בית פורומים בית שמש

עוצם עיניו מראות ברע - כניסת חינה"ע לבית הספר לשפות ותרבויות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2009 13:08 לינק ישיר 
עוצם עיניו מראות ברע - כניסת חינה"ע לבית הספר לשפות ותרבויות

אמנם בית הספר לשפות ותרבויות  הולך ומתרוקן ולא בגלל חזרה בתשובה של ההורים ... אך הרעיון להכניס כיתות חרדיות לתוך בית הספר מעוות לחלוטין פסול הלכתית ויביא רק צרות .

בראש ובראשנה אברכי הכוללים המסייעים לנשותיהם הקדושות בפרנסת הבית ע"י הולכת בניהם ובנותיהם למוסדות החינוך ( כידוע גמרא מפורשת אברכים במה הם זוכים וכו' )  יחשפו לאמיתוהן של תלמידי הממלכתי . וזה מממש מעין לא ילמד רווק סופרים .

קוצר ראות ופריצת גדרי הצניעות רק מתוך מאבק על הבניין נפקיר את אבות התלמידים ?

גם אם יבנו מחיצות כמו בין אשכזניות לספרדיות בעמונאל זה לא יפתור את הבעיה . בעניין זה אלך כתף אל כתף עם מקוה נייעס בקנאות גדולה לא לעשות את הפירצה הזו בחומת הצניעות .

אנחנו בהחלט רוצים את הבניין כמוסד לחינוך תורני וזאת ע"י יתמו חטאים ולא חוטאים וכדברי החזו"א זצוק"ל בריש חולין " למשוך בעבותות אהבה להעמיד בקרן אורה " .

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 13:54 לינק ישיר 

אני מסכים איתך שאין מקום לערב את הורי תלמידי הממלכתי עם הורי תלמידות בית יעקב אך מדוע שלא יתקנו את העיוותים וכמו שכתבתי באשכול סוף לפקקים ובית ספר שפות ותרבויות שרוב תלמידיו באים מבית שמש הישנה ימצאו להם מקום בבית שמש הישנה.

גם טוב להורים.

גם ירוק יותר וטוב לאיכות הסביבה

גם טוב למיגור הפקקים

ובמקרה זה גם טוב לקופת העירייה שמשלמת את ההסעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 15:09 לינק ישיר 

מסייה,
הצדק איתך....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/8/2009 15:13 לינק ישיר 

מחשבות, איפה אתה? בא הגן על חברך הסרוג!

יש לי רעיון אולי נהפוך את הבי"ס לתרבויות, לבי"ס של הטובניקים, זה מתאים רעיונית, ואם לא רעיונית אז שיהיה מפלגתית, נפטור את הבעיות בדרכי נועם, ונקבל כל אחד כפי איך שהוא ובכך נשים מקל בגלגלי החינוך החרדי של הקיצוניים הפונוביז'רז.

דרך אגב מחשבות, "חברון" זה ישיבה לא שם של מקום, היה נראה לי לאחרונה שאתה מתבלבל קצת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2009 15:15 לינק ישיר 

מקוה,
לידיעתך! חברון זהו גם ישיבה וגם של מקום...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 19:19 לינק ישיר 

דל רמבש

תוכל להיות רגוע הולכים לעשות שם הפרדה של קירות גבס כך הורי תלמידות בית יעקב לא יפגשו בהורי תלמידי הממלכתי.

נ.ב יש כתבה על כך היום בישראל היום הולך להיות שמח.

בכל אופן אני מסכים עם מסייה שהפתרון צריך להיות יותר כוללני ע"י שימוקמו הבתי"ס של הילדים בסמיכות למקומות מגוריהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2009 00:19 לינק ישיר 

יופי,הקנאים מפסוטים.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2009 09:12 לינק ישיר 

מישהוצדיק

מדוע אתה חושב שאני קנאי?

נ.ב אגלה לך סוד שגם אני למדתי בישיבה נוסח חברון כך שההגדרה קנאי לא כל כך מתאימה לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2009 13:21 לינק ישיר 

פלפל,
אני לא יודע מי אתה,אך אני בהחלט חושב שלפי רוב התגובות שלך עד עכשיו,סביר להניח שאתה קנאי.
אם לא,אני חוזר בי מכל הדברים הרעים....

נ.ב. אני שמח שיש קנאי אחד פחות....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2009 21:17 לינק ישיר 

פלפל2004 כתב:

דל רמבש

תוכל להיות רגוע הולכים לעשות שם הפרדה של קירות גבס כך הורי תלמידות בית יעקב לא יפגשו בהורי תלמידי הממלכתי.

ולאברכים שיתעקשו לראות את הורי הילדים מהעיר תהיה אפשרות להיפגש בשירותים שלא יהיו נפרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2009 23:57 לינק ישיר 

בלבעת ברוך שובך!

על המינוי בחדש, לא ידעתי...

דרך אגב תבוא לקחת את הוראת הקבע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2009 02:00 לינק ישיר 

יש לתת לביה"ס הזה מקום חלופי בעיר הישנה ולתת את המבנה הקיים לציבור המתגורר באיזור

אבל הפיתרון המטופש של חלוקת בית הספר לשנים זו עוד טעות גדולה של ראש העיר כי הדבר רק יצור חיכוכים ובעיות וימשיך בהעצמת המתחים בעיר.

כל זה נובע מהפחד של ראש העיר להעמיד את ריצרד על מקומו ולומר לו כי אין מקום לבית ספר כזה ברמה
אבל מרוב שראש העיר אפוף פחדים הוא עושה טעויות עוד יותר גדולות

בעיקבות החיכוכם שעוד יהיו בזכות הטעויות האלו
יכולים אותם אנשים שרוצים שהמקום יהפך לק. ספר להיות רגועים כי די מהר נגיע אף למאה שערים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2009 01:31 לינק ישיר 

הקירות לא ימנעו את התקלות ברחוב .

זוהי דוגמא מובהקת איך בשביל פוליטקה כוחנית עוברים על גופי תורה . "האיגרות משה " אסר על בית יעקב ות"ת עם גדר הפרדה וכאן מכניסים בית יעקב לחילוני ?

כנראה שלבצאלאל קאהן יש שו"ע משלו אותו למד במערכת "יתד"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2009 08:19 לינק ישיר 

כולם צודקים......חחח
הבית ספר צודק כי הוא צריך מקום.
ראש עיר צודק,כי הוא מפחד,ומחפש פשרה.
ואתם צודקים,כי יש פה בעיה.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/8/2009 09:55 לינק ישיר 

דל רמבש

העלית פה בעיה אך לא כתבת איך אתה רואה פתרון לבעיה.
העובדות הן מחסור חמור בכיתות בציבור החרדי בכלל ובאזור של הבית ספר הנ"ל בפרט.
בית ספר ממלכתי שנועד לאכלס 400 תלמידים מאכלס רק 200 תלמידים שרובם לא גרים באזור.

האם אתה לא חושב שהפתרון הטוב ביותר הוא למצוא מקום לבית ספר הממלכתי שיהיה גם בסמיכות למגורי התלמידים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2009 10:16 לינק ישיר 

זה בדיוק מה שהוא אמר....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > עוצם עיניו מראות ברע - כניסת חינה"ע לבית הספר לשפות ותרבויות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext