בית פורומים שידוכי חרדים

הווי דן כל שקרנית לכף זכות - קטע לגברים בלבד.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/12/2015 12:30 לינק ישיר 

וואו. הרבה זמן לא קראתי כלכך הרבה שטויות בבת אחת.
מצטערת, ליטאי, אבל אתה מטומטם. אין לי מילה עדינה יותר.
וטום - אין לך זכות לקרוא לעצמך פמיניסט.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2015 12:44 לינק ישיר 

חניחניחני כתב:

זה בסדר, גם אני הייתי נפגע אם הייתי גדל בתחושה שאני שווה למין הגברי בלה בלה, ומישהו היה שם לי מראה שבעצם אנחנו קמצניות. הכול בסדר.
אין צורך להצטער אנחנו לא נפגעים, כי דיבורים דיבורים, בסופו של דבר הגברים משלמים את החשבון וכך הוא דרכו של עולם ומימי אבותינו מקדמת דנא, אולם יש לבער רוחות זרות המנשבות בקרב אנ"ש בשנים האחרונות על שוויון וקדמה ושאר ירקות.
רוצות שווין, תתחילו לממן את עצמכן. לא רוצות שווין, גם טוב, אף אחד לא רוצה לראות נשים אוספות זבל או מפתחות המצאות לתועלת האנושות כמו חשמל וטלפון, בשביל יש גברים עם כוח ואיתנות פיזית למשימות כמו הנ"ל.
רק שכל אחד יידע את מקומו כמסורת אבותינו בידינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2015 13:23 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
היום בפרספקטיבה אחורה אין טעם להתייאש מכל ריבוי הצבועות והחמדניות, לא כולן כאלה, ומספיק למצוא רק אחת שהיא לא כזאת.
בהצלחה לכל המחפשים :)

אז צדק מי שאמר
שהשנים לא רק חולפות איתנו אלא גם מחליפות אותנו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2015 13:29 לינק ישיר 

חניחניחני כתב:

חנהלה
לא כל דיון על נשים וגברים קשור לפמניזם
אני לקחתי מהאשכול כאן
את זה שיש אופי נשי ולו קודים משלו וצריך ללמוד אותו,
כנ"ל גברים
והצד השווה שבהם ששניהם צריכים להשתמש באופים בצורה הנכונה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2015 13:46 לינק ישיר 

טום888 כתב:

חנהלה
אני לקחתי מהאשכול כאן
כנ"ל גברים

הצד השווה שבהן שדרכן לילך ולהזיק ושמירתן עליך וכשהזיק חב המזיק לשלם תשלומי נזק במיטב הארץ :)
אבל גם מה שאמרת נכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2015 14:07 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
וואו. הרבה זמן לא קראתי כלכך הרבה שטויות בבת אחת.מצטערת, ליטאי, אבל אתה מטומטם. אין לי מילה עדינה יותר.וטום - אין לך זכות לקרוא לעצמך פמיניסט.זה בסדר, גם אני הייתי נפגע אם הייתי גדל בתחושה שאני שווה למין הגברי בלה בלה, ומישהו היה שם לי מראה שבעצם אנחנו קמצניות. הכול בסדר. אין צורך להצטער אנחנו לא נפגעים, כי דיבורים דיבורים, בסופו של דבר הגברים משלמים את החשבון וכך הוא דרכו של עולם ומימי אבותינו מקדמת דנא, אולם יש לבער רוחות זרות המנשבות בקרב אנ"ש בשנים האחרונות על שוויון וקדמה ושאר ירקות.רוצות שווין, תתחילו לממן את עצמכן. לא רוצות שווין, גם טוב, אף אחד לא רוצה לראות נשים אוספות זבל או מפתחות המצאות לתועלת האנושות כמו חשמל וטלפון, בשביל יש גברים עם כוח ואיתנות פיזית למשימות כמו הנ"ל.רק שכל אחד יידע את מקומו כמסורת אבותינו בידינו.

