בית פורומים בית שמש

נמאס מהקנאים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2009 11:49 לינק ישיר 

א. את שואלת שואלת וסותרת את עצמך מיניה וביה (כנראה שאת קצת מתרגשת או שעדיין לא שתית מים...). אם אני בוחר רופא שמכירני אישית כיצד אין לו כל מומחיות רפואית???
ב. כן, אני משתדל לשאול שאלות הלכתיות כשיש לי, רב תלמיד חכם בקיא בהלכות ומכירני אישית, אני סמוך ובטוח שאם להרב שלי יהיו ספקות הוא ישאל את מי שצריך לשאול.
ג. הרב גולדשטיין הוסמך ע"י הרב אלישיב? מעניין לא ידעתי...

לצערי אינני "חכימא" כמוך ואני מסרב לנחש מי הרב "הפסיכולוג" שלא מקובל עלייך ושאת מקפידה לזלזל בו. 
תגידי בעלך שאל את הרב אלישיב האם מותר לזלזל ברבנים או שאת ההלכה הזאת למדת בעצמך?

תוקן על ידי machshavot ב- 18/08/2009 11:53:18

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 12:02 לינק ישיר 

machshavot כתב:
א. את שואלת שואלת וסותרת את עצמך מיניה וביה (כנראה שאת קצת מתרגשת או שעדיין לא שתית מים...). אם אני בוחר רופא מכירני אישית כיצד אין לו כל מומחיות רפואית???
ב. כן, אני משתדל לשאול שאלות הלכתיות כשיש לי רב תלמיד חכם בקיא בהלכות ומכירני אישית, אני סמוך ובטוח שאם להרב שלי יהיו ספקות הוא ישאל את מי שצריך לשאול.
ג. הרב גולדשטיין הוסמך ע"י הרב אלישיב? מעניין לא ידעתי...

לצערי אינני חכימא כמוך ואני מסרב לנחש מי הרב "הפסיכולוג" שלא מקובל עלייך ושאת מקפידה לזלזל בו. תגידי בעלך שאל את הרב אלישיב האם מותר לזלזל ברבנים או שאת ההלכה הזאת למדת בעצמך?

א. אני לא סותרת את עצמי , לא פעם אני נתקלת באנשים חכמים במיוחד שבחרו ברופא כי הוא חבר טוב, ולא בחנו את יכולתו המקצועית, אני רק מתרגשת מהצעותיך הנדיבות ,
ב. בחירה מענינת , אותי לא לימדו לבחור כך רב...
ג. לגבי הרב גולדשטיין שאלתי שוב את בעלי , והוא שמע שהרב אלישיב אמר על הרב גולדשטיין "הוא עוד יאיר עיני ישראל"
אני מקוה שהנך מבין למה הוא התכוון,

לגבי הרבה הפסיכולוג אני מעדיפה לא לרשום את שמו בפורום אני לא בעד לדבר נגד רבנים , אבל אתה יודע טוב מאד למי אני מתכוונת!... ושמעתי מהרבה בוחרי טוב שטענו שהרב שלהם הוא מבין גדול בחינוך ילדים וכו', שזה גם משהו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 12:13 לינק ישיר 

א. אולי תפסיקי להתרגש מהצעותי ופשוט תיישמי אותן? תאמיני לי זה יעזור לך לחשוב ביתר צלילות... אם את צריכה התר לנושא מהרב אלישיב תודיעי לי או לבעלך וננסה לארגן משהו.
ב. אכן בחירה מענינת, שמתי לב שאותך לא למדו לבחור כך רב...
ג. אני לא יודע מה הרב אלישיב אמר או לא אמר על הרב גולדשטיין אבל "סמיכה" זה משהו אחר
לגמרי ממה שתיארת, אני מניח שגם את זה לא למדו אותך, אולי תשאלי את בעלך הוא ילמד אותך.
שלא יובן לא נכון הרב גולדשטיין הוא תלמיד חכם גדול ובקיא בהלכה  ואיננו צריך כמובן להסכמה מצידי.

