|
|
| נשלח ב-10/6/2015 12:07 |
|
| |
העתק-הדבק?
כבודו ודאי התכוון ל -
העתק-הדלק
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 13:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 16:15 |
|
| |
חמוד לאללה (הוא עכבר) גם הראשון גם השני אהבתי מאוד! חזק וברוך דנדוש התגעגענו אליך מאוד ברוך שובך לחיים טובים ולשלום 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2015 00:12 |
|
| |
אלפי סורים מנסים לחצות את הגבול לטורקיה וחיילים מנסים להבריח אותם

מישהו שאל את עצמו מדוע באמת כל הבלאגן הזה לא מתגלגל גם לפתחנו לכיוון גבול ישראל? מה מונע מהם להבריח את הגבול אלינו? נראה לי שהתשובה לכך היא ענן האש היושב סביב גבולות הארץ ומגן עלינו כדברי מו"ר אור העולם, אחרת אני לא מצליח למצוא הסבר טוב יותר

תוקן על ידי המיייחל ב- 16/06/2015 00:18:37
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 11:14 |
|
| |
מעניין יהיה לשמוע את התייחסותו של כבוד הרב על המעורבות הרוסית בסוריה
מה פשר הקפיצת ראש שפוטין החליט לעשות בסוריה ולאן הדברים יתפתחו מכאן ואילך
לתשומת ליבך ר' דב
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2015 12:07 |
|
| |
לגבי המעורבות הרוסית בסוריה
הרב אמר במפורש ש"כל מי שנכנס לסוריה יסתבך ויסתבך ועוד יצטער על הרגע שנכנס לשם לא מאמינים? חכו ותראו מה יהיה"
במילים אחרות רוסיה הולכת לחטוף חזק על מעורבותה בסוריה. לישראל אין מה לדאוג או לפחד מהנוכחות הצבאית הרוסית הקרובה אלינו. ישראל שמורה ומוגנת.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2015 15:12 |
|
| |
מי אמר שערבים צריכים 'חרב' כדי לקיים איש באחיו
עוד מתברר שהערבים הרבה יותר מתקדמים מהאירופים בעוד אלה זקוקים למטוס כדי להגיע למספרים כאלה.. הערבים עושים זאת ברגל :))

תוקן על ידי המיייחל ב- 24/09/2015 15:12:48
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2015 16:24 |
|
| |
מישהו רוצה להמר על המספר הנוסף?
אפילו בתור גופות הם ממשיכים לדחוף.. את הכותרת הקודמת

|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2015 14:28 |
|
| |
הבנתם למה צריך לחסל את מלאכי החבלה האלה??

כואב כואב הלב לראות את היהודים החלשים והמסכנים עוזבים את המחבל הפצוע מקיפים אותו במעגל שלא יברח ומחכים לכוחות הביטחון שיגיעו במקום לרוצץ את גולגולתו להביא מגב (לא מג"ב!) לשטוף את הרצפה עם דמו ולדאוג להפיץ את הסרטון ברשת למען ידעו שאר העכברושים שזה יהיה סופם.
לכוחות הביטחון אין לי שום טענה, הם בכלל מסכנים שהם פועלים תחת חוקים ומשפטים בל ידעום אשר לא שערום אבות אבותינו בניגוד גמור לכל קוד מוסר יהודי כפי שהנחיל לנו בורא עולם בתורתו
עכשיו יושבת הזוהמה הערבית הארורה הזאת ותופסת מיטה בביה"ח ומטופלת ממיטב כספו של משלם המסים במקום לדאע"ש את ראשו ימ"ש
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 22:08 |
|
| |
מה שאת דמי מרתיח זה הקריאה של הרב לאזרחים "לא לקחת את החוק לידיים"
יענו אם אני מבין אותו נכון אז כאשר אני נמצא בזירת פיגוע בה המחבל שוכב פצוע ובאפשרותי לחסלו אסור לי לעשות כן אלא לחכות לכוחות הביטחון שיגיעו ויעשו מה שהם מבינים..
מפחיד ממש מפחיד אותי לחשוב על הסתכלות כזאת
לא רוצה להשתמש במילים קשות יותר שעומדות לי על קצה המקלדת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 23:17 |
|
| |
בפיגוע בבאר שבע שהיה לפני כמה שעות אזרחים היכו וזרקו כיסאות על "מחבל" פצוע שבסוף התברר שהוא היה אריתראי חף מפשע שנורה בטעות על ידי המאבטח ועקב המכות שספג נפצע קשה עוד יותר.
איך היו מרגישים אותם יהודים אם אותו חף מפשע לא היה אריתראי, אלא יהודי שזוהה בטעות כמחבל?
בשבוע שעבר קרו 2 מקרים שבהם יהודים דקרו/היכו יהודים אחרים רק בגלל צבע עורם, זו הסיבה שאסור לקחת את החוק לידיים.
במידה ונתקלים במחבל עם סכין או מחבל שדוקר אנשים צריך לנטרל אותו ולאחר מכן לבצע וידוי הריגה בגלל החשש שהוא מסתיר סכין נוסף או מטען חבלה, מקרה כזה לא נקרא לקחת את החוק לידיים, אלא חתירה למגע וניטרול המחבל, לכן צריך לדעת להפריד בין הדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2015 23:46 |
|
| |
לגבי טעות הזיהוי באפריקני זה קשור לסוגיית "נתכוון לעשות מצווה גדולה ועשה מצווה קטנה" כך שלא הייתי מבכה עליו. לא שהייתי עושה זאת לכתחילה אבל לאחר שקרה לא אוריד עליו דמעות מבחינתי כולם בני גרוש או מוות, שיבחרו מה הם מעדיפים לעזוב את הארץ או למות.
ובכלל מה אתה מביא לי מקרה של טעות בזיהוי? וכי אני דיברתי על מקרים כאלה? דיברתי ברורות על מקרה של מחבל פצוע ששוכב וממתין להשד יודע מה.. כל הזריז לחסלו מצווה גדולה מאוד עושה ולא רק בגלל החשש שהוא יכול עוד להזיק אלא בגלל מי שהוא ובגלל מה שבא לעשות - בן מוות הוא הנבלה!
כבודו אולי לא שכח לברך אבל נראה שכן שכח את דין התורה שגוי שהרים יד (רק הרים יד!) על ישראל להכותו חייב מיתה!
על מה אתה מדבר תגיד לי.. פששש איפה אנשים חיים
אההה.. מפחדים מהמשטרה ומהחוק..טוב, מה אני יכול לעשות.. כל אחד יעשה את החשבון לעצמו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 00:19 |
|
| |
מה הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שאתה כתבת? אני ממש לא בוכה על האריתראי, זו דוגמא מצויינת, אם הוא לא היה אריתראי אלא היה יהודי שנחשד כמחבל בגלל צבע עורו לא היית מדבר ככה. ומעניין מאוד איך היו מרגישים יהודים שהיו מכים למוות יהודי אחר שחשבו שהוא מחבל.
אנשים שלוקחים את החוק לידיים יכולים לגרום לאסון! רק לפני כמה ימים אנשים פצעו פציעות קשות יהודי תימני כי חשבו שהוא ערבי, ובקריית אתא יהודי נדקר על ידי יהודי כי חשב שהוא ערבי רק בגלל צבע עורו.
מחבלים יש לנטרל ולהרוג, ואת זה כבר כתבתי, וזה לא נקרא לקחת את החוק לידיים, זה נקרא חתירה למגע.
הרב צודק בכל מילה, חבל שאתה מדבר ככה.
|
|
|
|
|