בית פורומים בית שמש

הדתל"ים כבר משווקים את רמה ג'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2009 22:56 לינק ישיר 
הדתל"ים כבר משווקים את רמה ג'

השבוע ב"מידע ברמה"

מטעם רמת נריה (או משהו כזה) פורסמה הידיעיה כי:

"החלה הרשמה לפרוייקט ברמת בית שמש ג'"

שו הדא?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 01:55 לינק ישיר 

ג'קי אדרי שלא הולך לו ברמת נריה, ובכל אופן מתעקש לא למכור אפילו לחרדלים מחשש שמא יסתננו חרדי אחד או שניים לרשימה, החליט שאם הוא יקדים את כולם בשיווק רמב"ש ג' ילך לו יותר. אז נכון ג'קי שאתה צריך יותר אורך נשימה ומרווח זמן בשביל לשווק מוצר לא מבוקש, כמו שצריך אורך נשימה לשווק דירות לאנשים שפויים, ס"ה זה עיסקה של פעם פעמיים בחיים. בפרט במקום שהציבור המיועד חשדני ובודק בשבע אוזניים ועיניים מי האוכלוסיות הבאות לעיר.

אבל ג'קי, לדעתי פרסומת במקומות הנכונים, שאת זה אתה לא עושה משום מה, (אולי כי באמונה לא איתך), פירסום גדול וכסף גדול יכול להביא את התוצאה המיוחלת של דתלי"ם נוספים לעיר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 07:51 לינק ישיר 

כפי שזכור לי, שיווק רמה ג' סוכם שיתחיל בו זמנית בכל 3 המגזרים המדוברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 08:54 לינק ישיר 

פיינרך יש להבדיל בין שיווק במובן הרשויות לשיווק במובן הפרסומות .

שיווק ההסכם הכונה שכל היזמים יקבלו באותה נקודת זמן את המתחמים . שיווק כפרסומת כל קבל /יזם מתווך כראות עיניו וע"פ שיקוליו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2009 15:18 לינק ישיר 

תשווקו,

אני הייתי מציע לג'קי ידידינו היקר לעבוד קשה כבר מעכשיו, מי שיקנה שם דירה מובטח לו שנתיחס אליו יפה, נעשה לו עירוב מהודר, נסגור לו את הכבישים בשבת, נמכור לו בחנויות רק בד"ץ, וננסה להחזירו בתשובה.

רק אל תשבר ג'קי, אנחנו איתך לכל אורך הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2009 00:03 לינק ישיר 

מקוה לא מפחידים יונה עם יין ( ביטוי מוזר ששמעתי מהמפקדים בצבא לפני שנים אבל חביב עלי דהיינו אל תאיים עלי במה שאינו מפחיד אותי ) .

עירוב מהודר שיבנה מלכתחילה בהיקף החיצוני - תודה מראש .

כשרות בד"ץ זה אכן קצת בעיה ביר"ש של משגיחים אבל בדיעבד בשעת הדחק אפשר להקל ולאכול .

כביש סגור נו באמת כאילו אנחנו צריכים אותך בשביל לא לנסוע בשבת .

יגיע לכאן ציבור דתי לאומי בהמוניו בגלל גזרות ההקפאה ביו"ש ובגלל שיש כאן מערכת חינוך נהדרת
לציבור שלנו על כל גווניו ממעון יום שאין שני לו בארץ ועד לישיבת הסדר שמלמדים בה מטובי מרביצי התורה בארה"ק . שתי אולפנות שתי ישיבות תיכוניות .ביסודי יש מת"ת עד ממ"ד תורני . והכל עם יוח"א . ממש גן עדן בחינוך . שלא לדבר על קהילות מגוונות רבני קהילות מסורים . מתנ"ס מעולה ופעילות ספורט מגוונת .

אמנם חלק מהציבור החרדי זה לכאורה בעיה רוחנית בגלל הבעיות הקשות שלו ואכמ"ל .

מצד שני הם יברחו בהמוניהם למודיעין עילית וכדומה בכדי לא להפסיד שידוכים לילדים  כמי שגדלו באזור בלי ועדת איכלוס עם המון חוצניקים , טובניקעס , פרנקעים ומזרחי .הדימוי של משכנות יעקב לא יהיה פירמה כאשר יגיעו לפרק של ישיבה גדולה וסמינר לילדים דהיום .

תנועת טוב תפרח ותשגשג ויבנה כאן שיתוף פעולה אמיתי שיקח את אהבת התורה של הציבור החרדי ביחד עם הבריאות היהודית של הציבור הדתי לאומי . ורמת בית שמש א' וג' יהיו מופת לכל הארץ מחירי הדירות ירקיעו שחקים בגלל שכולם ירצו לחיות במקום תורה כזה .

בקיצר מקוה יש לי דירה בברכפלד במחיר מציאה למכור לך ההובלה על חשבוני .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2009 00:24 לינק ישיר 

עושה רושם שאתה לא מכיר טוב את הציבור החרדי ואתה מדבר כמו אחד שחושב שהוא מכיר משהו.
כתבת
"מצד שני הם יברחו בהמוניהם למודיעין עילית וכדומה בכדי לא להפסיד שידוכים לילדים  כמי שגדלו באזור בלי ועדת איכלוס עם המון חוצניקים , טובניקעס , פרנקעים ומזרחי .הדימוי של משכנות יעקב לא יהיה פירמה כאשר יגיעו לפרק של ישיבה גדולה וסמינר לילדים דהיום . "

כל מי שחרדי צוחק למשמע הדברים שכתבת תשאל את החברים החרדים שלך. אתה חושב שמישהו בכלל מסתכל באיזה שכונה אתה גר? זה כל כך שולי מסתכלים על הבחור אם הוא בחור טוב או לא. אתה צריך הרבה שיפשוף!

בנוסף שולחיך לא בטוח שיאהבו את הדברים שכתבת,
עירוב מהודר? הם לא אוהבים דברים מהודרים אתה לא זוכר איך חבריך קרעו את חוטי העירוב מידי שבוע?
כביש סגור? אתה בטוח שהם אוהבים סגור תראה מי הפגין בשבת בעד פתיחת החניון מי הפגין בעד אי סגירת הכבישים גם בבית שמש וגם בזמנו בהר נוף בירושלים, זה לא היה החילונים זה היה חבריך מהדתי לאומי.

גן עדן בחינוך? אם זה גן עדן מה זה גהינום? פעילות ספורט מאוד מגוונת חחחחחח אתה מתכוון למתקנים שהוסרו?

אבל מעל הכל השורה שכנראה תשמש את המפלגה המשותפת שלכם בבחירות הבאות.

"תנועת טוב תפרח ותשגשג ויבנה כאן שיתוף פעולה אמיתי שיקח את אהבת התורה של הציבור החרדי ביחד עם הבריאות היהודית של הציבור הדתי לאומי "

שועדה בריאות יהודית? אהבת התורה של הציבור החרדי? אתה בטוח יכול לחיות עם דבר כזה? במחשבה שניה עם אהבת התורה של תנועת "טוב" אולי בעצם כן!

שמעון פרס עם דמיונות המזרח התיכון החדש קטן עליך, חבובצ'יק תתעורר יש כאן רוב חרדי מוחלט! יש כאן ראש עיר חרדי! יש כאן תנופת בניה חרדית מהגדולות שתהיה בשנים הקרובות.

בינתיים תמשיך לצעוק שהציבור החרדי הרוכש דירות במרוכז בבית שמש הישנה עוברים על חמס, ואנחנו נמשיך לאכלס את אותם דירות על אפך ועל חמסתך.

כשתצליח למכור דירה אחת למישהו מהציבור הדתי לאומי תעדכן אותנו, אני מעריך שכשזה יקרה כבר תהיה עם כיפה שחורה בקצב הזה הסיכוי למציאת נפט במקוה המקומי גדול יותר.

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2009 07:30 לינק ישיר 

אני צחקתי על שניכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2009 10:10 לינק ישיר 

החוזה עם הקבלנים מחייב אותם לשווק מספר מסויים של דירות בתקופה מסויימת- יהיה נסיון לשווק חלק מהפרוייקט לציבור הדתי לאומי- לפי דעתי בהתחלה יהיו מספר רכישות אבל זה יעצר והפרוייקטים יעברו לציבור החרדי.

כך מוכיח נסיון העבר.

שלא לדבר על הציבור החילוני שזה ממש צחוק לחשוב שהם יבואו לרכוש פה ("שחר שחר שחר העיר החדשה"- זוכרים??)

תוקן על ידי רמבוס ב- 31/08/2009 10:06:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 08:30 לינק ישיר 

מקווה ישראל  המדור הדתי .

תקשיב טוב טוב זה נכון שמתסכלים על הבחור נטו בגלל שממילא הוא בסביבה הישיבתית אבל בבנות השכונה קובעת במידה מסוימת .

בהרבה שידוכים אז יש משקל אחר לבחורה מתל-אביב , חיפה וכדומה לעומת ק"ס וב"ב . זה שיקול שלוקחים בחשבון .

אם השכונה תמשיך ככה עם הרבה חוצניקים , טובניקים , בני העדה של הבית יוסף והיד החזקה וכמובן מזרחיסיטים . היוקרה של בוגרת סמינר "משכנות דעת " בשוק השידוכים תהיה קרובה לבוגרת "לוסטיג " . יגידו עליה שהיא גדלה בסביבה קשה מבחינה רוחנית בלי ועדת איכלוס והרבה שכנים לוקים בהשקפה . החכם עיניו בראשו כר' יוסי בן קסמא לדור במקום תורה מובהק כמו ק"ס .

דימוי של שכונה קשה לבנות וקל להרוס . כבר פגשתי ראש ישיבה חשוב של ישיבה שנחשבת פתוחה . הוא שאל אותי איך בבית שמש והשבתי "שומר נפשו ירחק "  קוני החתנים אצלו לא כל כך מהר יתנו כאן סידור ובצדק .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2009 08:32 לינק ישיר 

מקוה , הכיפה שלי כבר שחורה ...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > הדתל"ים כבר משווקים את רמה ג'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext