בית פורומים בית שמש

חרדי מבית שמש, ערבי ניסה לדקור אותי.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2009 17:43 לינק ישיר 
חרדי מבית שמש, ערבי ניסה לדקור אותי.

חרדי מבית שמש הגיע כשהוא מבוהל לכניסה לביתר, וטען כי ערבי ניסה לדקור אותו בכניסה לחוסאן. כוחות גדולים פתחו בסריקות. מנהל המוקד העירוני בביתר: "בודקים אם מדובר בתופעה"

יוסף ברנד
23/08/09 | 11:29

האם העיר החרדית ביתר עילית נכנסת למעגל איומי הטרור? יהודי שהגיע הבוקר (יום א') למחסום הכניסה לביתר, דיווח כי פלסטיני ניסה לדקור אותו באזור הכפר חוסאן.

חרדי תושב בית שמש הגיע לביתן השומר בלמחסום הכניסה לביתר, וטען כי צעיר ערבי ניסה לדקור אותו ליד הכפר חוסאן שמעבר לכביש. מייד עם קבלת הידיעה הוזנקו כוחות צבא וביטחון בשילוב אנשי האבטחה של עיריית ביתר, ופתחו בסריקות נרחבות אחר החשוד שנמלט ככל הנראה לתוך הכפר הערבי.

מנהל המוקד העירוני בביתר עילית גיא אקירב אישר ל"חרדים" כי התקבלה תלונה על ניסיון דקירה, וסיפר: "לפני זמן קצר הגיע למחסום אדם שטען כי ערבי ניסה לדקור אותו. הדיווח נבדק והכוחות פתחו בסריקות. אנחנו בודקים אם מדובר בתופעה, לאור תלונות רבות לאחרונה".

יצוין, כי בחודשים האחרונים ישנה ירידה ברמת הביטחון באישי באזור ביתר, זאת לאחר דיווחים רבים על ניסיונות דקירה באזור, ובשל יידוי אבנים לעבר הכביש המוליך לביתר עילית.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2009 09:56 לינק ישיר 

אני מציע לשוטרים המשועממים בבית שמש שילכו לאבטח איפה שבאמת צריכים אותם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > חרדי מבית שמש, ערבי ניסה לדקור אותי.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext