|
|
| נשלח ב-16/9/2010 15:24 |
|
| |
בין האופטימיסט לפסימיסט - מצא את עצמך

גמר חתימה טובה לכולם ושנזכה כולנו לתשובה שלימה אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 10:20 |
|
| |
רציתי לדעת עצם הרגשת שזמן הסליחות הרגיש קצר יותר מבשנה שעברה , על אף שיצאתי בדיוק באותו שעה , הרגשתי כאלו ולא עברה שעה כלל אלא 40 דקות או חצי שעה , זה היה דיי מוזר. ושאלתי את שאר האנשים וכולם הרגישו כמוני אפילו רצו להגיד זאת , אבל חשבו שמדובר רק בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 11:06 |
|
| |
האוטיסטים אמרו, במסר האחרון אני חושב, שהזמן עכשיו רץ מהר יותר ממה שהיה בעבר, שזאת לא סתם תחושה אלא מציאות קיימת, אני זוכר את זה טוב כי זה פשוט מורגש ברמות מטורפות! הזמו פשוט עף! אני מרגיש את זה ממש טוב כי אני עושה שבוע-שבוע בצבא כך שאני חי כל פעם בתקופות של שבוע (זאת אומרת שכל פעם אני יודע שהנה עכשיו יש לי שבוע להיות בבית, עכשיו יש לי שבוע להיות בבסיס...) והשבועות פשוט עפים, גם אלה שבבסיס, וזה לא דבר נורמלי בכלל חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 08:44 |
|
| |
לא יודע מתי עוד יתאפשר לי להיות מול המחשב אם בכלל עד ר"ה אז ננצל את ההזדמנות כעת ונאחל שנה טובה ומבורכת וכתיבה וחתימה טובה לכולם.
וכמובן בקשת סליחה ומחילה מכל מי שהרגיש פגיעה כלשהי מדבריי כי ברוב דברים לא יחדל פשע ומי שלא עושה לא טועה אך כוונה לכתחילה של פגיעה מעולם לא היתה ואם היתה כזאת אז קבלו את התנצלותי הכנה. וה' יערה על כולנו רוח טהרה של תשובה וסליחה ונזכה להיטיב את דרכינו ומעשינו ועי"כ ניכתב בספר החיים והשלום עם כל ישראל אחינו אמן.
שנה טובה ומבורכת לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 16:31 |
|
| |
מצטרפת לברכות של המייחל. שתהיה שנה טובה לכל עם ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 17:09 |
|
| |
תודה. שנה טובה ומתוקה גם לך. נתראה בשנה הבאה בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 18:01 |
|
| |
כתיבה וחתימה טובה לכל עם ישראל
סוף שחור לשונאי ישראל , כי תעביר ממשלת זדון מן הארץ. ותמלוך אתה ה אלוקינו מהרה לבדך על כל מעשיך
שנה טובה ומתוקה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2011 22:10 |
|
| |
בברכת חג שמח כשר ומיוחד לכל עם ישראל שנזכה לצאת מכל המיצרים האישים והכלליים שיזכו כל עם ישראל לחזור בתשובה שלמה שהקב"ה יגאל אותנו ברחמים גמורים וישלח לנו את משיח בן דוד תיכף ומיד ממש! ולך המייחל שנותן לנו חיזוק שיהיה לך כח לעמוד בזה, שתהייה בריא שהשם יתן לך את כל מה שאתה מאחל לכולם ...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 13:46 |
|
| |
מה קרה לאן נעלמתם כולכם??? עדיין לא חזרתם מאומן?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 14:21 |
|
| |
שנה טובה וגמר חתימה טובה ויהי לרצון שתחזיותך את המציאות יתגשמו לטובה על עם ישראל במהרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2011 14:35 |
|
| |
מחכים, תוך כסיסת ציפורניים, לשופרו של התימני או לצפירות עולות ויורדות
אפשר להתחיל כבר ?!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2011 08:08 |
|
| |
שמתם לב איזה שקט השתרר לו בעולם...
זה בגלל ימי הדין אצלנו. הקב"ה וכל צבא השמים עומדים ומחכים לראות מה יעשו ישראל בימים הגורליים הללו ימים בהם הכל ייגזר לשבט או לחסד וכמעט כל מה ישקרה בעולם כולו תלוי ועומד במעשיהם של ישראל בתשובתם ובתפליתם. לא להאמין איזה כח ניתן בידינו. מזעזע.
עיני כל העולם נשואות אלינו בציפייה למעשינו!!
אנחנו קולטים את זה???
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2011 22:07 |
|
| |
הגענו ליום הגדול.. גמר חתימה טובה לכולם!
הרינו מוחלים וסולחים כל אחד לשני על כל צער פגיעה ועוגמת נפש שגרמנו בכוונה או שלא בכוונה. אשריכם ישראל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2011 09:48 |
|
| |
גמר חתימה טובה לכולם וסליחה אם פגעתי!
|
|
|
|