עד עכשיו רק קראתי וקראתי ורציתי להעלות לכאן מקרה אישי שקרה לי... טרי.........אשמח אם תתרמו עצה או אפילו את דעתכם
טוב אז אני מתחילה:
בשידוכים אני נקראת בחורה מוצלחת(זה בלי להשתחצן אלא לשם הבנת ההמשך) חכמה,משכורת פצצה,כסף משפחתי,יש רבים הטוענים שגם יפה בקיצור מ-ו-ש-ל-מ-ת!
לכן הציעו הצעות והציעו והציעו עד שהסכמנו להצעה מסוימת (ולהבנה כללית אני ממש אבל ממש לא נקראת בררנית)
בחור טובה ,ישיבה טובה והעיקר מידות טובות! הפגישה הראונה היתה בבית של חברים טובים שלנו והפגישה נמשכת יותר מכל פגישה רגילה(פי 2........שעתיים וחצי) מה לעשות שהוא היה צריך לסיים? בקיצור פגישה ראשונה מדהימה פגישה שניה עוד יותר מדהימה אני היתי ג"כ בחורה ראשונה שלו ואחרי הפגישה השניה מציעת ההצעה מוסרת בשמו שזו האישה שכל החיים הוא חלם עליה........(וכאן היא מפרטת.......) התאמנו ממש כמו כפפה ליד ,מכסה לסיר משהו שלא רואים כל יום
פגיש שלישית הכל זורם בטוב ובנעימים פתאום הוא מנחית עלי שיש לו איזו שהיא בעיה רפואית משהו ממש לא מסובך אבל זה ת-ו-ר-ש-ת-י!!!!!!! 50% עובר 50% לא עובר. לא חשבתי שהבעיה נוראית כ"כ אבל מה לעשות וצריך לספר להורים? אז סיפרתיואיך לומר ?אימא שלי פשוט נכנסת להיסטריה שהרגע השידוך יורד!!!! ואין אפילו על מה לדבר !!התשובה שלנו אילהם התמהמה לא משו רציני בערך במקום בבוקר אז בערב ובקיצור העינינים הסתדרו ו.......פגישה רביעית!!!!! מה שקרה זה שהיה מרווח של כמעט שבוע ולבינתים כל הנשמות הטובות היו חיבים ליעץ ואף אחד לא היה בעד השידוך אפילו שאמרתי כמה שהבחור מושלם מידות טובות והוא באמת אוהב תורה ולומד לשם שמים!!!!! מה שקרה זה שביום של הפגישה קיבלנו תשובה מרופא מומחה בתחום שאם זו היתה הבת שלו הוא לא היה נותן לה להכנס לזה....אז אתם מבינים מה היתה ההרגשה שהלכתי איתה לפגישה העשר דקות הראשונות היו על הפנים אבל השיחה אח"כ זרמה כמו תמיד כי פשוט גם כשרציתי לכעוס שרק אז הוא סיפר פשוט לא יכולתי הוא המיס אותי!!!!!!!! ואני ממש לא בחורה רגשנית אלא אחת שלא נעלבת עם עור פיל מהסוג שאפילו לא בוכה בהלויות.........אז חזרתי הביתה והיתי מבולבלת ו-לכן החלטנו שאם אני לא בטוחה אז להורידהבחור מצידו רצה להמשיך אבל הוא אמר שהוא ניסה לגשש אם אני רוצה לסגור ולא היתה תגובה (להבנה כללית הוא מאוד בישן ואני אחת שלא מבינה רמזים)
אבל מה שקרה התשובה היתה ביום שישי חשבתי על זה שישי שבת ופשוט לא יכולתי ידעתי שאני מפסידה מישהו מושלם משהו שלא מוצאים כל יום אז יום ראשון ניסינו להחזיר ,השדכנית בדיוק תפסה את הבחור ואמרה לו שזה סופי ואני רוצה לסגור הוא מצידו אמר שאין בעיה ומאוד שמח אבל אימא שלו לא כ"כ מעונינת.....מה שקרה זה שהאימא החזירה את תשובתה והיא שהם (היא והבחור) ישבו ודנו והחליטו להוריד והיא ממש אבל ממש לא מעונינת לפרט את הסיבות.....האם יש מצב שזה יחזור ,האם הוא בכלל השתכנע (וחשוב לי להגיד שזה בחור שיגיד על כל דבר של אימא שלו כן גם אם הוא לא מסכים הוא נורא נורא עדין) ואני נקרעת כי הוא אמר כן וגם רצה לחזור........מה עושים? מאז הציעו לי לפחות עוד עשר בחורים ואני מוצאת את עצמי מתפללת ששום הצעה לא תגיע לפגישה כי אני פשוט לא יכולה לא מסוגלת מה עושים???????
תוקן על ידי DonnaKaran ב- 23/08/2009 16:29:34
נשלח ב-23/8/2009 16:09
סיפור כואב.
מעניין למה אמא שלא לא רצתה.
שווה לך לברר.
נשלח ב-23/8/2009 16:17
הבעיה שגם השדכנית ניסתה לברר(מה לא עושים בשביל הכסף....) והיא אמרה שזה יהיה לשון הרע פשוט זה נראה שאין לה סיבה! כי כנראה הבחור באמת רוצה........
