|
|
| נשלח ב-26/3/2015 14:08 |
|
| |
מרידה מזויינת החלה במחוז אחוואז באירן
אתר חדשות סורי אוריינט ניוז טוען כי החלה מרידה מזויינת במחוז אחוואז העשיר בנפט בצפון אירן. 3 אירועי תקיפה בנשק ופצצות בימים האחרונים נגד צבא ומשטרת אירן. כנראה שגם במחוז באלוצ'יסטאן החלו מהומות חמושות המלוות בירי באש חיה. נראה כי האש החלה ללחך גם את רגלי האירנים. אירן כבר מניעה כוחות באסיג' עצומים לכיוון . הם הולכים לדכא את המרד במהירות ובהחלטיות, לא משנה כמה הרוגים יהיו. יש כבר סרטונים ראשונים מלב המרד.
דנדוש ממני אתה מבקש להאט את קצב האירועים?? אתה לא מתבייש תגיד לי..? אני שממונה על הטריגר האטומי בעולם ורק לבקשת המשיח מתאפק לא ללחוץ עליו.. נו באמת.
לגבי הידיעה לא שוכחים את הבטחתו של כבוד הרב מהזמן האחרון "איראן עומדת לפני פיצוץ! הולכת להיות שם מהפיכה"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2015 09:45 |
|
| |
הרב הבטיח תוהו ובוהו בגדה ובעזה

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/689/552.html?hp=1&cat=666&loc=3
רק הבוקר הרב דיבר על זה והדגיש את העניין ואת ה"מי שברך" שכשם שהקב"ה מסבך את מדינות ערב סביבנו כך אין לו בעיה לעשות זאת עם הערבים שבתוכנו והוא יעשה זאת. אוי כמה שאני משתוקק לראות אותם טובחים זה בזה כמו בסוריה אינשאללה.
אבל בדבר אחד אני כמעט בטוח, ברגע שזה יתפרץ העולם לא יעמוד מנגד אלא יעשה כל שביכולתו להתערב כדי לעצור זאת כי ליבם לא יתן להם לראות את השקר הפלסטיני המסכן את קיומה של מדינת ישראל מאבד עצמו לדעת. הם יזעקו גיוועלדד!! לעצור מיד את שפיכות הדמים!! טוב ברור שדם פלסטיני אדום יותר מדם סורי-עירקי-לבנוני-תימני ומצרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2015 13:53 |
|
| |
מקורות ערביים: תוך שבועות דעא''ש יפתחו במבצע נגד אירגון החמאס ברצועת עזה
גם הבוקר הבטיח כבוד הרב שבקרוב מאוד גם בעזה יילחמו אחד בשני וגם בערי הגדה המערבית
מחכים בכיליון עיניים למראות המלבבים שיוסיפו לנו שמחה על שמחתנו לקראת המלכת המשיח ההולכת וקריבה יהי רצון בקרוב ממש
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2015 14:21 |
|
| |
שניהם אומרים אותו דבר, כל אחד בלשונו ובסגנון הדיבור שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2015 16:12 |
|
| |
בדיוק כך.
וזו רק דוגמא אחת בה ישנה חפיפה מושלמת בין דיבוריו של כבוד הרב לדיבוריו ואבחנותיו המדוייקות של מר בכור היקר
וכי בחינם כיניתי אותו המשיח החילוני שלי .. 
אדם מדהים משכמו ומעלה בעל נשמה מיוחדת במינה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2015 16:37 |
|
| |
כותרת מאמרו של ד"ר גיא בכור (למנויים בלבד)

לא יודע מה יש בתוך המאמר אך חזקה על כותרת כזו וחזקה על סגנונו המפורסם של מר בכור שהתשובה לשאלה זו היא "ככל הנראה כן, גם אם לא מיד לפחות בעתיד הקרוב"
מכאן ללשונו של כבוד מורנו הרב שהגדיר את חיזבאללה "אין להם לא ראש ולא זנב אין להם כח לעשות כלום (כלפינו) הקב"ה ימחק אותם מן העולם"
קשה לומר עליהם דבר כזה כאשר איראן מגבה אותם ותומכת בהם בכסף ונשק אבל אם נאמר שאיראן אוטוטו נוטשת אותם אזי הכל מובן ורואים לאיזה עומק מגיע מבטו של הרב וכיצד הוא מפלח את המציאות ללא מגבלת מרחק וזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2015 21:45 |
|
| |
זה לא ימות משיח אלא משיח ממש!

התפתחות מדהימה שאם אכן תצא לפועל תשאיר אותי עם פה פעור ולשון בחוץ מבלי יכולת להגיב או להרים ראש כלפי שמיא מרוב הבושה שאמורים להרגיש מול הקב"ה על חסדו העצום שפועל יום ולילה ללא הפוגה כבר שנים והכל כדי להציל את עם ישראל ואת מדינת ישראל והכללל... בדיוק אלוקי כפי שמסר ביד משיח עבדו אשר לא נפל דבר מכל דברו ארצה שהיה ונותר יחידי בדיבורו שלא יקרה כלום וחיזבאללה גמור נגד כל ההערכות והחששות ואם זה לא בורא עולם ומשיח עבדו שיוצאים וידם על העליונה מול כל העולם ואשתו אז אני כבר לא יודע מה עוד יכול לפקוח את עיני העוורים מרצון לראות את האמת הברורה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 10:32 |
|
| |
מדוע לא רואים תמונות !?. עד אנה ישתוללו משמרות הצניעות במחוזותינו ?!? נ.ב. האם זה חלק מאותו חושך רוחני של שער ה- נ' שאמור להגיע לפני המלכת מלך המשיח ?!!?
נ.ב.ב.
הדליקו את ה"אורות" !
תוקן על ידי danmash ב- 31/05/2015 10:34:14
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 09:34 |
|
| |
כי שוקד אני על דברי לעשותו
אשריך שאתה מדקדק ומקפיד קלה כבחמורה בכל האמור גבי ההתאמה בין שרש קליפתם המדוייק של אויבי ישראל לשמות האשכולות בפורום. אבל גם פתרון יש לי עבורך באמתכתי
כשהאחים עמדו מול יוסף אמרו לו :"בני איש אחד אנחנו" ויש בזה איום מרומז ומלומד עד כדי להבהיל.האחים אומרים ליוסף "בני איש אחד אנחנו" וכוונתם :איננו בני ניאופים, איננו פגומים בעריות. השושלת שלנו משורש נקי אחד. במילים אחרות- אנחנו קדושים ואין יד שתשלוט בנו.יא באבאיי.פחד פחדים!!
ולהבדיל בין הטהור לטמא
האירנים , דע"אש, ג'אבת אל נוסרה וכל גונדה די-ליה, - אמר הרב בן ארצי : אין להם שום שורש או עץ משפחתי , כולם ממזרים בני ממזרים ושורשם הוא הניאוף והזימה
אז שם האשכול יכול להישאר כמו שהוא ויש לך על מה שתסמוך.
נ.ב.
ואין למחות באלה שאינם משנים שם האשכול
תוקן על ידי danmash ב- 10/06/2015 09:38:09
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
|