|
|
| נשלח ב-29/8/2013 17:12 |
|
| |
מי מנחש מדוע הקב"ה מביא את הפחד הזה על עם ישראל דווקא בסוף השנה?
מדינה שלימה מוכנסת לפחד ממלחמה וחשש ממתקפה כימית השאלה מדוע בשמיים החליטו לעשות לנו זאת דווקא בשבוע האחרון של השנה ערב יום הדין הגדול?
נדמה לי שכל אחד מבין את התשובה לבד.. דווקא עכשיו! דווקא בערב ר"ה! כדי שנחוש כיצד אנו אמורים להרגיש בהתקרב יום הדין הגדול בו כל אחד מאיתנו יעמוד למשפט וייקבע גורלו לשנה הבאה. אם לא מפחדים ממלך המשפט אשר בידו נפש כל חי וכל הגויים כבובות על החוט שבידו אז יפחדו מאסד חמינאי ונסראללה.. ה' ירחם עלינו שנזכה למוחין דקדושה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/08/2013 17:11:34
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2013 00:43 |
|
| |
שנה טובה ומתוקה שתהיה לנו וכתיבה וחתימה טובה לכולם!
ה צלחה ג עזונד פ רנסה נ חת שימלא השם כל מישאלות ליבכם לטובה ונזכה לגאולה ברחמים בקרוב אמן עם כל עם ישראל.....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2013 08:31 |
|
| |
אמן ואמן. וכן למר. תבורך מן השמיים בכפל כפליים ותזכה לכל הישועות ונזכה לראותך בארץ בקרוב ממש אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2013 13:12 |
|
| |
בקיצר..
שנה טובה ומתוקה לכולם! כתיבה וחתימה טובה בספרם של צדיקים גמורים ויהי רצון שתכלה תשע"ג וקללותיה תחל תשע"ד וברכותיה ונזכה כולנו לתקן עצמנו ולהגיע מוכנים לגאולה השלימה שבא תבא בשנה זו בע"ה ברחמים גדולים ויהי רצון שנהיה מלאים בוכטות כרימון וכל אויבנו יתפוצצו כרימון. תזכו לשנים רבות נעימות וטובות אתם וכל אשר לכם ונזכה כולנו יחד להיפגש בביהמ"ק אמן ואמן.

|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2013 15:14 |
|
| |
אמן וכן למר,, אך ורק בשורות טובות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2013 07:25 |
|
| |
מעניין שמדי שנה, מתכנסות האומות בכנס פסגה בין אם זה באו"ם, או פגישת פיסגה כדגומת G-8 או G-20 דווקא בראש השנה או לאחריה בעשרת ימי תשובה ומזכירים לנו את ימי הדין האופפים אותנו, כאילו הם מקבלים צווי 8 משרי מעלה הממונים עליהם...מדהים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2013 07:43 |
|
| |
בדיוק כך! - הוצאת לי את המילים מהמקלדת
גם אני חשבתי על בדיוק על הנקודה הזאת אך נשכח ממני ברגע האחרון ולא יצא לי לכתוב על כך. תודה על העזרה 
תמיד בימים האלה של ימי הדין והמשפט של אלול ותשרי מתכנסים להם ראשי המדינות בפורום כזה או אחר. למה? משום שזה בדיוק מה שקורה בשמיים כל המלאכים והשרים הממונים מתכנסים כדי להמליך את בורא עולם כל שנה מחדש והאווירה יורדת ומשתלשלת עד למטה וזה בא לידי ביטוי בעולם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2013 20:33 |
|
| |
שוב עצרת האו"ם ביום הדין

והפעם העולם מתכנס ביום הדין האחרון - בהושענא רבא
איך אפשר לא לראות איך שהכל מסתובב סביב התורה וחוקיה
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/09/2013 20:35:48
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2013 20:41 |
|
| |
תמיד התזמון יוצא כ"כ מעניין, התכנסות אוה"ע בסמוך לימי דין שלנו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2014 22:16 |
|
| |
שקט 'ומשעמם' אצלנו בימים אלו מסיבה אחת בלבד
כדי לאפשר לעם ישראל להתרכז בעבודת התשובה וההכנה לימי הדין של חודש תשרי כי בהם תלויה כל השנה החדשה
עיני כל צבא השמיים נשואות לעם ישראל לראות מה יעשו בימים הקדושים הללו וכיצד תיראה עבודתם הרוחנית יהי רצון שלא נאכזב אותם 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2014 08:15 |
|
| |
מילים אחרונות לשנת תשע"ד
תודה לך תשע"ד [שהיא למעשה תשע"ג האמיתית לשיטה הנוספת] - היית שנה ממוצעת פלוס מינוס בה זכיתי ללמוד על העתיד לבוא כמה טוב צפוי בקרוב ממש אמן.
בנימה אישית לחברי הפורום
1. ברצוני לבקש סליחה אם פגעתי במישהו...
- כאן אבקש סליחה כללית מכולם וגם סליחה אישית מהמייחל על העלאת תוכן לא מבורר לפורום.
2. וברצוני לבקש סליחה מכולם אם לא פגעתי בתחזית לגאולה.
3. וברצוני לבקש סליחה מהמייחל שלא פגעתי [במובן פגישה] בו בדרך או בעיר.
4. וברצוני לאחל לכולם שנפגע בתפילותינו ובכוח המשותף שלנו כעם אחד בלב אחד נזכה להעלות לרצון את הרצון העתיק להחזרת עטרה ליושנה והלוואי ונזכה לזאת מייד כמו שנאמר ב'עבודה' רצה ה' אל-הינו... ולתפילתם ש-ע-ה היינו בתשע"ה שנזכה לכך!
שנה טובה לכולם וחתימה כנ"ל
תופאי_ותיק
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2014 10:13 |
|
| |
תודה תופון תודה לך ותודה לכולם על השנה המיוחדת הזאת. אני לא חושב שאנחנו בעמדה של לא למחול על מה שעשו נגדנו לכן ודאי שמלכתחילה כולנו פה מוחלים לכולם על השגגות שיצאו מתחת ידינו ופגעו ברגשות חברינו.
לכן גמני מצטרף בהזדמנות זו לבקשת הסליחה מכולכם ומאחל לכולנו בלי יוצא מן הכלל שנה טובה ומתוקה כתיבה וחתימה טובה שנה בה נזכה לישועה פרטית בכל משאלות לבנו לטובה ולגאולה כללית לכל עם ישראל עם משיח צדקנו בבניין מקדשנו במהרה בימנו אמן ואמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2014 10:45 |
|
| |
התפניתי לרגע בערב חג העמוס לבקש סליחה מהמייחל שאני לא משתתפת מספיק ולא מגיבה מספיק, אבל אני מאוד אוהבת לקרוא ופחות לכתוב. בכל אופן מאחלת שנה טובה לכל באי הפורום ולכל עם ישראל
|
|
|
|
|