בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

היארצייט למגדלי התאומים - זה שעולה או זה שיורד ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/9/2010 15:46 לינק ישיר 

תמונה מתוך ראיון ארוך בו מסביר הקצין הרוסי הנכבד כיצד הורדת התאומים נעשתה ע"י הממשל עצמו

לינק לכל חלקי הוידאו . ארוך מאוד + סאונד חלש. לבעלי זמן מיותר וסבלנות רבה.

http://www.disclose.tv/forum/dimitri-khalezov-wtc-nuclear-demolition-full-playlist-t21675.html

גילוי נאות:
[ יש בהחלט מה להוסיף מהזווית היהודית בשאלת המיליון דולר האם אכן היה זה פיגוע של האיסלאם
או עבודה מבפנים. יש להאריך בנושא ואשתדל לעשות זאת מתישהו. לא מבטיח להכריע בשאלה משום ששני
ההיבטים מופיעים בכתובים ]

תיאור ממצה של חלקי הראיון (כל פיסקה מתארת חלק אחר):

הקצין לשעבר מתאר את תפקידו בצבא הסובייטי- וכן חלק מהמומחיות שלו היתה לדעת מה יש בארסנל האויב

אל אף שמומחיותו היא בגרעין הוא אף מודה זאת - הוא מדבר על שמטוסים עשויים אלומיניום אינם יכולים במהירות פחות ממאך 2 לרסק ולעבור קורות פלדה כמו של התאומים שהם בעובי 6.5 ס"מ (כל קורה) כמו שריון של טנק

תמונות המראות סתירות בהתרסקות המטוסים את התאומים וחום לא מספיק לחמם פלדה,
ותיאור של הטיל שפגע בפנטגון - טיל רוסי משורייין בשם גרניט, טיל אנטי ספינות - שפגע כמו שהוא בנוי לפגוע -מגיע מלמעלה ואז מתיישר לפגוע בקו המים (הפגיעה המאוד נמוכה בפנטגון)
יש תמונה של הטיל

החימוש היחיד של הטיל הינו חימוש גרעיני (המקור שלו יסופר בהמשך) - והוא לא התפוצץ
עם הפגיעה. פעולות המימשל האמריקאי לאחר הפגיעה מחזקות את עובדת הטיל.
כאן הוא מדבר שחלק מתכנון מגדלי התאומים כלל מטענים גרעיניים בבסיס כחלק מאפשרות הריסה אזרחית בעתיד (עובדה ידועה לו כחלק מהשירות וההסכמים הגרעיניים עם ארה"ב)

מדבר על השעות שבין מציאת הטיל הגרעיני בפנטגון לפיצוצים בתאומים (לפני הנפילה) - ופעולות ממשלת ארה"ב - שגרמו לה להחליט מה שהחליטו

בשיחות פרטיות שלו עם אנשי אפ.בי.איי - הם תיקנו אותו כשחשב שהממשלה הפעילה את מטעני הגרעין "האזרחיים" המוכנים מראש בכדי למנוע קריסה לא מבוקרת של הבניין.
האמת היא עפ"י הגורמים הנ"ל היא - שמישהו במודיעין טען שיש 3 טילים גרעיניים (אחד בפנטגון)
יש גם קטע טלויזיה בשידור חי שמטפטף מידע על זה
והתפוצצות שלהם בגובה מגדלי התאומים תשמיד את ניו יורק ותחסל מליונים
ולכן הם לחצו על הכפתור - בתוך ברירה אחרונה והשמידו את התאומים (בניין 7 יבוא מאוחר יותר...)

הוא כתב כתבה מדעית איך עושים הריסה מבוקרת של גורדי שחקים ע"י מטען גרעיני בויקיפדיה
(ללא שום קשר או ציון לטירורזם או 911 ) והכתבה צונזרה.
כאן הוא מתחיל להסביר תיאור מכני איך זה עבד - קודם ההבדלים בין פיצוץ גרעיני אטמוספרי (הירושימה) לפיצוץ גרעיני תת קרקעי תיאור מדוייק של שלבי פיצוץ גרעיני תת קרקעי - וסוגים שונים של גלי הריסה שהיא יוצרת קרינה כתישה, פלסמה וכו' - והאפקטים באדמה

המשך התיאור - ואיך תופעה אחת בפיצוץ גורמת לחומר מוצק להיות כמו ארמון חול

תיאור מדוייק של ביצוע הפיצוץ הגרעיני התת קרקעי מתחת לתאומים והאפקט שרואים במצלמה
הרעידה של הבניין כשהפיצוץ החל - והרווח עד שאפקט הכתישה והפירור והוואקום עושה את שלו

המשך התיאור המדעי - למה יש 3 אפקטים בנפילת המיגדל - ראש המיגדל נשאר חלק 1 חלק שני שברים גדולים שעפים ורוב המגדל למטה הופך לאבק לא סתם בחרו במונח המילוני - ground zero

תוצאות הקרינה (בעזרת דיאגרמה)
רוב הקרינה נספגת באדמה - הענן מעל מנהטן לא היה רעיל קרינתי אולם מעל ההריסות הגז הרעיל כן מחלחל ולכן מי שנפגע הם אנשי ההצלה
כמו כן יש תמונה נדירה של כבאים שמסתכלים היישר לתוך חור שהולך ישר לחור הפיצוץ - הם גם חטפו קרינה ישירה ולא רק גזים קרינתיים - ויקבלו סרטן.
מדבר גם על הmolten steel
ושזה לא קושר לטרמיט - רק ביקוע גרעיני יחזק חום כזה 3 חודשים

המראיין שואל - הרי גם מומחים אחרים יכולים לראות זאת אז למה שומרים על הסוד?
תשובתו - המציאו לחברי הועידה ולמומחים האחרים שקר חדש - שאלו הם 3 פצצות גרעיניות של אל קעידה ואנחנו חייבים להסתיר זאת כדי למנוע פאניקה - ולכן הם מוכנים להסתיר ולהכחיש עובדה זו.
הוא אף מראה כתבה (קנוייה) בעיתון אל מונדו הספרדי על שלאל קעידה יש עכשיו 3 מיני ניוקס

בניין 7
גם הורד עם מטען גרעיני תת קרקעי - רק האפקט טיפה שונה - הוא יותר נמוך מהתאומים
אז אפקט ה"ארמון חול" מגיע עד למעלה - רואים בוידאו.
למה הורידו אותו? כי זה מרכז הבקרה של הריסת התאומים, יש שתי מנהרות צרות שמובילות את המטענים תחת התאומים מבניין 7 - ולכן דוקא בניין התאומים שנפגע שני ע"י המטוס הורד ראשון (בניגוד להגיון קריסה עקב אש) כיוון שהמנהרה למגדל השני היתה נפגעת (רואים אילוסטרציה)
ובניין 7 היה חייב להיות מושמד בכדי למחוק כל ראיה למנגנון זה

המשך בניין 7
מראה למה עקב צורת בניין 7 (טרפז) הבניין מאחוריו נחתך בפינתו - עקב מיקום המטען הגרעיני מתחת.
ולמה יצאו למלחמה במדינות ערביות - זהו כיסוי כמו הפלישה לגרנדה אחרי הפיגוע הגרעיני בלבנון כנגד האמריקאים - להסיח את דעת האמריקאים

חישוב איפה המטענים הוטמנו בדיוק עפ"י הנזק - לא לגמרי בדיוק מתחת למבנים
ועוד חוקר עצמאי מצביע על המיקומים הספציפיים האלו גם כן (אך החוקר עושה טעות בסוג האירוע הגרעיני)

הפטנגון - מקור הטיל הרוסי
צוללת רוסית נגנבו ממנה 22 טילים גרעיניים - והרוסים עושים קובר סטורי כאילו הם לא תקינים ומשמידים אותם, בתוך המשגרים שלהם בלי לפתוח אותם אפילו (יש כתבה בעיתון רוסי) - אף פעם לא משמידים ראשי קרב גרעיניים - תמיד משתמשים בחומר היקר ערך למשהו אחר
.

תוקן על ידי המיייחל ב- 12/09/2010 15:48:37

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2010 18:21 לינק ישיר 

יש אתר על קונספירצינות ובו יש תוכנית שלמה על כל עניין מגדלי התאומים
ושם מוכיחים בעליל שזה לא האל קעידא, אלא ארה"ב עצמה.

כדאי ורצוי לצפות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2010 19:47 לינק ישיר 

הדבר כבר עלה בעבר

בYOUTUBE- ישנה סדרה של 20 סרטים בני 10 דקות כל אחד העדיות מפי עדים בשטח והראיות המוצגות ,בפשטות, עלי ידי מומחים שונים לא משאירי ספק - האמריקאנים ידעו על המתקפה , התכוננו המון אליה  ועזרו למוטט את הביניינים במידה רבה מאוד- בלשון המעטה

ובעקבות הלחץ הפיזי המתון של גורמים בהנהלה הבכירה של האלפיון העליון של הפורום:

תגובה אנושית פשוטה :אני רוצה משיח - עכשיו !

