|
|
| נשלח ב-27/8/2009 12:32 |
|
| |
גמת יכול להעלות אני לא צריכה אישור...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 13:10 |
|
| |
חחחח
אין 2 מנהלים משתמשים בכתר אחד....
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 13:14 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 13:20 |
|
| |
חחחח
למה דווקא תפרצוף המסכן הזה?
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 15:06 |
|
| |
סליחה
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 17:05 |
|
| |
חחחח
שימי משו לכבוד אלול
|
|
| נשלח ב-27/8/2009 17:06 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2009 23:23 |
|
| |
(מעשהיה וממתקולדה,אני הולכת להיות כמו מונסי,תיזהרו!)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2009 23:32 |
|
| |
היו היה מלך גדול וחכם,שממשלתו היתה פרושה על מדינת רחבת ידיים.
הוא היה מלך טוב,מסור לאזרחי מדינתו ודאג תמיד להיטיב את חייהם ולגרום להם אושר.
מלך זה פרסם כרוז בו נאמר,כי כל אזרח שיש לו בקשה כלשהי רשאי לבוא אליו לארמונו בכל עת שירצה.
אולם האזרחים לא הרבו לבוא לארמון והמלך התפלא על כך מאוד.
לאחר מכן הבין כי אם כל ההקלות,עדיין לא כ"כ קל לבני העם הפשוט להגיע אליו.
מלבד זאת,הרי רוב העם גרים מחוץ לעיר הבירה וקשה להם להגיע לארמון ולשטוח בפני המלך את בקשותיהם.
בהיתחשב בכך,החליט המלך לצאת אל העם.
בלווית שריו ועבדיו,הוא יצא למסע על פני המדינה. הם ביקרו בכל עיר וכפר ושמעו את בקשות העם
ומאוויו.
בכל מקום ומקום לשם הגיעה פמליית המלך,קיבל אותם העם בתרועת שמחה,כל מיש רצה,יכול היה לבוא לפני המלך,שהיה ידידותי מאוד.
לזה ויתר על מיסים,לשני העניק מתנה נאה ואת האחרים שאל על שלומם ושלום משפחותיהם.
מאז נהג המלך לעשות כן מדי שנה בשנה.למשך ארבעים יום נטש את ארמונו ויצא אל העם,אזרחי ממלכתו.
כולם ידעו שבימים אלה אפשר להשיג אצל המלך הכול.
צריך רק לגשת אליו ולהגיש את הבקשה.
ארבעים הימים שבין ר"ח אלול ועד אחרי יום הכיפורים, הם הם הימים המתאימים ביותר בהם יכול יהודי להגיע אל מלך מלכי המלכים הקב"ה שהוא אבינו שבשמיים.
פרק זמן זה נקבע על ידו כימי תשובה והיתקרבות אליו.
הבה ננצל את הזמן
(נא להשקיע בקריאה,אני השקעתי בכתיבה...)
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2009 11:56 |
|
| |
אז גם לי יש משהו-
אנחנו המגינים האמיתיים על עמ"י-
אנו שומעים כל הזמן טענות קשות כלפי הציבור החרדי- מדוע אתם לא משתתפים? מדוע אינכם הולכים לצבא להגן על הארץ?
ותשובתנו הידועה היא- הרי אנו עומדים בקו החזית,אנחנו שומרי עמ"י,אנו המגינים האמיתיים על הארץ!
אך אם אנו טוענים שהתורה והתפילה שלנו הם השומרים שלא יהיו גזירות רעות, מחובתנו לחשוב- האם אנו חיילים מספיק טובים? הרי אנחנו בעיצומה של מלחמה! איזו בושה זו בשבילנו שבסוף השנה חסרים מתוכנו ככ הרב אנשים,איפה ההגנה שלנו? כמה יהודים נהרגו בתאונות ועוד? איזו בושה!
הרי זה מוכיח כי איננו ממלאים תפקידנו כראוי.אנו חיילים בצבא! עלינו לעמוד על המשמר!
איך עושים זאת-
מחפשים מה א נ י יכול לעשות. חשוב לזכור כי לא די להסחף באווירה הכללית של ההתחזקות בימים אלו,מי שמתחזק יחד עם כולם ללא גוון עצמי משלו לא עשה את העבודה הנדרשת ממנו. כל אחד צריך לעצור רגע ולחשוב- איך אני נכנס לתמונה הזו,מה אני יכול לעשות. לקחת איזושהי נקודה שלא הייתה לי עד כה,לרכוש קניין משל עצמי. כמובן שעדיף לעשות זאת בסתר. ועי"ז נזכה בס"ד לשנה טובה ומבורכת!
(מתוך ספרו של הרב פינקוס זצ"ל על אלול והימים הנוראים-מומלץ בחום)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2009 12:12 |
|
| |
הנה עוד משו ממני...
מדוע חשוב להיות ראשון בדין? עונה הגמרא במשל למלך שמגיע לדין, והציבור מגיע לדין, המלך נכנס ראשון, מדוע? כיון שבתחילת המשפט אין חרון אף, ולאחר מכן כשבאים האנשים עם עברות יש חרון אף, לכן נותנים למלך להיכנס כשאין חרון אף, מזה למדים כל אדם שנשפט מוקדם אין עוד חרון אף.
בעיקר אדם צריך להתחזק בהכרת מלכות ה' בעולם כמו שאומרת הגמרא: "אמרו לפני מלכויות כדי שתמליכוני עליכם".
|
|
| נשלח ב-30/8/2009 15:23 |
|
| |
מב' איזה פחד...
וקראתי את כל מה שכתבת....
יה"ר שגמת תפנימי....חחח
נהייתי רבנית!!! מי היה מאמין?
|
|
| נשלח ב-30/8/2009 16:24 |