בית פורומים בית שמש

עוצם עיניו מראות ברע - כניסת חינה"ע לבית הספר לשפות ותרבויות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2009 08:48 לינק ישיר 

הצביעות של כל המהלך הורגת אותי .

אם רה"ע היה ממחנה אחר ומכניס כיתות חילני לבית יעקב השמיים היו נקרעים מצעקות . זאת ועוד תמיד השרישו את נושא פך השמן הטהור ולשמור מהשפעות זרות וכו' . וכעת עושים מעשה בידיים להביא את האברכים שכידוע זכותם היא שמביאים ילדיהם למוסדות החינוך ומאפשרים לנשותיהם לפרנס בני תורה לידי נסיון קשה וחיכוך עם אוכלוסיות אחרות . ואל תתרצו קירות גבס כי מימין יהיה החרד"ל של אהבת ישראל ומשאמל החילוני עם שטף של אימהות המביאות ילדיהן .

אבל הקב"ה יושב בשמיים -הנקמה המתוקה יהיה שלא יקבלו את הבוגרות של "משכנות דעת " לסמינרים כי :

א. למדו בילדות בשכנות לבית ספר חילוני .
ב. על יו"ר ועד ההורים זרקו פעם פשקעוולים וכדברי מנהלת הסמינר שתסרב לקבל " אני לא רוצה להכנס ללשון הרע ובטח לא באלול אבל היה פעם סיפורים עם היו"ר ועד הורים אפעס משהו וזה לא מתאים לסמינר שלנו " .(גילוי נאות אני סבור שעשו עול שאופיני לכופרים בתורת משה בלבוש  חרדי לב"ק וגיגלו חובה ע"י חיב להפרע ממנו בעוה"ז על ביזוי ת"ח שעה באותו עיתון אבל הצביעות תורה דרכה שלימיםמ זה יקרין שלא בצדק על כל משכנות דעת )
ג. אין מספיק בשכונה דהיינו הכל מלא ד"ל וטובניקס' ומי יודע מה ספגה שם הילדה .

חברים תתפכחו ואל תפסחו בין שני הסעיפים

אם חרדים אז הבדלות שוה קרוונים וכיצו"ב .

ואם ההבדלות אינה אלא המלצה כשנח אז אפשר לסגור את משכנות דעת ולשלוח את הבנות לחינוך המזרחי . ( יש מוסדות טובים בשכונה ואפשר לקבל המלצה אצלי באישי ) .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 15:21 לינק ישיר 

אוייש נכון הסתובבת עם חרדים ואפי' יש לך מספר חברים כאלה אבל איכשהו חסר לך את מהלך המחשבה החרדי.

אתה קורא יותר מדי עיתונים מהסוג של המזרחי והראש שלך קצת יותר מדי אעפס מזרחי..........

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 17:27 לינק ישיר 

מקוה , תודה על הכנות . זה הראש החרדי כנגדו נלחמים אנשי טוב וקנאים כמוך גם יחד . משכנות דעת זוהי צביעות במירעה . מצד אחד בטח שפכו דם של כמה משפחות שלא קיבלו את הבנות ומצד שני עושים מעשה בידייים לשים את הבנות הטהורות בשכנות לילדים לא יהודים בני 11-12 .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 17:46 לינק ישיר 

לא שפכו דם מקסימום את אלו שלא קיבלו יקבלו אצלכם. אתה דואג להם? הצחקת אותם!

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 17:54 לינק ישיר 

אני דואג ליהודים . לצערי את מי שלא קיבלו אצלכם לא ירצה לבא אלינו .

יחד עם זאת תלמידות משכנות דעת מוזמנות ללמוד באהבת ישראל או מוריה שיציעו להם תנאים רוחניים טובים יותר מאשר השגו של לבלר יתד נאמן לשעבר עבור בנותיו או הצעתו של "מקווה נייעס" לארועים מוסיקליים משותפים עם בנים ובנות חלקם אינם יהודים .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 18:19 לינק ישיר 

אולי תוכל להראות לי איפה כתבתי על אירועים משותפים? כתבתי ס"ה שאפשר לעשות את הדברים בצורה משותפת ללא שיפריעו האחד לשני.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > עוצם עיניו מראות ברע - כניסת חינה"ע לבית הספר לשפות ותרבויות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.