נ.ב

אני מקווה שזה מספיק אותנטי

תוקן על ידי danmash ב- 12/09/2010 19:53:53

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2010 21:17 לינק ישיר 

יפה. אני שמח לראות שאתם מעודכנים בענייני הקונספירציות למינהם.

אכן כן, כפי שאמרתם, לפי כל הסימנים וישנם אין סוף כאלו, מדובר על עבודה אמריקאית
שתוכננה זמן רב לפני שיצאה לפועל לפני תשע שנים במסגרת השלטת סדר עולמי חדש.

אך כפי שאמרתי, קשה להוציא מהכתובים משהו חד-משמעי ומוצק לכאן או לכאן  וזמן רב התחבטתי
אם כדאי בכלל להעלות את הנושא הזה לדיון.

אם וכאשר אתפנה אשתדל בל"נ להציג בפניכם את כל החומר הקיים במקורותינו על ה-9/11
ולנסות ולראות דרכם מה אמר האלקים אלפי שנים מראש על האירוע הזה והבא בעקבותיו.

מאמין שיהיה מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/9/2011 10:35 לינק ישיר 

תמצית השאלות והתהיות בכתבה הזאת

http://www.mako.co.il/news-specials/september-11/Article-d679855163e3231006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

לגבי הפנטגון - אין ספק בכלל שמה שפגע שם לא היה מטוס. רק אדם שפגע בו מטוס יכול להאמין לשטות כזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/9/2011 09:24 לינק ישיר 

ישנם אין סוף סימנים שמישהו "עזר" למגדלים לקרוס
וזה עוד בלי קשר למגדל 7 שהורד בצורה מתוכננת ומסודרת.

תוקן על ידי המיייחל ב- 09/09/2011 09:28:24

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2011 08:26 לינק ישיר 

איפה הייתם באותו יום היסטורי?

לא אשכח את תחושות אותו היום, עבדתי באותה תקופה בי-ם באיזשהו משרד לא רחוק מהתחנה המרכזית,
בסביבות 16:00 אחה"צ כשהתחילו השמועות להתרוצץ על מטוס שפגע במגדלי התאומים ירדתי מחדרי
לראות על מה המהומה, יצאנו לחנות המספרה שהיתה לידנו שהיה מוצב בה טלוויזיה והתחלנו לעקוב,היינו בהלם כמו כולם.
חזרנו לעבודה אך מיד לאחר כמה דקות שוב פרצה מהומה, מטוס נוסף במגדל השני! מיד הבנו כולם שמדובר בפיגוע.
ואני..שכבר אז הייתי קשור בקשר עמוק לכל נושא הגאולה וגוג ומגוג ישר נשאבתי לאווירת סוף העולם שהקיפה את כולנו
והקירבה לחגים ובפרט לסוכות וגוג ומגוג שאמור להיות בה הדליקה אצלי את כל הנורות האדומות, אם כי עדיין צעיר לימים
הייתי וחסר ידע בכתובים ובכל תסריט הגאולה דבר שהתפתח בהדרגה בשנים שלאחר מכן אבל באותם ימים..או הו.
עבר בדיוק חודש מאז והגענו להושענא רבא ובדיוק אז נפתחה המתקפה על אפגניסטן..הנה! קיבלתי עוד חיזוק שגוג ומגוג
נמצא מעבר לפינה ממש וניסינו בכל דרך אפשרית למצוא את הקשר הישראלי לסיפור. לקח זמן עד שהתפקחנו אבל ב"ה
גם זה הגיע בסוף. טוב מאוחר מאף פעם. והנה אנחנו פה היום.

