|
|
| נשלח ב-29/2/2012 11:14 |
|
| |
מה יש לא לדעת?
כנסו לאתר שופר וצפו בשני קטעי הוידאו האחרונים של הרב אמנון על פנגר ותבינו הכל.
מה טעם להתייחס לפרשה אם לא שמעתם עליה בכלל. (איפה אתם חיים באנטארקטיקה?!)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 11:49 |
|
| |
יש אשכול כאן בפורום: "הציבור החרדי הקרוב ביותר או המזיק ביותר",
לענ"ד הדברים הנ"ל יותר מתאימים לשם ולא לאשכול זה,
בכל מקרה מייחל יקר, דעתי על "רבני וצדיקי" הדור ידועה לך,
במקרה של פנגר את אמנון, מדובר על שני אנשים ששאיפתם העיקרית היא להיות סלבריטים,
כמו כל רבני הדור האיום הזה, אנשים קטנים עם זקן גדול.
אנו לפני גילוי משיח וכל הג'יפה יוצאת החוצה רבותיי, תחזיקו חזק,
זה הולך להיות מכוער...כמו כן מתגלים הרבה מקרים של רבנים ומקובלים
שמשתעשעים עם ילדים ר"ל, ועוד ועוד.
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 12:54 |
|
| |
כן ראיתי את שני הסרטים. . .. לא נעים-לא נורא. פשוט עצוב
ומעוניין לשמוע את דעתך, המייחל
נ.ב.
נו !! אני מחכה !
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 13:56 |
|
| |
סחלה
אני מצטער ידידי שאני צריך לומר לך את זה אבל לא ניחנת בראייה לעומק לצערי. מידה מסויימת דווקא כן יש לך אבל לא מספיק כנראה.
ברורה לכל אחד מציאות השקר של 'רבנים וצדיקים' כביכול הנתפשים ונחשפים במערומיהם אבל עליהם כל ילד יוכל להצביע ולא צריך עומק מיוחד לקלוט את המושחתים האלה.
לא זה המקרה דנן. בטח לא המקרה של כבוד הרב האמנון הלא הוא חזקיהו המלך בכבודו ובעצמו שרק עליו אני יכול למסור שיעור שלם ומרתק מלא בחומר שלא תשמע בשום מקום אחר. אולי במאדים.
אכן כן, המקרה הזה מצער ומבאס ברמות. ממש עושה כאב לב וצרבת לכל יהודי עם לב חם וקצת יראת-שמים.
כ"כ קל לטעות ולייחס לרב אמנון אינטרסים ומלחמות על כבוד ואגו שאני ממש לא כועס על כל מי שחושב כך, אני אכעס על מי שלא יהיה פתוח לשמוע דברים חדשים וזווית ראייה לא שגרתית כי בעומק של הדברים זה לא כך. כי אחרי שיודעים מיהו ומה הוא עשה בהיסטוריה לפני אלפי שנים יותר קל להבין אותו. הדברים ארוכים ועמוקים ואני עדייםן מתלבט אם הדרך הנכונה להציג אותם זה בפוסט ארוך עם כל המגבלות של הקושי להתבטא בכתב או שמא שיעור אודיו/ וידאו יהיה דרך הולמת יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 14:14 |
|
| |
אתה טועה טעות מרה...הרב יצחק הוא לא גלגול חזקיה, (חס ושלום!) וגם הוא כמו שאר רבני הדור לא איש אמת, הוא מדבר הרבה בגאווה לשומעים אותו, ואפילו מבייש אותם ברבים בהרבה מקרים, הוא בעצמו מתנהג הרבה פעמים כמו ליצן בהרצאות שלו, הוא לא יותר ממריונטה של "גדולי הדור" השפל שבו אנו חיים, אין פה לא נסיכים ולא רועים, רק ליצנים (במקרה הטוב) וע"ר רשעים במקרה הפחות טוב.
לגבי פנגר, כבר לפני שנים טענתי שהוא לא יותר משואו חסר טעם לאנשים משועממים, אבל הוא צודק במה שהוא אומר על מפלגת ש"ס שר"י, והרב יצחק דורש ממנו להתנצל בפני ש"ס?? על מה? על חילול ה' שיטתי שלהם והעומד בראשם במשך עשרות שנים?
בקיצור... אני מציע לכבודו להיזהר, ולא ליפול בפח של "ידע תורני" וגלימות יפות, זו המציאות, וזו הדרך היחידה לראות אותה.
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 14:23 |
|
| |
אוי ואבוי לך סחלה. קודם כל על הדברים החמורים על הרבנים וגדולי הדור. ואח"כ על הפגיעה בי והניסיון העלוב לשוות לי תמימות ורדידות כאחד הריקים המסתכל על מלבוש האדם והמגבש את דעתו מסממנים חיצוניים.
