בית פורומים הנה ימים באים

שנת התשע"ג 2012 למנינם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2009 16:15 לינק ישיר 
שנת התשע"ג 2012 למנינם

לאחרונה פורסם על כתבים חדשים של נוסטרדמוס המדברים על שנת 2012 כשנה של אחרית הימים או בלשון לועזי שנה "אפוקליפטית". דבר זה פורסם בסירטון מדעי וכדאי לצפות בו:

על נוסטרדמוס והגילוי החדש פורסם בכמה מקומות:

האם מוכר לכם התאריך הזה? יצא לכם לראות או לשמוע אותו בכליי התקשורת?

יכול להיות מאוד שכן,עכשיו אנסה לעשות סדר קצת בעובדות,ואציף מחשבה מאוד מעניית שתוקפת אותי ועוד רבים בעולם בימים אלו,21.12.2012 הינו תאריך המקושר לניבויו של הנבאי נוסטרדמוס,קצת רקע על נביא זה,מישל דה נוטרדם, או נוסטרדמוס היה אסטרולוג ורופא צרפתי ממוצא יהודי. הוא התפרסם לראשונה בזכות הטיפול הרפואי החדשני שלו למגפה שפרצה בשנת1546. שנים מספר לאחר מכן הוא נודע כסופר של "מאות", חרוזים של מאות בתים שהתיימרו לנבא את העתיד. בתקופה שבה אסטרולוגיה הייתה מאוד אהודה, נוסטרדמוס זכה להתקבל אצל חברי בית המלוכה הצרפתי בשנת 1550,לאחר שני עשורים של עבודה בתחום הרפואי, פרסם נוסטרדמוס את הראשון באלמנכים השנתיים שלו. האלמנך, כמו גם ה-15 שבאו בעקבותיו הכילו מידע נבואי קריא, כמו מועדי המצבים הירחיים עם הפניות לאירועים צפויים שהרחיבו את אופק הידע האסטרולוגי. כעדות לפופולריות שלו, המשיכו מו"לים רבים להדפיס את ה"מאות" במשך למעלה מ-400 שנה. נוסטרדמוס חזה את עלייתו של סאדאם חוסיין ואת המלחמה בין עירק לכווית. ספרים נוספים שהתפרסמו בצרפת, אנגליה ובארה"ב ניסו לבדוק כיצד התגשמו נבואותיו באשר להיסטוריה המודרנית..נוסטרדמוס חזה אירועים ואישים רבים במאה העשרים. כולל הסיפורים סביב סאדאם חוסיין, נלסון מנדלה, מרגרט טאצ'ר, בוריס ילצין, ריצ'ארד גיר, ג'יין פונדה וטד טרנר,ממשיכי דרכו חוזים ומנבאים דרך כתביו שורה של אירועים אפוקליפטיים, ששמו נכרך בהם.

ולא נשכח כמובן את אסון התאומים:"השמים ישרפו ב- 45 מעלות, האש תתקרב לעיר החדשה הגדולה", כך כתב נוסטרדמוס בשנת 1555, פירוש נבואה זו כיום על ידי חסידיו היא האסון של ה- 11 בספטמבר במגדלי התאומים.

אמיתי? קשה לומר,מבולבלים? כן קצת.אלה הן מחשבותיי בימים אלו בייחוד כאשר בימים אלו מקרינים בכל ערוצי ההיסטוריה בכבלים את נבואותיו של נוסטרדמוס,וכן תאימינו או לא הן נגמרות בדצמבר 2012 שבה לטענת החוקרים המפענחים את נבואותיו תייהנה היתיישרות גלקטית בחלל אשר תביא לקץ העולם...

כמו כן הסירטון משווה בין הגילוי של נוסטרדמוס לגילוי של שבט בני המאיה על אותה שנה !!

על שבט המאיה והגילוי שלהם:

לוח השנה של המאיה: בני אדם יכנסו לציביליזציה חדשה ב-2012

לפי הספירה הארוכה בלוח השנה של בני המאיה, ה-21 בדצמבר 2012 הוא סופה של התרבות האנושית הזו. בני האדם יכנסו לציביליזציה חדשה שלגמרי אינה קשורה לזו הנוכחית. בני המאיה לא הזכירו את הסיבה. דבר אחד ברור: משמעות היום האחרון אינה הגעת אסון כלשהו; במקום זאת, היא רומזת על מודעות קוסמית חדשה ותמורה רוחנית אל עבר התרבות החדשה. לבני המאיה לא היו הטכנולוגיות המתקדמות שיש לנו היום, אבל התמחותם באסטרולוגיה ומתמטיקה הייתה מדהימה. בנוסף לכך, יש חידות בלתי פתורות רבות. היו להם מערכות כבישים מתקדמות, אבל לא שימוש בגלגלים. לפיכך, הם לא היו צריכים לגדל בקר וסוסים. אולם, הם ידעו כיצד לייצר גלגלים, מכיוון שאנשים בתקופות מאוחרות יותר גילו שבני המאיה השתמשו בגלגלים כדי להכין צעצועים לילדיהם.....

