|
|
| נשלח ב-16/2/2010 19:25 |
|
| |
רצות שמועות שהמחסלים נעזרו במידע מהפורום ע"מ לחסל את מבחוח. . .
אם יש פה מישהו בפורום שאחראי לחיסולו הייתי רוצה לדעת !
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2010 08:58 |
|
| |
לא זאת בלבד !
בעקבות מחלוקת בין המחסלים לגבי השאלה מי מבין המחסלים הוא אותו מחסל שהביא למיתתו הסופית המוחלטת לדיראון עולם ונצח נצחים של מבחוח - החליטו המחסלים להיכנס לפורום לראות איזה סוגיה תעלה לדיון בה ניתן יהיה לדעת מי מבין המחסלים הוא אותו מחסל שהביא למיתתו הסופית, מוחלטת, לדיראון עולם ונצח נצחים של מבחוח כמו כן שואפים המחסלים- כולם- לדעת את תיאורו המלא והמדוייק כולל משקל, מספר פלאפון ומספר נעליים - וכל זאת על מנת שיהיה אפשר להכריע לגבי זהותו של אותו מחסל שהביא למיתתו הסופית, המוחלטת, לדיראון עולם ונצח נצחים של מבחוח - למקרה בו יש שני מחסלים בעלי אותו שם כמו למשל: שם אחד: אחמאד מוסא ושם אחר מוסא אחמאד
בעקבות זאת אני מבקש בכל לשון של בקשה מכל חברי הפורום לחרוק שיניים ולא לשחרר שום מידע ומי שלא יכול ידבר ביידיש עתיקה מתובלת במרוקאית עצבנית של מחוז הרי האטלס- על חריימה כזה המחסלים לא יתגברו
תוקן על ידי danmash ב- 17/02/2010 09:00:17
השם הוא האלוקים - אין עוד מלבדו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2010 09:13 |
|
| |
מה זה היה הדבר הזה ????!!!!
רגע אחד יא חביבי.. איזה דרכון יש לך ??
תמונת אחד המחסלים כפי שנקלט במצלמת שירותי המלון...
כפי שניתן לראות מדובר על מחסל מקצועי מאוד, שכן הוא מסתיר היטב את פניו למרות המאמץ הגדול
המושקע בשיחרור ה. . .
כל היודע דבר על זהותו או מקום הימצאו מתבקש לסתום את האף .
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/02/2010 14:26:51
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2010 09:59 |
|
| |
מישהו מוכן להסביר לי את הקריקטורה ?

אגב, לאן נעלם הסנטר של אסד?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 09:44 |
|
| |

יפה יפה , כן ירבה כן ימשיך וכן יפרוץ !
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2010 10:25 |
|
| |
רואים בעליל שמזלו של עם ישראל מתחיל לעלות... וכשזה עולה מזלם של אומות העולם מתחיל לרדת! ראו ערך יוון... נו כבר רוצים לראות אותך משיח!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2010 14:48 |
|
| |
קדימה חברים להתחיל לעודד את שני הצדדים!

רציתי רק לומר דבר אחד בהקשר הזה
אתם רואים את היצורים האלה? נכון מאוד, הם לא בני אדם, הם מזיקים ומלאכי חבלה שנבראים מעוונות בני האדם והם פועלים תחת חסותם של כוחות הסטרא-אחרא והיא זו שאחראית עליהם. זה כמובן רע אך לא רק, יש בזה גם דבר טוב מאוד. הסטרא-אחרא לא יכולה לצאת ממקומה ולהזיק אא"כ היא קיבלה רשות לכך מלמעלה. מב"ד של מעלה. ואת הרשות הזאת ב"ד של מעלה נותנים בהתאם למאזן זכויות-עוונות של הבריות.
כך שלמרות שאולי זה מפחיד להסתכל עליהם אבל האמת היא שאין ממהש סיבה לחשוש מהם אלא מזה שמחזיק את הרצועה שלהם ובידו לשחררם או לגעור בהם "ארצה!".
בשורה התחתונה חברים: אנחנו ורק אנחנו נקבע מה הם יעשו כיצד מתי ואיך כמה ולמה. הם בסה"כ כלבים מורעבים.
לא נהיה צדיקים - הוא עלול לנשוך קשות. נהיה צדיקים - הוא עוד יקשקש לנו בזנב ויבקש לשחק איתנו.

