| נשלח ב-19/10/2015 07:35 |
|
| |
לא יאומן כי יסופר משפט המחץ שאתה מפנה אליי מופנה בדיוק אליך מה הקשר בין דבריי לתגובתך! עזוב בחייך הוצאת לי תחשק לדבר איתך
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 08:37 |
|
| |
לא ענית לי על השאלה: איך תרגיש אם יכו למוות אדם יהודי חף מפשע שנחשד כמחבל? לקחת את החוק לידיים=אנרכיה, בגלל הסיבה שאזרחים לא מיומנים מספיק בכדי להבדיל בין אדם חף מפשע לבין מחבל. האריתראי שנחשד כמחבל היה בקלות יכול להיות יהודי יקר ממוצע אתיופי שהיה מוצע להורג אך ורק בגלל צבע עורו.
תסלח לי, אבל במקרה הזה אתה זה שלא מגיב לגופו של עניין, אם אתה מגיב באגרסיביות זה לא אומר שאתה צודק.
תוקן על ידי התוכי ב- 19/10/2015 08:39:18
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 16:33 |
|
| |
בורא עולם מדבר אל העם דרך שני אישים בדורנו מלך המשיח ולהבדיל רה"מ
שניהם אמרו בנוגע למחבלים שאסור לקחת את החוק לידיים ברור א"כ שכך אומר הקב"ה
ועדיין, כולי תפילה שלא אקלע לסיטואציית פיגוע ומחבל שניתן לחסלו כי אני לא מאמין שאעמוד בניסיון הזה
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/10/2015 16:34:40
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 21:15 |
|
| |
בנוגע לאיסור לקחת את החוק לידיים -
דוד, תרשה לי לנסות להסביר -
א. קודם כל לדעתי, כשהרב אומר משהו - אין בכלל מה להתווכח, צריך לקבל ולעשות ואח"כ לשאול.. וזה למה? כי ברור שהראייה לו עמוקה ורחבה הרבה יותר ולנגד עיניו עומדות מערכת שיקולים שנסתרת מעינינו.. ובטח אם אנחנו מאמינים ויודעים שהוא משיח ה' אז בוודאי הוא לא טועה! (ואני יכולה להעיד מניסיון אישי שגם אני עצמי כשהתייעצתי אתו ונתן לי בזמנו עצות שלא תמיד "נראו" לי, בכל אופן למזלי בחרתי לעשות כפי שהורה לי, למרות הקושי. כי בסופו של דבר הכול תמיד היה לטובה, חד ומדויק...)
ב. ההיבט המוסרי - הוא השיקול המשמעותי ביותר - וזה למה? פשוט מאוד, כי אנחנו יהודים!! אנחנו לא כאלו, ולא נהיה חייתיים ואכזריים כאלו לעולם, לא משנה לאן יגררו אותנו ומה יקרה לנו או מה יעשו לנו. דווקא הייחוד שלנו כעם היהודי היא העליונות המוסרית שלנו.. מה, באמת היינו רוצים לראות המון יהודי מזדהם מתוך השתוללות יצרים ורוצח בדם קר כקהל אדם כפות (גם אם ראוי לכך)???? הרי כולנו זוכרים את שני החיילים שנכנסו בטעות לרמאללה ועברו לינ'ץ אכזרי בידי המון ערבי... האם היינו רוצים לראות יהודים יורדים לשפלות נמוכה שכזאת? ממש לא!!! דרכם אינה דרכנו ולא נזדהם בזוהמת הרוע שלהם.
