|
|
| נשלח ב-24/11/2009 14:27 |
|
| |
| מתחבר כתב: |  | | וְיָצְאוּ יֹשְׁבֵי עָרֵי יִשְׂרָאֵל, וּבִעֲרוּ וְהִשִּׂיקוּ בְּנֶשֶׁק וּמָגֵן וְצִנָּה בְּקֶשֶׁת וּבְחִצִּים, וּבְמַקֵּל יָד, וּבְרֹמַח; וּבִעֲרוּ בָהֶם
אֵשׁ, שֶׁבַע שָׁנִים. |
|
ואתה באמת חושב שפסוק ביחזקאל , בנבואת גוג ומגוג המרכזית , נעלם מעיניי ? אתמהה .
אבל בא , אם כבר הבאת ת'פסוק , ילמדנו רבנו מה כתוב בו . ושכרו כפול מן השמיים .
כידוע לך , יש עוד "כמה פסוקים" בתנ"ך המוזכר בהם עניין של שבע שנים .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 19:02 |
|
| |
"וְיָצְאוּ יֹשְׁבֵי עָרֵי יִשְׂרָאֵל, וּבִעֲרוּ וְהִשִּׂיקוּ בְּנֶשֶׁק וּמָגֵן וְצִנָּה בְּקֶשֶׁת וּבְחִצִּים, וּבְמַקֵּל יָד, וּבְרֹמַח; וּבִעֲרוּ בָהֶם אֵשׁ, שֶׁבַע שָׁנִים".
איך מסתדר הפסוק הזה בימינו? היום כל הנשק עשוי ממתכת. הנה המשכו של הפסוק וְלֹא-יִשְׂאוּ עֵצִים מִן-הַשָּׂדֶה, וְלֹא יַחְטְבוּ מִן-הַיְּעָרִים כִּי בַנֶּשֶׁק, יְבַעֲרו אֵשׁ וְשָׁלְלוּ אֶת-שֹׁלְלֵיהֶם, וּבָזְזוּ אֶת-בֹּזְזֵיהֶם--
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2009 19:20 |
|
| |
מה אתה מסתבך תגיד לי . . .
כתוב כאן דבר מאוד פשוט , כמות כלי הרכב והנשק של צבא הקואליציה יהיה כ"כ גדול שכאשר "ייעלמו" להם החיילים וכל הציוד יפול לידינו שלל הדבר ישמש אותנו ( לפחות את תושבי ירושלים והסביבה ) במשך שבע שנים .
הכוונה בעיקר לדלק ולשמן ולשאר הציוד שבמערך הלוגיסטי העצום שהצבא האמריקני הולך לבנות בארץ בשנים הקרובות .
אי"ה נדבר ונרחיב ע"כ בעתיד כאשר ריחו של הצבא האמריקני יתחיל לעלות באפינו . עדיין מוקדם .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 09:32 |
|
| |
הרב אמנון יצחק שליט"א לא מבין בסוגיית אחרית-הימים !!
חברי הפורום וקוראינו הקבועים מן הסתם מודעים כבר לעובדה זו אך בכל זאת ראיתי צורך להדגיש זאת .
אתמול יצא לי לשוחח עם קרוב משפחה שזמן רב לא דיברתי איתו ומנהון להון ביודעו שאני מתעסק קצת בענייני גאולה ואח"ה דיבר הלה בהתלהבות מה על הרצאותיו של הרב אמנון יצחק ועל כך שהוא מרבה לדבר בהן על הצפוי בקרוב בארץ ובעולם וכו' וכו' .
ביודעי מה יודע כבוד הרב מתוך דיבוריו הרבים בנושא, מה יכולתי לעשות ? מה יכולתי כבר לומר לו ? אז ניסיתי להסביר לו שעם כל הכבוד לכבוד הרב ובהחלט שיש כבוד והרבה, האמת צריכה להאמר והלוואי גם להישמע !
בנושא הזה כבוד הרב אינו שונה מכל האחרים ומאלפי האנשים שמתעניינים בנושא כאשר רובם מתלמדים ומיעוטם אף מלמדים אחרים ומתוך ידיעה וניסיון אני אומר זאת :
תאמינו לי , אל תאמינו לאף אחד !
דבריי עמדו ועומדים למבחן לא פעם ולא פעמיים , היו טעויות בהחלט שהיו , אך מהם למדנו החכמנו ויצאנו מלומדים עוד יותר ולמרות המגבלה הטבעית הקיימת בהיצמדות לכתבי הקודש העתיקים וחוסר הבהירות בנושאים מסויימים הקיים לעיתים קרובות עם כל זאת המידע שאני מציג לפניכם כאן בפורום ובשיעורי הוידאו או האודיו אין לו אח וריע בעולם כולו ורמת הדיוק אליה אני כל הזמן חותר להגיע היא במידה לא קטנה בלתי נתפסת בעליל . ויעידו ע"כ הניקים השונים כאן .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 21:59 |
|
| |
סליחה על ה"בורות"
מה הרב אמנון יצחק אומר על אחרית הימים והגאולה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 22:07 |
|
| |
בתמציתיות, כבוד הרב אומר שפצצה גרעינית איראנית תיפול על העיר תל אביב.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2010 23:10 |
|
| |
פצצה איראנית על ישראל היא רק דוגמא אחת מיני רבות על טעויותיו של כבוד הרב אמנון...
בעבר הוא דיבר על שקיעת אמריקה במים . ( מעניין שהרבה זמן הוא כבר לא הזכיר זאת )
עד היום הוא מדבר על שליטת הישמעאלים עלינו ועל העולם כולו למשך 9 חודשים .
7 שנים תימשך מלחמת גוג ומגוג .
והיו עוד כמה דוגמאות שאינני זוכר אותם כרגע . בקיצור אין לבנאדם על מה להישען וכל דבריו מעידים על בורות גדולה בסוגיות אלה , וזה עדיין בלשון עדינה .
אז למה הוא מרבה לדבר בנושאים אלה ? פשוט מאוד , זה מוכר , זה מעניין , זה מביא רייטינג , וזה מוסיף למדד הפחד שהוא מרכיב מאוד מרכזי בשיטתו להחזרה בתשובה .
ויש עוד להאריך בדברים אלו אך לא ממש יש סיבה לעשות זאת . ישמע חכם ויוסף לקח .
חשוב לי להדגיש : ישנה אופנה לצאת נגד הרב אמנון יצחק . אופנה פסולה לחלוטין . דבריי אינם במסגרת זו חלילה . אני מדבר אך ורק מהזווית של סוגיית אח"ה ותו לא מידי .
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/03/2010 23:15:10
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 17:35 |
|
| |
אנצל אשכול זה והכיוון שהוא תפס כדי לומר את דברי בנושא הבא
אירועי החודשים האחרונים בזירה המדינית/בטחונית וכותרות החדשות ההולכות ונהיות מאיימות יותר מוציאות מחוריהן את כל מהלכי האימים למיניהם הזועקים את דעתם תחת כל מיקרופון רענן ומאחורי כל מקלדת מצויה ולא בוחלים בשום אמצעי כדי לזעוק את זעקתם על ה"גוג ומגוג שבפתח" וחורבן העולם האנושות ואולי אף הקוסמוס כולו גם.
האחד מביא גימטריות ור"ת וס"ת , השני שולף מושגים מעולם הקבלה וכדו' והזנב שבקושי צימח לאחר שזה עתה יצא מהביצה לא מפריע לו לחשוב שהוא מבין גדול .
בקיצור חברים - מדד אינפלציית השוטים והמעוותים המקשקשים בשקל שבידם כאילו היה מיליונים נמצא בעלייה מתמדת ועומד ביחס ישיר להסלמה בעולם .
ואני הקטן חוזר ואומר חוזר ומתריע : לא תאבו להם ולא תשמעו אליהם !
עוד לא נתקלתי באחד שמבין את סוגיית אח"ה לאשורה .
מי שיקרא חומר במקומות אחרים ומי שישמע לדוברים אחרים שלא יבוא בטענות ומענות אחרי זה . על אחריותכם בלבד . 
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/12/2010 15:36:27
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2010 15:52 |
|
| |
צפו בכבוד הרב מקריא מכתב זעקה של בעל-תשובה ותיק המתריע על ההתדרדרות של העולם ה'חרדי' לעברי פי פחת.
תגובתי למכתב פעם גם אני כאבתי את הכאב הזה ואף ניסיתי להשפיע כפי יכולתי מתוך אמונה נאיבית שבכוחי לשנות משהו. מזה שנים שחדלתי מכך והרמתי ידיים בייאוש. הבירור הנוקב מי לה' ומי לאבדון נמצא בשיאו לא יעזרו לא 'מגזרים' ולא 'שיוכים חברתיים-קהילתיים' ולא חסידויות ולא בטיח..מי שיהיה יר"ש וירצה לעבוד את הקב"ה יינצל.
כמה גיחוך מעלה המחשבה שאנשים חושבים שאפשר להסתתר מאחורי חומות חברתיות ותחפושות 'חרדיות' כאילו שהפורים הזה יעבוד על חוקר הלבבות ובוחן הכליות. כאילו שבבית ראשון ובבית שני זה לא היה כך.
מזכיר לי את העקיצה ששיגרתי לא פעם לעבר אלה שמדברים בבהכ"נ ומחללים את קדושתו "לפחות דברו בשקט שהקב"ה לא ישמע..."

תוקן על ידי המיייחל ב- 13/12/2010 15:53:07
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2012 14:03 |
|
| |
שמתם לב למידה כנגד מידה שיש פה?

|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2012 15:45 |
|
| |
נחמד. אבל לא יותר מזה. חוצמזה שזה לא קשור לאשכול. יש אשכול העוסק באירופה ומכותיה. "ארץ אל תכסי דמם-סופה של אירופה"
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 10:55 |
|
| |
מי היה מעוניין לשמוע התייחסות לפרשת הרב אמנון יצחק ופנגר?
במידה ויהיה ביקוש לשמוע את דעתי וזווית ראייתי בנושא אהיה מוכן להשקיע בתגובה ארוכה ומפורטת. הא לאו הכי חבל על המאמץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 11:03 |
|
| |
לא יודעת מהי הפרשה. אבל בודאי יהיה מעניין לקבל את ההתייחסות שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 11:10 |
|
| |
מצטרף לקודמתי, בתגובתה הקודמת [זו שמעלי].
|
|
|
|
|