לא ענית לשאלתי מי התיר לך לזלזל ברבנים? הרב אלישיב? נא לא להתחמק.

תוקן על ידי machshavot ב- 18/08/2009 12:10:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 12:23 לינק ישיר 

אני לא חושבת לרגע שזלזתי ברבנים ,
ואתה יודע מה , אני גאה שאין כמעט בין משתתפי הפורום ליטאים אמיתיים מצביעי ג' , אתה מבין לבד מה זה מביע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 13:12 לינק ישיר 

אלישבע אני ליטאי אמיתי ולא מצביע ג' .  אני מצביע ב' .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 13:29 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 14:26 לינק ישיר 

למישהו צדיק?

אני לא יודע מאפה לקחת שנפגעתי או נעלבתי אני לא שייך לקבוצה זאת ואין לי ממה להפגע או להיעלב אך מקוממת אותי מאוד העובדה שמי שמטיף נגד לשון הרע נכשל בה בעצמו.

א. בחפץ חיים כתוב שאין הבדל בין לשון הרע על יחיד ללשון הרע על רבים אלא אדרבה ככל שהלשון הרע תהיה על יותר אנשים כן יגדל עוון המספר.

ב. תיזהר מהכללות על ציבור שכך אתה עובר גם על לשון הרע על מי שהדבר נכון אצלו וגם על הוצאת שם רע על מי שהדבר אינו נכון אצלו.

תוקן על ידי פלפל2004 ב- 18/08/2009 14:39:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 15:06 לינק ישיר 

משום מה,כל תחילת הודעה שלך אלי מתחילה ב:"מישהו צדיק?",בהתחלה חשבתי שאולי אני רשע!
אבל אחרי שעברתי שוב על דבריי הגעתי למסקנה שאני דווקא צודק.
צר לי שאתה מחשיב אותי למדבר לשון הרע,אך אני לא יכנס לפרטים,כי אתה לא מתענין בכלל במה שאני עונה,אלה סתם מתלהם!!!

רק כדי להרגיע אותך,בקשר לדיבור על קנאים-היות ואני לא מדבר על אף אדם וגם לא על הרבה אנשים,אז אין בכך משום הרע.
זה בדיוק כמו שמישהו מדבר נגד ה"חרדים"
אני מדבר נגד מגזר,לא איש.

תוקן על ידי מישהוצדיק ב- 18/08/2009 15:03:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 15:09 לינק ישיר 

לא רוצה לענות לגופו של איש, אבל חבל שאתה מקשקש שטויות החפץ חים אומר שיותר גרוע לדבר על קבוצה מאשר על איש!!!!!!!!!!!!! העוון שלך חמור מעין כמותו לדבר על קבוצה!!!!!!

כשאני מדבר על הטובניקים הסרוגים אני מדבר נגד קבוצה שאף אחד לא יודע מהי אין דבר שמאחד בין טובניק סרוג מסוג חב"ד לבין טובניק סרוג מסוג סרוג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 15:11 לינק ישיר 

אם כך גם אין דבר המחבר בין קנאים,לבין אותם מפגרים הזורקים אבנים.....(ה"נקראים קנאים")

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 15:26 לינק ישיר 

מקוה_נייעס כתב:
לא רוצה לענות לגופו של איש, אבל חבל שאתה מקשקש שטויות החפץ חים אומר שיותר גרוע לדבר על קבוצה מאשר על איש!!!!!!!!!!!!! העוון שלך חמור מעין כמותו לדבר על קבוצה!!!!!!

כשאני מדבר על הטובניקים הסרוגים אני מדבר נגד קבוצה שאף אחד לא יודע מהי אין דבר שמאחד בין טובניק סרוג מסוג חב"ד לבין טובניק סרוג מסוג סרוג.