למרות שבני המאיה נעלמו לפני זמן רב, לוח הספירה הארוכה נותר. הוא מנבא את סוף הציביליזציה הנוכחית - 21 בדצמבר 2012. בשביל מי הם השאירו את הנבואה הזו?

21 בדצמבר, 2012 הוא היום האחרון של הבאקתון השלוש עשרה, לפי הספירה הארוכה של לוח השנה המאייני התאריך הזה נרשם כ: 13.0.0.0.0 על ידי שבט המאיה. הבה נביט קודם בשיטת הספירה של בני המאיה:

מונח מספר ימים
קין (יום) 1
אוּניאל (מספר מפתח בלוח השנה המאייני הוא 20) 20
תוּן 360
קאתוּן 7200
באקתוּן 144000

לדוגמא, 6.19.19.0.0 שווה ל-6 באקתון, 19 קאתון, 19 תון, 0 אוניאל ו-0 קין. הסכום הוא:

360*19+7200*19+144000*6 = 1,007,640 ימים. 13.0.0.0.0 מסתכם ב-1,872,000 ימים. כמעט 5,125.36 שנים. לפי ג'י. אריק אס. תומפסון, התאריך 0.0.0.0.0 של בני המאיה שווה ל-584,283 ימים יוליאנים, דהיינו ה-11 באוגוסט, 3114 לפנה"ס. 13.0.0.0.0 הוא 5,125 שנים אחרי התאריך הזה, כלומר, ה-21 בדצמבר 2012. מאחר שבני המאיה היו מומחים בהתבוננות ברקיע, למדנים של התרבות המאיינית חקרו את שמי העתיד של ה-12 בדצמבר 2012 והבינו את הסיבה שבני המאיה קבעו אותו כיום האחרון. היום הזה יהיה ההיפוך החורפי, היום הקצר ביותר בשנה. השמש תהיה בחפיפה מדויקת עם נקודת ההצטלבות של מסלול שביל החלב וקו המשווה. (אנא עיינו באיור 1)

בנקודה הזאת השמש תהיה ממוקמת בסדק של שביל החלב. או ששביל החלב "ישב" על כדור הארץ. זה יהיה כמעט כמו פתיחת דלת לשמיים בשביל כדור הארץ....

ואם תשאלו מה כל זה קשור לנו היהודים והגאולה, אז ייתכן מאוד שכן, שהרי השנה 2012 בלוח העיברי היא שנת התשע"ג, שעל פי הזוהר יכול להיות שנה מיוחדת במינה, כפי שמופיע בזוהר המפורסם בוירא קי"ט:

רבי שמעון פתח ואמר, (ויקרא כו מב) וזכרתי את בריתי יעקוב, מלא בוא"ו אמאי, אלא בתרין סטרין איהו (אינון) רזא דחכמתא, חדא דאיהו רזא דרגא דחכמתא, אתר דשרי ביה יעקב אבל האי קרא על גלותא דישראל אתמר, דכד אינון גו גלותא, ההוא זמנא דיתפקדון (בית יעקב) יתפקדון ברזא דוא"ו, ואיהו באלף שתיתאה, ופקידה ברזא דוא"ו, שית רגעי ופלג עידן ובזמנא דשתין שנין לעבורא דדשא באלף שתיתאה, יקים אלה שמיא פקידו לברתיה דיעקב, ומההוא זמנא עד דיהא לה זכירה שית שנין ופלגא ומההוא זמנא שית שנין אחרנין, ואינון שבעין (ותלת) ותרין ופלגא, בשיתין ושית יתגלי מלכא משיחא בארעא דגליל. וחד כוכבא דבסטר מזרח יבלע שבע ככביא מסטר צפון, ושלהובא דאשא אוכמא תהא תליא ברקיעא שיתין יומין, וקרבין יתערון בעלמא לסטר צפון, ותרין מלכין יפלון באינון קרבין, ויזדווגון כלהון עממיא על ברתיה דיעקב, לאדחייא לה (לון) מעלמא, ועל ההוא זמנא כתיב, (והיתה) (ירמיה ל ז) ועת צרה היא ליעקב וממנה יושע. וכדין יסתיימון נפשין מגופא, ובעיין לאתחדשא, וסימניך (כל הנפש לבית יעקב הבאה מצרימה שבעים, וכתיב) (בראשית מו כו) כל הנפש הבאה ליעקב מצרימה וגו' כל נפש ששים ושש, בשבעין ותלת, כל מלכי עלמא יתכנשון לגו קרתא רבתא דרומי, וקב"ה יתער עלייהו אשא וברדא ואבני אלגביש ויתאבדון מעלמא, בר אינון מלכין דלא ימטון לתמן, ויהדרון לאגחא קרבין אחרנין, ומההוא זמנא מלכא משיחא יתער בכל עלמא, ויתכנשון עמיה כמה עמין וכמה חיילין מכל סייפי עלמא, וכל בני ישראל יתכנשון בכל אינון אתרי, עד דאשתלימו אינון שנין למאה, כדין וא"ו יתחבר בה"א, וכדין (ישעיה סו כ) והביאו את כל אחיכם מכל הגוים מנחה ליהו"ה...

