קצת באיחור אני יודע אבל מה לעשות, ערב שבת היום אבל גם יומלדת למישהו. . .
נשלח ב-27/8/2010 17:10
יז אלול
מזל טוב מזל טוב מזל טוב
עד 120
גם לך וגם לבני אוריאל!!!
נשלח ב-27/8/2010 17:38
מה ?!?!
חי אלול זה יום הולדת של הבעל שם טוב !!! לא!??!?
אני המום !!!
נולדת יום אחד לפני הבעל שם טוב הקדוש ?!??!
האם על זה נאמר הפסוק :"מי הקדימני ואשלם. . . ."
נשלח ב-27/8/2010 17:42
למה י"ז ? ח"י לא טוב לך ?
כותרת האשכול לא מספיק ברורה?
נשלח ב-27/8/2010 17:50
הסתכלתי על השכנים מעליי שם כתוב יז אלול
וכיוון שנולדת בחי אלול המום אני שבעתיים !!
- מאוד בטוחני אם כי לא בראייה נכוחה שאתה והבעל שם טוב קרובי משפחה מדרגה ראשונה !
ניהול פורום בעיניין אחרית הימים זה עניין קטן לחימום
"ויפוצו מעיינותך חוצה"
נשלח ב-28/8/2010 23:00
מזל טוב! מזל טוב! שתזכה (נזכה) לשנה בה נראה את הגאולה השלמה מגיעה בצעדים ענקיים. שה' ימלא משאלות לבך לטובה (כולל נחת מהפורום)... שכל אחד/ת מאיתנו יפעל לאחדות העם. שנשתדל כולנו לעבוד את ה' בשמחה ובטוב לבב. שנה טובה ומבורכת לך ולכולם!
נשלח ב-29/8/2010 00:19
סליחה על האיחור..כנראה "קפצתי" על האשכול..
מזל טוב! עד מאה ועשרים שנה של תורה, קדושה ומעש"ט. בטוחני שלא בכדי זהו יום הולדתך...
נשלח ב-29/8/2010 07:34
איך פיספסתי..
בכל זאת גם יום אחרי אפשר לאחל לא?
ומה כבר אפשר לאחל למייחל?
שהקב"ה ימלא כל משאלות ליבך לטובה
שיעניק לך אורך ימים ושנות חיים
בריאות איתנה, שמחה שאין לה קץ ותכלית
שפע פרנסה וכל טוב
שלום בית והרבה ילדים..
שהמזל הטוב יאיר אלייך תמיד!
נשלח ב-29/8/2010 11:57
אמנם באיחור קל, אבל מצטרפת לברכות מעליי. מי ייתן ובמהלך השנה הבאה תבוא הגאולה השלמה. ולך מייחל אני מאחלת שכל משלות לבך יתמלאו, וכמובן שהפורום ימשיך לשגשג ולפרוח עד בוא הגאולה.
נשלח ב-30/8/2010 08:42
ברוכים תהיו לה' על הברכות החמות והלבביות. מחמם תלב.
וכל המברך מתברך מן השמיים בכפל כפליים . ימלא ה' כל משאלות
לבכם לטובה ולברכה ותכתבו ותחתמו בספר החיים והשלום לאורך ימים ושנים טובות
ותזכו לגאולה פרטית יחד עם הגאולה הכללית עם עם ישראל כולו בקרוב ממש אכי"ר.
נשלח ב-30/8/2010 12:22
מזל טוב גיבור עם ישראל
נשלח ב-30/8/2010 14:36
וואוו איך אפשר להתעלות על כאלה ברכות... הייתי מנסה לנסח איזה ברכה יפה אבל זה פשוט חסר טעם כי עם ברכות כאלה כל מה שאני אכתוב יראה דל ועלוב... אז אני פשוט אגיד שאני מאחל לך באמת מכל הלב את כל מה שאיחלו לך אלה שמעליי ושבעזרת ה' תזכה תמיד לעבוד את ה' בשמחה ולשם שמיים עד ביאת הגואל ועד בכלל, ושתזכה להגיע לרמות הכי נשגבות בעבודת ה', ושתשלים את התיקון שלך בצורה השלמה ביותר, וכמובן שיתגשמו כל משאלות לבך לטובה ושיתקיים בך הפסוק "יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך ה' צורי וגואלי"!! וסליחה על האיחור!!
נשלח ב-15/9/2011 08:45
בעוד יומיים בשב"ק בח"י אלול שוב יחול יום ההולדת של עבדכם הצעיר. (שכבר לא כ"כ צעיר..) מה לעשות זה לא תלוי בי, חקרתי את הנושא לעומק שנים ארוכות והגעתי למסקנה חד-משמעית: יומהולדת חייב לחול בכל שנה! אי אפשר להתחמק ממנו!
עמיתי במכון למחקר הגרעין והפיסטוק שבעפולה אמנם חלקו על ממצאיי וטענו שהמסקנות אינן כה חד-משמעיות כפי שאני טוען ושזה תלוי בזווית ראייתו של האדם אבל אני דעתי אמרתי ונראה לי שתסכימו איתי בקטע הזה..
כך שבשורה התחתונה אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות לכם על שסבלתם אותי עוד שנה.