בית פורומים בית שמש

מיהו מקוה נייעס?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2009 22:17 לינק ישיר 
מיהו מקוה נייעס?

הגם שלא הייתי עסוק בסוגיה מיהו מקוה אשר בזכותו הפורום שלנו שוקק חיים
בכל זאת קורה לך לפעמים שנופל לך האסימון ואתה מקשר דברים שקורים ואז פתאום לאור העובדות אתה אומר לעצמך
וואלה כנראה שזה הוא

אז ככה

מידי פעם כותב לו מקוה כל מיני דברים שהוא יודע אודותי כאשר אני יודע שכמעט ואין איש שיודע עלי את אותם פרטים שוליים
ועוד עם לפרטי פרטים תמיד הייתי נגנב מחדש אך מעולם לא הצלחתי להביא ראיה מספקת כי אכן זהו האיש
אבל כידוע אנשים המנסים לשמור על אנונימיות יתר לא תמיד מודעים לכך שהם עלולים להיתפס מחוסר זהירות ע"י כתיבת פרטים על אנשים אחרים כאשר כמעט רק הכותב יודע אותם והאיש שכתבו עליו את הדברים 

למשל כתבתי חוברת אודות החינוך החרדי ומסדותיו כאשר כמעט אין איש שיודע על כך או קרא את החומר והנה נגנבתי על כך שהאיש יודעעל החוברת וגם את שם החוברת הקרויה פצעי אוהב חוברת שלא ראתה אור מעולם
וכמו כן עוד כמה פרטים שהבחור ידע עלי שאנני מעונין להעלות בפניכם כל אלו הביאו אותי לחשוב כי אני מכיר מקרוב את מקוה נייעס הלזה

בערב שבת כתב עלי אדון מקוה כי אני 'מוסר' (בלינק שמח בעיריה כאן בפורום)
והנה לתדהמתי הלך לו אותו מקוה נייעס כל השבת ואמר לכמה וכמה אנשים (בקידוש שבה שנינו השתתפנו) " אלי פרידמן הוא מוסר"
לאחר ששמעתי מכמה אנשים את הדבר שאלתי אנשים שדיברו עם שמוליק גרינברג ויענקי סגל שגם השתתפו בקידוש (קצת ירדתי לחייו של יענקי השבוע בעיריה) האם גם הם אמרו עלי דברים כאלו והסתבר שלא, למרות שהם הביעו את דעתם הזועפת עלי
הסתבר כי המשפט הזה כי אני בגדר "מוסר" הגיע מבית מדרשו של ***** אז מה אתם אומרים כנראה שזה הוא? לא?

לטובת כולנו, אאוטינג רק יזיק לפורום ולכולם.
תדברו על כל העולם ותחשבו מה שאתם רוצים, רק לא על מי הוא ניק זה או אחר.

בתקווה להבנה

תוקן על ידי תובע ב- 29/08/2009 22:39:53

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:30 לינק ישיר 

מי שזה לא יהיה, לא שווה לפתוח אשכול בשבילו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:31 לינק ישיר 

האם אאוטינג אינו אסור ע"פ חוקת הפורום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:34 לינק ישיר 

חברים זה סתם בשביל הסבבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:35 לינק ישיר 

רק תזכור אחר כך לומר שאני צריך לענות לגופן של דברים ולא לגופו של איש.

הייתי מעוניין שתענה על הטענות שהוטחו בך, וכאשר דיברתי השבוע [הייתי בשבת בירושלים לצערי] עם תלמיד חכם חשוב שאמר לי שלגרום נזק למוסד בצורה כזו זהו בוודאי מוסר.

עוד הוכחה כמה אתה אדם שמתנהג בצורה בלתי אחראית בלי לברר את הדברים עד תום.

אבל תשאל כאן עוד כמה חברים בפורום שכבר קיטלגו אותי בעשרות שמות במשך השנים. אולי בעצם אני כמה וכמה בני אדם או שלפעמים אני מחליף שמות במשרד הפנים.

אני חושב שכל מה שאני יכול להביע את דעתי בצורה ברורה הוא רק בגלל שאף אחד לא מכיר אותי, רק תראו מה קרה לבלבעת שכולם מכירים אותו. הבחור השתתק!

אתה יודע מה, ***** עכשיו פשוט משתולל מצחוק. טיפש קטן.

