בית פורומים שידוכי חרדים

שידוך משמים למרות הכל?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2009 17:26 לינק ישיר 

מה שאני מנסה לומר זה שהוא נורא נורא עדין והאמא מאוד דומיננטית בבית יותר מהאבא ואיך שהכרתי אותו כמה שהוא יהיה גבר הוא לא ירים את הקול שלו עליה ולא יעשה פוזות אלא ינסה להתמודד עם זה ותחשבו שעכשיו הם חזרו לישיבות אז גם אם הוא מדוכא היא לא תראה את זה........ואת הטענה שאם הוא היה רוצה אותי אז.חברה טובה שלי כבר אמרה לי אבל כשהיא ראתה את המצב היא גם הבינה שהוא לא אשם ואין לו מה לעשות.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2009 18:00 לינק ישיר 

דונה, את מרחמת עליו כמו שמרחמים על ילד קטן...
טוב לך עם הרחמים עליו או רע?
עדי צודקת, שום אמא שתלטנית לא אמורה לעצור אותו אם הוא רוצה אותך, הוא הגבר.
את סולחת לו כי הוא עדין, כי הוא ילד...

ככה את רוצה אותו גם בתור בעל?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/8/2009 18:03 לינק ישיר 

דנה היקרה את צריכה לשמוע ולרקוד רק מעצם הרעיון שהם הדבילים האלה לא רוצים אותך.

תתארי לך שאת היית מתחתנת איתו ואח"כ היה נולד לך ילד אם פגם מה היית עושה אז? גם היית אומרת הכל היה שווה בגלל שהבחור המיס אותי בפגישות?
תחשבי ע"ז שהבחור פשוט רשע!!! אם הוא מספר את הבעיה הרפואית שלו רק לאחר פגישה שלישית הוא פשוט פושע אין לי שום מילה אחרת להגיד עליו.
גם אם זה רק 50 %...

תתארי לעצמך שהיית מתחתנת איתו והכל היה סבבה רק אמא שלו הייתה יושבת לך על הווריד והייתה הורסת לך את כל החיים. מה היית עושה אז?

עזבי אותך דנה ככה החיים לפעמים מכאיבים לפעמים כואבים אבל בד"כ החיים מחייכים.

את צריכה להתחזק ולהבין שזה חלק מהתהליך כדי להגיע בסוף לזיווג המושלם והנכון שלךך ללא שום בעיות.

ועוד עצה אם את רוצה לשכוח מזה תתדאגי להעסיק את עצמך כמה שיותר ותראי איך שזה יברח לך מהלב.
ולגבי הבחור אני הייתי שונא אותו אם ככה היה עושה לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2009 18:25 לינק ישיר 

אני לא מבין.
ניצלת ברגע האחרון , ואת לא מעריכה את זה?
תשקפי לעצמך את הנושא בהגיון, ואני מאמין שתגיעי להחלטה הנכונה (שזה כמובן לעזוב את השידוך הזה)
תעדכני אותנו כשהחלטת את ההחלטה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2009 19:59 לינק ישיר 

מ-ו-ש-ל-מ-ת לעולם לא היתה מתפשרת על בחור עם בעיה בריאותית ועוד תורשתית,
ויותר מזה, גם לא היתה רודפת אחרי בחור.
אמרו לך שלא מעוניינים בך... מה לא ברור פה? ה-ל' או ה-א'?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2009 00:01 לינק ישיר 

תני לזמן לעשות את שלו, ואת כל השאר תשאירי לה' שידאג לזיווג הטוב ביותר עבורך.
אל תתעסקי במה שהיה, כי זה כבר לא חשוב. תפתחי עכשיו דף חדש בלעדיו ובלי האמא החופרת שלו.
את הרי רוצה שהילדים שלך יהיו מושלמים ולא תצטרכי להיות איתם אצל רופאים למיניהם.
לכן את צריכה לעשות את ההשתדלות המירבית.

אני מניחה שעשית דור ישרים,
אם כן, אז בוודאי לא היית יוצאת עם מישהו שיש חשש לגבי ההתאמה שלכם (אפילו שזה נראה כאילו אתם פשוט מיועדים האחד לשניה, סיר למכסה, כפפה ליד).
הזמן הוא רופא טוב, אבל ה' עוד יותר ממנו.
המון המון ב"הצלחה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2009 02:36 לינק ישיר 

מיוחדת את לא חייבת להיות כזו עוקצנית,
יש פה מספיק אחרים שקופצים על המציאה..
אתם פוגעים פה באנשים!
די כבר!
אסיק אני קוראת לך לעשות משהו בנידון.

