| נשלח ב-16/9/2011 01:57 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 09:45 |
|
| |
וזאת הברכה ליום הולדתך
אני מאחלת לך
שיהיה לך יומולדת שמייח
שתפילותיך יעלו מעלה מעלה אל כיסא הכבוד יתקבלו ויתממשו במהרה.
שהשכינה תשרה בביתך וכל הבאים יזכו להבחין בה ולזכות באורה
שתזכה לבריאות שלמה בנפש ובגוף ושלא יחסר לך כלום
שתזכה לבית שלם ,מבורך בכל השפע שהוא צריך
שתזכה לבשר ולהתבשר בבשורות טובות
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/09/2011 09:55:47
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 09:47 |
|
| |
אשמח אם תתקן את ה"התלהבות" של השיר.. אין לי מושג איך זה קרה:)
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 10:20 |
|
| |
לא אחזור על הברכות - אמן! לכולן.
יה"ר שתזכה לחוות בפועל את כל הציפי-ה לגאולה השלמה, בבריאות, בשמחה, בקדושה, ועם כל עם ישראל
מזל טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 15:48 |
|
| |
תודה על הברכות מקרב לב בנות יקרות ומתוקות, תבורכו מן השמים בכפל כפליים בשפע אושר שמחה וגם פרנסה טובה אמן!
חבל שאין גירסא כשרה של החיות החמודות האלה בקליפ, הייתי לוקח אותם לפאר את שולחן השבת בין תפוחי האדמה האפויים בתנור למיני הסלטים הרבים הייתי מניח להם מקום של כבוד במרכז השולחן..
אוח..אוח..איזה פספוס..הם כ"כ מתוקים! ללקק ת'אצבעות ממש.

|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 16:39 |
|
| |
ברוך ה' גלגלו מהשמיים שאני אצא שבת כדי שאני אוכל לברך אותך באופן אישי, אבל צריך גם מזל טוב 'פורומי' שיהיה לפרוטוקול. שתזכה בעזרת ה' לכל הטוב שבעולם, שכל הזמן תהיה רק בשמחה של מצווה ושל עבודת ה', שיתקיימו במלואן כל משאלות לבך לעבודתו יתברך, שתזכה להתטל אל ה' לגמרי ולהיות מרכבה לשכינה הקדושה, ושתזכה להשלים את תיקונך הנצחי אמן! כמו כן שתזכה להמשיך לזכות אותנו עם חידושיך הנפלאים ושגם המשיח יזכה שתלמד אתו חברותא ותחדש לו איזה כמה דברים וככה הוא ידע מה בדיוק הוא אמור לעשות ומתי ויבוא כבר לגאול אותנו אמן כן יהיה רצון!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 17:48 |
|
| |
מצטרף לברכות מעליי ובברכת כתיבה וחתימה טובה ונזכה לבית גואל צדק במהרה בימנו אמן......
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 17:57 |
|
| |
מזל טוב , עד 120
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2011 20:24 |
|
| |
שבוע טוב לכולם
חן חן על הברכות החמות והאיחולים הלבביים, בהחלט מחמם תלב. אשריכם נשמות טובות מן השמים תבורכו בכפליים אמן.
אז זהו, ח"י אלול מאחורינו ואיתו היומולדת. אם לסכם בכמה מילים את היום המיוחד הזה אז אני יכול לומר לכם בפה מלא שהרגשתי אחרת מבכל יום, הרגשה שונה ולא כ"כ מוכרת ליוותה אותי כל השבת, הרגשת התעלות מיוחדת וכוחות נפש לתורה ותפילה ננסכו בי יחד עם לב שמח במיוחד. השתדלנו כמובן לנצל זאת היטב ללימוד ולתפילה נוספים שב"ה נעשו היום בהתעלות מיוחדת והלואי כל יום שיהיה ככה, מאחל גם לכם מכל הלב! מי יודע.. אולי בזכות הברכות החמות שלכם שעשו פירות. ויהי רצון שיקויים בכם כל המברך מתברך.