מקוה, איזה חילוקים... בוא נראה אם הבנתי, לך מותר לדבר לשה"ר נגד "הטובניקים הסרוגים" כי זו לא קבוצה מוגדרת כי דבר שמאחד בין טובניק סרוג מסוג חב"ד לבין טובניק סרוג מסוג סרוג. מעניין, עם כאלו חילוקים אתה באמת תגיע רחוק...

אני חשבתי שתאמר, שנגד הטובניקים מותר וצריך לדבר לשה"ר כדי להרחיק תמימים מליפול ברשתם...
דרך אגב זה ההיתר שלי לדבר לשה"ר על הקנאים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 15:35 לינק ישיר 

מחשבות,
אתה מבזבז את זמנך...
הוא סתם מתלהם כל פעם מחדש....
הוא לא מפנים מילה ממה שאתה אומר.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 21:28 לינק ישיר 

מישהוצדיק?

אני עונה לך תשובות לעניין צר לי שבשל קושי אישי שלך בהבנת הנקרא ובשל חוסר בתשובה לעניין אתה הופך אותי למתלהם.

לעצם טענתך בחפץ חיים נאמר שגם שמדבר נגד מגזר כמו על "החרדים למשל גם הוא עובר על לשון הרע.

בהתייחס לסימן השאלה אחרי הניק שלך קשה לי להתייחס כצדיק למי שנגוע בלשון הרע ויכול לכתוב על יהודים שהוא לא סובל אותם זאת אומרת שהוא נגוע גם שנאת חינם שעל זה נחרב בית המקדש ויתמו חטאים ולא חוטאים וכל דבר שיש בו ריח של יהדות מתחיל להשתולל ולבזות כל דבר שבקדושה .

אני מסכים איתך שההיתר לספר לשון הרע על הטובניקים הוא בכדי להזהיר תמימים מליפול ברשתם אך בזה צריך לשאול וכך באמת פסקו הרבנים בנוגע לתנועת טוב ומי לנו גדול מהרב שטיינמן שבא ודיבר נאום חוצב להבות נגד תנועת טוב שחובה לומר שכך הוא סבר.

אך איזה רב התיר לך לומר לשון הרע נגד הקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 22:42 לינק ישיר 

אני אנסה לחסוך לניקי המפלגה לענות לך.

פלפל,

הרב שטיינמן דיבר בעד "טוב" זה היה פכטר מביתר שדיבר נגד טוב והוזהר ע"י הרב שטיינמן והרב יעבץ.

ובכלל אל תערב את הרב שטיינמן הוא אוים ע"י אלו שדיברו בקהילות יעקב שמי שיצביע טוב ידו תקוצץ, גם הרב אליישיב היה נגד ג' אבל המפד"ל בסיוע ג'קי אדרי איימו עליו שיצביעו נגד רמת בית שמש ג' אם אלי פרידמן לא יקבל מבנה עבור חב"ד ולכן טומבק התקפל ולא קיבל את המועצה הדתית וכל זה הודות לקנאים ששרפו פחים ליד הבית של מחשבות.

אנחנו אחים והקיצוניים השפויים מצביעים מפד"ל אה סליחה "טוב" דרכיה דרכי נועם וצריך לשרוף את כל הקנאים ולהטביע את מקוה נייעס במקוה של בוסטון במעמד הגאון הגדול הרב יעבץ תלמיד הראיה קוק והחזו"א.

בנוסף אתה לא מבין שום דבר שמדברים איתך אז עשה  טובה תקרא שוב.

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 23:38 לינק ישיר 

אני מבקש מכולם-אנא,אל תענו לו....
סימו לב שבסוף כל הודעה חייבת להיות תגובה כמו:אתה לא מבין שום דבר שמדברים איתך אז עשה  טובה תקרא שוב. או: חבל שאתה מקשקש שטויות
אה שחכתי...

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

אולי לשם שינוי,תפסיק להיות כל כך שלילי...(מהנ עושה לך את זה?הקנאות???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > נמאס מהקנאים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.