כן, כמה אתה מרוויח היום, ליטאי?
ואילו המצאות לתועלת האנושות תביא? 
אתה כלכך מגחיך את עצמך שזה מדהים. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2015 15:35 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:

חנהלה
אני לקחתי מהאשכול כאן
כנ"ל גברים

לכן האבא משלם ממיטב שדהו דירה בירושלים לניזק:)(מעידית דניזק:)

הצד השווה שבהן שדרכן לילך ולהזיק ושמירתן עליך וכשהזיק חב המזיק לשלם תשלומי נזק במיטב הארץ :)
אבל גם מה שאמרת נכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2015 17:00 לינק ישיר 

טום888 כתב:

חנהלה
אני לקחתי מהאשכול כאן
כנ"ל גברים

וטומי מתוקי, לקרוא לי חנהלה זה זלזול מגעיל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2015 19:38 לינק ישיר 

להגחיך זה לשאול בן אדם בזילזול 'כמה אתה מרויח היום'...
ואני לא בא להשוות אותך לאברך שמרויח 2000₪ אלא למישהו במעמד זהה לשלך. את תוכניתנית? נשווה אותך למתכנת. והמתכנת ב95% מהמקרים ירויח יותר מהמתכנתת. את רוא'ח? הרוא'ח ממין זכר ירוויח יותר ממך. אלו עובדות. בהצלחה עם להלחם בהן.

באמת שבכל התגובות שלך את מפגינה בגרות אמיתית. וכשזה מגיע לפמיניזם זה כאילו מישהו דרך לך על הזנב. תביני שאין פה זילזול בנשים אלא כמו שהוגדר פה- כל אחד צריך להכיר בעצמו.

אנחנו לא שופטים אתכן לפי המשכורת או השרירים כי לא שופטים דג לפי יכולתו לטפס על עץ. ולא אני המצאתי את המטאפורה :)

יש לכן מספיק סקטורים בהם אתן מפציצות ולגברים אין אפילו מדרס רגל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2015 20:35 לינק ישיר 

חניחניחני כתב:

חנהלה
אני לקחתי מהאשכול כאן
כנ"ל גברים

וטומי מתוקי, לקרוא לי חנהלה זה זלזול מגעיל.

סורי לא התכוונתי להעליב..
מצטער חני ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2015 23:20 לינק ישיר 

כמה שאני שונאת הכללות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/12/2015 23:50 לינק ישיר 

חניחניחני כתב:
וואו. הרבה זמן לא קראתי כלכך הרבה שטויות בבת אחת.מצטערת, ליטאי, אבל אתה מטומטם. אין לי מילה עדינה יותר.וטום - אין לך זכות לקרוא לעצמך פמיניסט.זה בסדר, גם אני הייתי נפגע אם הייתי גדל בתחושה שאני שווה למין הגברי בלה בלה, ומישהו היה שם לי מראה שבעצם אנחנו קמצניות. הכול בסדר. אין צורך להצטער אנחנו לא נפגעים, כי דיבורים דיבורים, בסופו של דבר הגברים משלמים את החשבון וכך הוא דרכו של עולם ומימי אבותינו מקדמת דנא, אולם יש לבער רוחות זרות המנשבות בקרב אנ"ש בשנים האחרונות על שוויון וקדמה ושאר ירקות.רוצות שווין, תתחילו לממן את עצמכן. לא רוצות שווין, גם טוב, אף אחד לא רוצה לראות נשים אוספות זבל או מפתחות המצאות לתועלת האנושות כמו חשמל וטלפון, בשביל יש גברים עם כוח ואיתנות פיזית למשימות כמו הנ"ל.רק שכל אחד יידע את מקומו כמסורת אבותינו בידינו.

כן, כמה אתה מרוויח היום, ליטאי?
ואילו המצאות לתועלת האנושות תביא? 
אתה כלכך מגחיך את עצמך שזה מדהים. 

אני מודע לשזה שיש אנשים עם קושי לקרוא טקסטים לעבד ולהבין , ואנסה לפשט את זה לקשי/קשות הבנה וחסרי/ות קשב וריכוז. נכתב בלשון 2 המינים אבל מיועד בעיקר למין אחד משניהם כי המין הגברי מבין טוב מאוד במה מדובר.
הדיון כרגע הוא על המין הגברי מול המין הנשי.
נכון להיום אין שום מכשולים למין הנשי למעט פער שולי בשכר לעשות כל שהמין הגברי עושה, אולם עדיין הן עוסקות בזוטות ולא פורצות דרך בשום תחום באופן משמועתי מהסיבה ששכזה נוח הן מדברות על כך שגברים צריכים להיות "ג'נטלמנים" וגבר שלא מתעקש לשלם על בחורה בדייט הוא "קמצן".
גם אלה שכן התקדמו לתפקידים בכירים כאלה ואחרים, מדובר בתפקידים שצריך יותר נטוורקינג /פולטיקה וכו' מאשר כישורים שמצריכים עבודה קשה בפני עצמה.
כששזה מגיע לעבודה קשה ולפתח דברים לטובת האנושות, לא רואים נשים מקדישות את החיים שלהן לדברים כאלה מהסיבה שזה קשה ולא כיף ופופולארי.
זה דברים ידועים וככה העולם עובד וזה בסדר, הגברים צריכים לעבוד מהסיבה שיש להם יותר יכולות מכל מיני בחינות, ושהנשים יעשו את התפקיד שלהם אין בזאת שום בעיה.
הבעיה היא המגמה היום של לרקוד על 2 הצדדים, גם לדבר ולבלבל במוח על "שווין", אבל להמשיך לתמוך במגמה שהגברים מממנים דייטים וכו' כי זה נוח לקמצנות החמדנית.
אגב גם אצל אחינו הטועים יש מגמה דומה. יש ארגוני נשים שמטיפות השכם והערב על חוסר שווין, אבל בחוק עצמו של מדינת הציונים , נשים מחוייבות לשנתיים וגברים לשלוש שנים, ומשום מה זה לא מפריע לאף אחד מהארגונים האלה ה"חוסר שוויון". אולם זה לא העניין כאן.
לא קל לנשים לקרוא את האמת הלא נעימה הזאת, כי שום גבר לא יאמר כאלה דברים למישהי כי אין טעם להעלות נושא כזה שלא ישכנע ולא ישנה שום דבר. אבל כשהאמת נאמרת אפשר לקרוא ולהפנים, או לכתוב עובדות שסותרות את הדברים שנאמרו. הכחשה עצמית תשכנע אותך, לא אותנו ולא את העובדות.
כשמישהי קופצת לקרקר דברים לא רלוונטיים במקום להתייחס לגופו של עניין ולעובדות שהעלו כאן, זה רק מראה את צדקת הדברים שנכתבו כי אם היה מענה רלוונטי לגופו של עניין במקום קרקורים היתה מופיעה תגובה ענינית לגופו של עניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2015 00:00 לינק ישיר 

עזוב לשלם על 15שח של קפה, אבל יש בחורים מסכנים, שממש משלמים אחרי כל דייט 70שח למןנית כדי לקחת את הנסיכה לביתה. אפילו שהבחור צ'יבצ'ער תפרן, והגברת כבר עובדת ומרוויחה כסף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2015 00:00 לינק ישיר 

נאומים על שוויון זה הדבר הכי צבוע בעולם בעיניי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2015 00:50 לינק ישיר 

IAF990 כתב:
עזוב לשלם על 15שח של קפה, אבל יש בחורים מסכנים, שממש משלמים אחרי כל דייט 70שח למןנית כדי לקחת את הנסיכה לביתה. אפילו שהבחור צ'יבצ'ער תפרן, והגברת כבר עובדת ומרוויחה כסף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה לגיטימי לשלם גם 200 שח על מונית שהגברת תגיע לביתה, כסף זה לא האישיו.
העניין זה השווין המזויף שחלק אוהבות לדבר עליו בפתאוס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הווי דן כל שקרנית לכף זכות - קטע לגברים בלבד.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.