דונה-אני מציעה לך פשוט לחכות,
הזמן יעשה את שלו.

אחרי הכול

הוא הרופא הטוב ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 08:20 לינק ישיר 

סתם שתדעו חיממתם לי את הלב.... אמרתם בדיוק את מה שכולם אמרו אבל לשמוע את זה מאנשים אוביקטיבים זה חודר יותר לשכל....... אז רק שתדעו את כל שיקולי הדעת כן לקחתי בחשבון ושלא תחשבו לרגע שאני לא יודעת שזה נס שפשוט ניצלתי רק רציתי לומר שזה עוול לגלות בעיות רפואיות ובמיוחד תורשתיות רק כשבני הזוג הולכים לסגור ובמיוחד שזה היה בחור ראשון ועד שיצאתי איתו........(סתם לידע כללי אמא שלו רצתה שהוא לא יאמר בכלל בפגישה שלישית אלא רגע לפני הוורט.............) וסתם לשמוע מילות חיזוק ועידוד אז לכל מי שהגיב והשמיע את דעתו ממש ממש תודה ואם יש לכם עוד משהו לומר בנושא אני אשמח לשמוע ,ועוד משהו שרציתי לומר האמא שידרה את המסר הבא שהיא היתה מעדיפה מישהי פחות מוצלחת אבל יציבה-כאילו שלא היה כאן אפילו מה להתלבט!!!! סתם לפעמים אני לא מבינה מה אנשים חושבים לעצמם אז שוב פעם לכולם תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוקן על ידי DonnaKaran ב- 24/08/2009 8:18:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 11:11 לינק ישיר 
הי דנה

אני מאד מאד רוצה פשוט להזדהות איתך, לא לתת לך עצות ולא דברים כגון זה, כי את זה כבר עשו קודמיי, ובכישרון רב.
המצב הזה,כל כך קשה, המלחמה בין ההגיון לרגש.
היה  לי מקרה כזה במסגרת קריירת השידוכים שלי, בחור שלכאורה היה מושלם והכל בסדר, ואפילו מעט שבה את ליבי,
וכבר רציתי להתקדם הלאה, בניגוד לסממנים ששמעתי מכל מיני מי ומי (שדווקא זה היה לטובתי הפעם..דוברי הלשה"ר..) שיש לבחור מעט בעיות במידות, ניסיתי להתעלם מזה... (לא רלוונטי תחום הבעיה כמו שרלוונטי המלחמה, ע ד שמצאתי משיהו עם פוטנציאל למצוא חן בעיני...) ולתרץ זאת איך שלא יהיה עד שזה טפח על פני ולא יכולתי יותר להמשיך.

אני מזדהה איתך,
וכמובן - שאם זה ירד (ולעניות דעתי זה באמת מה שהיית צריכה לעשות) אז יהיה מעט קשה, אבל בסוף תתגברי.

כי אלו הם חיינו...

לחיות הוא אחד הדברים הנדירים ביותר, רוב האנשים פשוט קיימים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2009 12:30 לינק ישיר 

לאחת_מאלף22 רציתי להגיד פשוט שממש הבנת, הקושי היה ההתקשרות הנפשית וההתנתקות ובמיוחד שלא היתה עוד בעיה חוץ מזה ואולי שכחתי לומר אחת הבעיות היתה שהוא יפה ,מאוד יפה.........

תוקן על ידי DonnaKaran ב- 24/08/2009 12:26:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 12:42 לינק ישיר 

אז לא רק הרגש עלה לך על השכל
גם התאווה

בסדר, את מראה סימני יציאה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2009 12:46 לינק ישיר 

טוב טוב לא אמרתי כלום........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 12:48 לינק ישיר 

אמרת מה שאמרת.

מה הבושה בזה? את בסדר גמור, בחורה בריאה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2009 12:52 לינק ישיר 

בצחוק, נהנתי מהיציאה......אבל בזכות שלל התגובות על כל הדעות כמעט התגברתי סופית ...אולי אפילו אני עוד מעט אכתוב לכם שהתארסתי........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 12:55 לינק ישיר 

בס"ד

כייף להתעדכן
דונה,
מזה ''אולי'', ''אפילו''?בטח שכן.
''עוד מעט''?מקווה עבורך שזה יהיה מהר.
''שהתארסת''?אייזה יופי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוך משמים למרות הכל?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.