הזוהר הזה צריך הרבה הסבר, בעז"ה בהמשך האשכול. אבל לעניננו הזוהר מדבר על הגאולה, על פי הפסוק "וזכרתי את בריתי יעקוב", מלא באות ו'. הזוהר אומר שבאלף הששי, בשנת 66 וחצי תהיה פקידה לעם ישראל, ואחרי זה בשנת 73 שש שנים וחצי אחרי, תהיה הזכירה שזו כבר גאולה. מה שהזוהר אינו כותב, זה באיזה מאה באלף הששי יהיה כל זה. ואם נבוא ונלביש את זה על המאה שלנו, שהרי אנו בזמן של גאולה לכל הדעות... הרי ששנת ה66 וחצי היא שנת התשס"ו (שאז עלה החמאס לשילטון והייתה מלחמת לבנון השנייה...), ושנת ה 73 היא שנת התשע"ג, שהיא שנת 2012 למנינם.

כמו כן הגילוי מדבר על התישרות השמש על אמצע "שביל החלב", דבר שהוא מאוד נדיר, והדבר שעולה מחז"ל בנושא זה הוא, הקשר של "שביל החלב" למבול, שהיה בזמן נח. הגמרא מספרת שבזמן המבול הקב"ה לקח שני כוכבים מ"כימה" שהם מצבור כוכבים בשביל החלב", והפילן לארץ והביא את המבול (שהיה אירוע אפוקליפטי בפני עצמו...).

כמו כן הקשר של כימה לגאולה, והחיבור שלו עם השמש, גם בזה יש מה לעמוד על פי חז"ל, אביא זאת בהמשך. בינתיים אשמח לשמוע מה דעתכם על גילויים אלה...

תוקן על ידי nipnap ב- 19/08/2009 16:11:49

תוקן על ידי nipnap ב- 19/08/2009 19:38:47

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 17:51 לינק ישיר 

נראה לי ש גלוי גם הביא קטעי זוהר שמדברים על תשע''ג

גלוי איפה אתה?

יש פה לכאורה חיבורים בין המאיה לנוסטרדמוס ולזוהר קצת קיטשי

אבל בהחלט צריך לעכל את זה מהסתכלות ראשונה שלי בא לי לומר לא

מה לי נוסטרדמוס מה לי מאיה

אבל בהחלט צריך עדיין לעכל את החומר מבטיח לאחר התבוננות חוזרת לומר את דבריי

אבל ישר כוח על האשכול בהחלט איכותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 19:40 לינק ישיר 

יעקב תשובה קצרה חכמה בגויים תאמין...והדר זיל גמור

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2009 20:18 לינק ישיר 

כימה היא כמדומני הפליאדות (סובארו...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2009 21:07 לינק ישיר 

בהחלט אשכול יפה ורציתי לחזק את דבריך ולומר:

נכון שאנו יהודים ובטח לא הולכים לפי נבואות הגויים אבל מפה צריך להסיק רק מסקנה אחת- שכולם מרגישים ברוח שמשהו מגיע.
ואנו היהודים מאמינים ויודעים שזה לא סוף העולם כמו שהם אומרים אלא סוף העולם הגשמי והתחלת עולם מתוקן.

אגב, לגבי האם זה במאה הזו, כל הסימנים מצביעים שכן- סימני ימות המשיח, תחושה, דברי האוטיסטים,ועוד ועוד
גם בשיר השירים נכתב: " האלף לך שלמה ומאתיים לנוטרים את פריו" ושמעתי פירוש שהכוונה היא שמאתיים שנה לפני האלף השביעי תהיה כבר תחיית המתים והאלף השביעי שמור לצדיקים, כך שאין כל ספק שמדובר על השנים האלו.
אני כבר אמרתי שדעתי היא ששנת התשע"ג תהיה שנה דרמטית ביותר וכמובן גם לפני כן יהיו דברים כבירים והשיא יהיה בשנה זו (נרחיב על כך בהמשך)

