשיתם - לצורך עצמכם עשיתם, תקנתם גשרים ליטול מהם מכס, כרכים - לעשות בהם אנגריא, מלחמות אני עשיתי, שנאמר ה' איש מלחמה. מיד יוצאים מלפניו בפחי נפש.
שיירות צבאיות אירניות עושות דרכן לגבול עירק. CNN: המורדים העירקים הולכים ומתקרבים לבגדד
אל קעידה השתלט בצפון עיראק על שטח גדול יותר מישראל, או פורטוגל. ציוד צבאי של דוויזיה שלמה נפל לידיו

|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2014 12:25 |
|
| |
"מורדים עיראקיים" שמענו על "המורדים הסוריים" ישתבח שמו !
שמענו על קרבות תמידיים בין כנופיות/חמולות למינהם אבל ממש מלחמה כוללת בעיראק ?!? יש עוד מה להרוס שם ??לפי הכתבה נראה שהולך להיות שם כמו בסוריה !. . .אפליקציה חזקה ביותר . . . .
אני כבר לא יודע מאיפה יבוא הסרט הבא
לאחרונה הקולנוע הפך להיות ממש משעמם
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2014 18:33 |
|
| |
קצב האירועים גובר על קצב ההקלדה-פשוט להאמין כי להבין ממש קשה- .. . לי לפחות  בליץ בעיראק: עוד עיר נופלת לידי המורדים השלטון השיעי שהוקם אחרי המלחמה שניהלו ארה"ב והמערב נגד סדאם חוסיין, מאבד שליטה על עוד עיר: אזורים גדולים בתיכרית, העיירה שבה נולד ונתפס סדאם חוסיין, נפלו לידי המורדים. ארגון קיצוני הקשור לאל-קאעידה שואף להקים מדינה איסלאמית מעיראק עד ללבנון
|
|
|
|
|