בכך העברת את הדילמה לפאזה אחרת: מה לעשות עם אחד כמוך בפורום. מה עושים עם ניק שדעותיו כ"כ קוטביות לקו הפורום ומשוכנע במיליון אחוז בצידקת דרכו ועוד מנסה להשפיע על אחרים.
אצטרך לקבל החלטה. דעתם של ניקים אחרים יכולה בהחלט להשפיע על ההחלטה לכאן או לכאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 14:34 |
|
| |
אני לא מנסה להשפיע, אלא להציל כמה שיותר יהודים דקה לפני הסוף... אתה תחליט כרצונך, האמת עומדת לצאת במלוא כיעורה בקרוב, גם ללא "עזרתי", וכולם יצטרכו להתמודד איתה, אני מנסה לתת לכם כלים להתמודד, הציבור החרדי נמצא במצב קשה מאוד מבחינה תודעתית, ואינו יודע באמת למה לצפות, הולך להיות מאוד מכוער פה. אין לי שום דבר אישי נגד אף אחד, אבל על האמת אין לוותר, גם אם היא קשה וכואבת. אין לך מושג כמה אני עדין באמירת האמת, מתוך רצון לא להפחיד יותר מידי, המצב הוא הרבה יותר חמור ממה שאני מתאר אותו.
בברכה ואהבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 14:41 |
|
| |
הבנתי אותך. תודה שעזרת לי לקבל את ההחלטה. נוותר על עזרתך ועל גלגל ההצלה שלך.
הפורום הזה אינו מיועד "להצלת" נפשות. את העבודה הזאת יעשו המצילים למינהם במקום אחר. לא מדובשך ולא מעוקצך.
כל טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 14:50 |
|
| |
הויכוח בין סחלה למייחל מביא קצת "אקשן" לפורום, שבהעדר התרחשויות רלוונטיות אין הרבה עדכונים חדשים. לכל אחד יש את הדעה שלו, לעניות דעתי אפשר לקבל את כלם, כל עוד לא כותבים דברים שאינם הולמים את רוח הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 14:52 |
|
| |
המייחל החלטה נכונה. יחסית לקח לך הרבה זמן בכדי לקבלה... אתה מאד סבלני...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 15:26 |
|
| |
באשר לחילוקי הדעות בין הרב פנגר לרב אמנון יצחק: קראתי על הויכוח באתר YN יהדות. אם הדברי הכתובים שם נכונים, אזי הרב פנגר התנצל בפני הרב יצחק, אך זה מסרב לקבל את ההתנצלות וממשיך להכפיש את הרב פנגר באתר שופר. כשמישהו מתנצל מכל הלב, צריך לדעת לסלוח ולהרפות. ייתכן ודברים אחרים עומדים מאחורי זה, אולי זה באמת חוסר פירגון לרב פנגר ולאתר "הידברות"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 15:45 |
|
| |
לא מתאים לאמא אינטלגנטית כמוך לקבל את המידע על דת ורבנים מאתרים אנטישמיים ופרו איסלאמים. למה להסתמך על 'מקורות חוץ' בשעה שאת יכולה להיכנס לשופר ולצפות בוידאו באופן ישיר.
אלא שאפילו שם הרב א.י לא חשף את כל המידע ואת ההתנהלות שמאחורי הקלעים כפי שעשה אתמול בהרצאה בגדרה. כך שמי שלא שמע את הדברים מאמש עדיין חסרים לו פיסות מידע. אבל אפשר כמובן בשידור חוזר שם באתר. בחלק השו"ת שבסוף ההרצאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 16:35 |
|
| |
אני בעבודה עכשיו, לא יכולה לצפות בוידיאו. רק כשאהיה בבית. בנתיים נתקלתי בכתבה ב-Ynet אבל אני בכל זאת חושבת שכשמתנצלים, צריך לקבל את ההתנצלות. בכל אופן, זה לא משרת את האינטרסם של עם ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 17:37 |
|
| |
הצלחתי לראות את קטעי הוידיאו של הרב פנגר שהתנצל ושל הרב אמנון יצחק. הרב אמנון יצחק החזיר הרבה מאוד יהודים בתשובה וזה בודאי עומד לזכותו. אבל, לעניות דעתי יש בו כנראה מידה מסויימת של גאווה שלא מסוגל למחול. אולי רואה ברב פנגר מתחרה? אני לא אהבתי את הבוז שנשמע מהרב אמנון יצחק. חבל, כי כל העימות זה רק חילול ה'
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2013 10:20 |
|
| |
למי שתהה מי הוא זה ואיזהו המבוקש מס' 1 בעולם אחרי בן-לאדן
הנרדף ע"י כל סוכניות הביון בעולם ואחרי החשיפה אמש ברחובות
כנראה גם ע"י המאפייה השסי"ת הסיציליאנית מרח' הבלקן 00.
קבלו במחיאות כפיים סוערות את החייכן הבלתי נלאה danmash!!
* width="560" height="315"><*
|
|
|
|
|