בית פורומים שידוכי חרדים

סיפור מזעזע! טוב מאוחר מאשר אף פעם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2009 21:56 לינק ישיר 

עכשיו תורך, מיוווחדת....

בכל מקרה זה היה התיסבוך, הנה הפתרון:
"להשלים עם המציאות" מלשון 'שלום'
"להיות שלם עם עצמך" מלשון 'שלמות'
אלו שני תהליכים שונים בחיים.....
בהצלחה בשניהם......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 01:52 לינק ישיר 

אצלי הכל בשליטה תודה לבורא עולם.
אם לא הייתי משלימה עם המציאות ושלמה עם עצמי ובעז"ה לא אגיע למצב כזה, מזמן הייתי פותחת אשכול ומבקשת את עזרתך (חחח) לא לפני שהייתי מבקשת על עצמי רחמי שמים מרובים.
אולי תפנה את עזרתך לחסויה22, נראה לי שהיא תשמח. המון ב"הצלחה!
ובהערת אגב אומר, אנא ממך אל תכתוב לי הודעה שתהפוך את האשכול להודעות שרשרת בינינו... הבנתי את המסר, תן לאחרים שנחוץ להם כל העניין לפתור את בעיותיהם עם המציאות ועם עצמם. אני עוד לא הגעתי למצב כזה ובעז"ה גם לא אגיע. אני פורשת מהדיון שעם כל הודעה נהפך למטופש למדי וכלל לא קשור לנושא האשכול המקורי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2009 10:40 לינק ישיר 

בס"ד
מיוווחדת.
עם כל הכבוד גם יוחנן כהן גדול נהיה צדוקי באחרית ימיו.....
אין ביטוח לאף אדם לא לי וגם לא לך!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2009 11:49 לינק ישיר 

מיוווחדת,

כאשר בן אדם עושה משהו לא טוב והוא ממשיך לחטוא, עדיף שיידע שהוא לא בסדר,
הוא אמנם חי בחטא אך יש תקווה שהוא יצא משם כי הוא מודע לבעיה שלו,הוא ישר וכנה עם עצמו.
לעומתו אדם שמשליט את התאווה (כן כן) על שכלו, מדמה לעצמו שהוא צדיק תמים, אדם כזה יישאר תקוע עמוק בבוץ כי הוא לא יודע אפילו שהוא תקוע. הוא עיוור.

זה הכל בשליטת הרגש והתאווה, לא בשליטת השכל הישר והתורה.

הלווו- הדיון הזה הוא אחד מהדיונים ההכי לא מטופשים פה בפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2009 17:41 לינק ישיר 

אופק כיוונת לדעת גדולים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2009 22:49 לינק ישיר 

חסויה צודקת אני חושבת שהרבה מודעים להרס של האינטרנט אבל קשה להתנתק זה עוד אחד מהנסיונות של הדור לפחות אנחנו מודעים לזה...

תחייך אל העולם והוא יחייך אליך בחזרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2009 23:25 לינק ישיר 

מיוווחדת כתב:

אצלי הכל בשליטה תודה לבורא עולם.
אם לא הייתי משלימה עם המציאות ושלמה עם עצמי ובעז"ה לא אגיע למצב כזה, מזמן הייתי פותחת אשכול ומבקשת את עזרתך (חחח) לא לפני שהייתי מבקשת על עצמי רחמי שמים מרובים.

סלחי לי, אבל הסגנון שלך עלוב למדי, ואת הכול חוץ מ"מיוחדת".

ידוע שההכרה בבעיה, היא חצי הדרך לפתרון. מי שלא מוצא אפילו פגם כלשהו בעצם שהותו כאן, נמצא ברמה הרבה יותר נמוכה. נכון, אין זה סותר את העובדה שעצם השהייה כאן אינה מן הרצוי, אבל יש רצוי ויש מצוי, וגם אם אני לא מסוגלת לעמוד בניסיון, לא מצליחה לעמוד בפיתוי, בדגדוג בקצות האצבעות לכתוב, לחלוק את חוויות השידוכים ולייעץ לאחרים, עדיין אני כל כך שמחה לגלות כל פעם מחדש את נקיפות המצפון.
זה מה ששומר עלי.
ביום שאני אכנס לכאן, וארגיש לגמרי נוח עם עצמי, אני אסתכל פנימה ולא יהיה לי מושג מי זו שם.

נכון שבעולם אידיאלי כל אחת שמודעת לזה שזה לא טוב להיות כאן, תעזוב. אבל מה לעשות שאנו לא חיים במציאות אוטופית כזו, והלב לפעמים מושך, והנסיון קשה , ולא עומדים בכך.

קראתי אבל איפשהו את זה, שגם אם את עושה משהו רע, לפחות תגידי לעצמך שאת יודעת שזה לא טוב, שזה לא ככה אמור להיות. שמה שאת עושה זה ל א בסדר.

