תוכלי לשים לב שההודעה הראשונה שלי בכלל הפורומים היא מה20/07/2009 (פחות מחודשיים אם את מתקשה בחישוב) והיא חתימה על חוקת הפורום כאן כך שלפני כן לא כתבתי ולא יכולתי לכתוב. את נרשמת ב9/08/2009 שזה בחישוב מהיר, בקושי שבועיים ומשהו אחריי.
כמו כן, פירסמתי הודעות רק בשני פורומים כפי שניתן לראות..אי אפשר לרמות את המחשב: שידוכי חרדים ולרווקות שבינינו.
פעם הבאה לפני שאת תוקפת אנשים כדי להחזיר להם בצורה לא עניינית, בדקי את נתונייך.
לגופו של עניין, כמו שאת שמה לב, כולם כאן הסכימו אותי שהמקום הזה הוא לא טוב לכתחילה, אין לזה קשר עם מי את מתכתבת או לא בפרטי (וואו, באמת כל הכבוד שאת לא עונה לבנים מטרידים..בואי נמחא לך כפיים)
הסיבה היא פשוטה והיא הרבה מעלייך ועלי. רבנים אסרו את הנט. הרב קנייבסקי והרב אליישיב, ולא רק על ילדונת בשידוכים אלא הם אמרו שלדעתם מדובר בנסיון שגם אנשים מבוגרים וחכמים וצדיקים לא יוכלו לעמוד בו. מי את שתגידי שאת הצדיקה שתעמדי בנסיונות הנט ושזה לא מזיק???
מי את למול הרב אליישיב או הרב קנייבסקי שאמרו שנט מזיק?מי זו מיווווחדת שתגיד שהנט לא מזיק לה??הא. עלוב.
אל תאמין בעצמך עד יום מותך. ואיתך- לא הייתי מאמינה אפילו למחר.
נשלח ב-2/9/2009 19:05
אם לא שמת לב, חנושנוש כתבה: "בזה תם הדיון בעניין".
ואני מבקש ממך בכל לשון של בקשה: מעתה ואילך אל תיפני אלי יותר!!! תודה רבה מראש!
(ואגב, כדאי מאוד שתציצי בפרופיל שלך לפני שאת מגיבה, את רשומה כחברה מאז 27/10/2006).
נשלח ב-2/9/2009 20:37
זה מה שקורה כשמכניסים אמוציות ועניין אישי בדיון אידיאולוגי.
המלצה קטנה, פעם הבאה תשאירו את הויכוח רעיוני או אישי, אל תערבבו בין השניים.
נשלח ב-2/9/2009 21:29
וואווו אני בשוק!!!
מזה ההתכסחויות האלה????
כדאי שנרגע קצת...אנחנו לא מכירים אחד את השני מספיק בשביל לדבר ככה...
נשלח ב-2/9/2009 22:43
זה מה שקורה כשאין תשובה לגופו של עניין...כשלאנשים אין מה לומר בנידון באמת (גיבובי שטויות לא נחשבים..) הם יורדים לתקיפה אישית. אני חושבת שכולם פה הכירו אותי מספיק טוב שלא התכסחתי עם איש בצורה כזו, ואני כל כך נגד דיבור שכזה, ועוד באלול, וכן אתנצל אף אם חלילה פגעתי, אני מצטערת, אבל מבחינתי ההתנהגות פשוט עברה כל ביקורת.
נשלח ב-25/9/2009 10:40
אני רק עוצר שניה את כל הבלאגן כדי להגיב על הסיפור עצמו שאסיק הביא...
במקרה אני מכיר מקרה דומה וגם שם הבחורה התקשתה לצאת מהתסבוך למרות שהיא הבינה כמה זה רע וגם שם היה בחור שהצליח לעזור לה לעזור לעצמה ולצאת מזה.
הנקודה שלי היא שהסיפורים האלה קיימים והרבה..למרות כל הצער שבדבר,ליטאי, האינטרנט הוא גורם מרכזי לפחות בשנים האחרונות להיווצרות של סיפורים כאלו.
בלי להכנס לדיון אם אינטרנט אסור או מותר טוב או לא טוב - הבעיה הספציפית הזאת קיימת.
אני לא אומר שנחזור למערות ונמות שם מכל מיני שפעות אבל חשוב מאוד שאנשים ידעו את הסכנה שבדברים ושהסיפורים האלה קורים.
הם צריכים לדעת כמה בקלות אפשר להכנס וכמה קשה לצאת.
הסיפור הזה הוא הזדמנות מצוינת להמחיש לכולנו מה יכול לקרות מתמימות ואי הצבת גבולות.
ליטאי תתחתן כבר. ותשלם על בחורות בדייטים.
אגב לגבי בנים/ות מטרידים/ות נא לפנות לצוות ההנהלה
נשלח ב-25/9/2009 11:01
אם כולם מסכימים
הגיע הזמן שנחדש אצל ילדינו שלהיות דתי זה אומר
אשה אחת לגבר אחד וזה אסור לנסות בחוץ לא פחות מאשר ללכת עם חולצה צבעונית.......
או ללכת עם צמוד קצת......
כי ה' רואה אותנו!!!!!!
אני בטוח שבביתי יהיה האינטרנט לא קיים.....
ומאידך אני כ"כ מבין את הנופלים ........כולנו צעירים נוטפי הורמונים
בה מלמד על שליטה והתבגרות
אם אשתי תספר שלפני החתונה הי משהו שנסחפה והיא עברה את זה
אני יבין כ"כ אפילו שאת צדיקה.....
ויש אפשרות לחזור בתשובה
ולדעת לא להקטין ראש" אין סליחה למעידה אחר החתונה לעולם אפילו לפלירט קצר......"
אבל מה שהיה לפני אני מוכן להבין במובן מסוים כי היא לבד ובודדה וכולם כבר התחתנו מסביב והיצר מבטיח שזה רק ישאר בתיבה הפרטית
ואז. מאבדים תראש.... רק אצטרך לבחון שהיא ברצינות הולכת להיות רק שלי......
נשלח ב-29/9/2009 09:41
פיראט, אתה תסלח לה על זה כי אתה בעצמך במצב הזה..
אם לא היינו במצב הזה, לא היינו מוכנים בשום פנים ואופן לשמוע או לקבל מישהו שיש לו "חטאי עבר"
אולי רק במקרים נדירים..
אז מה יהיה?
למה שהיא כן תסלח לך אם לא היו לה סיפורים?
נשלח ב-19/2/2013 14:23
מפחיד ומעורר מחשבה
נשלח ב-19/2/2013 14:54
וואי וואי... שרצת פה היום מנחם.
סיפור כואב, עצוב... שחוזר על עצמו.... אווץ'.
נשלח ב-19/2/2013 21:57
יודעת שאינטרנט (פורום) מזיק ועם כל זה אני אוהבת אותו. זה לא חדש, מגיל קטן ידעתי שסוכריה מזיקה לשיניים , אבל בכל זאת אכלתי.
טוב לדעת שיש פה עוד במצב הזה כמו מיוווחדת , שלא איבדנו עדיין את המצפון לפחות הוא מדגדג , ובידיעה שזה לא טוב . זה הולך ככה , מתלבטים , כותבים , מתחרטים ו.. חוזר חלילה