|
|
| נשלח ב-13/3/2011 02:22 |
|
| |
איך נפלו גיבורים מכיר אותו מהחיידר צריך רק לקוות שכשירצה לחזור יוכל לעשות זאת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2012 21:02 |
|
| |
ציפור קטנה, לחשה על אוזני. שהרב יעבץ ,הוא עוזרו של הרבצ"ר פרץ, מי שחיסל את פרויקט השח"ר. ואם נכונים הדברים, ולא עשה הרב יעבץ, דבר למנוע זאת. יאמר עליו "מי יודע אם לעת כזאת הגעת למלכות". אוי לה לאותה בושה,או לה לאותה כלימה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 00:29 |
|
| |
נראה שמקורה של הציפור הקטנה הלוחשת באוזניך ארוך פי כמה וכמה מרמת משכלה. ולהבדיל מאסתר המלכה וליזסתרא, מה יכול הרב יעבץ לעשות? והנחש החמוד שלי המונח לי בין ברכי סינן לי בארסיות כי הרב יעבץ לא הסכים עם גישתו של הרב פרץ ואף ניסה להניאו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2012 00:34 |
|
| |
למותר לציין כי האנטישימי הקטן היושב ליד אוזני לוחש לי כי גישתך הפרימיטיבית והפרובנציאלית יונקת מהגישה לפיה כל עובד מכס חרדי אמור להעביר את כל החרדים במסלול הירוק וכל שוטר תנועה חרדי אמור להעניק פטור גורף מדוחו''ת תנועה לחובשי כיפת קטיפה שחורה. ולו זו בלבד, אלא שנאמר לי שהוא פועל בשליחות גדולי הדור המתנגדים לפרוייקט שח''ר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2012 12:35 |
|
| |
חכם לעצמו
תודה על הקרדיט. לא ידעתי על זה.
מ למערכת
תודה על ההגנה. כמה עלי לשלם?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2012 11:42 |
|
| |
"החרדים קורבנות. אנחנו לכודים, רבים רוצים להתגייס"
רב יצחק (שם המשפחה שמור במערכת) לא שש להצטלם לעיתון. כיפה שחורה לראשו, זקן טיפוסי מכסה את פניו. הוא היה יכול להיות אילוסטרציה מצוינת לנושא הכתבה. אבל עוד לפני שאני מספיקה לפתוח בתמרוני שכנועים, מתערבת בשיחה נציגת דובר צה"ל שאורבת לנו על הקו. "יצחק יכול להצטלם רק עם פנים מטושטשות מהגב", מבהירה החיילת, מתעלמת מתואר הרבנות. הסיבה לכך לא קשורה לרקע המורכב שממנו הוא מגיע. הסיבה למגבלות החשיפה של הרב יצחק, שגדל בבני ברק, למד בישיבת פוניבז' ואחר כך גם בישיבת בריסק שבמאה שערים, היא שהיום הוא הרב הצבאי בבסיס ההדרכה של חיל המודיעין. שושואיסט. סרן בדרגתו.
|
|
|
|
|