| נשלח ב-27/8/2009 23:21 |
|
| |
אילה - תודה רבה לך!!! תשתתפי יותר, לכבוד ולעונג!
עדנרן - דברי נכונים! ללא קושי גיליתי זאת ויש אישור מאילה עצמה! גם הקליפ שהיא יצרה - תצפו בו ( מאוד יפה...) ותראו שהכתובת שלה מופיעה וגם תצפו בפרטים של שם המשתמש שלה...
האם היא בתו של הרב עובדיה יוסף???!!!
וואוו.... אילה, גם בת של צדיק, גם אתר מעולה - אשרייך!!!
המשקיף - הסתדרו הדברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 23:22 |
|
| |
תוקן על ידי ruth77 ב- 27/08/2009 23:18:38
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 23:36 |
|
| |
| ruth77 כתב: |  | עדנרן - דברי נכונים! ללא קושי גיליתי זאת ויש אישור מאילה עצמה! גם הקליפ שהיא יצרה - תצפו בו ( מאוד יפה...) ותראו שהכתובת שלה מופיעה וגם תצפו בפרטים של שם המשתמש שלה...
האם היא בתו של הרב עובדיה יוסף???!!!
וואוו.... אילה, גם בת של צדיק, גם אתר מעולה - אשרייך!!!
המשקיף - הסתדרו הדברים?
|
|
חלילה לא הטלתי דופי בדברייך, אלא עבור מי שצריך הסבר הסברתי כאגב... שאם נכונים הדברים אז למשקיף יש פה עוד סיבה לעשות סברי מרנן חחח (-:
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 23:52 |
|
| |
לחיים טובים ולשלום!!! לכל עם ישראל!!!
עדנרן - איך אתה יודע שהיא הבת של הרב עובדיה יוסף?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 00:49 |
|
| |
איילה כבר הייתה פה הרבה פעמים בפורום ולא ידעתי שהיא הבת של הרב עובדיה יוסף אכן כבוד גדול הוא לנו איילה
ברוכה הנמצאת
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 08:28 |
|
| |
אני לא הבת של הרב עובדיה יוסף
חלה טעות
אני לא הבת של הרב עובדיה יוסף,
אישרתי רק שהאתר שלי הוא:
www.ayalla.net
איך הגעתם למסקנה כזו???
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 09:42 |
|
| |
טוב נניח לזה מפאת הצניעות, הרי שאם לא תאמרי שזו טעות - פרוש הדברים הוא הודאה והסכמה איתם, לומר שזה נכון את לא תאמרי, כי אינך רוצה להחשף מסתמא, אז אין בעיה נניח שחלה פה "טעות" איך הגענו למסקנה זה גם לא חשוב כי ממילא כבודה אומרת שחלה פה טעות... רבותיי אל תעשו מזה עניין אבל רק תדעו שהדברים נכונים אין פה טעויות. (-:
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 10:16 |
|
| |
עדנרן - הגּוֹזָל מִקֵן הָצִיפּוֹר צייץ חזק מאוד, חזק מאוד, אם אתה ככ' בטוח בדברך על ההפרכה או מאידך הצניעות ....
בכל מקרה, גם אם היא לא בתו, אנחנו בני אברהם, יצחק ויעקב - שזה כבוד גדול לכולם...
ושוב, גם אם היא לא בתו, האתר שהיא מחזיקה הוא עצמו - כבוד גדול - זיכוי הרבים ממש!!!
אשריכם ישראל!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2009 10:56 |
|
| |
רות כל מילה בסלע. אני חושב אבל שאין צורך להגן כי אף אחד פה לא התקיף, רק אומרים... לא עושה אפלייה אבל נחמד לדעת שכך. איילה נט זהו אכן אתר מושקע ויש לו זכות של עו"ש רבים. אולי התחליף של תחנות הרדיו הדתיות שנפלו - כך לדעתי...
|
|
|
|
|