מה עבר עליכם באותו יום? קדימה חברים שתפו אותנו בבקשה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 11/09/2011 08:31:49

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2011 16:48 לינק ישיר 

אירועי 11/9 כפי שהם מתוארים בזוהר הקדוש

וביומא שתיתאה יתחזי בכ"ה יומין לירחא שתיתאה ויתכניש ביומא שביעאה לסוף ע' יומין, יומא קדמאה יתחזי בקרתא דרומי, וההוא יומא ינפלון ג' שורין עלאין מההיא קרתא דרומי והיכלא רברבא ינפול ושליטא דההיא קרתא ימות כדין יתפשט ההוא ככבא לאתחזאה בעלמא ובההוא זמנא יתערון קרבין תקיפין בעלמא לכל ד' סטרין ומהימנותא לא ישתכח בינייהו ובאמצעות עלמא כד יתנהיר ההוא ככבא באמצעות רקיעא יקום מלכא חד רב ושליט בעלמא ויתגאה רוחיה על כל מלכין ויתער קרבין בתרין סטרין ויתגבר עלייהו

תרגום חופשי:
וביום השישי, הכוונה לאלף השישי האלף שלנו. בכ"ה לחודש השישי (הוא חודש אלול. בפועל זה קרה בכ"ג לחודש)
ייראה בעיר אחת ברומי, ובאותו יום יפלו שלושה מגדלים גבוהים, ובניין נוסף יפול (פנטגון) והמנהיג של אותה העיר
ימות, (לענ"ד מתייחס לג'וליאני ר"ע ניו-יורק שגילה מנהיגות יוצאת דופן באותם ימים תחת הנשיא שגילה חולשה ואת מקומו
תפס רודי ג'ולאיני שלאחר שלושה חודשים עזב את תפקידו כראש העיר, וירידה מגדולה נחשבת כמיתה כידוע)
ואז יתפשט אותו כוכב להיראות בעולם מתייחס לעידן הטרור החדש אליו נכנס העולם מאז והמלחמה בו
באותו זמן יתעוררו מלחמות קשות בעולם מתייחס לגי'האד העולמי והפיגועים בכל העולם שהחלו מאז
ומהימנותא לא ישתכח בינייהו - לא יצליחו לבנות אמון ביניהם מתייחס לאנטי אמריקניזם שעורר בוש בעולם בעקבות מהלכיו האגרסיביים וחוסר ההסכמה הבולט עם בעלות בריתה של ארה"ב עם מהלכיה בפרט סביב המלחמה בעירק, אני זוכר היטב את הדברים עקבתי אחריהם הדק היטב כבר אז.
יקום מלכא חד רב ושליט בעלמא ויתגאה רוחיה על כל מלכין ויתער קרבין בתרין סטרין ויתגבר עלייהו
יקום מלך אחד גדול וחזק בעולם ויתגאה על כולם ויצא למלחמה בשני מקומות
תאור מדוייק להפליא של הנשיא בוש והנהגותו אז למי שעקב וזוכר את אותם ימים. בעקבות אירועי 11/9 הוא ייצא להלחם בשני מקומות ויינצח אותם. אפגניסטן ועירק כידוע.

זהו, זה ההסבר הקצר והמתומצת לענ"ד. החלק הבא בזוהר ממשיך לתאר את הימים שאחרי ההתגלות של המשיח
והחושך שיפול על כדוה"א והרעידה הגדולה שתהיה כאן בארץ.בעתיד הלא כ"כ רחוק. אבל לא בזה עסקינן עכשיו.

תוקן על ידי המיייחל ב- 11/09/2011 16:53:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2011 18:52 לינק ישיר 

תגובה אנושית פשוטה

אני הייתי בארה"ב במסגרת עבודה, בתקופת ה- 11/9 בצד השני של ארה"ב, קליפורניה סנטה קלרה. באותו יום  בשעה 6:25 ירדתי ללובי של המלון, הייתי בדרכי לעבודה, וקצין במדים פנה אלי ואומר לי:" ששני מטוסים התנגשו במגדלי התאומים", המגדלים עדיין בערו בשלבם הראשוני.שאלתי אותו הם התנגשו זה בזה ואח"כ במגדלים והוא ענה לי:"לא, כל מטוס במגדל" זה פשוט היה מצמרר, אני זוכר את התשובה כאילו עכשיו אמר לי אותה הקצין.מיד עניתי לקצין:"ידידי, יש לכם מגה-פיגוע" ראיתי את המגדלים בוערים ובמבט ראשון זה נראה לא מסוכן.לא יכולתי להתעכב ונסעתי לעבודה כשהגעתי לעבודה ראיתי את כל האמריקאים עם הפנים דבוקות למסכי טלוויזיה  והודיעו:" המגדלים נפלו" .צריך להבין את עומק התהום של ההלם-מספר ממוצע של האנשים המאכלסים כל אחד מהמגדלים כ-50,000 .כפול שתיים זה יוצא 100,000 הרוגים . . .. אמרתי לאמריקאים:" חבר'ה יש לכם 100,000 הרוגים."

" המגדלים נפלו" היה משפט כל כך חזק שהדהד מפה לפה - הרגשתי חולשה בכל הגוף.

