|
|
| נשלח ב-5/2/2013 20:41 |
|
| |
http://rotter.net/forum/scoops1/18752.shtml
ערוץ 10 מדווח שהנשיא אובמה יבקר בארץ בחודש הבא; הבית הלבן מאשר את הידיעה
השאלה הנשאלת היא האם יעלה בידו של אובמה לבקר בארץ בניסן שבוע לפני פסח או לפי דיווחי טוויטר בחודש יוני, אם האירועים הביטחוניים יצברו תאוצה סביר שביקורו יידחה, לא כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 20:49 |
|
| |
תודה על העדכון. אכן הופתעתי מאוד לשמוע זאת.
כזכור לכם אני נגד ביקור אובמה בפרט ונשיא ארה"ב בכלל בתקופה זאת. לאורך כל הקדנציה הקודמת התעקשתי שהוא לא יגיע ארצה למרות פרסומים חוזרים ונשנים על כוונתו להגיע בסופו של דבר ניצחה עקשנותי. אני לא רואה סיבה לחזור בי מעמדתי דווקא כעת לכן כל שנותר הוא להמתין ולראות האם התלקחות איזורית תגרום לו לוותר על הרעיון. אכן מבחן לא פשוט.
מצד שני ישנה אפשרות ששני הצדדים ייצאו מרוצים אם הוא יסכים לדחות את ביקורו בשישה ימים ולהגיע בערב פסח ממש לכבוד ביעור חמץ ואני בטוח שדחיפה קלה מצידי אותו לעבר המדורה כדי לקיים ביעור חמץ בהידור רב תאפשר לכולנו לצאת בכבוד מהאי נעימות הזאת שהרי הוא גם הגיע ארצה וגם בוער בערב פסח וגם חוסל ע"י איזה נהל פורום הזוי ואנונימי ובא לציון גואל..
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/02/2013 20:53:26
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 21:47 |
|
| |
יש מצב לשער שההתלקחות הצפוייה בזירה הקוריאנית תבטל את תוכניתו לבוא לבקר בארץ, אמנם בערבון מוגבל, אבל עדיין אפשרות, תלוי עד כמה רציניים הצפון קוריאנים באיומיהם להבעיר את האיזור עם ד. קוריאה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2013 21:50 |
|
| |
לענ"ד חודשי אדר-ניסן תשע"ג יעמדו בסימן עימותיים אזוריים בזירה הלבנונית-סורית, וצפון קוריאנית-ארה"ב לדעתי הולך להיות מעניין, כי כל יום שחולף, החבל מתהדק סביב צווארו של בשאר אסד
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 15:07 |
|
| |
הביקור ההיסטורי - יהיה או לא יהיה

שקוף שמועד הביקור נקבע על רקע חששו של אובמה מהדד-ליין של ביבי באו"ם לפני חצי שנה על אביב 2013 כמועד האחרון בו ישראל תוכל להמתין עם התקיפה באיראן אך לא בזה באתי לעסוק אלא בעצם הביקור של נשיא ארה"ב בישראל שלפי הבנתי את תקוני הזוהר לרמח"ל לאחר שני הביקורים הקודמים של בוש ב-2008 לא אמור להיות ביקור נוסף עד לזמן השלב הסופי של גוג ומגוג כשיגיע זמן נבואת יחזקאל להתקיים ביום בא גוג על אדמת ישראל וכו' עד אז לא אמור לבוא הנה נשיא ארה"ב נוסף. עמדתי העיקשת הזאת מחזיקה מעמד כבר 5 שנים ואני לא רואה סיבה לחזור בי. בינתיים. ככל שנתקרב למועד הביקור ונראה שזה אכן עומד לצאת לפועל אפתח את הדיון הזה מחדש ואציג את כל החומר שיש. כבר עכשיו אני יכול לגלות לכם שיש לי מהלך נוסף חדש להסביר את הסוגייא הזאת כך שלא יעמוד בסתירה לביקור אובמה. עוד חזון למועד בע"ה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 15:23 |
|
| |
אני יכול להיות שהמייחל חושב על מה שתופאי חושב? מישיגינר אחד לוקח את הפורום לידיים ומיישם מישיגינר -  ----> ואז אובמה  באדמת הקודש... ואז יתחיל הבלגן? מבריק לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 16:15 |
|
| |
תגיד לי אתה מתכונן להתחמק מאיתנו עוד הרבה פעמים עם "עוד חזון למועד" ו "ימים יגידו" ?!!?
נגמרו הציפורניים ואנחנו עוד מעט לועסים את השריר של אסד ! די כבר לא נשאר פופקורן בקופסא ! הסרט הזה הופך להיות אמיתי מרגע לרגע . .אתה אולי לא שמת לב, אבל, אחרית הימים זה כאן ועכשיו
עוד כמה חזונות נחכה ולעוד כמה ימים נמתין ??!?שפוך את הדיו שלך על דפי הפורום אשר לא ידעוך ו"חולסתו אל סיפור" ! אל תיקח את זה אישי אהה.. השם השני של הפורום זה סחבקיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 16:52 |
|
| |
קראתי דיווח על כך שדוברת הבית הלבן הבתטאה ביום חמישי בכך שאמרה ייתכן כי ארה"ב ודרום קוריאה תפתחנה במתקפת מנע נגד צפון קוריאה, לפני שזו תבצע הניסוי הגרעיני לקראת חודש מרץ, אותו חודש בו צפוי אובמה לבקר בארצינו, וכפי שאומר המיייחל, עוד חזון למועד וימים יגידו, כי את ביקורו יש עדיין לקחת בערבון מוגבל במקרה של פתיחת מבצע צבאי נגד צפון קוריאה, אם יהיה, נשיא ארה"ב לא יוכל להעדר מהבית הלבן ולצאת חוץ לארה"ב. וזאת בנוסף, אובמה מקבל ביקורת מהבית, הבכיר שבהם, דיק צ'ייני, שמותח עליו ביקורת בגין מינוי שרים לממשלת ארה"ב שהם מהדרג השני כלשונו, ואינם מנוסים מספיק, מה שיפגע בכוחה ומעמדה של ארה"ב בזירה הבינלאומית. ולכן אם הביקורת מבית תתחזק על התנהלות אובמה במינוי השרים, במקביל להתחחמות בחזית המזרח-אסייתית, הרי לכם סיבה לדחות ביקור אובמה למועד לא ידוע, אם בכלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 19:16 |
|
| |
דנדוש בשביל מה לטרוח ולהציג את התזה החדשה על ביקורי הנשיא אם אובמה בסופו של דבר לא יגיע ארצה ויתברר שממשיכים כרגיל ומאומה לא השתנה? אבל אתה מה איכפת לך.."תכתוב יאללה תכתוב!" בטח שאכתוב למה לא, אני אעשה ת'עבודה השחורה ואתה תתפנק לך מול המסך עם כוס קפוצ'ינו ביד ותקרא פוסט מרתק במיוחד במשך 5 דקות מקס' שהושקע בכתיבתו ועריכתו שעה של עבודה לפחות. בטח.. אחלה דיל שבעולם.  רק אם נראה שאובמה מגיע ארצה אאלץ לבטוח ת'נושא מחדש. עד אז הכל ממשיך כרגיל.
ולך ר' אברהם.. תודה על הסקירה הבטחונית המהירה. מה היינו עושים בלעדיך..  אל תדאג בסוף זה יבוא.. התובנה להתעלם מכל כותרת וכתבה שאתה רואה אני מתכוון.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/02/2013 19:18:41
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 09:31 |
|
| |
נאום מצב האומה של הנשיא
http://video.foxnews.com/v/2161012412001/

צפיתי בו למרות שלא הבנתי הרבה בנושאי הכלכלה וענייני הפנים להם הוא הוקדש למרות שידעתי שכך יהיה בכל זאת הקדשתי כמה דקות כדי לבחון את דבריו של כבוד הרב ב"א שאמר על אובמה שמשמיים שמו בראשו להיות לצידה של ישראל וכל מה שהוא יעשה יהיה לטובתנו וכו'. ובכן, אני שמח לבשר לכם שלפי התרשמותי שוב צדק כבוד הרב. אובמה אכן נראה ונשמע טוב, הוא נינוח רגוע, מדבר צלול ברור ומעל לכל מדבר כמו אחד שיודע מה הוא רוצה ויודע גם איך להשיג אותו. סימנים מובהקים לכוחות רוחניים המלווים אותו ומסייעים בידו לצעוד בכיוון מסויים הקרוב יותר לקדושה ולא לטומאה כי סימניה של הדרך השנייה הם ההיפך מהסימנים הנ"ל. כל הכבוד לכבוד הרב.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 16:13 |
|
| |
דחוףףףףףף
מי יודע מה המועד המדוייק של ביקור אובמה בארץ??
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 16:27 |
|
| |
הביקור צפוי ב-ט' בניסן תשע"ג - שבוע לפני הפסח, 20 במרס 2013 למיניינם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 16:27 |
|
| |
ביום רביעי ט ניסן
20.3
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2013 16:33 |
|
| |
תודה לשניכם!
חבל, אם זה היה נדחה בשבוע יכול להיות שהוא היה מתבטל. בעסה.  למה? משום שאם צדקו דבריי ומיד לאחר סיום ספירת ה-40 יום למטאור הרוסי (כלומר מפסח ואילך) אמור להיכנס לתוקף זמן התגלות המשיח אזי הארוע הגלובלי המפחיד שיפחיד את כל העולם אולי היה גורם את ביטול הביקור. אך כאמור - חבל. אובמה מקדים אותנו בשבוע.
|
|
|
|
|