ג. שלטון החוק - כל עוד משיח לא בא, אנחנו נתונים לשלטון החוק, וצריכים לכבד אותנו ולעשות הכול במסגרת החוק (ממש כמו שתוכי אמר) ולמה? לא מתוך "מרובעות" או הערצה גדולה מידי למערכת המשפט הדפוקה שלנו או למערכת השלטונית... ממש לא!! אלא מה? פשוט אי אפשר נהל מדינה מתוקנת שבה כל אחד ייטול את החוק לידיים. יודע מה יצא מזה? אנרכיה וזה קטסטרופה..אל תשכח שלא רק יהודים טובים יעשו זאת במטרה להרוג מחבלים אלא גם כל פושע/גנב/ערבים יקום ויעשה כרצונו בהתאם לקריזה שלו.. ואז מה? בקיצור, זה ייצור מצב בלתי נסבל יהיה פה תוהו ובוהו (ותראו מה קורה במקסיקו או בפרבארים בפריז שם המצב ממש דומה... המשטרה חוששת להיכנס לשכונות שלמות שם, רוצחים על ימין ועל שמאל, תופעות של נקמות דם, שוחד וכו')..
ד. שיקול דעת - הטמטום הכי גדול זה לעשות מעשה בלי שיקול דעת, מתוך התלהטות עצבים/יצרים.. בלי יכולת לבקר/לעצור/לחשוב/לווסת את עצמי ולעשות החלטה שקולה ומודעת למה שאני עושה. ולמה? כי המחיר שמשלמים אח"כ גבוה מידי... עכשיו, גם אם ראוי להרוג את המחבלים הללו, הרי מי שיעשה זה פשוט יהרוס את חייו ואת חי משפחתו לעד. יודע כמה אנשים הרסו את חייהם רק כי החליטו לעשות מעשה פזיז בלי לחשוב מספיק? גם הרב תמיד אומר שזה לא חוכמה גדולה להיכנס לכלא.. בכלל לא.
ושוב, זה לא שאתה לא צודק!! אתה צודק במיליון אחוז!! המחבלים הללו הם בני מוות! וזה מרתיח לראות שעוד מטפלים בהם... אלא מה? כרגע זה לא הדבר הנכון לעשותו.. מה שעוד יותר מעמיק את הציפייה שלי להמלכת המשיח עוד יותר - הוא יגיע ויטפל בחלאות אדם שכאלו באמת כמו שראוי להם..
נ.ב. אגב, תראו את הפיגוע בבאר שבע - בגלל מקרה דומה, שבו עשו שגיאה בזיהוי למסתנן האריטראי בתור מחבל ואכן עשו בו לינץ'.. עכשיו כל אלו שרצחו אותו ידיהם מגואלות בדם של אדם חף מפשע... נו שווה להם? לקחת על מצפונם דבר כזה? אם כי הכול בהשגחה פרטית ולטובה - נראה שזה די הפחיד את אוכלוסיית המסתננים. אולי זה מה שיגרום להם להתעופף מפה ולעזוב אותנו סוף סוף... (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4713297,00.html)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2015 21:59 |
|
| |
אולי לא שמת לב אבל סעיף ב' ומסקנת דברייך סותרים אחד את השני.
מעבר לזה כבר קיבלתי החלטה להפסיק להגיב לכם בנושא הזה כשתגדלו תבינו (בעצם גם לא בטוח)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2015 03:08 |
|
| |
לא, זה נראה אבל זה לא סותר אבל אני אפילו לא אנסה להסביר למה לגבי תגובתך - שיהיה לך לבריאות, בחירה שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2015 22:19 |
|
| |
כ"כ הרבה זמן חיכינו אבל בסוף זה הגיע ב"ה

בואו נקווה שזה רק הסיפתח אינשאללה

תוקן על ידי המיייחל ב- 12/11/2015 22:19:20
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2015 09:36 |
|
| |
המפציצים הרוסיים מחקו את העיר נואה Nawa מעל האדמה כ-15 ק''מ מרמת הגולן