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

תוקן על ידי תובע ב- 29/08/2009 22:40:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:36 לינק ישיר 

יכול להיות אז מה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:38 לינק ישיר 

כנראה התפלה במוצאי שבת בקהילות יעקב וההסתודדות עם הרב טומבק עשו את שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:46 לינק ישיר 

תובע קיבלתי אתה יכול להוריד אם אתה רוצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:53 לינק ישיר 

אתם באמת לא יודעים מי זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 22:53 לינק ישיר 

מקוה,
אני חושב שיש יותר מגיבים-שנגדך,לעומת אלה שלטובתך.....
אבל כל אחד פה מקבל את זכות הביטוי,ולכן לא מעניין אותנו מי אתה ומה אתה,רק על תשפיע עלינו בלרע-בלשון הרע על הרב יעבץ,או בכל מיני דעות לא חכמות......
והמבין יבין!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2009 23:17 לינק ישיר 

ידידי המלומדים,
כל עסקן ציבור או כמעט כל עסקן ציבור מונע (מלשון הנעה) משיקולים אישיים ומשיקולים ציבורים ערכיים.
ידידי אלי פרידמן (כמו ידידי שמוליק ויענקי) מונעים פחות משיקולים אישיים ויותר משיקולים ערכיים, ועל כך הערכתי הרבה אותם. יחד עם זאת נדמה לי שאני נאלץ לחלוק על ידידי אלי בשיקול הדעת בפתיחת אשכול זה, מכמה טעמים.
א. זה נראה לי באמת מיותר להתעסק מיהו מקוה, הוא לא כל כך חשוב, ואם הוא לא היה, הייתי ממציא אותו, הוא מייצג נאמנה פלך אומנם דולי אך קולני בציבור החרדי, וראוי שקולו ישמע.
ב. לעצם העניין לא נראה לי שהאדם אותו ציינת הוא מקוה, גם בגלל שמהיכרות עם אותו האיש שציינת, לא נראה לי שדעותיו הם הדעות של מקוה וגם בגלל שהסגנון של מקוה שמתובל בהרבה מקורות מחזל לא מתאים לסגנון של האיש שציינת.
ג. זכותו של כל ניק להישאר אנונימי, זה כוחו של האינטרנט והפורום וכך זה צריך להישאר.

לסיום אני יודע שאם אלי ישתכנע הוא לא יהסס להודות בטעות, זה גדולתו, וזה לא מצוי אצל כל עסקן ציבור...
ידידכם,
מחשבות

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 23:55 לינק ישיר 

וואלה מקוה ככה עלו עליך.....

רק מפירוש השם באנגלית "אאוטינג" זה "החוצה ילד"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2009 23:57 לינק ישיר 

לדעתי מחשבות זה נייס הפוך על הפוך אבל נראה לי אמיתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 00:01 לינק ישיר 

אני יודע מיהו ואין לי כל ספק בזה נכון מקוה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 00:13 לינק ישיר 

[quote]היות וישנם המון סיפורי שחיתות שמן הסתם עוד יתפרסמו בשבועות הבאים אני מציע אשכול ששם ירוכזו כל המאמרים וכל השחיתויות בצורה מרוכזת. הייתי שמח אם רק יובאו הדברים שבדוקים אולי גם המשטרה תהנה בסופו של דבר מהאשכול. אבל יש לזכור שאין לכתוב דברים בלתי בדוקים ודברים העלולים להביא לידי ליכלוכים על אנשי שלומינו.[/quote]

נו אאוטינג מה יש לך להגיד על מה שכתבת בעצמך?
אחרי שתפסו את המבוקש מספר 1 אני בטוח שהאשכול הזה יהיה הגדול של החודש._________________

תוקן על ידי אהבה_רבה1 ב- 30/08/2009 0:12:29

"אדרבה, תן בליבנו שנראה כל אחד מעלת חברנו ולא חסרונם."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 00:24 לינק ישיר 

ואני חושב שההההההאיש זה לונה פארק, ואהבה רבה זה יש כבוד, ומחשבות זה השכנה של השכן של דוד שלי וכו'.

מדברים כאן כאילו אתם במקוה! תרגיעו.

אני מבטיח לכם שגם כישאמרו לכם את שמי האמיתי רוב רובם של אנשים כאן לא ידעו בכלל מי זה.

פינקלשטיין תרגיע.

אהבה רבה, אני מקוה שאתה יודע מה כתבת כי לא נראה לי שיש מישהו שמבין את הסתרי התורה שלך. 

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מיהו מקוה נייעס?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext