בית פורומים שידוכי חרדים

הווי דן כל שקרנית לכף זכות - קטע לגברים בלבד.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/12/2015 10:56 לינק ישיר 

פרומערית כתב:
כמה שאני שונאת הכללות....

גם הליטאי תחילתו הייתה בהכללה וסופו בהכלה..
גם הוא הבין שכמו שלא כל הנשים יפות..כך לא כולם רעות..
העניין ההכללתי כאן כבר פאסה
יש חוסר תקשורת משווע בין בני האדם
חוסר התקשורת הזה מקצין שהצד השני הוא האחר,
וכל עוד שלא נפנים את כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם..
נשים יזעקו על כל שטות פמיניזם
וגברים ימשיכו  לזעוק על מה שהוא לא שטות שובניזם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2015 12:44 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
אין צורך להצטער אנחנו לא נפגעים, כי דיבורים דיבורים, בסופו של דבר הגברים משלמים את החשבון וכך הוא דרכו של עולם ומימי אבותינו מקדמת דנא, אולם יש לבער רוחות זרות המנשבות בקרב אנ"ש בשנים האחרונות על שוויון וקדמה ושאר ירקות.
רוצות שווין, תתחילו לממן את עצמכן. לא רוצות שווין, גם טוב, אף אחד לא רוצה לראות נשים אוספות זבל או .... רק שכל אחד יידע את מקומו כמסורת אבותינו בידינו.

הבעיה היא המגמה היום של לרקוד על 2 הצדדים, גם לדבר ולבלבל במוח על "שווין", אבל להמשיך לתמוך במגמה שהגברים מממנים דייטים וכו' כי זה נוח לקמצנות החמדנית. אגב גם אצל אחינו הטועים יש מגמה דומה. יש ארגוני נשים שמטיפות השכם והערב על חוסר שווין, אבל בחוק עצמו של מדינת הציונים , נשים מחוייבות לשנתיים וגברים לשלוש שנים, ומשום מה זה לא מפריע לאף אחד מהארגונים האלה ה"חוסר שוויון". אולם זה לא העניין כאן.לא קל לנשים לקרוא את האמת הלא נעימה הזאת, כי שום גבר לא יאמר כאלה דברים למישהי כי אין טעם להעלות נושא כזה שלא ישכנע ולא ישנה שום דבר. אבל כשהאמת נאמרת אפשר לקרוא ולהפנים.

אני חייב לומר לך משהו אחד ליטאי, הופתעתי.
בו נאמר שלא עם כל מה שכתבת בתגובותיך אני מזדהה, ממש לא.
אבל עם השורות שציטטתי אני בהחלט מזדהה. משובח.

חייבים לציין, שבציבור החרדי שהולך בדרך התורה הדברים פחות מצויים, אם כי הבעיה הגדולה היא כמו שכתבת (וכתבתי כבר גם אני בכמה הזדמנויות), הרוחות הרעות שנכנסות לבית פנימה.

זו הבעיה, שבפריווילגיות נשים בהחלט מסכימות שזה מגיע להם, ומשום מה נעלם מעיניהם טענתן ל'שוויון', וכשהן בעמדתן והן רוצות לפתע עוד, פה צצה לה טענת השוויון.

אז זהו, שעל פי דרך התורה אין שוויון!!!!
מי שיספר לכם אחרת מטעה אותכם!!!

אין שוויון, כי הבעל חותם על כתובה שהיא התחייבות של בעל כלפי אשתו לתת לה הכל, לעומת האשה שלא מתחייבת לפרנס וכו, ולא כלום.
אין שוויון כי האשה מצווה על צניעות ברמה גבוהה בהרבה מהגבר (יש לזה הסברים  פסיכולוגיים כ"טעמא דקרא" ולא כאן המקום להסבירם)
אין שוויון כי הבעל חייב לכבד את אשתו יותר מגופו (רמב"ם ע"פ הגמרא) מה שלא נאמר על אשה.
אין שוויון כי רק לאשה נאמר "כל כבודה בת מלך פנימה" ולא לגבר.
אין שוויון בזה שגבר פיזית הוא חזק יותר מאשר אשה.
אין שוויון כי "בינה יתרה" ניתנה לאשה ולא לגבר.
אין שוויון כי גבר מחוייב בפיוס ולא אשה.
אין שוויון כי לאשה יותר רגש מאשר לגבר.
אין שוויון כי רק אשה סובלת חודשי הריון ולידה וגבר לא.
אין שוויון כי רק תינוק ממין זכר עובר ניתוח בגיל 8 ימים.
אין שוויון כי רק אשה מתחדשת בכל חודש מחדש.
אין שוויון כי רק גבר חייב ב 613 מצוות (לא רק ליטאים :P) ואשה חייבת בהרבה פחות.

זהו, שאין שוויון, אז לא חכמה לזרוע בדמעה ולצעוק כמו העולם החילוני שוויון, ובקציר לבוא לקצור את אי השוויון.
תחליטו (הצעקניות) אם אתן באמת רוצות שוויון או שאתן רוצות לחיות ע"פ ההלכה, וע"פ טבע הבריאה.
יש חובות ויש זכויות.
"וכל הבא לשנות ידו על התחתונה".

מי שיקרא היטב את עומק דבריי יבחין שכל שורות האי שוויון בעצם מהוות את התשובה לאי השוויון, והם משתלבים אחד בשני כל אחד לפי טבעיו ובריאתו של אותו המין.
וכדוגמא אחת בלבד, בית ששני בני הזוג היו בחדר לידה, אני לא יודע איך היה מתנהל. אז בהכרח שהקב"ה הבין מה לתת ולמי.
ולא, אין מין שסובל יותר, עם חובבות מגיעות זכויות יתר.

וכבר כתבתי על זה בעבר, אפשר לראות בשני הקישורים הבאים וכן בשאר שם...
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=4&topic_id=3095056&forum_id=17053
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=6&topic_id=3095056&forum_id=17053

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2015 20:04 לינק ישיר 

מה שמדהים סכל העניין פה, זה שכולכם מזדעקים על פמיניזם - ולא יודעים בכלל מה זה.
פשוט לא. פמיניזם זה לא שיוויון בין המינים. זה שיוויון זכויות!
זה שאישה היא לא פחות human מגבר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/12/2015 18:18 לינק ישיר 

חניחניחני כתבה:

מה שמדהים סכל העניין פה, זה שכולכם מזדעקים על פמיניזם - ולא יודעים בכלל מה זה.
פשוט לא. פמיניזם זה לא שיוויון בין המינים. זה שיוויון זכויות!
זה שאישה היא לא פחות human מגבר!

אוקי,
אבל גם בזכויות זה משתנה

כי לא הרי הצרכים של האיש
כצרכים של האישה,

לאישה יש זכויות וצרכים משלה,
ולאיש יש זכויות וצרכים משלו.

החובה של האיש/ה
לספק את צרכיה/זכויותיה של האיש/ה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 27/12/2015 18:18:48

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הווי דן כל שקרנית לכף זכות - קטע לגברים בלבד.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.