זה הסיכוי היחיד שלי. ושל כל אחת, להצליח אולי יום אחד להתגבר ולצאת מהנט.
להיות פה, בתוך מה שבעצם אסור,
אבל אף פעם לא לשכוח את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 11:23 לינק ישיר 

יש אנשים שמתכחשים לקיומו של הרוע אצלם.

אנשים שהיצר הרע שלהם מתחבא או בעצם... מחופש,
צריך לערוך להם היכרות עם היצור הערום שנמצא מתחת לתחפושת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2009 11:46 לינק ישיר 

טוב מכיוון שלא הייתי פה מזה זמן רב, והצטברו הודעות, אז אשמח לענות על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון:

טיע- את יודעת לקרוא בלי ניקוד, נכון? (בהנחה שכן) עכשיו את רק צריכה הבנת הנקרא בסיסית ביותר! אני אכתוב לך שוב: "...ובעז"ה לא אגיע למצב כזה" "אני עוד לא הגעתי למצב כזה ובעז"ה גם לא אגיע". הביטוח היחידי שיש לי הוא בריבונו של עולם. פירוש רש"י: בעזרת ריבונו של עולם, לא אגיע למצב שכזה.

אופק- אני לא רק חושבת אלא גם בטוחה שאין שום פסול בפורום 'שידוכי חרדים' ובכלל באינטרנט. אם הייתי חושבת כך תאמיני לי שלא הייתי ניכנסת לפה ואף לא לרגע. אני חושבת שהפורום הזה תורם לי המון ובכלל האינטרנט, כמובן שרק אם יודעים מה לחפש בו, לאן להיכנס ואיך להתנהג איתו, אין בו שום בעיה. אני אישית לא ראיתי עד כה שום תקלה כלשהי. לדוגמא בפורום, אני הגדרתי לעצמי שבאתי לפה אך ורק לכתוב את דעותי ולא להתכתב עם אף אחד או אחת. וכך עשיתי.
אם בנ"א יודע להציב לעצמו גבולות- קשה לו מאוד מאוד מאוד ליפול!!! (מה גם שהיצר הרע הבין ת'פטנט וכבר לא מתעסק איתו). מניסיון אישי!!!
אם את חושבת שזה שאת באינטרנט, זה לא בסדר, אז למה את פה?! את יכולה לומר לעצמך שאת עושה דבר שאת חושבת שהוא אסור ולהתנתק מהאינטרנט. אל תישארי עם ייסורי מצפון שאת חושבת שאת עושה דבר לא טוב ולמרות שאת יודעת שהוא לא טוב לך, את עושה אותו. 
תתחילי להתגבר על היצר הרע שלך... ואם הפיתרון היחיד שלך הוא לברוח מפה אז תברחי מפה. הרי זה סתם חטא ותאווה, כדבריך...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2009 11:56 לינק ישיר 

מיוווחדת,
בקשר למה שכתבת לטיע- את טועה.
כתוב "הכל בידי שמים חוץ מיראת שמיים" בענייני עליה וירידה רוחניים את צריכה לקחת אחריות על עצמך, גם כלפי העתיד, ולא להתלות ב"בעז"ה".

אני מאמינה לך, יכול להיות שלך זה לא מזיק (בינתיים).
אבל לא מאמינה ב-100% כי יכול מאוד להיות שאת מרמה את עצמך.

אם בן אדם מציב לעצמו גבולות הוא לא ייפול, השאלה מה קורה כאשר הפיתוי גדול והגבולות זזים..

וממש תודה על העצה החכמה שלך "להתגבר על היצר הרע", עצה כזו לימדו אותי כבר בגיל 4 למרות שאז אפילו יצר טוב לא היה לי.
הרגע אני מתנתקת מהאינטרנט ולא פותחת אותו יותר. פחחחח.
קל לדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2009 12:09 לינק ישיר 

אם הייתי במצב שלך (ובעז"ה אני מקווה שגם לא אהיה), אני חושבת שבאמת הייתי אומרת שלום ומסובבת את הגב. כל אחד/ת והאמת הפנימית שלו/ה. זה בטח לא קל. אני עוד לא חודש פה, אז אני באמת לא רוצה להיכנס בנעליו של אף אחד ובטח לא שלך.
אני יודעת מה אני עושה פה, יש לי מטרה. אני לא מהאנשים שמשוטטים משועממים ברחבי האינטרנט. ואני אומרת לך עם יד על הלב. האינטרנט (עד כה) לא הזיק לי. ואני לא מבקשת שיאמינו בי כדי לדעת שאני לא משקרת את עצמי.
שיהיה לכולנו ב"הצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2009 12:15 לינק ישיר 

בדיוק בגלל אמת פנימית אנחנו מודים שקים אצלנו יצר רע שאיננו מתגברים עליו. בדיוק בגללה.
אז מי שמודה זה מזיק לו הוא האחרו שאת יכולה להגיד עליו שיש לו בעיה עם אמת פנימית.

"בטח לא שלך". החלטת.

מה המטרה החיובית שלך פה?
בינתיים לא ראיתי שכתבת הרבה דברי תורה וחיזוקים להמונים..

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2009 12:28 לינק ישיר 

אוי אופק, הבנת אותי לא נכון!!!

במשפט "בטח לא שלך" התכוונתי שאני סה"כ עוד לא חודש פה ואני לא יודעת מה יוליד יום, ומולי את ניצבת, בנ"א שמודע לזה שהשהות באינטרנט מזיקה לו ואת מרגישה שאת עושה דבר שלא טוב לך במקום מסוים ולמרות זאת קשה לך להתנתק מהאינטרנט. אז התכוונתי לומר: איך אני יכולה לבוא ולהיכנס בנעלייך ולומר לך לצאת מהאינטרנט כשאני מבינה שהאמת הפנימית שלך יודעת שהיא עושה דבר שלא טוב לה אבל מנגד קשה לך להתנתק כ"כ מהר. יש מבין?!

אגב, איפה בדברי הוזכר המונח "מטרה חיובית"? אני מוצאת את המילה 'מטרה' והיא בלבד. את צריכה לדעת יותר טוב ממני (כי את ותיקה פה ביחס אלי) שאם הייתי כותבת פה דברי תורה וחיזוקים להמונים כדבריך, מיד היו מוחקים לי את ההודעות. כאן זה לא פורום חזרה בתשובה וכדומה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2009 13:18 לינק ישיר 

מיוווחדת: "אצלי הכל בשליטה תודה לבורא עולם.
אם לא הייתי משלימה עם המציאות ושלמה עם עצמי ובעז"ה לא אגיע למצב כזה, מזמן הייתי פותחת אשכול ומבקשת את עזרתך (חחח) לא לפני שהייתי מבקשת על עצמי רחמי שמים מרובים".

אנגלה: "סלחי לי, אבל הסגנון שלך עלוב למדי, ואת הכול חוץ מ"מיוחדת"".

קודם כל, לפני שאתחיל לכתוב לך תגובה, למרות שאת ממש אבל ממש לא שווה את זה, אייעץ לך לפנות אל אבא ואמא שלך או לחברות שלך (במידה ויש) כמו שפנית אלי ולא אלי. תודה מראש.
את באמת דוגמא חריגה לטיפוס שחי באינטרנט. את קרוב ל-3 שנים רק בפורומים של הייד פארק, ומי יודע עוד כמה שנים לפני העברת את הזמן באינטרנט. אני בניגוד אליך, לפני 3 שנים, לא נראה לי שידעתי מה זה אינטרנט.
עדיין לא ברור לי... מה אין לך מה לעשות בחיים?! עדיין לא הצלחת להתגבר על הניסיון ולעמוד בפני הפיתוי?! האצבעות עדיין מדגדגות לך לכתוב?! מילא היה לך משהו חכם להגיב לי, והיית מתמודדת אינטלקטואלית עם הדעה שלי, ניחא. 
אני רק רוצה לעדכן אותך שיש חיים אחרי האינטרנט!! אני רק מקווה שאת לא מתמודדת עם הנסיונות שלך כמו עם התגובה ה"חכמה" שלך אלי.
יש משפט שכדאי לך מאוד לאמץ: "עדיף לסתום את הפה ולהיחשב מטומטם, מאשר לפתוח אותו ולהוכיח את זה"...

ואם הניק שלי לא בא לך טוב, את מוזמנת לאכול את הלב, בתאבון!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/9/2009 13:23 לינק ישיר 

בס"ד

אני מבקשת להתדיין בצורה מכובדת!
מזו רמת הדיבור הלזאת?
משהו/י בא/ה כדי להתנגח?

תכבדו את עצמכם/ן בבקשה.

אופק20:
מיוחדת,
אנגלה לא כתבה הודעה אחת בהייד פארק.
את יכולה לראות כאן- http://hydepark.hevre.co.il/search_user.asp?userid=316758

התנצלות?

אחת_מאלף:
ככה? בחודש אלול?????????

אם בחודש רגיל זה עילג ולא מוכבד,

אז ב א ל ו ל ?????

אני לא באה לנזוף בכן.
אני באה להזכיר לכן שמאחורי כל ניק יושבת בחורה, עם המון לב ונשמה!
והיא, כן, גם נפגעת!!

אז לפני שתשחזנה את סכיניכן, כדאי שתטמנו אותם עמוק בכיס.

לא בלב של מישהי אחרת.

אני קצת מתביישת שזה הגיע לרמה כזו.

הערכתי אתכן.וברור לי שלא רק אני.

חבל.

------
בזה תם הדיון בענין!

תוקן על ידי חנושנוש ב- 02/09/2009 14:04:51

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סיפור מזעזע! טוב מאוחר מאשר אף פעם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.