תוקן על ידי DonnaKaran ב- 23/08/2009 16:17:02
נשלח ב-23/8/2009 16:24
טוענים שהיא פשוט נעלבה בשביל הבן בשלה כי היא יודעת מה ערכו ואיך מישהי אפילו חשבה להסס................
נשלח ב-23/8/2009 16:49
לדעתי היא פשוט מפגרת.(סליחה על הביטוי)
אם יש לבן שלה בעיה רפואים ומישהי כמוך מוצלחת(לםי הגדרותייך)רוצה אותו למרות..
אז שכל הרבה-אין לה.
וגם לו-מה איפה העמוד שדרה הפרטי שלך??
נשלח ב-23/8/2009 16:53
מה לעשות? בינתיים האמא מביאה לו את הכסף.......ואף אחד לא היה רוצה להכניס הביתה כלה שאמא שלו לא אוהבת.....
נשלח ב-23/8/2009 16:57
גיברת, נראה לי את צריכה לתפוס את רגלי המחשבה והרגש שלך ולברוח מהבחור הזה ואמא שלו..
נשלח ב-23/8/2009 16:59
אמרו לי שניצלתי משוויגער מזעזעת אבל השאלה שלי מה לעשות עכשיו איך משליטים שכל על רגש? והבחור באמת משו מיוחד.עובדה שעד עכשיו לא מצאתי מישהו כמוהו או כמעט.... למי שלא הבין הקושי כאן זה שלא אמרו לי שהוא לא רוצה אלא שהוא כן רצה....וזו לא בעיה כזו גדולה (לא רואים כלום עליו....) בזמן שהתלבטתי הספיקו כבר להציע לו עוד מישהי.....
תוקן על ידי DonnaKaran ב- 23/08/2009 16:58:16
נשלח ב-23/8/2009 17:04
שתי מילים-
איזה בלאגן
מילה אחת-
בלאגן
נשלח ב-23/8/2009 17:06
אז מה עושים? זה שזה סיפור עצוב מאוד עצוב אני כבר יודעת(וחשה על בשרי.....)
נשלח ב-23/8/2009 17:07
איך משליטים..
ת'אמת? לא יודעת..
אולי את צריכה לאתר ולהגדיר בדיוק מהם הרגשות שאותם את רוצה לנתב לכיוון אחר,
כשלב ראשון.
תנסי לפרק את כל הרגש הגדול הזה לכמה קטנים ולטפל בפרטים נקודתית, להסביר לעצמך על כל אחד ואחד לאן הוא צריך להינתב.
אבל הכל ב"אולי"..
טוב, זה נורא תיאורטי.. בשביל לעבוד ככה צריך לדעת בדיוק בדיוק מה עובר עלייך.
יש עוד 2 דרכים קלות יותר:
דבר ראשון- הזמן יעשה את שלו ורגש זה דבר שקוהה, רחוק מהעין רחוק מהלב
דבר שני- אם תכירי בחור חדש שיהיה לא פחות מהבחור הזה, הרגש ובעקבותיו המחשבות ייעלמו באחת
כאילו אף פעם לא היו אצלך בלב ובמח..
נשלח ב-23/8/2009 17:10
הבעיה שאני מנסה ומנסה כן לשמוע הצעות ובינתים זה לא זה גם אני קוויתי שמתי שאני אפגש עם עוד מישהו זה יעלם אבל הבעיה עד שאני אפגש.............מה שכואב לי כאן זה שגם הוא רצה...
אם למדתי משהו אחד בחיי הקצרים
הוא זה שאם באמת רוצים-השמים הם הגבול.
ואם הוא היה מספיק רוצה אותך-הוא היה עושה משהו בקשר לזה.
אני לא רוצה להשמע פוגעת,
אבל זה מה שלמדתי.
"אין דבר העומד בפני הרצון"
אם הוא באמת רוצה אותך
שום אמא שטלתנית לא היתה עוצרת אותו.
אחרי הכול הוא גבר.
נשלח ב-23/8/2009 17:20
בס"ד
אהה, מה את רוצה?!
זה סיפור טרי טרי, וודאי שכואב ואפילו כואב מאד!
לדעתי לא כדאי לך להכנס לביצה הזאת של חפירה אודותיהם, למה אימו לא רצתה, אולי כן/לא, למה לא? וכו',
להתפלל רק שה' יעשה את הטוב עבורך.
תנסי לחשוב בראשך על הדברים השליליים שבשידוך הזה מול כל הטוב שבטוח מצוי בו(אחרת לא היית רוצה אותו)את כולך רגש עכשיו,
השכל מת, הקושי ברור וחד.
קשה לך לשמוע הצעות עכשיו?
אוקיי, תני לעצמך מנוחה קמעה, תרפי, תלכי להנות קצת ולהתעסק בדברים שאת אוהבת, אני הייתי ממליצה לך לראות את הסיפור הזה כסגור וכדרך 'אל חזור' ולנסות להמשיך הלאה, הזמן ירפא אותך בע"ה. וכל זאת אחרי שהוצאת מליבך, ספרת לקרובים לך את הקושי, בכית כשהרגשת צורך.
ה' יהיה בעזרך, מאחלת לך שיבוא המתאים לך והכל ילך חלק.