תוקן על ידי המיייחל ב- 10/08/2010 14:59:33
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2010 19:45 |
|
| |

זה דבר ששכלי הקטן לא מסוגל לקלוט לעולם!
איך לכל הרוחות! איך! נהג הרכב הישראלי מסתובב במקום כזה ללא נשק? והתמיהה העוד יותר קשה מבחינתי היא, איך הוא לא עוצר את הרכב ויורד לחסל את המקקים הסרוחים האלה??? מה יעזור להתנגש באחד מהם , מה!
אם בכוונתי לעבור בשכונה כזאת, באיזור כזה, איך אפשר להגיע לא מוכן, ואם אני כבר מוכן ומזומן אז כאשר נכפה עליי מצב סכנה כזה אני מיד עוצר יוצא מהרכב ומתחיל לא רק לרסס כל יבחוש ערבי העומד בדרכי אלא אף רודף אחריהם אם צריך ודואג לשטוף את השכונה המסריחה שלהם בדמם. למען יראו וייראו שעם יהודים בני מלכים לא מתעסקים!! ואם מתעסקים אז משלמים.
נדמה לכם לרגע שנסחפתי? "מה עם "שילטון החק" מה עם ה"משטרע"? חחחחח. אתם מוזמנים לנסות אותי.
בושה וחרפה לאיזו שיפלות יהודים מסוגלים לרדת. ערבי בזוי, חלאת המין האנושי תוקף אותף ואתה עסוק בלברוח.. וכדי ביזיון וקצף. איפה רבש"ע איפה רוח הלחימה היהודי!! על זה היה דווה ליבנו.
עצוב, פשוט מראה עצוב . אין מילים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/10/2010 19:49:39
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 01:19 |
|
| |
כמה מילים על החששות במדינות ערב מפני התפשטות החיידק התוניסאי

אין צורך לומר שמידע קונקרטי ומדוייק בנושא אינו קיים במקורותינו אך התעקשות לסחוט מדרש פה ופסוק שם אולי יכול לתת לי איזשהי אינדיקציה או לפחות כיוון. ובכן כך אני מבין את תמונת המצב מהמידע שבידי:
איראן: לא רואה סיכוי לסיכון שילטונו של המן. יש לו תפקיד משמיים והוא ירד לעולם כדי לבצע אותו.
סוריה: נפילת השילטון שם והמדינה בכלל מתוארת במדרש ובנביא בעקבות מלחמה, כנראה בעקבות מכה אמריקאית. לא בשנה וחצי הקרובה.
סעודיה: עד הפצצה האיראנית בניו-יורק לא יחול שינוי משמעותי בבית המלוכה הסעודי הפרו-מערבי הסמוך על שולחנם של האמריקאים ותלוי בחסדם.
נשארו מצרים וירדן : על מצרים כבר אמרתי בעבר לא פעם שחוסר יציבות שלטונית מתוארת עליה החל מהתקופה הקרובה ועד סוף הטווח הנראה לעין. במילים אחרות לענ"ד היא המדינה בעלת הסיכויים הטובים ביותר למשהו הדומה למה שהתרחש בתוניסיה.
ירדן: גם הנפילה שם מתוארת בעקבות אירועים אלימים, אך מהתאור עולה תמונה הקרובה יותר למלחמה ולא למשהו עדין יחסית כהתקוממות עממית.
|
| נשלח ב-30/1/2011 08:42 |
|
| |
רבותיי.. ההודעה הקודמת נכתבה לפני שבוע. לפני המהומות במצרים!
אתם יודעים לאן לשלוח את הצ'קים..

|
| נשלח ב-30/1/2011 17:15 |
|
| |
בול פגיעה כמה תשלומים
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2011 16:00 |
|
| |
ישתבח שמו!!! מי אמר שפסקה נבואה מישראל? אין עליך ואין כמוך!!! אני לא יודע איזו זכות יש לי שמשמיים זיכו אותי להכיר אותך! אמנם אין אומרים שבחו של אדם בפניו, אבל לא שמעתי שום דבר לגבי פורום לכן אני מרשה לעצמי. הייתי אומר כן ירבו כמוך בישראל אבל כמוך יש רק אחד... ברוך תהיה לה'!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2011 09:18 |
|
| |
דנתי אותך לכף זכות ידידי היקר..נפלט לך בלא מתכוון ברגע של התלהבות או היסח הדעת.
איזה נבואה ואיזה בטיח, ה' ירחם עלינו ועל נשמתנו ויכפר בעדנו.
כך שאל תקחו אותו ברצינות, הבחור לא התכוון באמת. אא"כ הוא התכוון לשימני ללעג..זה כבר משהו אחר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/02/2011 16:26:02
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2011 16:16 |
|
| |
המייחל צודק, קבלו את התנצלותי. חוץ מהעניין של הלעג הוא צודק כמובן.
|
|
|
|
|