בית פורומים בית שמש

נמאס מהקנאים!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2009 00:00 לינק ישיר 

מישהוצדיק כתב:

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

אולי לשם שינוי,תפסיק להיות כל כך שלילי...(מהנ עושה לך את זה?הקנאות???
הלו אני עדיין מחכה לתשובה ממך ?  אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 00:12 לינק ישיר 

א.אלישבע-את לפחות לא שלילית....
ב.עוד תשמעי מי הם....אל דאגה.....
ג.מה זה ישנה לך אם תדעי מי הם???
אם הייתי אומר לך שרבני טוב הם החפץ חיים,והרב שך,הייתם נרגעים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 00:17 לינק ישיר 

מישהוצדיק כתב:
א.אלישבע-את לפחות לא שלילית....
ב.עוד תשמעי מי הם....אל דאגה.....
ג.מה זה ישנה לך אם תדעי מי הם???
אם הייתי אומר לך שרבני טוב הם החפץ חיים,והרב שך,הייתם נרגעים?

חבל באמת שהרב שך לא חי ,בשביל לארגן מחאה מסודרת ... במחילה מכובדכם איני מתכוונת אישית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 01:35 לינק ישיר 

אני חושב שעכשיו את גם התחלת לדבר שלילי...
מחילה מכבודנו-לא ניתנה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 01:36 לינק ישיר 

גם את בין הקנאים???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 08:24 לינק ישיר 

מישהוצדיק,
לא כל מי ששואל שאלה או אפילו מותח ביקורת הוא "שלילי", אלישבע וגם מקוה הם "תינוקות שנשבו" ע"י השקפה מוטעית ולא תורנית, כך צריך להתייחס אליהם ולא יותר.
 הקנאים שאני מתכווין אליהם הם אותם רשעים שמתעללים פיזית ונפשית ב ראש ובראשונה בשאר החרדים תושבי רמב"ש ב' המעונינים לחיות בשלווה, להם אינני מוכן לשתוק, לא כן הדברים אמורים כאמור לגבי מקוהנייעס ובוודאי לא לגבי אלישבע.

אלישבע,
ביקשת תשובה לשאלה הרטורית של מקוה - אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

ובכן כיוון שאת חדשה בפורום, ברשותך אפנה אותך לדברים שכתבתי בעניין באשכול אחר.

http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2666552&forum_id=3845

"מקוה, אין מושג כזה רבנים שלכם.
אני יודע שקשה לך לקלוט שיש אנשים שאינם חיים בעדר.
אבל תדע שיש כאלה (כאלה שלמדו בישיבות של ה"כופרים" חברון עטרת וכו') שלא קובעים את רבותיהם , הכשריהם, דעותיהם, צבע החולצה , עובי הגרביים וסוג הכיסוי לפי העדר אלא נשמעים לרב שמקובל עליהם אישית כרב ירא שמים שמכיר אותם אישית ויכול לייעץ להם אישית.
לגבי הלגלוג שלך לגבי הרב שטיינמן, הרי שלא יעזור לך מה אומר? אם אומר לך שאנני מתייעץ עם רב תאמר כת אם אומר שהתייעצתי עם רב תלגלגל, אז מה המסקנא? תסיק לבד.
"

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 16:22 לינק ישיר 

מחשבות,
תגובה ממש לעניין....
תמשיך כך....
(אהבתי את הקטע של"חיים בעדר"....)

מישהו צדיק,נלחם בקנאים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 18:43 לינק ישיר 

מחשבות , עיינתי באשכול הנ"ל ולהפתעתי (ולאכזבתך ) עוד יותר השתכנעתי בצדקתי!!!

מקוה כתב שם דברים נכונים מאד!!! עד היום לא יצא לקבל הסבר כ"כ משכנע,

אם כי אני  מכבדת אותך ואת  דעתך כאדם,אך חורה לי לקרוא סיסמאות מזויפות,  ואני חשה שעלי להעמיד דברים על דיוקם - ושוב תודה למקוה שהשכיל לעשות זאת ברמה נאותה!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 19:03 לינק ישיר 

אני מסכים איתך שתלך לרב שמכיר אותך אישית וייעץ לך אישית.

אבל אצל מפלגת טוב סדר הדברים הוא הפוך קודם כל אתה מחליט כפי שלבך חפץ ורק אח"כ מחפשים את הרב שתוכלו לנפנף בו זאת ועוד שאם בנושאים אחרים אותו רב לא מסכים לדעתכם אין לכם בעיה להחליף אותו.

לא כך כתוב עשה לך רב וקנה לך חבר למה אצל רב כתוב עשה ואצל חבר כתוב וקנה רב אתה צריך לעשות מישהו קבוע לא להחליף אותו כשאתה לא מרוצה ומאידך חבר אתה יכול להחליף אם תעשה שטייגן עם מישהו אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 21:05 לינק ישיר 

פלפל2004 כתב:
אני מסכים איתך שתלך לרב שמכיר אותך אישית וייעץ לך אישית.

אבל אצל מפלגת טוב סדר הדברים הוא הפוך קודם כל אתה מחליט כפי שלבך חפץ ורק אח"כ מחפשים את הרב שתוכלו לנפנף בו זאת ועוד שאם בנושאים אחרים אותו רב לא מסכים לדעתכם אין לכם בעיה להחליף אותו.

לא כך כתוב עשה לך רב וקנה לך חבר למה אצל רב כתוב עשה ואצל חבר כתוב וקנה רב אתה צריך לעשות מישהו קבוע לא להחליף אותו כשאתה לא מרוצה ומאידך חבר אתה יכול להחליף אם תעשה שטייגן עם מישהו אחר.
פלפל, כמה שאתה צודק!....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 21:35 לינק ישיר 

חבריה מה יהיה עם השגיאות כתיב של כולם? נשים וגברים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 21:41 לינק ישיר 

דולה_ומשקה כתב:
חבריה מה יהיה עם השגיאות כתיב של כולם? נשים וגברים..

זה מה שקורה כשכותבים במהירות כזאת... אולי תעלה את הטעויות + תיקון בזמנך הפנוי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 23:58 לינק ישיר 

הודעה זו בעיקר ל-אלישבע,פלפל-ותבלינים,מקוה ונעייס.
אתם לא סתם קנאים,אתם ממש תינוקות שנשבו....(כפשוטו...)

תוקן על ידי מישהוצדיק ב- 19/08/2009 23:57:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2009 01:34 לינק ישיר 

ואתה לצערי רק "תינוק"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2009 08:22 לינק ישיר 

אלישבע ופלפל,
תתפלאו אבל גם אני מסכים להגדרה של פלפל "ל "עשה לך רב".

רב זה לא גרבים שמחליפים לפי העונה או כרזה שיש לנפנף בה, רב צריך להיות מישהו שמכיר אותך אישית ת"ח וירא ה', איתו תוכל להתייעץ, וברגע שהתייעצת אתה צריך לקבל את דעתו לטוב או למוטב.

כך עשיתי אני לפני שבחרתי לתמוך בתנועת "טוב" הלכתי לשאול את הרב איתו אני מתייעץ (רב גדול מאוד בירושלים - ת"ח עצום)  והוא אמר לי שאין שום בעיה הלכתית או מוסרית בכך שאצטרף לתנועת "טוב".
הלכתי לשאול את הרב, לא מפני שהיה לי ספקות כ"כ גדולים בקשר לבחירה שלי. היה לי ברור שכך ראוי לעשות. כי כאמור ג' ממזמן לא מייצגת אותי "החרדי השפוי", אלא אחרי ששמעתי את הרב שטיינמן חשבתי אולי אני טועה (דרך אגב שימו לב שבכל דברי הרב שטיינמן לא מוזכרים אנשי טוב או תנועת טוב, אלא הוא דיבר כללית נגד הבינוניות) ואז כאמור החלטתי לשאול  את הרב, כשגמלה בליבל לשמוע בכל מה שיורה לי, כמו שאני עושה תמיד .

פלפל כתבת: "אבל אצל מפלגת טוב סדר הדברים הוא הפוך קודם כל אתה מחליט כפי שלבך חפץ ורק אח"כ מחפשים את הרב שתוכלו לנפנף בו זאת ועוד שאם בנושאים אחרים אותו רב לא מסכים לדעתכם אין לכם בעיה להחליף אותו."
וכאן נשאלת השאלה, מדוע אתה חושד בכשרים? מי אמר לך שאצלם סדר הדברים הפוך? האם אינך חושש מאיסור לשון הרע או מרכילות?

לסיום: תרשו לי להציע לכם לגשת להרב איתו אתם מתייעצים תמיד, ותציעו לפניו את השאלה האם אני מחוייב להצביע למפלגה שאני מרגיש שאיננה מייצגת אותי, או שאני יכול להצביע למפלגה שמייצגת אותי ואני מכיר את נציגיה כאנשים יראי ה', מעניין מה הרב שלכם יאמר...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > נמאס מהקנאים!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.