נקודה נוספת מעניינת היא החיבור המיוחד בין היומולדת הזה לברכות שחלק מהחברים פה בירכוני שאזכה להמשיך ללמוד ולחדש חידושים, משיח גאולה וכו'.. כאשר היומולדת הזה עומד בסימן גל עיניי ואביטה נפלאות מתורתך - יפה מאוד. הכל מתחבר נפלא. ברוכים תהיו לה' !!
נ.ב שכן שלי חסיד חב"ד פגשני בבהכ"נ ומנהון להון שמע על תאריך היומולדת ח"י אלול והתפעל מאוד משום שאצלם מדובר ביום גדול יום בו נולדו גדולי החסידות וכו' והציע לי להצטרף אליו להתוועדות חסידית חבדי"ת שהם עורכים. "נולדת בח"י אלול ולא תבוא להתוועדות שלנו?!".. תמה עליי. לאחר כמה שכנועים נעתרתי לו. אחזור מאוחר יותר בע"ה ואספר לכם אם יהיה מה לספר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 17/09/2011 20:25:23
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2011 23:27 |
|
| |
חזרתי.
איך היה אתם שואלים? (או שלא) במשפט אחד: סיום מאכזב ליום מוצלח.
קודם כל יהיה זה עוול לקרוא למה שהיה שם "התוועדות חסידית". את זה מבין אפילו 'כופר' כמוני. בסה"כ מניין או יותר של צרפתים רובם עולים חדשים הנמצאים די רחוק מעולמה של תורה ושמירת מצוות, אבל מתקרבים לאט לאט ב"ה. זה הכל. לא התוועדות ולא חסידית.
למה יש לי ניסיון כ"כ מר עם נתינת צ'אנס לדברים חדשים? אהה? כל כל פעם אני מתאכזב כשאני נותן צ'אנס ומשהו לא מוכר ומחליט להיפתח למשהו שהוא לא חלק מעולמי המוכר.. תעלומה ואין פותר לה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2011 13:46 |
|
| |
למייחל, אז נכון שאחרתי ביום, (אני לא במחשב מיום חמישי בערב עד ראשון בוקר) אבל שתהיה לך שנה טובה, מוצלחת, פוריה ורק בבריאות - תמיד אפשר לאחל, גם באיחור של יום. אני יודעת, שאתה מאוכזב מאיתנו שלא משתתפים מספיק, אבל תמיד מעריכים את ההשקעה שלך. ושוב, שתהיה לך שנה הכי מוצלחת שהיתה לך עד היום, ובהדמות זו אפשר לאחל כבר "שנה טובה"
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2011 16:12 |
|
| |
מזל טוב למר"ן... ישר כוח ומה שתאחל לעצמך לטובה שיתקיים..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 08:23 |
|
| |
הופ הופ טרללה הזדקנו בשנה..
מהחידות הגדולות של חיי
להיוולד ביום כ"כ חשוב ומרכזי בחסידות, יום בו נולדו
שני המאורות הגדולות הבעש"ט הק' ובעל התניא זי"ע
ובכל זאת להיות בצד השני של המתרס במידות בהשקפה
ובדרך עבודת ה', על מה עשה ה' ככה?
נכון, בתקופה האחרונה חל אצלי איזשהו מהפך ביחס
לעולם החסידות ושיטתה בעבודת ה' בעיקר בשנתיים
האחרונות אני מעיד על עצמי שנפתחתי לתורתם של גדוליה
כמו שלא קרה לי מעודי, אבל עדיין, מהגחה לאוויר העולם
בתאריך חשוב כזה היה אפשר לצפות שייצא אדם קצת יותר
נורמלי שקיומו יצדיק את הזכות להיוולד ביום כזה.
לאלהים פתרונים (או לכם?), נשגב מבינתי.
איך שלא יהיה, אני מברך כל אחד ואחת כאן שיזכו לתיקון גמור ושלם ולגאולה פרטית
ומילוי כל משאלות לבכם לטובה יחד עם הגאולה הכללית של עם ישראל עם משיח צדקנו
בקרוב ממש תזכו לשנים רבות נעימות וטובות כתיבה וחתימה טובה אמן!
אם אין אני לי מי לי מתיר לי להקדיש לעצמי קטע מוזיקלי יפייפה לכבוד היומולדת.
נכון שאתם סולחים לי..
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/09/2012 08:30:34
|
|
|
|
|