אשכול יפה מאד.
המשקיף, אתה מעודד לכתוב מצד אחד ומצד שני פתחתי אשכול על הספירה לאחור לשנת תשס"ט ולמעט תגובה אחת לאחר חודשיים איש לא הגיב.
מאד נפגעתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2009 00:58 לינק ישיר 

מעניין להוסיף שדיברתי היום עם מישהו שמתמצא באסטרולוגיה ושאלתי אותו על כל העניין הזה, ואמר לי שהישור הגלאטני שיתרחש ב 2012 בעצם יהיה (ויראה) מעל ארץ ישראל, כלומר ההתרחשות הזאת קשורה במישרין לנו. ומן הסתם כפי הידוע מה שמשפיע על ארץ ישראל ישפיע על כל העולם כולו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2009 17:14 לינק ישיר 

כן, נדמה לי שיש משהו בזה ה2012 שמדברים עליו.

כתוב בזוהר פרשת וארא על האלף יאורין, שהם תצ"ט ופלגא מימינא ותצ"ט ופלגא משמאלא.  ויש גם עוד י"ג יאורין אחרי זה.  התצ"ט ופלגא הם זמן "שיחרור" החסדים וגבורות.  לאחר מכן, יש עוד י"ג, שזה שית ופלגא מימינא וגם משמאלא לשם הנסירה.  כשתסתיים צד הנוקבא של הנסירה, יש חושך שבא עליה.  הנוקבא היא השכינה, והשכינה עודנה בגלות.  חושך יהיה בארצות הגלות בתום הספירה המשתייכת לנוקבא, שזה בערך אותו שבוע כמו ה2012 הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2009 17:15 לינק ישיר 

שכחתי לכתוב שהאריז"ל הסביר הקשר בין הי"ג לאלף, ראה שער מאמרי רשב"י לפרשת וארא, שני הקטעים הראשונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2009 18:15 לינק ישיר 

מעניין גלוי, אנ אסתכל בלא נדר על מקור זה, הייתי מעוניין ללמוד עוד על הקשר של כימה לגאולה, יש לי כמה חידושים על זה ואביא אותם בהמשך, אך עדיין התמונה אינה שלמה. אז אם לך גלוי או לכל מישהו אחר שיכול להוסיף מקורות על כימה והגאולה, מחז"ל אשמח אם תביאו את זה באשכול.

כל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2009 22:18 לינק ישיר 

לא הבנתי.  אתה יכול להסביר הכוונה של המילה כימה?  כלומר חסר לי אוצר מילים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2009 23:56 לינק ישיר 

מצבור כוכבים בשביל החלב שנקרא כימה, שהקב"ה לקח משם שני כוכבים והפיל אותם לארץ והביא את המבול, כלשון הגמרא במסכת רה"ש יא'.עיין בתחילת האשכול...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2009 01:53 לינק ישיר 

מצפה צדיק אין לך מה להיפגע אני פתחתי בפורום הזה למעלה מחמישים אשכולות שאף אדם אפילו אחד לא הגיב

ולא נפגעתי ואני יאמר לך למה

יש אשכולות שמרוב שהם איכותיים ומבוררים שהאמת בהם כל כך מורגשת שאנשים נשארים ללא מילים

תבדוק מה שאני אומר לך תראה שרוב האשכולות שיש בהם תגובות הם אשכולות שמבררים בהם דברים שואלים משיבים וכו'

האשכול שלך מן הסתם שייך לאותם אשכולות שבהם האמת הייתה מבוררת והכל כבר היה סגור

אני אתן לך עיצה אם אתה רוצה תגובות תשתדל להשאיר איזה קצה שהוא לא סגור

ואז תכתוב המשך יבוא על תשים הכול על הצלחת כי אז אוכלים ולא נשאר כלום אין תגובות

הבנת צדיק לא צריך להיפגע

תשאל את נועם כמה אשכולות הוא פותח שלא מגיבים לו יש אשכולות שהוא פותח עם אפס תגובות אם כבר מישהו בפורום הזה צריך להיפגע זה נועם

שהוא מקדיש לפורום מעל ומעבר ומשתדל לעדכן כל יום ולהביא לפה את הדברים הכי חמים שיש

והוא לא נפגע וממשיך ה' ישמור אותו וייתן לו אריכות ימים ושנים ושיזכה לכל הברכות שיחולו על ראשו ושייכתב וייחתם לחיים טובים ארוכים ולשלום

וכן אני מברך אותך אחי מצפה שה' הטוב ייתן לך כל המצתרך לך בגשמיות וברוחניות ושתזכה לחיים טובים ארוכים ולשלום אמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 01:40 לינק ישיר 

קראתי שאלברט אינשטיין אמר ארבע שנים מאז שיעלמו הדבורים יהיה חורבן האנושות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > שנת התשע"ג 2012 למנינם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext