סיפור על ההפצצה בכור בעיראק!
בס"ד
תקראו סיפור שיפתח את הלב לפני כניסת שבת!
בזמן ראש ממשלת בגין ז"ל
אז היה תכנון בסיווג ביטחוני כמובן ,להפציץ את הכור בעיראק.עכשיו רק הממשלה ידעו,המוסד,השב"כ וכו..מי ידע כזה דבר?
אז היה את האדמור מלולבין היה צדיק גדול מאוד הוא שלח את השמש שלו ,ואמר לו הצדיק לשמש לך לראש הממשלה ותגיד לו שזב בסדר אבל הם חייבים לעשות את זה היום ואין להם ממה לחשוש והכל יהיה בסדר.
השמש שואל את הצדיק ,תגיד אבל איך אני ייכנס ?
אומר לו האדמור מלולבין אל תדאג תלך ואתה תכנס..
אותו שמש הלך באמת לראש הממשלה ,נכנס,אומר בקבלה שלום אני חייב בבקשה לפגוש את הראש הממשלה דחוף!באמת אחרי כמה זמן נכנס אותו שמש ואומר לו לראש הממשלה,הרב אמר שהכל יהיה בסדר אבל אתם חייבים לצאת הלילה.
בגין ז"ל אומר לו ,איך אתה יודע תגיד לי?השמש עונה לו -מה אני יודע?אני לא יודע כלום אבל האדמור התעקש שאמסור לך את זה
בגין אומר לו מי אמר לך את זה,אותו שמש אומר לו הרב שלי,בגין נוסע עם 4 מכוניות לאדמור מלולבין.
בגין אומר לרב שיחה אמיתית!! איך אתה יודע הרי שמרנו את זה בסוד גדול מאוד,עונה לו הצדיק ,אנחנו יודעים הכל!
אומר לו הצדיק לבגין לכו ותפגיזו בשמיים אתכם והכל יסתדר אין לכם מה לדאוג. ותפגיזו היום בערב !
בגין נשק לו את היד וייצא מהחדר,אותו אדמור הצדיק אמר לשמש תדליק את הרדיו וכל שעה תבוא תעדכן אותי מה קורה..
כל הלילה השמש מחכה ,מחכה,מחכה,פתאום שומע בחדשות צה"ל הפגיז את הכור ..
השמש צועק לרב ,כבוד הרב כבוד הרב,הם הפגיזו את הקור והכל בסדר,באותו רגע שהאדמור מלולבין שמע את הבשורה ,התעלף במקום!
לאחרי כמה ימים ביקר אותו בגין בבית חולים,משותק חצי גוף,לא יכול לזוז.אומר לו האדמור מלולבין משפט שאני לא אשכח אותו בחיים!
"חצי גוף נתתי בשבילכם,וחצי הגוף השני שלי השארתי לעם ישראל"..
 |
|
|