אפשר היה לראות אומה באבל עמוק ,בהלם, בהשפלה,לא יודעים אם לזעוק או לבכות.לא יודעים דבר וחצי דבר על מספר ההרוגים? הנעדרים? הפצועים? -כלום.

ה' יציל וירחם

אפשר לקבל איזה משהו שמח לאוורר את הדיכאון העמוק הזה? משהו כמו :"משיח" :גאולה" "בן דוד"

יש ?

יש דבר כזה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2011 20:43 לינק ישיר 

כן , אני זוכר את היום הזה טוב מאוד , היה שוק מוחלט , לא האמנתי , בדיוק הייתי אצל ההורים שלי אם בתי בת החצי שנה, אבא שלי אמר הנה הרגישו מזה האמריקאים ! אולי יפסיקו להציק לנו עכשיו עם השלום והשטויות שלהם היפי נפש האלה...
האמת ששמעתי לאחר מספר ימים שנהרגו רק כ 3500 איש הייתי בשוק , הייתי בטוח שיהיה לפחות 5 ספרות ולכיוון 6 ספרות , אבל השם ריחם עליהם , רק חשבתי שזהו התחלה של הסוף - אמרתי לאבי , אם יש מעל 20 30 אלף הרוגים , ניגמר הסיפור של המוסלמים יפול כוחם , ניגמר הסיפור של האיסלם בעולם , זאת היתה ההרגשה שלי , טעיתי :) כרגיל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2011 06:48 לינק ישיר 

הייתי אז בערך בכתה ד'... לא ידעתי מה זה מגדלי התאומים, לפי מה שזכור לי שמעתי דיבורים על זה שהם נפלו וכששאלתי מה זה (אולי את אמא שלי) אמרו לי שזה כמו עזריאלי רק יותר גדול.
ואז כשראיתי את זה בטלוויזיה חשבתי שזה דווקא מגניב כל הקטע הזה ושצריכים לעשות את זה יותר (רק בלי כל הקטע הזה של ההרוגים וכל זה).
מדהים שזה מופיע בזוהר ובכאלה רמות של פירוט (רק התאריך איכזב), ישתבח שמו לעד!
מה שאתם אומרים, שמספר ההרוגים היה נמוך הרבה יותר ממה שהיה אמור/עלול להיות, זה כנראה בגלל שהאמריקאים תכננו את זה כככה שיהיו מינימום של אבידות... מפתיע שאיכפת להם אבל זה נראה לי הסבר הגיוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2011 07:59 לינק ישיר 

חחחחחח..איזה קטעים איתך... קרעת אותי מצחוק... Lol

לא סביר שהאמריקאים תיכננו את זה. יש את כל הסימנים הדרושים כדי להאמין באמונה שלימה
שמדובר בטרוריסטים מוסלמים. גם עפ"י הסימנים בשטח, בלי קשר ליהדות, וגם עפ"י הכתובים.
הפסוקים הראשונים בנבואת עובדיה מתארים את ה- 11/9 .

מצד שני ההסבר הרשמי מלא בחורים ולא מספק. אין לי בינתיים הסבר מושלם לאחד בין שני הצדדים הללו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2011 10:47 לינק ישיר 

ההיגיון היחידי שהם פשוט ידעו שהולך להיות פיגוע מסוג זה , אז הם קצת עזרו לבניינים ליפול , על מנת להציל את ארהב מהקריסה הכלכלית הגדולה שהיתה בדרך ללא המלחמה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2011 15:25 לינק ישיר 

לא מספיק "היגיון" בסוגייא הזאת אם לא בקיאים במקורות.
מלשון הפסוקים בנבואת עובדיה משמע להדיא שמדובר על 'גנבים' (טרוריסטים - בלשון המקרא)
שחדרו למדינה וגנבו דברים השייכים להם ללא ידיעתם וגרמו ע"י לנזקים חמורים שעה שבעה"ב
ישן ולא שם לב למעשיהם וכך התאפשר להם לבצע את זממם.

זה היה תרגום חופשי אך מדוייק של תוכן הפסוקים הראשונים של ספר עובדיה. ואידך זיל גמור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/9/2011 16:23 לינק ישיר 

חחחח ואני עוד רציתי כנראה לתת קרדיט לאמריקאים שהם לא דפוקים גמורים , אבל כנראה זאת האמת ..:)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > היארצייט למגדלי התאומים - זה שעולה או זה שיורד ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.