 נואה Nawa היא עיר סורית בת-60,000 תושבים, הנמצאת בדרום סוריה, מערבית לעיר דרעא Darra, כ-15 ק''מ מזרחית לגבול ישראל סוריה ברמת הגולן. כלומר, נואה הייתה עיר סורית, ועכשיו היא כבר איננה. המקורות הצבאיים של תיקדבקה מדווחים, כי החל משבת 21.11 ועד יום שני 23.11, מחקו מפציצים כבדים של חיל האוויר הרוסיים את העיר הזו מעל פני האדמה. כל מה שנשאר ממנה הם עיי חורבות. רחובות מלאים בגופות של אנשים וחיות, אשר איש איננו טורח לפנות אותם, מאחר וכמעט אף אחד נשאר בעיר הנטושה. כל מי שיכל ברח ממנה, היתר שמספרם איננו ידוע נהרגו בהפצצות הרוסיות. עיר סורית אחרת, ליד ישראל, שחיל האוויר הרוסי עוסק בימים האחרונים בהפצצתה ועדיין לא השלים את מחיקתה מעל האדמה היא שייח' מאסקין Sheikh Maskin, בה התגוררו כ-25,000 תושבים. בקצב בו המפציצים הרוסיים פועלים, אפשר וצריך להניח כי ביום ג' או ד', הם יסיימו את מחיקתה מעל האדמה. נשיא סוריה באשר אסד, אמר ביום א' בראיון לטלוויזיה הסינית, כי עתה לאחר שחיל האוויר הרוסי הצטרף למלחמה, המצב השתנה והצבא הסורי מתקדם בכל החזיתות. זו הייתה הגדרה 'דיפלומטית מעודנת' לפעולות מחיקת הערים והישובים שחיל האוויר הרוסי מבצע. במקום קרבות, ישנן מחיקות, כאשר אין אפשרות לאמוד את המחירים האנושיים שהאוכלוסייה האזרחית משלמת. ואין איש, לא בעולם ולא בישראל, שפוצה פה.
מה הלשון בה משתמש הרב כבר שנים לתאר את המצב בסוריה?? "סוריה נמחקת - ותימחק מעל פני האדמה!"
יפה מאוד, עכשיו רואים כמה הכל מדוייק, ברוך אומר ועושה ברוך מקים דבר עבדו לעולם
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/11/2015 09:37:05
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2015 08:54 |
|
| |
חיסולו של העמלקי
בתמונות טלוויזיה המגיעות מדמשק נראה הבית הנמצא באזור ג'רמאנה שבדרום הבירה הסורית Jaramana district הרוס לגמרי ובניינים ומכוניות בסביבתו נפגעו קשה.
חדשות טובות יפות ומשמחות בהחלט לפתוח איתן את השבוע החדש הזה! תודה לקב"ה על המתנה היפה הזאת וכמובן לכל חיילנו היקרים העושים לילות כימים למען עם ישראל יבורכו מפי עליון!
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/12/2015 08:54:27
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2015 16:16 |
|
| |
בס"ד גם הוא קיבל הנחת סלב . . .. יא חביבי יא חלאוולאוו !! 
הטיל הגיע ישירות אל בית הלקוח- בלי לזוז מהכיסא . . 
נ.ב. כן לא יזוזו לעולם, כל אויבך ה'
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
תוקן על ידי danmash ב- 20/12/2015 16:17:49
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 00:02 |
|
| |
לגבי איומי נסראללה
התייחס הרב לפרשה ואמר שלא יהיה שום דבר וחיזבאללה אינו מעוניין להסלים את המצב מול ישראל מקסימום נפילה פה נפילה שם אבל לא יותר מזה ובמהרה המתיחות תרד השקט יחזור לשרור באזור
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 17:27 |
|
| |
למישהו יצא לשמוע מה אמר רבנו על פרשת דומא וההתעללות בנערים?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 18:13 |
|
| |
לא שמענו התייחסות של הרב לפרשה הכאובה הזאת אבל לא קשה לשער כיצד תיראה תגובתו לנושא לאור היכרותנו את משנתו
אתן לך רמז קטן.. 'כוחות הביטחון' תמיד הצדיקים בסיפור ואידך זיל גמור
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 20:15 |
|
| |
כן זה מה שחשבתי היום. בהתחלה אחרי שבנט תמך בשב"כ התרגזתי מאוד, אבל לאחר מכן כאשר בנימין נתניהו, שליחו של הקב"ה, לפי הרב בן ארצי תמך בשב"כ גם- הבנתי שכנראה הצדק איתם.
|
|
|
|
|