| נשלח ב-31/8/2009 10:44 |
|
| |
שוד!
זה עידן ששמעתי על הנחת מנדי"ם בכל מקום וחלקה בעיר. חלקם מקובלים עלי יותר חלקם מוסברים יותר וחלקם אני תומך ומבין ובעד. אבל ישנם אתרי מנדי"ם שעם מעט רצון והתחשבות לא רק במוסד או בשטיבל היו חוסכים הרבה לעז והמון גזל דרבים. אחד המקרים המקוממים ביותר הוא במקום שסיירתי אמש. ת"ת יקירי ירושלים (יקירי ראש העיר) הניחו מגרש מנדי"ם לפני שנה פלוס על 425, לאחרונה הגידול הטבעי חייב בניה בהתנחלות ובהנהון ראש העיר הניחו עוד שני מנדי"ם ענקיים. עד כאן מקובל.. אבל על מה הניחו? על חלקיק מדרכה שעוד נותרה בשכונה מוכית זו, מדרכה שמשמשת לבתי ספר המכילים כ500 בנות קטנטנות כל אחת, ובלי בושה עוד מגדרים אותה ומשאירים את כל הילדים ללכת על כביש שהוא בעצם צומת סואן עם משאיות וטרקטורים, אוטובוסים ומכוניות. ואני שואל מה זה אם לא אטימות מה זה אם לא שוד מי ישלם וירחץ ידיו בנקיון הדם שחלילה לא יישפך? ואל תגידו לא יקרה כלום, אני שאלתי את אחד מהאחראים באחד המוסדות במקום מה קורה בשעות העומס, הוא אמר שמידי יום הוא מקבל כמעט שבץ לראות את הילדות אוטוטו נרמסות מתחת גלגלי המשאיות והטנדרים. כזו אטימות של מנהלי מוסד.. ואל תגידות לא דיברו, אואו דיברו. התחננו, אמרו נרוץ לבית דין ולאן לא, אבל כשרוצים משהו בלשכת ראש העיר, עושים..
עשיתי מספר בדיקות עם רכבי לנסות לדמות מעבר של מאות בנות ותימרון בינהם, לא הייתי מגדיר את מנהלי המוסד פחות מרוצחים בדימוס!
תחשבו על היום שאחרי!
ולסיום, הבוקר ירדתי לשכן שלי, אמרתי לו אתה רואה איזה חניה יש לפני הבית? אתה רואה את המדרכה הרחבה? יש לנו הזדמנות פז, בוא נבנה, תוציא את דירתך עד קצה היכולת, אין פוצה ואין יצפצף. ואם מישהו יצפצף תכניס לשם מהר כיתה או תכריז על היותך בית ועד לבטלנים,או איזה מוסדות קלאץ, והנה לך עוד דירת פאר להשקעה ולכל מטרה...
תוקן על ידי דולה_ומשקה ב- 31/08/2009 11:04:58
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 11:05 |
|
| |
כאישה אני לא מספק מתמצאת בפוליטיקה , אבל אין ספק שאתה כותב מוכשר מאד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 11:13 |
|
| |
אלישבע,
מה זה קשור לפוליטיקה? גם כאשה את יכולה להבין במדרכות...
אין ספק שיש מנהלי מוסדות שבשם התורה עוברים על כל איסור שבתורה וד"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 11:21 |
|
| |
| machshavot כתב: |  | אלישבע,
מה זה קשור לפוליטיקה? גם כאשה את יכולה להבין במדרכות...
אין ספק שיש מנהלי מוסדות שבשם התורה עוברים על כל איסור שבתורה וד"ל |
|
הפעם את צודק!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 11:21 |
|
| |
תיקון - הפעם אתה צודק!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 11:39 |
|
| |
מסכים עם דולה,
תרבות השוד התנחלה ופורחת כעת באין אכיפה (מכוונת) מצד הרשות המקומית.
מרחיבים דירה על חשבון שכנים - גג בניין משותף הופך לרכוש של הדייר שמחליט יום אחד לנעול אותו; מבואות קומת מחסנים - כנ"ל; מסתור כביסה הופך להיות חלק מחדר והכביסה נתלית מעל מרפסת השכן ומטפטפת על ראשו; מכירות, גמ"חים, גני ילדים פיראטיים ובתי תבשיל שפתאום למישהו מתחשק לעשות בלי לשאול רשות מהשכנים ועל חשבונם - לצערי די נפוץ.
אני מבין את מצוקת הדיור, כלכלית, אבל זה לא מצדיק להיות חאפר על חשבון השכנים.
נ.ב. 2 הערות - הם רוצחים לא בדימוס, אלא בפועל; וללכת על כביש כאשר יש מדרכה פנוי'ה למעבר - זה גם מהנהגות ש"הצטיינו" בהם שכונות הקרי'ה ורמה ב'.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 11:43 |
|
| |
מדוע רק בבי"ש כל ברנש משועמם שמקים מוסד תוקע תקרוונים שלו בכל פינה, לא נשאר לנו מקום לנשום!!!
שלא לדבר שלא נשארו שטחים ירוקים בכלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 12:10 |
|
| |
והקראוון שהונח אתמול מול המרכז המסחרי נחל ערוגות פינת נחל עין גדי לקחו את כל המדרכה בכניסה למתחם הקראוונים בפינת רחוב. פושעים וגזלנים!
תוקן על ידי פום_פאקערט ב- 31/08/2009 12:10:19
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 12:15 |
|
| |
אבל זה כולו עניין פנימי בתוך שכונה חרדית למהדרין ולא עניין של אף אחד אחר ולא צריך להפריע. מי שמתלונן זה רק בגלל שהוא אנטי-חרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 12:25 |
|
| |
סימפל אני מקוה שאתה מתבדח לו זה לא היה עצוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 12:58 |
|
| |
 רק מצטט מה שכולם אמרו נגד אלו שהתלוננו נגד הקראוונים בעיתונות של שבת
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 13:07 |
|
| |
ברור.
מי שמתלונן הוא ציוני, מויסר, שודד ורוצח. אולי אפילו נאצי.
לכן חוששים להתלונן.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 15:08 |
|
| |
שקט!!!! עוד מעט מונטג יפרסם עליכם ב"חדש". מותר רק לחרדים ואנ"ש לנורמאליים אסור, לא בבית ספרנו מותר לגנוב לשדוד ולעשוק את ציונים, משה תתעורר עוד מעט מה שהוא עשה לריצארד הוא יעשה לך ( ימים יגידו)
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 15:38 |
|
| |
דולה
איפה הקרוואנים עליהם אתה מדבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2009 21:14 |
|
| |
רחוב נהר הירדן צומת רבי פנחס בן יאיר. מגרש 425.
|
|
|
|
|